Purina pisică chow pentru pisici sterilizate și pisici castrate

Purina pisică chow pentru pisici sterilizate și pisici castrate

După operația pe sterilizarea pisicilor au nevoie de îngrijire și de nutriție specială, pentru că animalul devine mai puțin activ, metabolismul incetineste, kilogramele in plus sunt câștigate. Doar nutriția selectată corect vă va permite să faceți față problemei. Multe sunt preferate Purina Cat Chow. În acest articol, luați în considerare în detaliu descrierea generală a produselor, avantajelor și dezavantajelor, varietății de hrană și feedback de la cumpărători.

descriere generala

Purina Cat Chow este o hrană zilnică pentru pisici sterilizate, caracterizată de o calitate bună și prețuri accesibile. Purina a apărut în 1926, și de atunci lucrează la crearea de alimente optime pentru animalele de companie, astfel încât acestea să fie sănătoase și active. Produse Purina Cat Chow utilizează o atenție deosebită, deoarece vă permite să mențineți sănătatea animalelor de companie după sterilizare. Toate rațiile includ vitamine și minerale, precum și antioxidanți. Produsele sunt fabricate din produse ieftine, dar ele nu dăunează animalelor.

Purina Cat Chow pentru pisici după sterilizare este format din 39% din cereale integrale, cu 20% – din carne de pasăre, precum și din produse secundare. Acestea sunt două componente principale ale hranei Purina Cat Chow. În plus, compoziția include pătrunjelul, sfecla, grăsimi de origine vegetală și animală, spanac, morcovi, proteine ​​vegetale, antioxidanți, drojdie, minerale și conservanți.

tip uscat Purina Cat Chow alimentat de mai multe avantaje.

 • Costul disponibil. Nu orice proprietar își poate permite să achiziționeze alimente scump pentru animalele de companie lui. Și acest flux este mai ieftin decât alți producători.
 • Compoziție în mod adecvat selectată. Deși puterea Purina Cat Chow include componente din carne și cereale, cu toate acestea, ea conține componente nutritive în cantitatea necesară, ceea ce este important pentru pisici după sterilizare, pentru că este pur și simplu imposibil de a echilibra temele.
 • Delicious și hrana pentru animale parfumat. Datorită amplificatoare de gust și arome, animale de companie vor mânca această nutriție cu mare plăcere.
 • Complex de vitamine minerale. Furajul include toate mineralele și vitaminele necesare pentru pisici și pisici după sterilizare, precum și cel mai important aminoacid – Taurină.
Citește mai mult  Filtru aerian pentru acvariu

Produse Purina Cat Chow are unele dezavantaje.

 • Nu există proteine ​​de înaltă calitate, de origine animală, substanțele vegetale sunt în rolul de proteine.
 • Ingredientul principal este cereale, deoarece acestea sunt un material de umplutură de alimentare destul de ieftin. Așa că animalul a simțit sațietate, el are nevoie să consume o porțiune destul de mare. Este important să nu uitați că animalul ar trebui să bea de 3 ori mai multă apă decât A mâncat, ceea ce este pur și simplu ireal pentru pisici.
 • Disponibilitatea conservanților. Ambalajul nu indică ce conservanți sunt utilizați, iar unii pot fi destul de periculoși pentru sănătatea animalelor.
 • Animalele de companie se obișnuiesc foarte repede cu pupa, apoi nu doresc să meargă la o altă nutriție, deoarece aromele și amplificatoarele de gust sunt adăugate la alimente.

Având în vedere toate pluseile de mai sus și contra, se recomandă gândirea cu atenție – cumpărați Purina Cat Pisică Hrana pentru pisici sterilizate sau nu. Desigur, mită prețul scăzut. Animalul dvs. de companie va mânca o porțiune destul de mare pentru a simți saturația, ca rezultat, alimentele se vor termina de 2 ori mai rapid.

Sortiment de alimente

Purina oferă o gamă destul de largă de chow de pisică pentru pisici după sterilizare. Puteți alege alimente uscate sau umede. Luați în considerare mai multe dintre mai multe soluții populare de la linia de Sterilizat.

 • Cat Chow Adult sterilizat – alimente feline uscate, care vă permite să mențineți sănătatea pisicilor și a pisicilor după sterilizare. Este potrivit pentru animale cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani. Alimente cu gust de pasăre dummy, rațe, curcan. Această putere include nu numai proteină, ci și diverse componente, cum ar fi spanac, patrunjel, morcovi, drojdie, cicoare, boabe de cereale solide. Folosirea regulata a acestei alimente va permite animalele de companie pentru a păstra activitatea și sănătatea. Această opțiune este de vânzare în mai multe pachete – 0.4 kg, 1.5 kg, 7 kg și 15 kg.

Citește mai mult  Totul despre pisici persane albe și pisici

 • Pisica chow îngrijire specială – alimente specializate pentru pisici sterilizate și pisici sterilate, care servește o prevenire excelentă a urolitiazei. Este potrivit pentru animalele adulte cu vârsta cuprinsă între un an. Acest feed va asigura hrană rațională pentru animalele de companie. Această hrană este vândut în mai multe volume – 0.4 kg, 1.5 kg, 2 kg și 15 kg.

 • Cat Chow cu pui și vinete (în sos) – opțiune excelentă de hrană umedă pentru pisici adulte și pisici după sterilizare. Este vândut în plicuri cu un volum de 85 de grame și include bucăți mici în sos. Acesta include ingrediente utile, precum și toate vitaminele necesare și minerale. Această opțiune este prezentat cu carne de pui și gust de miel.

Important! line Purina Cat Chow este conceput pentru pisici și pisici de la un an, așa că nu ar trebui să fie achiziționate pentru pisici.

Examinați recenzii

produse Purina Cat Chow folosesc în cerere mare în rândul proprietarilor de pisici și pisici sterilizate, deoarece vă permite să mențină activitatea animalelor la un nivel normal, acestea nu sunt adăugate în greutate și se simt de energie complet. Multi proprietari prefera acest sever din cauza prețului său accesibil. Ele sunt mulțumiți de raportul de calitate și cost. Această putere include toate vitaminele și mineralele necesare în care o pisică are nevoie de sterilizare. O gamă largă de asemenea, precum clienții, precum și mai multe opțiuni pentru volumele pachetelor. Puteți cumpăra o geantă mică în eșantion sau puteți cumpăra un pachet mare simultan, dacă animalul dvs. de companie a iubit acest feed.

Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre pisicile Somali

Există mai multe comentarii negative în ceea ce privește linia de Purina Cat Chow. Mulți nu se potrivesc cu cele mai multe care – cereale, cu toate că ar trebui să existe carne naturală. În plus, există întrebări la compoziție, deoarece producătorul utilizează coloranți și arome, astfel încât animalul dorit este acest aliment. Ele nu sunt întotdeauna pisici sigure.

În plus, există manifestări de alergii la pisici pe Purina Cat Chow hranei pentru animale, astfel încât inițial este în valoare de a intra cu atenție o nouă masă, urmați cu atenție starea de bine a animalului tau de companie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: