Pui de ciobanești germani la 4 luni: Cum arată și cum să le îngrijească?

Pui de ciobanești germani la 4 luni: Cum arată și cum să le îngrijească?

Shepherd – prieten loial și apărător fiabil. Dar trebuie să educați acest câine serios de la copilărie. Cum să ai grijă de un cățeluș de cioban german de patru luni? Ce arată astfel de copii și ceea ce mănâncă?

Caracteristicile apariției cățeului de ciobanesc german în 4 luni

La această vârstă, catelul în viitorul păstor serios și aspru arată încă destul de ciudat. Se dezvoltă neuniform și din acest motiv, labele par a fi foarte alungite față de corp. Culoarea adolescentului devine mai luminoasă și tipică pentru această rasă.

4 luni pentru un cățeluș de păstor – aceasta este vârsta când urechile se ridică în poziția verticală. Faptul este că țesătura cartilajului la doar câteva luni după naștere începe să o repare, iar dinții cu schimbări de lapte la constantă.

Dacă urechile de la această vârstă nu au devenit încă verticale, proprietarul copilului nu ar trebui să-și facă griji.

Unele persoane fizice caracteristice corpul sunt așa Acest fenomen vine puțin mai târziu.

Creștere și greutatea câinelui

În perioada de creștere activă, adică, aproximativ un an, puii se dezvolta foarte repede. Nu au timp să clipească cu ochiul, și ei te săpat deja pe centura.

Prin urmare, este important să se monitorizeze cât de bine acestea cresc si nu sunt prea mult mănâncă.

Un catelus tipic Ciobănesc german în patru luni, ar trebui să cântărească de la 15 la 20 de kilograme. Baietii sunt de obicei fete mult mai mari. Înălțimea greabănului atinge 55 cm. Deci, copilul în 4 luni de la naștere este deja destul de viteji ciobanestii germani la 4 luni: ceea ce arata ca și cum să aibă grijă de ei?h, dar încă ciudat.

Abaterile de la rata de creștere și greutate nu ar trebui să depășească 15 la sută. În cazul în care catelul nu este gratuit sau, dimpotrivă, este prea mare, este necesar să-l arate la medicul veterinar.

German caracter Shepherd catelus la această vârstă

Vârsta 4 luni pentru câine este destul de complicat. Lumea se deschide pentru ea în toate culorile, și ceea ce se întâmplă în jurul nu este prea bine stivuite în cap.

În plus față de învățare la diverse echipe, gradul de conștientizare la regimul de zi și de mers pe jos, este în valoare arată un catelus care este în proprietarul casei. Omiterea acestui moment nu afectează comportamentul câinelui în viitor.

Shepherd poate deveni arogant și agresiv, ceea ce este inacceptabil pentru o astfel de fiară majoră. Puppy nu poate permite să muște chiar și o glumă sau scoarță de copac pe cineva din membrii familiei. Câine este nevoie să arate cine să se supună și pe care să protejeze.

Citește mai mult  caracterul siameză

La această vârstă, catelul este deja sigur de a răspunde la porecla lui și cunosc cel puțin o pereche de echipe. Face în această direcție au nevoie de zi cu zi.

Strada și curte – site-uri excelente pentru formare, cu toate acestea, în frig și căldură nu poate învăța un catelus mai mult de o jumătate de oră, astfel încât să nu se îmbolnăvesc.

Intonarea voci de formare ar trebui să fie încrezători, dar nu teribil, astfel încât câinele nu era frică, dar respectat stăpânul său.

Modul de alimentare optim

Hrăniți un catelus în 4 luni necesită corect. A fost la această vârstă fragedă că câinele este pusă în greutate musculară, iar deficiența de proteine ​​și oligoelemente poate provoca distrofie. Dieta preferată trebuie să fie formată din produse naturale, dar și o alimentație uscată premium poate fi baza nutriției catelului.

Hrănirea este produsă de trei ori pe zi, porțiuni cresc treptat astfel încât să nu facă o tranziție ascuțită de la nutriția de patru ori.

Este mai bine să alegeți un anumit mod de hrănire până la oră, astfel încât câinele să fie obișnuit să primească alimente. Acest lucru contribuie la o mai bună asimilare și obiceiuri viitoare. Dacă nu observați modul, câinele poate solicita sau, dimpotrivă, să se suprasoliciteze.

Locul de hrănire ar trebui să fie constantă, astfel încât catelul știa unde se află mâncarea și nu a purtat bucăți de mâncare în casă. Volumul tuturor porțiunilor ar trebui să fie Nu mai mult de 1,5 litri. O porțiune este 300-400 de grame.

Temperatura mesei trebuie să fie caldă (aproximativ 40 de grade). Dați alimente de la frigider sau doar gătit inacceptabil.

Citește mai mult  Toate pisicile despre aceasta pentru pisici și pisici Perfect Fit

Dieta Kid

Dieta catelului de cioban german de patru luni ar trebui să includă carne, legume, cereale și produse lactate. Este o astfel de nutriție care va ajuta câinele să crească sănătos și puternic.

În ziua câinelui necesită aproximativ 400 de grame de carne cu conținut scăzut de grăsimi, de preferință Turcia sau carne de vită. Crupele fierte pe apă fără a adăuga sare și dau împreună cu carne sau legume.

Măturați porțiunea de o zi de terci cu două linguri de ulei vegetal. Numărul de cereale uscate pentru ziua – 100-200 de grame. Legumele sunt necesare pentru funcționarea stabilă a catelului gastrointestinal și conțin multe vitamine și oligoelemente. Ei au nevoie să fie dat în formă fiartă sau coaptă. Squash, morcovi, roșiile, verdele sunt perfect potrivite. De la fructe puteți permite unui câine tânăr să se bucure de o bucată de mere sau să se usuce.

În ziua în care puteți da un ou de pui și un pahar de kefir sau un pachet de brânză de vaci. Astfel de produse umple lipsa de bacterii de calciu și benefice. În plus, ele merg ca o sursă suplimentară de proteine. Uneori, aproximativ o dată pe săptămână, merită încorporată în dieta ficatului și peștelui câinelui.

Acest produs alimentar este bogat în vitaminele grupului și acest lucru este foarte important pentru formarea unui sistem nervos sănătos.

Sub interdicția există produse de făină, dulciuri, cartofi și porumb (amidonul lor este slab absorbit), legume sărate, mâncăruri prăjite. Toate acestea pot provoca un eșec în activitatea tractului gastrointestinal al catelului și servesc drept începutul dezvoltării bolilor.

Alimente uscate, ca o alternativă la nutriția naturală

Un catelus de patru luni poate fi deja dat alimente uscate. Acestea pot fi înlocuite cu una dintre tehnicile de alimente sau le înlocuiesc treptat cu nutriție normală, ceea ce este nedorit să facă până la un an.

Dacă tradus în alimente uscate, există o nevoie acută, atunci ai nevoie doar de a alege o clasa premium. Aceasta costă scump, dar contine cantitatea optima de proteine, grăsimi și carbohidrați, care este atât de necesar pentru animale de companie mici.

Hrana uscată trebuie să alimentați nu la cerere, dar în conformitate cu regimul.

Citește mai mult  Ce se poate face pentru pisici nu usa de intrare de metil?

Mărimea porțiunilor de vârstă este întotdeauna listate pe cifra de afaceri de pachete, și este în valoare de exact o astfel de politică a, cel puțin la început. Hrana uscată provoacă sete, astfel încât catelul ar trebui să fie întotdeauna în accesul unui vas cu apă potabilă curată.

aditivat cu vitamine

Organismul tot mai mare de catelus ciobanesc german necesită un conținut ridicat de vitamine și microelemente în nutriția. Pentru a fi sigur pentru toți o sută de faptul că aceste substanțe sunt suficiente, puteți utiliza aditivi.

Un catelus de patru luni, în plus, poate fi dat Calciul, glucozamina si aditivi cu fosfor.

Vitamina A De asemenea, este un element necesar pentru formarea imunității puternice.

În primul rând, este necesar pentru a maximiza dieta unui animal de companie și apoi afla medicul veterinar, care complexele de vitamine pot fi achiziționate pentru un catelus.

Îngrijire

O atenție specială La această vârstă ar trebui acordată dinții de catelus. În patru luni, el începe schimbarea dinților de lapte pentru permanentă, iar acest lucru este plină de dezvoltarea inflamației și a altor probleme. Pentru a preveni aceste fenomene negative, puteți cumpăra un os fosforic gustare speciala sau o perie dinții de cel puțin două ori pe lună, cu o pasta de dinti speciala a cumpărat într-o farmacie veterinara.

În această vârstă, mulți devin în picioare la această vârstă, dar unele rămân într-o poziție situată. Așa că murdăria nu se acumulează și infecția nu au dezvoltat, este posibil să le spălați cu o soluție de clorhexidină o dată pe lună. Sunt necesare examinarea periodică a auriclelor pentru a preveni roseata si supuratie.

catelus scăldat frecvente nu au nevoie. Procedura indeparteaza stratul de grăsime protector de pe suprafața de lână, și este foarte rău pentru corpul câinelui.

Cel mai adesea mult de 4 ori pe an, ciobanesc german nu poate fi scăldat, ceea ce înseamnă că, la vârsta de patru luni, catelul poate fi atins maximum de două ori.

Respectarea acestor recomandări, va crește din patru luni ciobanesc german catelus unui PSA vesel sănătos, care va fi un prieten de nadejde si asistent.

Despre caracteristicile rasei pot fi găsite din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: