Pro și Contra rasa miniaturala Terrier

Pro și Contra rasa miniaturala Terrier

Terrier Toy este un popular rasa de animale cu patru picioare destul.

Există mai multe varietăți de astfel de câini. Printre acestea puteți aloca variante rusă și engleză. Aceste subspecie au atât asemănări și deosebiri. O astfel de rasa are o serie de caracteristici specifice. Unele dintre ele sunt pozitive, iar altele, din contra, negativ.

Pe argumentele pro și contra ale terrier, puteți învăța de la acest articol.

Particularități

Terrier este o rasa originală în limba engleză. Cu toate acestea, în țara noastră există un anumit analog de specii străine. În primul rând, terrierul rus al jucăriilor se distinge prin apariția: animalul are un fel de „margine” pe urechi și labe.

Dacă luăm în considerare structura directă a unui animal de companie, merită remarcat faptul că creșterea câinelui este de aproximativ 30 cm, iar greutatea nu depășește de obicei 3 kg. Astfel, rasa rusă este semnificativ mai mică decât cei englezi în dimensiuni. În plus, varietatea domestică de animale are o acoperire de păr destul de lungă.

Animalele de colorat pot fi, de asemenea, foarte diverse: negru, maro, albastru, roșu. Colorarea se întâmplă, de asemenea, complet monocrom și monocromatică sau are pete și incluziuni.

Avantaje

Terrierul de jucărie rus este una dintre numeroasele roci ale animalelor de companie cu patru picioare. Ca și alte animale de companie, acest animal atrage mulți crescători de câini și crescători cu experiență în apropierea caracteristicilor pozitive. În plus, animalul este interesant pentru cei care intenționează să înceapă primul lor animal de companie. Mai jos sunt caracteristicile pozitive ale acestui câine.

În primul rând, trebuie remarcat aspectul frumos din punct de vedere estetic. Animalele sunt destul de atractive, iar puile mici arata foarte atinge. Se datorează apariției frumoase a acestor animale, pe măsură ce animalele lor de companie aleg multe fete. În plus, această rasă este una dintre favoritele dintre copii.

O altă calitate pozitivă care este o consecință directă a unei mărimi miniaturale este convenabilă în conținut. Datorită faptului că mini-terrierul este un animal destul de mic, acesta poate fi conținut chiar și în condiții înghesuite urbane, de exemplu, într-un apartament convențional de dimensiuni mici.

Destul de ușor de oferit un animal cu furaje suficiente, deoarece terrierul este un câine destul de mic. Astfel, chiar și cea mai înaltă calitate și de nutriție costisitoare va trebui să fiecare fan al animalelor de companie de buzunar, pentru că are nevoie de destul de un pic.

Terrierul de jucărie rus este un câine mobil care este ușor de transportat de la un loc la altul. Această caracteristică a animalului va fi deosebit de relevantă dacă proprietarul este adesea călătorește sau trimis la călătorii de lucru.

Animalul pleacă bine pentru instruire și instruire. Astfel, puteți ridica un câine care va fi ușor de făcut contact cu oamenii (inclusiv copiii mici) și va efectua toate echipele și trucurile gazdă.

Pet rasa miniaturala rus Terrier are un sentiment pronunțat de devotament și loialitate în raport cu proprietarul său. Din acest motiv, puteți spera că o persoană va primi un adevărat prieten. De asemenea, câinele simte starea de spirit a proprietarului și se adaptează la ea.

Un animal poate fi obișnuit cu tava, astfel încât în ​​condițiile de vreme rea sau cu o lipsă lungă de gazdă, precum și orice alte probleme ale casei există o băltoacă neplăcută.

dezavantaje

În același timp, în ciuda numărului mare de caracteristici pozitive, Terrier-ul are multe caracteristici negative, care trebuie să fie luate în considerare în cazul în care este planificată să conțină un animal similară la domiciliu.

În primul rând, specialiști și medici veterinari rețineți că Datorită unor caracteristici fiziologice, reprezentanți ai rasei au un schelet foarte vioi. Datorită faptului că rușii înșiși sunt destul de activi, acestea sunt supuse la un prejudiciu constante. În plus, orice fisuri sau fracturi în scheletul osos se va aprinde rapid. Prin urmare, animalul de companie va avea un tratament și consultarea medicilor veterinari scumpe.

În nici un caz nu ar trebui să fie angajați în auto-medicamente – este necesar să căutați ajutor profesioniștilor.

Datorită faptului că terrierii au dimensiuni destul de mici, ele sunt supuse unei varietăți de boli. Procesele de tratament ale unor astfel de afecțiuni sunt destul de dificile și prelungite. Acest lucru se explică prin dimensiuni mici de animale, ceea ce complică semnificativ procesul de diagnosticare.

Este foarte important să se acorde o atenție deosebită animalelor în procesul de plimbări de stradă. Lucrul este că animalele de companie sunt foarte active și pot intra în diferite necazuri, de exemplu, pentru a confrunta cu un câine mai mare și, ca rezultat, obțineți o vătămare gravă.

Animalele prost tolerează temperaturile scăzute și pot fi înghețate chiar și în timpul verii. Din acest motiv, nu va fi superfluă să dobândească haine speciale pentru câini.

Cainii din rasa rus Toy terrieri sunt atent la oameni nefamiliare și altor persoane, poate lua agresiune și furie față de ei. În același timp, animalele nu tolerează singurătatea și lipsa lung a proprietarului poate afecta negativ atât starea psihică și fiziologică a animalului de companie.

Despre avantajele și minusurile Toy Terrier vedea videoclipul următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: