Pyrenees Ciobanescul: Caracteristici și reproducție

Pyrenees Ciobanescul: Caracteristici și reproducție

Ciobanescul de Pirinei este destul de neobișnuit în aspectul exterior. Animale de companie. Dacă doriți să știți despre ce caracteristici și caracteristicile distinctive sunt inerente în PSU, vă va fi de folos să citiți articolul nostru.

Istoria originii

Ciobanescul de Pirinei este un animal a cărui patrie este Munții Pirinei (concluzia poate fi făcută din numele rasei). Cainii din aceasta rasa a evoluat rolul păstorilor și apărătorilor Stud de animale. Conform datelor științifice, animalul a apărut pe Pământ pentru un timp destul de lung – aproximativ 8 mii de ani în urmă.

Mai multe necunoscute, de unde și cum au avut loc aceste rase, dar există presupuneri că strămoșul Ciobanescul Pirineilor este tibetan alb Mastiff-ul de culoare.

În Europa, animalele care aparțin acestei rase au apărut în timpul domniei lui Ludovic al XIV-lea. El a emis un decret prin care Pirineilor câini trebuie să îndeplinească rolul de angajații instanțelor (informații despre acest lucru pot fi găsite în analele vechi, care au fost păstrate în zilele noastre).

În plus, sursele istorice raportează că Ciobanescul de Pirinei a salvat Charles V, de la atacul Wild Vepory, datorită căreia el a câștigat o mare valoare (și nu numai în cercurile aristocratice, ci și în rândul publicului larg). În secolele XVII-XVIII, Pyrenean Munte ghiveci extinde mult dincolo de Franța și a devenit popular în alte țări europene (de exemplu, în Italia și Regatul Unit).

Este important de reținut că la sfârșitul secolelor XIX și începutul XX, animalele aparținând acestei rase devin participanți cu drepturi deplină la expozițiile canine. De asemenea, în legătură cu această rasă, standardele cynologice sunt acceptate la nivel oficial.

Cu toate acestea, în istoria existenței câinilor de munte Pirinean, sunt influențate pagini triste. Deci, în anii războaielor (prima lume și un mare război patriotic), șederea animalelor a fost aproape complet exterminată (și nu numai și nu atât de multă condiție, din motive naturale). Lucrul este asta Astfel de câini mari au fost destul de greu de păstrat.

Cu toate acestea, chiar și în momente atât de dificile, au existat entuziaști care și-au trimis toată puterea de a păstra această rasă. Acești entuziaști erau oameni de știință francezi care au început să găsească câinii Pirinean în patria lor – în Munții Pirinei. Datorită eforturilor grupului de inițiativă, rasa a fost restaurată, iar în 1960 de animale a primit recunoașterea oficială și au fost introduse în toate registrele relevante.

Citește mai mult  Buryat mongole ogarul: Breed Istorie, Temperament, Selectați Nume bază de îngrijire

În general, Initial, aceasta rasa a evoluat destul de anumite funcții de operare, și anume de securitate și de protecție. Cu toate acestea, astăzi câinii și-au pierdut aproape abilitățile naturale, astfel încât acestea sunt percepute ca animale de companie obișnuite.

Descrierea rasei

O atenție deosebită merită apariția câinelui de munte Pyrenean. Un animal poate face o impresie de neșters pe aproape fiecare.

 • Câinele are o dimensiuni destul de impresionante, lână groasă și lung alb. În termeni generali, câinele poate semăna cu un urs polar. Printre oamenii de știință nu există un consens cu privire la faptul că animalele din aceasta rasa ar trebui să fie atribuită la care dintre categoriile: unii le considera păstori, alții – câini sau mastiffilor.
 • Lungimea de lână peste corpul unui animal inegale. Deci, în aria de acoperire a părului este semnificativ mai mică decât pe coada sau gulerul.
 • O mare varietate de împușcare a culorii animalelor. În ciuda faptului că cele mai multe culori comune este considerat alb, există alte soiuri care au pete multicolore: paleti sau gri. Reprezentanți ai rocilor care au o așa-numită mască situată pe fața capului.
 • Daca se compara dimensiunile capului și corpului animalului, atunci se poate observa că capul are o dimensiune destul de mică. Și forma casetei craniene are conturul potrivit.
 • Maxilarul animalului este destul de puternic, muscatura se referă la categoria de formă de foarfece. Urechile triunghiulare au contururi.
 • Câinele are o musculatură bine dezvoltată. Paws (ambele față și spate) sunt situate în paralel una cu alta și sunt reprobatoare.
 • Greutatea corporală a câinelui este cuprinsă în intervalul de la 55 la 60 kg, iar creșterea poate fi de la 65 la 80 cm (femelele sunt mai mici decât cea a bărbaților).

Caracter și comportament

  Se crede că Pirinei Mountain Câinii sunt animale care prezintă calități, cum ar fi noblețe, curaj și foarte dezvoltate inteligență. Ghivece nu sunt înclinați să manifestarea agresiunii, ele sunt calm și pacient.

  Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre hrană pentru animale de companie pentru țestoase

  Caracterul unui individ începe să se manifeste la varsta destul de tineri. La acel moment, cand catelul a ajuns la vârsta de 4 luni, caracteristicile naturii și comportamentele care vor fi inerente animalului pe tot parcursul vieții începe să se manifeste.

  Acesta este motivul pentru care în această perioadă ar trebui să fie deosebit de grav angajate în formare și de formare catelus.

  trăsături importante de natura animalului care alocă mulți proprietari sunt loialitatea și devotamentul. Animalele sunt prietenoase și la prețuri accesibile, nu numai pentru a proprietarului lor directă, dar, de asemenea, tuturor membrilor familiei. În plus, nu poate fi frică de pornire și alte animale de companie – Dog Pirineilor este bine obtinerea chiar si cu pisici. Cu toate acestea, în același timp, este în valoare de având în vedere faptul că În ceea ce privește persoanele necunoscute și altor persoane, un animal poate arăta agresiune, mârâi și scoarță de copac (mai ales în cazul în care câinele se simte nici un pericol).

  câini Pirineilor se poate face chiar și pentru acei oameni care conduc un stil de viață activ, sunt în călătorii de călătorie și de afaceri constante. În ciuda faptului că animalul de companie cu patru picioare iubeste compania, el va transfera cu ușurință singurătate și nu experimentează emoții negative despre acest lucru.

  Termeni de detenție și îngrijire

  În primul rând, este în valoare de având în vedere faptul că, din cauza dimensiunilor impresionante, mai degrabă animale, nu va fi capabil să trăiască în condițiile înghesuit ale apartamentului orașului. Cu toate acestea, chiar dacă aveți de gând să conțină PSA pe propriul dvs. site-ul, ar trebui să nu-l pune în voliera sau planta-l pe lanțul. rasa Pyrenean este considerată independent și iubitor de libertate, Prin urmare, orice constrângere a mijloacelor de trai sale poate duce la mentale, iar mai târziu la deviații fiziologice.

  În procesul unui animal, este important să ne amintim că câinele are nevoie de plimbări lungi regulate. Și aceste plimbări trebuie să fie însoțite de jocuri active și de formare.

  În plus, este important să se efectueze în mod regulat proceduri de igienă: pieptănare, scăldat, curățare. Finalizarea câine nu este mai puțin recomandată de 3 ori pe săptămână. În caz contrar, lână poate fi încurcat. Procedurile de apă nu ar trebui să fie efectuată prea des, regularitatea optimă – 1 dată în 3 luni. Este de asemenea important sa ma uit Pentru starea de urechi, ochi și dinți ai unui animal.

  Citește mai mult  Cum să învățați un câine la un bot?

  Hrănire

  Prin natura, Pirinei Mountain Câinii sunt animale de pradă. Acesta este motivul pentru care baza dietei animalului ar trebui să fie carne și produse din carne saturate cu proteine. Această categorie include, de asemenea, astfel de produse, cum ar fi ouă, brânză de vaci, pește. Carne și pește, de preferință, să fiarbă animalul.

  În obligatoriu, PSA său ar trebui să se hrănească legume crude și fructe. Aceste produse au un efect pozitiv asupra formării microflorei interioare ale câinelui intestinal și, în general, au un efect pozitiv asupra organismului.

  Contrar părerii comune, nu dau câini terci, ca cerealele sunt slab absorbite de organismul animal. Dimpotrivă, ele pot duce la o creștere în greutate și chiar obezitatea.

  Dacă decideți să se hrănească animalele de companie cu amestecuri gata preparate uscate, apoi alegeți alimentarea clasei premium, precum și formulări alimentare legate de categoria Super Premium.

  educatie si antrenament

  Pirinei Dog Breed a dezvoltat abilitatile mentale, prin urmare, persoanele care aparțin acestei specii rapid și ușor amintesc nu numai simplu echipe de bază, dar, de asemenea, trucuri mai complexe și mai complexe.

  În procesul de formare, este important să se arate severitate și în nici un caz nu putem da Slack. În caz contrar, veți pierde autoritatea în ochii animalului, și se va simți principalul.

  Dacă în această privință nu sunteți încrezător în abilitățile tale, atunci au încredere în procesul de formare a profesioniștilor și a scrie animalele de companie pentru cursuri de Chinologică specializate.

  Mai multe detalii despre caracteristicile rasei, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: