rase mici de caini pentru apartament: Răsfoiți și secrete de conținut de câine

rase mici de caini pentru apartament: Răsfoiți și secrete de conținut de câine

Locuitorii orașului având apartamente nu cea mai mare piață, extrem de rar pot permite câini de talie mare rasa. Dar reprezentanții speciilor ale căror dimensiuni sunt mai modeste, pentru astfel de condiții se potrivesc perfect. Astăzi ne vom uita la cele mai multe cele mai multe roci populare de câini de talie mică, și, de asemenea, să învețe cum să aibă grijă de ei.

Particularități

Mulți oameni vis de a obține un prieten devotat, și nimeni nu este potrivit pentru câini această descriere mai bună. Din cauza condițiilor de locuit extrem de limitate, nu toată lumea își poate permite să cumpere o mare camarad cu patru picioare. Pentru o astfel de locuințe, cea mai bună soluție este reprezentanții fermecătoarele rase mici, care există o mulțime de.

Câinii câini mici se deosebesc de centrul orașului. Ei nu inspiră frica, nu arata agresiv si rău pentru majoritatea. Mulți dintre ei sunt strâns legați de „persoana lor” și rămân loiale pe tot parcursul vieții sale.

De regulă, coaja de dimensiuni mici se disting prin sociabilitate și sunt ușor de contactat cu membrii familiei junior, dar necesită și o mulțime de atenție.

Mulți oameni par ca dimensiunile miniaturale ale celor patru picioare eliberați proprietarii de la formarea și educația lor. De fapt, nu este. Educarea și predarea animalelor de companie de orice dimensiune, indiferent dacă este vorba de un mare shaggy sănătos sau un mic câine decorativ. Fără educație adecvată, animalul de companie se va comporta perfect, va aduce o mulțime de probleme și probleme.

Cei mai mici câini sunt caracterizați de un caracter răutăcios și jucăuș. Ei sunt mari iubitori ușor tremur. Acesta este un alt motiv serios să acorde o atenție datorită ajustării comportamentului acestor animale.

În anumite situații, câini de talie mică poate demonstra în continuare trăsături de caracter agresiv. Este important să se ia în considerare dacă sunteți de planificare să se stabilească în apartamentul de acest animal de companie.

Nu vă așteptați calm complet și relația absolut indiferentă la orice – animale in miniatura pot, de asemenea, scoarță de copac, maraie si musca.

Sunt atât de multe rase diferite, ai căror reprezentanți au mici. Pick up animalele de companie perfectă poate o persoana cu orice cereri și caracter. Principalul lucru este să se ia în considerare faptul că chiar și cel mai mic câine va avea nevoie de grijă și educația.

Listă de rase

Câini rase mici în timpul nostru sunt incredibil de populare. Ei iubesc și doresc să înceapă. Cel mai adesea motivul pentru care acest lucru este aspectul lor drăguț, care se îndrăgostește de o persoană la prima vedere. Cu toate acestea, alegerea animalelor de companie a unei anumite rase ar trebui să afecteze nu numai datele sale externe, dar, de asemenea, caracteristici ale naturii, comportamentul, conținutul. Luați în considerare un rating mic dintre cele mai renumite rase mici.

Yorkshire Terrier

Deschide partea de sus populare și a cerut mini rase Yorkshire Terrier. În ciuda faptului că acești câini sunt inerente dimensiuni foarte mici, ele sunt foarte curajos, altruist. Pe stradă în timp ce mersul pe jos, ei pot aranja un întreg scandal pentru un individ mai mare și puternică a unui alt rase. Pentru mici dimensiuni Piața York – soluția perfectă. exemplare mature în greabăn poate crește până la 22 cm, iar greutatea lor vine la doar 2-3 kg.

Pat Yorks sunt incredibil legate de stăpânii lor. Ei merg peste tot pentru ei, preferă jocurile activi, se simt imediat starea de spirit a proprietarului și întotdeauna încearcă să se adapteze.

Yorkshire Terrier de dragoste pentru copii. Adevărat, copiii pot stoarce prea mult un câine atât de mic, atât de bine comunicarea cu animalele să se mențină sub control.

Yorkshire Terriers sunt animale de companie foarte vesel și inteligent. Dintre aceștia, sunt obținuți prieteni și tovarășii frumoși. Ei nu sunt foarte iubiți de singurătate, așa că nu ar trebui să-și părăsească casele de mult timp.

Yorki – câini cu părul lung, dar reacțiile alergice de lână lor nu cauzează. Ei nu au sub acoperire, de aceea firele de păr nu cad, dar este necesar să recurgeți la pieptății regulate.

Chihuahua

Funny și energic Chihuahua Următorul pe lista noastră. Suitele de la această rasă sunt recunoscute ca cele mai mici din lume. Patria lor Mexic. Creșterea individului adult rareori depășește semnalul de 23 cm, iar greutatea variază de la 1 la 3 kg. Pentru un apartament mic, caracteristicile specificate sunt bine adaptate.

Chihuahua sunt renumiți pentru un temperament vesel. Ele sunt active și realizabile – un astfel de animal de companie va păstra loial proprietarul său pe tot parcursul vieții. Ramelor nefamiliare de Chihuahua se obisnuiasca cu un timp foarte lung și greu – acest lucru este serios de stres pentru ei. Imigranții din aceasta rasa prinde perfect starea de spirit a unei persoane și să încerce să-l susțină. Există o versiune care datele de creaturi fermecătoare călugări antice a fost operat ca înălțimi destul de bune.

animale de companie timpurie instruit necesare. parte adulte, care a ajuns la vârsta de 2-3 ani, re-educa aproape ireal. Chihuahua nu este recomandat pentru a începe, în cazul în care copiii sub 6-7 copii trăiesc în casă. Patru picioare aceasta rasa nu diferă caracterul deosebit de calm. Ei nu le place să stea pe loc. Lăsați acest PSA acasă singur pentru o lungă perioadă de timp – Chihuahua este rapid începe să fie trist, și apoi liber.

Chihuahua este sensibil la efectele temperaturilor scăzute, așa că în timpul iernii este posibil să le retragem numai în haine calde și confortabile.

Unii proprietari preferă să nu riscă și să amâne distracția de acest tip de zile mai calde. Sezonul de vară Acest câine mic va fi cu mare bucurie de a alerga și de a juca în natură.

Shih Tzu

Apartament popular locuitorii numiți Shi-Tzu sunt cunoscuți pentru neîncetarea și rezistența lor. Dintre aceste animale de companie, sunt obținute prieteni credincioși excelenți. Ei cu aceeași forță iubesc atât adulții, cât și copiii. Shih Tzu sunt amuzante răutăcioase, adorați o mulțime de mers pe jos și jucând în aer liber. Dar ele nu sunt ofensate, de asemenea, să semene acasă pe canapea.

Câinii acestei rase sunt capabili să se afle liniștit pe genunchi la proprietarul iubit. Dacă o persoană părăsește acest animal de companie mult timp acasă, atunci cele patru picioare începe să sufere și să rătăcească.

Reprezentanții rasei Shih Tzu sunt cu adevărat superbe animale care au o frumoasă blană lungă. Acestea din urmă trebuie să asigure îngrijirea corectă și regulată. specimene Cultivate pot cântări de la 4,5 până la 8 kg, iar înălțimea lor în greabăn atinge de obicei 25-27 cm.

Shih Tzu este, din păcate, în contact cu alte animale. Caracterul lor, deși mândru, dar sociabil.

Mops

În lista de populare „apartament“ câini o astfel de rasa ca Pug. Țara de origine a acestor fermecător animale de companie din China. Acestea sunt animale cu un bun și temperament echilibrat, sunt angajat proprietarului lor. Pug sunt extrem de rar fricoși sau agresiv. mature în greabăn poate crește până la 30-36 cm, iar greutatea lor medie este de 10-11 kg.

Pug-ii sunt caini pitic relativ modest care iubesc copii. Ei sunt de acord să meargă și amuzat cu ei pe stradă, obtinerea de mare placere de la ea. Pug sunt fragile la formare, dar sunt sensibile la un set de greutate rapidă și puternică. tractului digestiv lor este foarte sensibilă.

Rus Terrier Toy

Mici reprezentanți ai acestei rase populare sunt, de asemenea, nepretentios în îngrijirea. Pe plan extern, ele sunt similare cu jucării de pluș miniaturale, dar în suflet sunt vânători adevărați. Inițial, Rusă Terrier Toy a fost afișat pentru a distruge dăunătorii-rozătoare. Uneori, aceste animale de companie sunt capabile de a lovi proprietarului, prezentându-l o pasăre prins sau mouse-ul.

Temperamentul animalelor descrise este veselă și un fel. Ei adora jocurile active și comunicare. Nivelul de inteligență este dezvoltat minunat. Terrier-ul este capabil să se ridice în picioare pe momentul potrivit pentru a apăra proprietarul și alți membri ai familiei. În astfel de situații, acești câini încep să sune, demonstrând nemulțumire și agresiune. Așa că animalul a crescut și ascultător fel, trebuie sfătuiți să competent și să ridice de la o vârstă fragedă.

Cu copii foarte mici, Rusă Terrier Toy nu poate găsi un limbaj comun, dar cu elevi acest caine se va face pentru a face prieteni.

pechinez

Este foarte inteligent, mândru și câine puternic. prieteni de familie minunate și gardieni sunt obținute de la pechinez. Ele sunt ușor de a pleca spre o zonă de apartament limitat. Ele pot fi păstrate oameni chiar în vârstă.

Plimbările de pechinez nu sunt necesare. La acasă, ei nu sunt obișnuiți cu compania lor și de a comunica cu ei. Dacă Pequica consideră că o persoană nu este de până la el, atunci nu va lua. Cu toate acestea, acesti caini sunt proprietari mari. Ele pot fi gelos proprietarului chiar și pentru copil.

Keepiene trebuie tratate cu mare respect. Reprezentanții acestei rase au nevoie de ea, chiar dacă a comunica cu copiii. Un astfel de câine nu va permite să vă stoarce ca o jucărie de pluș.

Pomeranian Spitz

Aceste mici, dar câini foarte frumos, există o față acută ca o vulpe. Ele se disting printr-un strat bun de blană pufos. Din partea seamănă cu animalele de pădure.

Inteligența în portocale ușor alertă și chiar suspectă, Dar aceasta nu-i împiedică de a fi prieteni perfecte și apărători ai familiei lor. Pomeranian Spitz adoră comunicarea cu copiii – cu ei se poate distra și acasă și pe stradă. Dar pentru adulți, câinele se va referi la restrâns, fără a împinge un sentiment de stima de sine în fundal.

Poodle pitic

Câinii acestei rase sunt cunoscuți de inteligența acută, inteligența. Acestea sunt adevărați psihologi de acasă. Îi iubesc foarte mult copiii, plecând în mod fragil pentru formare și formare. Pătorii pitici îi iubesc când sunt lăudați. Dacă animalul nu este în întregime clar, în care înțelesul echipei, el nu-l poate îndeplini.

Agresiunea în comportamentul pudeli pitice este aproape niciodată observată. O astfel de trăsătură caracteristică poate fi simțită numai în momente când trebuie să vă protejați familia.

Aspect în pudeli pitice neobișnuite și ușor de reținut. Acesta este caracterizat de lână moale frumos, care este nevoie de. În unele cazuri, printre reprezentanții rasei sunt reale „narcise“, care și zile nu se poate fără adorare universală și admirație.

Cum de a alege un catelus?

Alegerea unui mic catelus rasa – un lucru serios, este necesar să se apropie de el cu deplină responsabilitate. Se recomanda sa respinga de la un număr de principalele criterii.

 • Inițial, decide dacă aveți timp să aibă grijă de animale. Cu un câine trebuie să meargă mult și să se joace. Nu poate fi lăsat fără comunicare. Dacă nu aveți timp suplimentar nu trebuie, este mai bine să înceapă un animal mai independent, cu care va trebui să facă la un nivel minim, sau să refuze să cumpere.
 • Decide în avans, cu scopul principal de a cumpăra un catelus. Decide de ce ai nevoie de ea: pentru paza, pentru rolul de companie sau animal decorativ obișnuit. Stripping din dorințele tale, este în valoare de reprezentanți alegand variante de o anumită rasă.
 • Dacă sunteți alergic, pentru a alege reprezentanți ai acestor rase, în care nu va avea o reacție alergică.
 • Să ia în considerare natura animalului, se referă la ea lui. De exemplu, foarte calm și oamenii puternici nu cumpara animale de companie prea energice. În cazul în care o persoană, dimpotrivă, energic și nu „sta pe loc“, el ar trebui să găsească, de asemenea, același câine.

  Animalele de companie apartament Purgered sunt mai bine alese în pepiniere speciale. Acestea din urmă ar trebui să aibă o bună reputație. Uită-te la catelul. Ele trebuie să fie sănătos, activ. Ochii, urechile și zona de sub coada trebuie să fie complet curată. Copiii nu ar trebui să fie dureros și lent.

  Alegerea unui pic coaja rasă pură, să se consulte cu lucrătorii adăpost decât este mai bine să se hrănească, cum să aibă grijă. Întrebați toate întrebările pe care sunteți interesat înainte de a părăsi adăpost. Check out toate documentele puppy.

  Care conține reguli

  Pentru reprezentanții pietre mici, trebuie să grijă în mod corespunzător. Dimensiunile lor miniaturale sunt atât demnitate și dezavantaj, pentru că un animal mic este mai ușor de prejudiciu aleatoriu Aplica. câini în miniatură din cauza atașament excesiv la persoana lor încearcă pretutindeni să doarmă după el, de multe ori de spin sub picioarele lor. Crescătorul va trebui să fie în mod constant de alertă, încercând să nu calce pe picior de animale. Astfel de situații pot duce la mai multe consecințe triste.

  Pentru un animal de companie mic în apartament aveți nevoie pentru a evidenția propriul său loc, în care va exista o stabilire și boluri pentru hrană și apă.

  Acestea din urmă trebuie să fie întotdeauna perfect curate. Resturi de produse alimentare și hrana pentru animale vechi, care au început deja să se deterioreze, nu ar trebui să fie lăsat în rezervoare. Apa în apa de băut trebuie să fie întotdeauna în stare proaspătă. Temperatura sa nu ar trebui să fie prea mică sau de mare. Temperatura optimă a camerei.

  Să acorde suficientă atenție nutriției apartamentului de companie. Astfel de animale au nevoie de alimente cu consum intensiv saturat cu toate elementele necesare, complexe de vitamine și aminoacizi. Animalele adulte ar trebui să fie hrănite de 2-3 ori pe zi. Meniul nu trebuie supraîncărcat, cum ar fi aruncarea animalului. Hrana trebuie să fie extrem de utilă și ușor de asimilat.

  Filmul finit pentru câinii mici de rasă poate fi tratat numai în clasa premium sau superioară. Categoriile bugetare ieftine nu ar trebui luate – acestea vor deteriora doar sănătatea animală.

  Apartament mic, cu patru picioare, poate fi obișnuit cu tava pe care mulți proprietari o fac. Este foarte convenabil și igienic. Adevărat, cu un câine obișnuit cu o tavă, va trebui să meargă pentru o plimbare. Este mai bine să mergeți cu o piesă mică de cel puțin 2-3 ori pe zi. În condiții urbane, mersul pe care le pot fi problematice. Nu există întotdeauna zone de parcare sau desemnate separat pentru plimbări cu locuri cu patru picioare, unde animalele de companie pot fugi de suflet și de forate.

  Animalele de pe orice rasă au nevoie de vaccinări la timp. Câinii miniaturali nu fac excepție de la reguli.

  Câinii mici trebuie să fie pieptănați, mai ales dacă au o blană lungă. Multe animale de companie cu părul lunar din când în când ar trebui să fie conduse la mirele de pe tunsoare. Trebuie să urmați starea ochilor și urechilor câinilor. În aceste zone ar trebui să fie întotdeauna pură. Dacă observați că în colțurile ochilor sau în chiuvetele urechii există o impunere, atunci este mai bine să vizitați un medic veterinar cât mai curând posibil.

  Recomandări utile

  Micile rase de astăzi sunt foarte populare și în cerere, pentru că nu fiecare persoană își poate permite conținutul unui animal de companie mare. În conținutul și selectarea animalelor similare merită luat în considerare câteva sfaturi și recomandări ale specialiștilor.

  • În familiile cu copii să păstreze câini de talie mică au nevoie în special cu precizie. Părinții trebuie întotdeauna să controleze chat-ul de copii cu animale. Va fi necesar să se asigure că copilul nu deteriora în mod accidental animalul fragil și vulnerabil.
  • Cu câini mici în timpul iernii este mai bine pentru a merge pentru o plimbare, pre-a pus pe ele salopete speciale pentru câini. În astfel de haine, animale de companie de dimensiuni mici nu vor îngheța și nu se imbolnavesc.
  • Nu-ți fie teamă să păstreze Yorkshire Terrier-ul dacă sunteți alergic. Lâna acestor animale de companie este la fel ca și păr uman, prin urmare, nu provoacă reacții alergice.
  • Angajarea în educația unui câine mic din prima zi de apariția ei în apartamentul tău. Încercați să acționeze în mod consecvent și ușor. Nu treceți pe țipete, nu recurge la pedepse fizice, dacă animalul de companie nu înțelege imediat ce vrei de la el. Dacă neglijați această recomandare, animalul nu vă va considera cel mai bun prieten al tău. Înțelegerea reciprocă completă cu un câine cu o astfel de educație nu va reuși.

  Ce fel de rase de câine sunt potrivite pentru apartamente, vezi următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: