Rase de câine cu un bot alungit

Rase de câine cu un bot alungit

Astăzi, aproape nici o familie nu poate face fără un prieten pufos, fie că este un câine, o pisică sau chiar rozătoare. Puteți alege un animal de companie în diferite criterii: dimensiunea, forma urechilor, coada sau chiar muzele. Este vorba de rasele de câine cu un bot lung și vor fi discutate în articol.

Welsh Corgi Cardigan

Această rasă aparține câinilor mici cu un nas alungit. Acesta este un câine ciobănesc, renumit pentru dimensiunea sa mică și labele scurte.

Origine

Rasa are următoarele două soiuri:

 • Bluza – vine din județul Țara Galilor Keredigion+
 • Pembroke – din județul Pembrukshire County Țara Galilor.

Nu există o versiune generală despre originea acestei rase de oameni de știință, prin urmare următoarele ipoteze au fost prezentate:

 • Acești câini au sosit din grupul nordic sau mai degrabă – din Europa Centrală+
 • Aceste animale sunt din Egiptul antic, deoarece imaginile cu ele pe statuia lui Anubis au fost găsite anterior+
 • Există zvonuri că Welsh Corgi-Cardigan a fost adus la Insulele Britanice de către Celts.

Primele mențiuni au fost despre secolul X în scris. În anul 920, regele Vali a fost creat de codul legilor, care impune o finală în numerar pentru uciderea acestui câine.

Descriere

O trăsătură distinctivă a acestui animal sunt dimensiunile sale mici si labe scurte. Greutate, de obicei, nu depășește 20 de kilograme, iar creșterea nu este mai mare de 35 de centimetri. In ciuda dimensiunilor sale, cainele este destul de rezistent si puternic. Craniul lat, nasul alungit, urechi mari și în picioare. Maxilarului și dinți puternici. medie de lână, culoarea poate fi complet orice. În ceea ce privește natura animalului și comportamentul său, acesta este un animal destul de prietenos și activ. Ea devine perfect în jurul cu copii, pisici, repede se obisnuieste cu proprietarul ei.

Este demn de remarcat, Welsh Corgi-Cardigan se obisnuieste cu un singur proprietar, dar pentru întreaga familie imediat.

Instruire

Un astfel de câine ca Corgi lesterns cu ușurință la formarea și perfecționarea profesională. Nu există aproape nici o problema cu animalul, cu rolul ciobanului, se descurcă perfect.

Citește mai mult  Caracteristici Provipet de alimentare

Nutriție

Înainte de a aduce astfel un prieten acasă, este important să se știe că este foarte predispus la supraalimentare. Urmați cantitatea și calitatea alimentelor în acest caz este foarte importantă. Dieta CUGGY trebuie să cuprindă următoarele alimente:

 • Carne naturală sau pește+
 • lactate:
 • Legume, cereale+
 • Ouăle brute naturale (nu mai mult de 3 ori pe săptămână).

Important! Alimentele uscate trebuie administrate puii mai vechi de trei luni.

Welsh Corgi-Cardigan trăiește nu mai mult de 15 ani. Pentru o viață mai lungă, este necesar să urmați sănătatea câinilor, în special în spatele ochilor și urechilor.

Pincher pitic

Un astfel de câine este o copie precisă a lui Doberman, dar diferă de ea cu o dimensiune mică.

Origine

Această rasă a apărut în urmă cu aproximativ 300 de ani. Oamenii de știință cred că câinele este din Germania, dar mulți cred că locul de naștere al Pincher este Elveția. Similitudinea de urgență a unui animal cu Doberman nu este o coincidență – este din vârfuri miniaturate și această rasă uriașă de câine Doberman a fost crescută. Timp de mulți ani, Pincher a fost păstrat în grajduri ca șobolani de catcher și un gardian de securitate.

Cu toate acestea, o lungă perioadă de timp mai târziu, rasa a fost recunoscută pe una dintre expozițiile internaționale, după care a devenit cunoscută pentru întreaga lume. În Rusia, Pincher a căzut ca trofeu german după cel de-al doilea război mondial.

Descriere

Pinscherul pitic este un câine mic, dar muscular. Creșterea sa nu depășește 30 de centimetri, iar greutatea nu este mai mare de 7 kilograme. Urechile triunghiulare înalte, în picioare, triunghiulare. Lână scurtă și foarte densă, de obicei culoare închisă. În total, există trei culori în natură: culori roșii, maro închis și negru. Prin caracter, câinele este foarte inteligent, activ, uneori agresiv în raport cu alți câini.

O caracteristică distinctivă a rasei este un mers de dans. Acest câine prea activ are nevoie de multă atenție și plimbări frecvente în aer liber.

Citește mai mult  Ceea ce pentru a apela un britanic pisica fată gri?

Instruire

Creek acest animal, merită un conștient clar că are nevoie de instruire din partea primilor ani. Pincher pitic – animal suspicios. Fără o educație adecvată există riscul de a crește animale prea agresive și răsfățate. În general, formarea lui Pinscher Sucfumbes cu ușurință, dar în procesul de predare a unui film, este important să vă arătați principalul lucru, altfel câinele nu va asculta.

Nutriție

Mănâncă un animal de companie puțin, dar este important ca alimentele consumate de ele să fie de înaltă calitate. Poate fi atât produse alimentare uscate, cât și produse naturale. Carnea de vită și kănificată pentru hrănire este perfectă. Legume, cereale și alte alimente de legume nu intervin. Hrănirea ar trebui să fie doar o dată pe zi, într-un timp clar stabilit.

Important! Câinii mici cu un bot lung includ Manchester Terrier, Terrier rus de jucărie și altele.

Terrier de taur

Această rasă se referă la câini mari. Știe aproape totul – acesta este un câine muscular cu un bot „șobolan”. Opiniile pe teritoriile de taur din întreaga lume sunt foarte ambigue – unii consideră că câinele este periculos, alții sunt încrezători că animalul poate fi un prieten adevărat și un câine credincios.

Origine

Creatorul acestei rase este amelioratorul englez al lui James Hins. Primul terrier de taur pe care a adus-o cu ajutorul terrierului alb și a buldogului englez. Sarcina sa principală a fost aceea de a obține o luptă și un câine fără teamă că James și Gestionat. Când treceți aspectul și frumusețea animalului nu au fost luate în considerare.

Principalul club de creștere a câinilor Angliei a recunoscut oficial rasa în secolul al XIX-lea, dar a fost permis să se reproducă numai în secolul XX. În acele zile, pentru a permite bulldog-ului acasă nu putea toți – un astfel de animal de companie a fost considerat prezent. De mult timp am mers mitul pe care Tull Terrier este o mașină neangajată – ucigașul. cu toate acestea Până în prezent, acest mit este eliminat, deoarece Terrierul de taur este un tovarăș mare și vesel.

Citește mai mult  Variații ale culorii Beagle de rasă

Descriere

Câinele însuși este foarte puternic și întins, plecând perfect pentru antrenament. În aspectul său, animalul este foarte diferit de alte rase – câinele seamănă într-adevăr un șobolan gigant, de unde porecla – un câine cu un bot de șobolan. Principala trăsătură distinctivă a rasei este fața ascuțită alungită, oferind animalelor de companie neobișnuite. Lana nu este suficientă, poate fi ambele culori negre și albe.

Vorbind despre caracterul și comportamentul Terrierului taurului, ar trebui să menționați despre devotamentul lor nelimitat față de proprietar. Cu educație corespunzătoare de la un astfel de câine un, cel mai credincios prieten poate crește. Inferența cu acest câine, comportamentul agresiv ar trebui să fie furnizat de la o vârstă fragedă. În medie, câinele cântărește 30 de kilograme și mai mult. Creșterea acestui animal înalt este de 45-60 de centimetri. Speranța de viață – nu mai mult de 15 ani.

Instruire

În ceea ce privește formarea animalului, este necesar să se abordeze acest caz. Cynologul trebuie să fie experimentat și competent. Instruirea taurului taur are nevoie strict, dar în nici un caz fără a folosi pedeapsa fizică. Această rasă este foarte supărată, deci cu o abordare incorectă de la ea poate crește un animal incontrolabil.

Nutriție

Bull terrier dieta ar trebui cel puțin jumătate constau din carne naturală. În plus față de produsele din carne, în dieta câinelui poate include cereale și legume.

Boluri

Este demn de remarcat faptul că această rasă este destul de durabilă în fața diferitelor boli. Cu toate acestea, printre teritoriul taurului există astfel de boli ereditare ca:

 • surditate+
 • orbire+
 • boală de rinichi.

Important! Pentru câinii mari cu un bot alungit poate fi atribuit și păstorului german, Risenshnuzer, câinelui Faraon și alții.

Câini cu un bot alungit foarte mult. Acestea sunt toate diferite și unice. Prin alegerea unui animal de companie pentru dvs., este necesar să aveți grijă de confortul și bunăstarea sa.

În următorul videoclip, veți găsi mai multe informații despre rasa de câini Welsh Corgi-Cardigan.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Elena

  Ce rase de câini au botul alungit?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: