rase de câini populare

rase de câini populare

Câinii sunt considerate printre cele mai populare animale situate în apropierea unei persoane. Spre deosebire de alte animale de companie, ei sunt capabili de a fi nu numai de divertisment pentru proprietarii lor, dar, dacă este necesar, a le proteja de orice pericol. Mulți câini face pentru protejarea lor de origine, efectivele de animale, sau ca un prieten și tovarăș.

populare rase de top din Rusia cu fotografii

Acum, câinii sunt folosite pentru reproducere, și ca animale de companie obișnuite. Cu toate acestea, popularitatea lor în nici un fel depinde de locul de reședință a persoanelor. Este în valoare de vedere numele de rase de câini, care sunt printre cele zece cele mai populare în Rusia.

Yorkshire Terrier

Primul loc in top zece ocupă exact acest animal mic. Acesta este singurul caine care nu provoacă alergii. Până în prezent, Yorks sunt cele mai scumpe si decorative ps. In trecut, au vânate animale care locuiesc în Norah, astfel încât astfel de câini sunt foarte inteligent și inteligent.

În plus, terrieri se disting prin mintea și elevul lor.

Labrador Retriever

La a doua etapă sunt Labradorii. În primul rând, acesta este un asistent excelent pentru stăpânul tău, care poate salva în orice situație. Inițial, au fost scoase pentru excursii de pescuit sau vanatoare. Dar, în timp, a trecut la categoria Prieteni și tovarăși.

Aproape toți câinii din aceasta rasa sunt non-agresive, astfel încât acestea să se joace cu copii mici, cu mare placere. În plus, din cauza mirosul lor excelente, Labradorii sunt folosite pentru a căuta droguri sau explozivi. Ei pot trăi în apartament și în casa țară.

răgușit

A treia poziție pe dreapta ocupă Eskimo Riding Câini. Ele diferă nu numai prin caracterul lor natură, dar, de asemenea, devotamentul proprietarului lor. Poate aduce cu copii și unele animale de companie. Arată încăpățânare Uneori husky. Ei au nevoie de plimbari regulate sau jogs.

Jack Russell terrier

Locul al patrulea ia acest caine mic nelinistit. Inițial, acesta a fost eliminat de vânătoare pentru animalele rădăcină. Poate conține astfel de piese în orice condiții, Dar toate animalele care trăiesc în apartamente necesită mersul pe jos frecvente.

Terrier de jucărie

În locul al cincilea sunt caini care au fost crescute pentru vânătoare de șobolan. Ei au dimensiuni foarte mici, ele cresc doar la 26 cm. Dar, în același timp, ele sunt destul de agresive.

pechinez

A șasea etapă în această listă este ocupată de câini de talie mică, care au folosit pentru a fi un decor real, pentru camere de palat. La acel moment, nu le-ar putea cumpăra, deoarece costul animalelor de companie a fost extrem de mare.

Astăzi, locuitorii pechinez trăiesc nu numai în apartamente, dar, de asemenea, în multe case particulare din Rusia.

Ciobănesc german

La locul șapte sunt câini care nu sunt doar paznici de case, dar și salvatori sau ghiduri. Ciobanii pot fi usor de dresat, deoarece acestea au o minte ascuțită.

Buldog francez

Al optulea Poziția aparține de drept acestui caine decorativ. Ea este un companion excelent pentru orice persoană. Denses se disting prin dedicare, precum și ușurința. Prin natura, bulldog francez Foarte afectuos și distracție. Pentru ei Nu au nevoie de condiții speciale de conținut.

Mulți le consideră prea enervant din cauza atașament imens proprietarului lor. În plus, câinii din aceasta rasa sforăie într-un vis.

Shar Pei

Locul nouă este ocupat de descendenții Chow Chow, care au fost numite Sharpets. Ei au un aspect destul de amuzant și un pic seamănă cu ursuleți de pluș. Astfel de câini au instincte luptă, precum și temperamentul fermentată.

Citește mai mult  Feed Genesis Pure Canada pentru câini și pisici

Chow Chow

În ultimul rând, există câini care au fost crescute în China. Acestea sunt companioni minunati, ei pot însoți proprietarii lor chiar și pe jogs. Chow Chow nu este prea iubit de copii mici, dar în același timp, ei le pot îndura.

câini în alte țări supraviețuiseră

Dacă vorbim despre alte țări, cele mai populare rase din Europa, de exemplu, nu va fi așa cum este revendicat în Asia sau în America. Prin urmare, este necesar să se împartă întreaga listă în mai multe categorii.

tari europene

În Portugalia, câinii de apă sunt cei mai populari. Ele nu sunt doar calme, ci și inteligente. Inițial, o astfel de rasă a fost eliminată pentru a ajuta la conducerea peștelui în rețeaua pescarilor.

În Italia, foarte bine tratați câinii, câinii atât de mari sunt, de asemenea, revendicați aici și mici. Printre acestea ar trebui să se menționeze următoarele.

 • Mastiful Neapolitan este unul dintre cele mai mari animale din Italia. Cântărește un astfel de câine de până la 70 de kilograme. Ea va fi un mare prieten, precum și un apărător pentru orice proprietar.
 • Bolognese – Acesta este un câine decorativ și cântărește aproximativ 6 kilograme. A fost condus în provincia Bologna, așa că am un astfel de nume.
 • Maremma aparțin cele mai vechi rase ale câinilor. Acestea sunt animale foarte mândre care pleacă prost în formare. În același timp, ei sunt neînfricați și atenți.
 • Vorbind despre câinii italieni, este imposibil să ocoli partidul și Cane Corso. Ei sunt apărători minunați, precum și gardă. Cântăresc până la 50 de kilograme.
 • Bergamskaya Shepherdarka a fost folosit inițial ca un caine de lucru. Ulterior, ea a devenit un prieten excelent, precum și un companion pentru stăpânul său.

asiatic

În Japonia, aceste rase sunt considerate cele mai solicitate:

 • Akita Inu, de multe ori folosite pentru vânătoare pentru animale mari+
 • Japoneză Spitz, care este considerat un companion excelent și un prieten pentru proprietarul său.

Coreeană Chinko este Coreea în Coreea. Ele sunt considerate proprietatea acestei țări.

Următorii câini sunt destul de frecvenți în China:

 • Pekinese, care a fost lansat cu mai mult de două mii de ani în urmă și a fost mult timp un câine sacru al împăraților chinezi+
 • Shar Pei.

Statele Unite ale Americii

Cei mai populari câini americani sunt Labradors-Retrivers. Dragostea pentru că multe confirmă hoteluri PESA pot fi găsite în Miami, în cazul în care este permis să se stabilească cu animalele lor. in afara de asta, Este demn de remarcat Bulldog, Rottweiler, precum si Yorkshire Terrier-ul.

Cele mai populare Câini din lume

Pentru fiecare proprietar, câinele rămâne întotdeauna un animal de companie favorit, indiferent de rasa sale. Și, din moment ce există o mulțime de oameni, atunci un răspuns la întrebarea, ce fel de câine este cel mai popular, acesta nu va fi suficient de. În plus, în fiecare țară, anumite rase de câini sunt iubit. Dar există, de asemenea, favorite, avantajele care sunt recunoscute în mod oficial în întreaga lume.

Dwarcs

Astfel de cojile sunt în creștere nu mai mult de 30 cm, iar greutatea lor este de aproximativ 5 kg. În același timp, popularitatea de animale este destul de mare, deoarece ele pot fi păstrate chiar și în cel mai mic apartament sau pur și simplu să ia cu ei în excursii. Multe dintre aspectul lor seamănă cu jucării moi, ele sunt la fel pufos și frumos.

 • Yorkshire Terrier se distinge prin neobișnuit și bizar. lână Lui crește tot timpul, iar în structura sa un pic seamănă cu păr uman. Din acest motiv, este în mod constant tăiat.
 • Orange Spitz Foarte amintind de un ursulet de plus, el alege de multe ori familiile cu copii mici.
 • Pekinese este imposibil să numim un animal foarte fragil. La urma urmei, el, practic, nu știe ce frica este.

Astfel de câini iubesc ei întotdeauna mîngîie și a îmbrățișat-.

Mic

Cainii din aceasta subspecie poate crește până la 40 cm în înălțime, cu greutate de până la 10 kg.

 • Mops Diferă în uriașă de energie și curiozitate. Se pare ca un urs mic. Astfel de câini place să se joace cu copii mici, găsi cu ușurință un limbaj comun cu oamenii altor persoane, precum și cu alte animale de companie, care locuiesc într-una cu ei acasă.
 • taxoni foarte amuzant, ei alungite apelantului cu labe scurte nu va lăsa pe nimeni indiferent. câini sunt foarte similare dedicate proprietarilor lor, așa că le va proteja în orice situație.
 • Jack Russell terrier poate face o companie de către o persoană în alergări sau campanii. Energia sa aproape niciodată nu se termină.
Citește mai mult  Pyrenees Ciobanescul: Caracteristici și reproducție

Mijloc

Animalele care sunt incluse în această categorie pot cântări până la 20 de kilograme, cu o creștere de 55 cm. Cele mai populare din lume sunt următoarele persoane fizice.

 • Bulldog englez, care diferă nu numai prin intenția sa, dar, de asemenea, un mare devotament pentru proprietar.
 • Chow Chow a devenit celebru datorită unei limbaj neobișnuit de culoare violet.
 • Shar Pei Destul de calm și echilibrat. De la alti caini, se distinge prin aspectul său. Tot corpul este acoperit cu pliuri.

Mare

Astfel de câini în apartamente conțin foarte rar, deoarece acestea pot crește până la 70 cm, cu o greutate medie de 50 kg. Pentru ei proprietate privată mai potrivite.

 • Ciobănesc german este una dintre cele mai renumite la nivel mondial. Este bine să antreneze, în afară, se distinge prin devotamentul său.
 • răgușit a cucerit inimile multor oameni nu numai cu aspectul lor, dar, de asemenea, un caracter vesel.
 • Newfoundland Prin natura sunt bune și prietenos, în ciuda dimensiunii lor imens.

Tendințe de modă

Moda pe rase de câini se schimbă destul de des. În primul rând, depinde de dorința unei persoane de a ceva nou și neobișnuit. Recent, cele mai la modă sunt următorii câini:

 • Yorkshire Terrier – Acesti caini dețin poziții înalte pentru mai mulți ani la rând+
 • Chihuahua – El este cel mai mic caine din lume, în afară, aceasta nu necesită condiții speciale pentru conținutul+
 • Terrier de jucărie – în natură este considerată războinic adevărat+
 • Papillon – câine de talie mică, care, în unele cazuri, poate arăta agresiune+
 • pechinez – El cere întotdeauna o atenție specială.
 • Chineză Crested – Acesta se teme de vreme rece, astfel încât în ​​timpul iernii va lua haine călduroase pentru mersul pe jos+
 • Orange Spitz – Prin natura, foarte bun și calm+
 • Malteză – Zapada caine alb, pufos și natură+
 • Chow Chow – recunoaște numai proprietarul său, iar cu restul de oameni încearcă să păstreze distanța+
 • răgușit – Riding caine cu un temperament vesel, nu este potrivit pentru protecție acasă+
 • Shar Pei – Desi se pare ca un urs mic, cu toate acestea, este considerat un excelent paznic+
 • Amstaff – luptator frumos cu grad inalt de inteligenta+
 • Cocker spaniol – frumos vânător+
 • Doberman – este un excelent paznic de securitate.

Tipuri de câini pentru numire

Toți câinii diferă unul de altul, nu numai cu aspectul lor, dar, de asemenea, în ce scop au fost derivate.

asistenţi

Aceste animale de o pregătire specială. Ca urmare, câinii pot ajuta pe oameni orbi, surzi, cu alte dizabilități fizice. Prima persoană care a început să câinii de tren este considerat Wilhelm Klein. Deci, în 2001, în timpul unui incendiu în centrul comercial, un câine, instruit pentru a fi un ghid, a fost capabil să salveze proprietarul său și a adus-o de 70 de etaje direct la stradă.

Citește mai mult  Cum de a alege un câine?

Echipele de salvare

animale similare au un bun simț al mirosului, precum și tremendousness. Ei sunt capabili să prindă mirosul omului, chiar dacă este situat sub două contoare de zăpadă. Cel mai adesea astfel de câini lucrează în perechi.

Este necesar ca un câine să rămână cu o persoană salvată, iar al doilea ar putea conduce ajutor.

Căutați și watchlogs

Astfel de câini învață o persoană care identifică mirosul de lucruri, detenția criminalilor, precum și securitatea și convenția. În plus, acești câini ar trebui să poată proteja teritoriul sau obiectul necesar. Cel mai adesea pentru această utilizare ciobănesc german.

Vânătoare

Datele câini de vânătoare pentru a preda la o vârstă fragedă. În plus, toate acestea sunt împărțite în mai multe subspecii.

 • Hounds sunt destinate fiarei. Ei le urmăresc până la epuizare completă până când acestea se încadrează în domeniul de vedere al vânătorilor. Astfel de câini posedă loialitate, abilitatea de a căuta orice joc, precum și ligamente de voce frumoase.
 • A rupt câinii mai utilizat pentru vânătoare fără arme. Cel mai adesea aceasta este o vulpe sau iepure, pe care le pot apuca chiar în mișcare. Aceste animale au capacitatea de a-și găsi rapid victima, rezistența și, de asemenea, au vedere minunată.
 • Câini noștri folosit pentru vânătoare pentru vulpi sau badgeri. Cel mai adesea acestea sunt taxe sau terrii.
 • Legalia Vânătoare pentru pene. Ele posedă o alarmă frumoasă și o reacție rapidă. Ei sunt învățați să săpați într-un anumit suport și numai pe echipa proprietarului lor, se grăbesc înainte să dispună.

Călărie

Cel mai adesea astfel de câini sunt utilizați în curțile țărănești pentru transport. În sanie ar trebui să existe întotdeauna un lider care nu numai că organizează lucrarea tuturor câinilor, ci și ritmul pentru animale.

Shepherds

Un grup de câini pot fi atribuite unui astfel de grup a câinilor și a animalelor de investigație. Cel mai adesea ei au anumite calități: manifestare de furie în legătură cu orice străin, capacitatea de a proteja, de a fi întotdeauna de alertă. Câinii ciobănești se crede că belgian, scoțian, Picardi Păstorilor, precum și multe alte animale similare.

Alte

În plus față de câinii descriși, au existat, de asemenea, câini și șobolani, în zilele de demult, precum câinii orto.

 • Local Animalele au apărut în Evul Mediu, au fost folosite pentru a prepara carne la proțap. La urma urmei, să-l gătească delicios, a fost necesar să se răsucească produsul până la ora 10. Prima dată pentru acest lucru a fost numele slujitorilor, și un pic mai târziu a început să câinii de tren. Ei au fost plantate într-o roată specială în cazul în care au trebuit să ruleze fără a obosit. În primul rând folosit șoproane obișnuite, iar după o rasa speciala a fost îndepărtat, care a fost numit Câinele de vânzare cu amănuntul.
 • şobolanii Cel mai des utilizate în zonele rurale sau hambare uriașe. Deci, a existat un caz în care un terrier special instruit a zdrobit mai mult de două mii de șobolani în hambar. În vremurile vechi, au făcut chiar și un spectacol.

Însumând, putem spune asta Popularitatea câinilor depinde de preferințele umane, precum și de țările în care trăiesc.

Cu toate acestea, există amândoi câini care ocupă primele locuri chiar și în clasamentul mondial, fiind la fel de iubiți peste tot.

În următorul videoclip veți găsi o selecție a celor mai populare rase de câini din lume.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: