Rase rare de pisici

Rase rare de pisici

Iubitorii de pisici vor fi interesați să învețe cât de mult rasele reprezentanților viermi ai familiei feline. Se știe că peste 250 de ani și tot felul sunt diferite între ele pe semne externe și morale. Le unește unul – toate sunt surprinzător de grațios și frumos.

Cei care doresc să înceapă un pisoi de rasă rară transformă în pepinierele de elită. Pisicile exotice sunt considerate verificate. Acestea sunt însoțite de documente și sunt de așteptat să fie o atenție deosebită, în funcție de particularitățile unui tip sau altul.

Lista de roci cu culoare neobișnuită

pisicile rare sunt considerate nu numai cele care au fost aduse de către crescători recent, dar, de asemenea, vechi de rasa pisici care au apărut în mod natural. Ei au date externe deosebite și caracterul specific. Dar, în primul rând, acestea diferă de culoare și de calitate din lână.

Burmill

Cunoscut precum și Buman Silver. Burmill a fost adus pentru prima dată în anii ’80. secolului trecut, în Marea Britanie, traversează de Bermansky pisică și persană Chinchilla. Oficial, rasa a fost recunoscută după 13 ani.

Caracteristicile distinctive externe ale burmilla: bot scurt, expresiv verzuie sau ochi ovale gălbui, scurte din lână de culoare crem, cu tump de argint și dens subparul alb imaculat. pisici prietenos și echilibrate, sociabila si dedicate. Acesta se confruntă cu ușurință singurătate, fără a necesita o atenție sporită.

Nibelung

Rasa cu un nume neobișnuit de semnificație în transferul de „copilul lui Tuman”. Se crede că Nibelungs a avut loc de la pisicile de rasă albastru rus. Pentru prima dată, Nibelunga a devenit cunoscută la începutul secolului trecut și a primit oficial recunoaștere în 1987.

Nibelung are o lână lungă de lux lungă de o nuanță albastră, turnând argint. Micuță mic și ochi expresivi mari ai umbra de smarald. Acestea sunt animale sociabile și jucăușite, distinse prin atașarea specială proprietarilor și sunt dificil de a servi separarea de ele.

Strălucitoare california

Băierii au adus această rasă ca urmare a numeroaselor încercări de a traversa reprezentanții diferitelor pisici de rasă. Specialiștii de 10 ani au încercat să obțină un animal având o asemănare vizuală cu ghepardul regal, doar fără impurități de sânge sălbatic.

Exclusiv pisicile de casă au fost folosite pentru trecerea: Angora, American Shorthair, siameza, britanic și rase etiopiene. Rezultatul dorit de crescătorii de atins în anii ’80. ultimul secol. Partea rezultată se distinge prin niște ochi mari, colorate, pe vârfurile urechilor mici există rotunjiri, iar coada alungit mai aproape spre un capăt are o nuanță mai închisă.

Capac Woolen are un leopard etalon (jagoire). Reprezentanții acestei rase se disting prin temperament sociabil și bun blajin. animale de companie active au nevoie de plimbari regulate în aer liber.

Singapore

Stramosii acestei rase rare – Mongrel Pisici, adus in America de la Singapore. Crescătorilor sunt interesați de culoare și dimensiuni miniaturale interesante de pisici singapore. Ei au început să încerce să treacă cu pisici buman.

Oficial nouă rasă recunoscută în 1984. În patria sa, Singapore considera a fi un simbol național. exportul ei din Singapore este sub control strict.

Pisicile miniaturale oferă o masă mică (până la 3 kg). Au o lână scurtă, strâns adiacentă și o coadă alungită. Ochi puțin diagonali și suficient de mari, o cochilii mari de urechi mari răsucite. Caracteristica distinctivă Singapore – abilitatea de a sta pentru o lungă perioadă de timp pe picioarele din spate.

Toyer

Mini versiunea tigrului intern. Rasa a scăzut în zorii din anii 1990. Judy Sagden ameliorator prin încrucișarea pisica Shorthair casa Bengal cu o pisica stradă cu un cap de neobișnuit capetele sub formă de benzi. Pisica a fost adus de la Indian Kashmir și a devenit implicat în apariția descendenților cu un corp lung și lână, decorate cu dungi verticale circulare cap la cap.

Partea superioară a corpului muscular al portocalii toyager, ca un tigru și albă intern. Fiecare bandă individuală formează un desen unic. Greutatea animalelor – 3-7 kg. Toyigra sunt usor de dresat si foarte inteligent. Acesta este un animal de companie bazata pe client.

Sokok

Foarte rare fel de pisici, strămoșii care au fost persoane din Kenya Rezerva. Sokhok se distinge printr-un aspect tigru. Acest lucru este sălbatic pe un fel de animale de companie, cu un calm și caracter prietenos.

Flood este o lână sofisticat de aur cu modele complexe. Aborigenii compara acest colorat cu un desen al unei scoarta de copac.

Bengalskaya

Rasa este obținută ca urmare a unei pisici de casă cu un leopard din Asia. Caracteristica de minciuni Bengalov în faptul că acestea nu nu sunt doar frică de apă, dar chiar le place să înoate. În plus, în ciuda dimensiunile lor impresionante (până la 8 kg), preferă să se așeze pe umăr de la proprietar.

pisici pufoase de valoare

Asher

Cele mai scumpe din lume, printre pisici este o rasa tânără și destul de rare – Asher. Pentru prima dată, pisicile exotice au fost prezentate în 2015. Și a numit rasa de numele zeiței Asher, dar până în mod oficial recunoscut-.

Asher a fost obținut în procesul de trecere a pisicii sălbatice din Asia Leopard și o pisică de casă cu un servo african. Cat-exotare ajung în greutate la 14 kg și cresc până la 1 metru lungime.

Rasa este valoroasă în faptul că este hipoalergenică, iar reprezentanții înșiși sunt prietenoși și calme. Astfel de pisici sunt ușor de înțeles cu bebelușii și diferite animale de companie.

Caracal

Rasa este amenințarea cu dispariția. Cu doar câțiva ani în urmă, Caracal sa întors de la un prădător sălbatic într-un animal de companie exclusivist și prestigios.

Prin urmare, achiziționarea unui pisoi de Caracal contribuie la conservarea acestui tip unic.

Savannah

Rasa a apărut prin traversarea servului african cu o pisică obișnuită de casă. Sa dovedit pisici impresionante, ajungând la vârsta adultă a greutății de 15 kg. Înălțimea unui astfel de individ este de aproximativ 60 cm.

Savanna are marcaje Nivel înalt inteligent, personaj calm și curios. În care Pisicile sunt active, aproba tratamente de apă, plimbări în aer liber și distracție.

Chuzi

rasa rara, care a apărut prin încrucișarea unei pisici de casa cu trap mlaștină. Rezultatul selecției este un animal foarte sociabil, care este dificil de transferuri singurătate.

Kao-mani

Mentionati de Kao-Mani datează din perioada 1350-1767. În vechiul Siam, pentru a păstra o astfel de pisica exclusiv reprezentanți ai familiilor regale ar putea permite. În estul Kao-Mani, au considerat bun talisman noroc, promițând proprietarii de mai mulți ani de viață pașnică.

Safari

Rasa rară a apărut din încrucișarea unei pisici de casă și Joffwru – America de Sud Wild Cat. Pentru prima dată, aceste animale au apărut în statele din anii 1970. Ei au fost aduși pentru a studia leucemie. Safari – animale de companie mari, în medie, greutatea adultului este de 11 kg.

Laperm

rasa unica, existente din 1980. Curly LaPerm vine din SUA. În al doilea rând Nume Rasa – american Rex. Aceasta diferă de alte pisici nu numai de părul curbar, ci și la raritatea melodică melodic timbre.

Kittenele de rasă Laperm sunt născute cu lână falsă sau dreaptă, o structură crocantă și moale pe care o dobândește în procesul de creștere a pisoiului. Rasa este considerată hipoalergenic. Cel mai adesea, Laperm este legat de cineva din familie.

Animalele de companie se adaptează ușor la diferite condiții și sunt considerați vânători mari.

American Rigid

Progenitoare rasa este considerat un pisoi buclat extraordinar cu una din fermele americane. Crescătorii au reușit să-și traverseze pisica americană cu părul scurt. Pana in prezent, aceasta rasa de pisici recunoscute numai în patria lor și în Canada.

pisici Feature – Lână în tipul de Doodle: Curly, dure și subțiri. Bătut în jos și independent. Nu este rău pentru a obține, împreună cu copiii, precum și alte animale sub un singur acoperiș.

Ragamaffin

A apărut în SUA ca descendenții unei pisici puternice și a ragdoll-ului american. Au fost numite inițial „herubami”. Oficial, aceste pisici fermecătoare au fost recunoscute ca o rasă separată relativ recent – în zorii secolului XXI.

Acestea sunt pisici mari care ajung până la 10 kg de greutate. De la ragdolls se disting printr-o varietate de culori din lână. PET personajul are un jucător și un fel.

Ideal pentru păstrarea în familii mari cu copii.

Turcă Wan

Rare și suficientă rasă veche de pisici, numită nume în onoarea lacului Wang, unde a fost descoperit pentru prima dată. Crediții au început să reproducă aceste pisici în secolul trecut, dar în Europa au existat mult mai devreme. De mult timp, rasa nu a fost recunoscută oficial. În Europa, reprezentanți ai Turciei Vana au înregistrat doar în anii ’70 din secolul XX.

Unii indivizi ai acestei rase se disting printr-o caracteristică – un ochi este pictat în albastru, culoare, iar celălalt are o nuanță gălbui. Conform standardului este permis atât multicoloră și aceeași culoare a ochilor. De la alte pisici de rasa, van turcesc se distinge prin membrane mari între degete pe membrele anterioare.

Acestea sunt animale foarte mobile și caracteristice care au nevoie de o atenție sporită ei înșiși și plimbări regulate pe stradă. apă Adorabil, pescuit și înot.

Macchin

soi scurt-verso a familiei feline. strămoșii lui machina – pisicile fara adapost găsite în America. Membrele scurtate – rezultatul mutației genetice, și apariția acestor pisoi neobișnuite în gunoi este influențată de gena ahondroplasia la genotipul pisica. Macchinov alocat în mod oficial într-o rasă separată în anii ’80 ai XX.

In ciuda labe scurte non-standard, pisicile din aceasta rasa sunt ușor închise pe obiecte aflate pe elevația. Caracter au binevoitor. Milestone pisoi vin deliciu să comunice cu copii si animale de casă.

Napoleon

Rare și una dintre pisicile lor cele mai tinere. Pussies fermecătoare sunt o pisică de o pisică persană cu o munț. Apariția lor a lumii trebuie să crească câini din SUA. Perioada lungă a acestor pisici exotice nu a vrut să recunoască oficial, doar 10 ani mai târziu după apariția lor, au fost înregistrați în state.

Napoleon – pisica pitic persană cu membre nestandardizate scurte. Greutatea ajunge la 2 kg. Pisicile de rasă Napoleon sunt împărțite în două tipuri: cu picioare scurte și lungi (extreme și clasice).

De asemenea, animalele sunt caracterizate de lungimea lânii. Ceva de rasă seamănă cu pisicile persane, dar fața este mai întărită. Napoleonii sunt înzestrați cu caracter afectuos și pacient. Rudele miniaturale persane sunt ușor adaptate în orice condiții.

Snow-Shu

Animalele de companie grațioase și mari, denumite și ca lacuri de argint, au fost obținute ca urmare a trecerii a două rase: Siamese și American Shorthair. Selecția acestor reprezentanți de feline musculare a condus de la anii ’60 ai secolului al XX-lea, dar în Statele Unite recunoscute doar în două decenii. În Europa, rasa a fost înregistrată la 30 de ani de la eliminare. Caracteristică de rasă – lipsa de flori.

Macs

Pisici rare neobișnuite sunt în lume mai mult de 200 de ani. Rasa a avut loc din cauza mutației genetice, iar după îmbunătățirea crescătorilor. Caracteristică distinctivă a meselor (în afară de absența coada) – labele din spate alungite. O astfel de clădire face ca animalele de companie similare cu iepurii.

Mac-uri de praf, dens și scurt strat, bot rotund și ochi mari. De la alte pisici de rasă, ele se disting printr-un aparat vestibular destul de slab. Prin urmare, acestea sunt aproape niciodată urcat pe deal. In aceasta rasa se distinge prin dezvoltat instinct de vânătoare, ludic și devotament.

Bombay

Pe plan extern, aceasta rasa este o asemănare clară cu tambur. Bombayev puternic construi și aspect sălbatic. Lână din reprezentanți ai acestei rase de cărbune-negru, iar ochii sunt galben strălucitor. Rasa este obligat de ameliorator din SUA.

Norvegia Cat de Forest

Stramosii acestei pisici a adus mai multe vikingi acum 2000 de ani. Drăguț și pufos pisica este capabil să reziste la condiții de vreme foarte rece și este renumit pentru un mare temperament.

Himalayan

Aceasta rasa pisica are o mare asemănare cu persan, dar se distinge prin culoarea ochilor albastru și culoarea de culoare lână poen. Rasa a fost adus în statele în 1950. pisici generies Himalaya pe afecțiunea ei, ascultătoare și natură.

Scotish lop-ured

Cartea de vizită a rasei sunt drăguț urechi suspendate – consecințele unei mutații a genei. Aceste animale inteligente sunt capabili de a obține, împreună cu fiecare membru al familiei. O altă diferență a rasei de restul – abilitatea de a deveni pe picioarele din spate pentru a vedea ceva interesant.

Maine Coon

Una dintre cele mai mari rase de pisici din lume (5-15 kg, 1.23 cm). Dar, în spatele punctul de vedere formidabil este un caracter bland si jucaus.

Serengeti

rasa mare a fost eliminat in California, la sfârșitul anilor ’90. Adulții care cântăresc aproximativ 12 kg sunt ferm pliate, au urechi mari, de culoare pestriță și diferă în membrele foarte lungi.

American Ker

Rasa este eliminată în California în 1981. indivizii nou-nascuti difera putin de la pisici obișnuite în primele zile de viață zece. Apoi, urechile lor să ia o formă neobișnuită spate înfășurat seamănă cu coarne mici.

Cele mai rare specii de par scurt și gol

Primele referiri la pisicile fără acoperire din lână se găsesc în istoria Egiptului antic, în cazul în care aceste animale au preferat să înceapă în palatele. După aceea, timp de multe secole, nici o informație a fost primit despre ei. Numai în 1903 din cartea de cititori Francis Simpson a aflat despre pisici de chelie, care a plecat în Mexic de la liderul de un trib. Autorul a fost încântat cu inteligenta lor, capacitatea de a înțelege discursul proprietarului și dorința de a înota.

De atunci, informații despre pisicile „naked“ a apărut periodic pe diferite continente. Rasa neobișnuită a fost demonstrată la expoziții.

Se crede că motivele pentru apariția de pisici fără lână sunt Mutatii ale unei gene care este responsabil pentru prezența de lână la animale.

Elf

Rasa este considerată tânără, deoarece a fost retrasă de către crescătorii americani în 2006, prin traversarea Kerla cu Sphinx. Oficial, înregistrarea rasei a avut loc în 2007.

Apariția unei rase rare, sa dus la sfincsi, și urechile neobișnuite transformat în moștenire de la Kerlov. ELF-urile au o piele groasă și ochii expresivi ai unei culori galbene închise de o dimensiune mare. Acestea sunt animale de companie cu un temperament incredibil de bun. Ele sunt afectuoase cu copiii mici, atingând și nu aduc singurătatea.

Rusă albastru

Populară de rasă de pisică scurtă. În afara Rusiei cunoscut din 1893. Considerat a fi un mascot care aduce noroc.

Egiptean mau

Semnele externe ale acestor pisici rămân neschimbate timp de 3000 de ani, deoarece au apărut în Egiptul antic. Funcția de rasă – Culoare reperată, care se manifestă pe piele de lână și de animale de companie.

Peterball

Petersburg SPHINX – rasă, derivată în 1994. in Rusia. Pisicile elegante arata elegant chiar si de pisoi. Au un torș lung și urechi mari. Corpul nu este uneori complet chel, dar acoperit cu puf de lumină. Natura unor astfel de animale de companie de casă demonstrează bine și sociabilă. Plecând cu ușurință pentru probleme.

Devon Rex

rasa shorthair este considerat hipoalergenic. Numele său provine din orașul englezesc Devon, în care, pentru prima dată, a adus Recks. Aspectul lor este foarte neobișnuit, dar este foarte popular. În același timp, pisicile sunt inteligente și bine să se adapteze la societate.

musculare scurt al trunchiului Devon Rex combină labe mari și gât lung. Animalele de companie au o coadă lungă și lână ondulat. Proprietarii Reckan susțin că puii sunt capabile de a schimba expresiile faciale: de la jignit incredibil de la o expresie de fructe romantic subliniat.

Devon Rexuable Dresser. Indivizii din aceasta rasa se disting prin temperament activ și prietenie. Devon Rex este foarte legat de proprietar și caută să singurătate să evite.

Despre cele 5 cele mai multe rase de pisici rare din lume, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: