Rasă de păstori americani și caracteristicile conținutului lor

Rasă de păstori americani și caracteristicile conținutului lor

Câinele este un prieten al omului. Și oamenii, după cum știți, mai mult de șapte miliarde de euro. Și fiecare unic și toată lumea are nevoie de un prieten. Prin urmare, nu este nimic surprinzător în faptul că oamenii de știință au avut o varietate de rase diverse de câine – de la Miniatura Chihuahua până la mastiffs tibetan gigant. Acum toată lumea poate alege un prieten, ghidat de preferințele personale.

Câinele este unul dintre animalele care trăiesc în imediata apropiere a unei persoane, pentru care este responsabil. De aceea, înainte de a avea un animal de companie, este de dorit să studieze nevoile una sau alta în ceea ce privește hrănirea rasa, condițiile de detenție, comportament, educație, caracteristici de îngrijire a animalelor, și așa mai departe. Povestea noastră de astăzi este dedicată Păstorul american. Vei afla ce tip de soiuri de rasa există, ceea ce diferă și cum să aibă grijă de ei.

cioban alb american

Casuals, SUA și Elveția sunt considerate țări ale animalului. Aceasta rasa este inclus în grupul de câini ciobănești. Indivizii au un corp musculos puternic de mediu. Creșterea masculilor în greabăn ajunge la 70-75 de centimetri. Femelele sunt oarecum mai puțin, de obicei, înălțimea lor nu depășește 60 cm. Masa corpului de sex masculin, în medie, este de aproximativ 40 de kilograme, și fete – 35. Desigur, greutatea câinelui depinde în mare măsură de stilul de viață: calitatea și cantitatea de alimente, modul de zi, activitate.

Dar merită să ne amintim că este imposibil să se arunce un animal – poate servi ca o condiție prealabilă pentru dezvoltarea bolilor. Urechile de la „americanii“ sunt pe verticală, cozile sunt, de obicei lungi și pufos, într-o formă seamănă cu un arc de cerc. Întregul corp este acoperit cu lână groasă, albă, cu o sângerare bine pronunțată.

Masculii sunt specifice numărului mai mare de „bijuterii“ din lână – așa-numita Coama, pantaloni, ochi.

În lână femei modeste, în jurul capului și pe labele din față ușor mai scurt decât restul. În prezent, câinii cu lungime mare și medie lână sunt derivate. Ciobanii americane se angajează să proprietarului lor, lipsit de agresiune. Acestea sunt animale puternice și rezistente. Amintiți-vă și să recunoască oamenii „lor“, ei le pot urmări peste tot „ca o coadă“. câini Atent, se pare că au înțeles cele mai mici schimbări în starea de spirit și de a reacționa la ea.

Dragostea să „cânte“ și vorbesc cu stăpânii lor. Prin urmare, este important să se coreleze aceste informații cu propriul său caracter. În cazul în care o persoană preferă tăcerea, este puțin probabil să facă o astfel de câine. „Femeile americane“ hoots mângâi și promovare, curios și iscoditor, ne învață. Pe străini acordă mai puțină atenție. Nu este înclinat la acțiuni agresive, nu arată frica, dar prost transporta un apel dur.

Ei bine făcut față cu munca, care este asociat cu protecție, pază. Acestea sunt peruci excelente și păstori. În principiu, câinii americani sunt mai bune în condițiile unei case de țară, în cazul în care este posibil să se evidențieze mai mult spațiu liber pentru locuințe și plimbări. Cu toate acestea, puteți să vă păstrați în apartamente și pe stradă.

Pentru Pentru îngrijirea bine pentru alb păstorul american, trebuie să urmați starea de lână. În caz contrar, acest lucru nu este deosebit de capricios. Deoarece posedă cea mai dulce acoperire de alb, ei trebuie să se scaldă adesea (o dată pe săptămână), deduce. Se recomandă utilizarea unei periei rigide cu dinți frecvenți.

Vă rugăm să rețineți că lâna acestor câini poate provoca alergii.

Păstorii albi sunt supuși unor boli cum ar fi displazie articulară (în special pentru șold și cotă), schimbări degenerative în coloanei vertebrale (osteochondroza), bolile oculare, diferite reacții alergice. Anterior, problema acestei rase a fost diverse boli imune sistemice, de exemplu, SLE (sistemul roșu Lupus), cu toate acestea, acum sunt rareori găsite în populația acestor animale.

În mâncare este creaturi nepretentioase, deci totul depinde de proprietar. Dar este de dorit ca hrana să fie echilibrată și conținea toate elementele nutriționale necesare. Speranța de viață a Ciobanii american este de până la 15 ani.

păstori tundra americani

American Tundrovka Shepherd sau Wolf Dog – O alta rasa care a fost retras de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Acesta diferă prin faptul că nu este recunoscut oficial ca cluburile naționale. Astfel de păstori sunt destul de rare, mai ales in spatele caracteristica patriei istorice.

Tundra Ciobanii sunt descendenții drepte de lupi. Inițial, rumenirea acestor caini a fost angajat în structurile militare pe concepția de stat. Cu toate acestea, primele exemplare sa dovedit a fi mai mult ca niște lupi decât pe câini, se deosebeau în agresivitate mare, slab cedat la formare. Sa decis că acestea sunt nepotrivite pentru serviciul militar și să trăiască cu oameni. Proiect închis. Cu toate acestea, el a fost continuat în mod privat.

Acum, acesti caini sunt mai socializati, calm, este mai ușor de studiu. Dar ei nu au un caracter simplu.

câinii Wolf li se recomandă să socializeze cât mai curând posibil. Acest lucru înseamnă că ei încă mai trebuie să fie aduse în familie, să plătească o mulțime de timp, să comunice, tren. TInd la opt luni de cioban va fi mai ușor să se adapteze la oameni. Este important să ne amintim că, în acest moment, aveți nevoie pentru a ridica un catelus, invata sa execute echipe, care arata gazde. În același timp, este necesar să se vedea în mod clar granița dintre încrederea în sine, gravitatea și grosolănie. Wolf câine nu-i place accesul dur la el însuși și poate crește mai agresiv.

Cu educație corespunzătoare de păstori tundra, rezistenta, se obtin punctele forte si persoane active. Ele pot fi folosite pentru vanatoare, paza, ca guisters, salvatori, câini de căutare.

În condițiile de conținut, acesta este un animal nepretențioasă. Cu toate acestea, el are nevoie de activitate fizică. Deci, trebuie să meargă un câine bine, dându-i posibilitatea de a veni. De asemenea, este recomandabil să luați în considerare faptul că dimensiunea câinelui nu este miniaturală (poate ajunge la greabăn la 80 cm), deci are nevoie de un spațiu corespunzător. În îngrijirea unui animal de companie, este important să se acorde atenție acestor momente:

 • Nutriție completă+
 • preferă, în timpul molirii, trebuie să efectuați procedura mai des+
 • Declanșarea ghearelor+
 • Urechi de curățare și ochi de spălare+
 • Vaccinarea în timp util.

Shepherdele americane de tundra sunt supuse unor astfel de boli:

 • Articulații displazice (șold, cot)+
 • Pericardită+
 • Reactii alergice+
 • Diabetul zahărului și alte probleme cu pancreasul+
 • Viciile inimii+
 • Boala oculară (distrofie de cataractă, retină sau corneea)+
 • Diverse tumori+
 • epilepsie.

Cea mai mare parte a bolii sunt moștenite de la păstorul german, cu toate acestea, datorită cetății organismului de lupi, cu o îngrijire adecvată, ei sunt rareori bolnavi. Speranța de viață este de până la 12 ani.

Shepherd american-canadian

Shepherd american-canadian – Acesta este un alt reprezentant al raselor albe de oaie. A fost obținut prin traversarea păstorilor germani cu culoarea lânii strălucitoare. Acești câini se disting prin devotament, loialitate, prietenie, calm, atenție, vigilență. Dragostea copiilor, poate acționa ca „nanny”. Nu prezintă semne de agresiune oamenilor sau altor câini. Această rasă este, de asemenea, majoră. Creșterea sa poate ajunge la 70 cm, iar masa corpului – 40 kg.

American-Canada poate trăi atât în ​​condițiile apartamentului, cât și în casele private. Cu toate acestea, în orice caz, trebuie să oferiți unui animal adecvat exercițiu fizic – alergând, plimbări. În caz contrar, îngrijirea pentru ei este destul de simplă și nu diferită de întreținerea câinilor altor rase: nutriție echilibrată, scăldat, deducere. Această rasă poate îndeplini perfect aceste sarcini: protecția camerei și a oamenilor, plecând, urmărirea, „Nanny” (acesta este, de asemenea, un câine ciobănesc). Poate doar un alt tovarăș. American-Canadian Shepherd se va potrivi unei persoane sportive active.

Cu o îngrijire adecvată și atentă, poate trăi până la 14 ani.

Shepherd australian (Aussi)

În secolul al XIX-lea, Statele Unite ale Americii din Australia au fost aduse de păstorii bascii, care au devenit progenitorii AUSCI, împreună cu câinii Bernish Zennenhundami, Collie și Pirinean. Acesta este motivul pentru care această rasă este menționată ca australiană contrară originii adevărate. Printre păstorii „australieni” – copii. Creșterea bărbaților la greabăn nu depășește 58 cm, cățele – 53 cm. Greutatea corporală – 30-32 kg. Culoarea Ausci este mai des inhomogenă – tricolor, marmură-negru, marmură roșie. Ochii sunt albastru, aur-karium + frecvență și heterochromie.

Păstorii australieni ocupă primul loc în lume printre toate rasele de câini în ceea ce privește inteligența. Ei sunt niște păstori excelenți, copiii de dragoste, sunt gata să se supună proprietarului întotdeauna și în tot. Echipele apuca literalmente „pe zbor”. În grija acestor creaturi drăguțe nepretențioase. Cu toate acestea, ca și ceilalți păstori, aveți nevoie de exerciții, plimbări lungi și formatori competenți. Speranța de viață a Aussi – 10-13 ani.

În următorul videoclip veți găsi caracteristicile Shepherdului australian (Aussi).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: