Recomandări pentru educația și instruirea spaniolilor

Recomandări pentru educația și instruirea spaniolilor

Creșterea câine este o muncă îndelungată și consecventă privind dezvoltarea anumitor competențe pentru animale de companie. Chape cu formare, contribuie la socializarea animalului, face ajustări la caracterul său și o face mai ușor de îngrijire și conținutul. În acest articol ne vom concentra în detaliu asupra nuanțele creșterea și formarea aparține crescătorilor – spaniel.

Caracteristici de comportament și de caracter

Natura spaniel-ului poate fi diferit, care se explică nu numai prin soiurile sale, dar, de asemenea, condițiile în care el este plasat după pepinieră. Fie că este limba engleză, rusă sau Cocker Spaniel, există anumite reguli: astfel încât câinele a crescut cu un alt asistent și, în plus față de cursuri de zi cu zi și de formare periodică, ea are nevoie de îngrijire umană, o atenție și dezmierdare. În ciuda corpului său, Spanies se disting printr-un jocuri de noroc și caracterul ludic.

Fiind pe val de pozitive, care au nevoie de învățare în timp util, în caz contrar riscă să devină prost.

Spaniel sunt foarte prietenos și iscoditor. Ei caută să fie în compania celor care fac cu ei, iubește și feed-uri. În lipsa atenția cuvenită și cu o singurătate lungă, acestea sunt comportamente distructive. Prin urmare, amelioratorul acestor câini ar trebui să aibă un număr suficient de timp, astfel încât să poată aduce un prieten bun de la un animal de companie și companion credincios.

Cainii din aceasta rasa prețiozitate pentru a te proprietarului dvs. Această caracteristică poate fi luată ca bază pentru educație și formare, ajungând prin facilitarea. Câinii înțeleg că au nevoie de ele, ei se simt slab intonație a modului de voce și vorbire. Ei posedă adaptabilitate excelenta, patientity, și energic.

Dar, împreună cu avantaje, caracterul are partile negative,. De exemplu, Animalele pot manifesta încăpățânare și independență. Câinele poate cântări relevanța fiecărei comenzi poruncită, minte, este într-adevăr în valoare de executare.

Cu salon incorect, animale de companie adoptă rolul de educator și de multe ori manipulează proprietarul.

De la vârsta de a începe să educăm?

Ca regulă generală, puii sunt luate din pepinieră în 2 luni. În acest moment, ei sunt deja familiarizați cu astfel de concept ca o socializare, au un psihic strengtheky. Două luni puii sunt activi, să învețe să se joace cu ele, sunt bine în picioare pe labe, se execută o mulțime și în mod constant mișcare. Având în vedere că perioada de dependenta la noul loc și proprietarul poate întinde timp de 6-7 luni, mai devreme va lua un catelus, cu atât mai bine.

Cu toate acestea, experții recomandă să aibă timp pentru a ridica un catelus nu mai târziu de trei luni.

Acest lucru se explică prin faptul că, la o vârstă mai târziu, câinele nu va fi cu o vânătoare specială să depună eforturi pentru formare și educație. Mai mult decât atât, viteza de învățare poate încetini, iar inițierea și sinteza apar. asa de, Vârsta minimă pentru a începe de învățare este de 2 luni, maxim – 3.

subtilitățile de educație Puppy

Pentru educarea copilului, ei încep imediat după ce apare în casă prin alegerea pentru această zi liberă. Dacă i-ai da o cantitate mare de timp pentru a se adapta, puteți dor de timp pentru a reduce comportamentul greșit. În primele zile puteți pune podea de încălzire sau de o saltea de blană mică. În nici un caz un catelus pus în pat uman. La locul de catelus sunt implicate în prima zi de ședere în noua casă.

Citește mai mult  Shleks, Gulere și Leașuri pentru Spitz

Pentru aceasta, gunoiul se mîngîie cu mâna și pronunță cuvântul „loc“. Odata cu aceasta, teachment copilul începe să porecla lui. Acesta este un pas important spre formare, deoarece la început câinele trebuie să învețe să înțeleagă atunci când proprietarul face apel la ea. Chiar din prima zi, catelul poate fi spălat, astfel că, înainte de seara el a condus și decolorat. In continuare se spală nu mai mult de o dată pe lună.

Hrana puppy proprietarului, el a renuntat, accidente vasculare cerebrale, comunică și joacă atunci când copilul va necesita o atenție.

Cu toate acestea, spaniel-ul nu poate fi prea balusted, deoarece în procesul asupra educării câinelui înțelege că există momente când proprietarul nu poate să acorde o atenție la ea.

Nici o crestere a vocii, ca un strigăt în comunicare și educație nu ar trebui să fie. Labele și stomac șterge după fiecare plimbare, dacă este necesar, se spală murdăria de pe stradă nu a mers la casele de la domiciliu.

Baby este deosebit de important de îngrijire, astfel încât el nu se simte singur după separare cu mama-câine. Chemați un catelus numit in timpul jocurilor, accident vascular cerebral și vorbesc cu el. Pat cumpăra jucării, juca cu el, în același timp, vorbind și de cotitură în jurul valorii de. După cum ați înțeles că este posibil să învețe catelul pentru echipe elementare, cum ar fi „nu“, „Fu“, „Pentru mine“. In primele luni de viață, atunci când pronunțând echipa nu ar trebui să fie cuvinte în plus și Tirara imens: animalul de companie, pur și simplu nu va înțelege ce se cere de la ea.

Împreună cu predarea la porecla, propriul loc și unele echipe simple, gazda ar trebui să exercite în mod regulat proceduri igienice. Nu puteți permite ca catelul să meargă murdar în casă, trebuie să-ți curăț urechile, pieptănând lână, să ai grijă de starea dinților. Dacă din copilărie pentru a învăța copilul la igienă, va fi norma pentru el și, prin urmare, nu va fi nervos în timpul ei.

Dacă în timpul jocului, animalul de companie a apucat dinți orice element, Este imposibil să-l rupeți.

Nu puteți păstra spaniel pe închiriere toată ziua, bebelușul se poate grăbi de la lanț, whine și în felul său de a se plânge decât obosit de toți vecinii. În plus, poate deveni agresiv, care se poate transforma în jurul problemei educației.

Prima dată când câinele care trăiește într-o clădire de apartamente va trebui luat pentru o plimbare. Cineva folosește un rucsac pentru acest lucru, iar catelul înțelege repede că el merge pentru o plimbare, de îndată ce el vede un rucsac în mâinile mâna lui.

Cum de a instrui un câine?

Când Spanieel devine 3-4 luni, acesta trebuie să fie acceptat la echipa „Near“. În plus, în acest moment de timp sa de a preda o echipe de animale de companie „Stop“, „Arată dintii“, „guler“. În acest moment, copilul înțelege orele de mese în cazul în care proprietarul îl hrănește în timp. Pentru educație și formare au fost încununate de succes, trebuie să ia în considerare mai multe reguli cheie.

 • Toate la timpul lor. Dacă trecerea de creșterea și costumier de la o zi la alta, scriind pe tot ceea ce, în lipsa de timp, pentru a ridica cainele va eșua.
 • Regularitate. Ai nevoie de a forma un animal de companie în fiecare zi, astfel încât animalul poate fixa aptitudinile prin implicarea în standarde de comportament.
 • Load moderare. Nu puteți amesteca mai multe echipe de la începutul învățării, deoarece animalul de companie va confunda sensul lor.
 • Răbdare. Dacă copilul efectuează corect comanda, este necesar să o încurajați dacă nu poate asimila o lecție, nu se poate crește vocea și jignirea.
 • Abordarea jocurilor de noroc. Spaniels – animalele viclean, și, prin urmare, formarea monotonă se poate plictisi rapid. Fără o abordare creativă, ei împrumută și încearcă să ia inițiativa de a ridica în labele lor.
 • Contact personal. Nu este necesar să se schimbe creșterea și formarea pe cineva din lateral, deoarece comunicarea personală și este cheia de încredere a relațiilor dintre proprietarul câinelui și animalul de companie însuși.
Citește mai mult  Cum de a alege hrana Spitz?

Educație la apă și înot

La aproximativ șase luni, catelul trebuie să înțeleagă deja comanda „aduceți-mi”. În acest moment, el este gata să învețe cum să înoate, pentru care proprietarul trebuie să aleagă o zi însorită.

Pentru aceasta este potrivit pentru un rezervor mic cu țărmuri înclinate. Pentru a nu sperie câinele, este imposibil să o puneți în apă.

Pentru prima dată, puteți folosi un stick de lemn din lemn pentru un animal de companie.

Ea este aruncată în apă, astfel încât este în apă la aproximativ distanța de un metru de pe țărm. Imediat proprietarul este servit de echipa „Finish”, dar bastonul nu ar trebui să fie acolo unde va fi adânc. Pentru faptul că Spaniel o va aduce, este încurajată de mângâiere sau delicatețe. Dacă câinele nu este frică de apă, puteți încerca să aruncați un baston ușor mai departe.

Ca rezultat, din nou, se îndepărtează de pe țărm în căutarea unui baston, labele ei vor înceta să ajungă la fund, ceea ce va provoca o reacție de înot. Cu toate acestea, este imposibil să fie spălat peste bastoanele de aruncare constante de companie în apă: după câteva aruncări, ea are nevoie de odihnă. Dacă nu-i schimbați atenția asupra călătoriei simple în iarbă, antrenamentul îi va părea ceva obositor și, prin urmare, este puțin probabil să repetați acest lucru în viitor.

Principalele echipe

Formarea Spaniel implică executarea diferitelor comenzi. De exemplu, un câine instruit ar trebui să înțeleagă nu numai locul, ci și numele: Ea ar trebui să poată să înoate, mers pe jos de lângă proprietar, stai sau minciuna la cererea lui. in afara de asta, Animalul trebuie să aibă o idee despre conceptele de „încetinit“ și căutarea de „transfer de“. El trebuie să aibă abilități de vânătoare, paza de calitate și sărituri.

câine antrenat a fost merge la strada de la patru luni la stradă. Este obișnuit cu guler și o lesă și în mod activ răspunde la echipa „mers pe jos„. echipele outfit „Dă“ și „Stând“ ea înțelege perfect ca echipa ca „Caut”, care lacrimi de bună voie, datorită utilizării acestei diverse delicatese.

Pentru gazda a învățat mai repede animalul la toaletă, la început este necesar să se prevadă un catelus cu rumeguș cutii. Acest lucru va reduce dorința catelului de a face nevoile sale, în cazul în care a căzut.

În viitor, va dura mai des pentru a aduce la stradă, În același timp, plimbări ar trebui să fie frecvente, dar de scurtă. De-a lungul timpului, crește durata lor, și scade numărul.

Citește mai mult  Cum să învețe o pisica într-o tavă într-un loc nou?

Recomandări generale

Clase de formare prepelicar la domiciliu – munca grea, care nu tolerează lipsa de concentrare și de coborâre situația de pe samonek. În timpul dresser, câinele trebuie să învețe nu numai să efectueze echipe pronunțate de către proprietar. De asemenea, trebuie să înțeleagă și să termine echipa anumite proprietarului.

Ca baza pregătirii pe care o poate lua de formare și. Ns.. Pavlova, care să permită să se dezvolte reflexele condiționate ținând cont și de stimuli necondiționați. Dr. Trainer poate afecta un caine cu diferite tehnici, de exemplu, promovare sau interdicție. Pentru a transforma încurajare într-un stimul condițională, trebuie să conectați orice delicatețe la ea. Cu promoții frecvente, câinele va înțelege rapid ceea ce este necesar pentru aceasta și această primire va fi favorabilă pe atașamentul său către proprietar.

Spaniel forțat la dressure este inutil. Nici un jgheab de leșie, nici lovitura unei tije, nici o intonare amenințătoare nu vor face ca spaniel ascultător și proclamarea. Dimpotrivă, aceștia vor fi cauzele nesiguranței câinelui și a fricii de proprietar. Pentru a interzice animalului de companie ceva de făcut ceva, pronunțați suficient comanda „nu poate”. Desigur, la început, învățarea de a adera la aceeași leșie sau gulerul nu va fi ușor.

Cu toate acestea, cum să țipă și să bată animalul, este mai rapid să vină cu un mod mai pozitiv de învățătură.

Nu puteți trage gulerul brusc, chiar dacă animalul de companie vrea cu adevărat să scape în studiul lumii înconjurătoare.

Acest lucru arată proprietar superioritate, dar nu contribuie la cauza. Principiul învățării ar trebui să se bazeze pe unirea echipa, acțiune și promovare.

De exemplu, echipa „Sit“ este implicat într-o ușoară presiune asupra catelusul crupa. De îndată ce animalul se așeză, el a fost lăudat și încurajat. Echipa „ia” învață în timpul uneia dintre feeduri. Mă duc la echipa „Luați”, vom face prin extragere, deoarece câinele ar trebui să înțeleagă ordinea. În caz contrar, de exemplu, pe vânătoare, se poate grăbi înainte de timp înainte.

  Comanda „nu poate” începe să lucreze din „tânără gheare”, la castron. În același timp, mă duc la echipa „Take“, astfel încât catelusul înțeles că el a fost permis să mănânce. La pororii inițiali ai învățăm al comenzii „nu poți folosi lesa. În viitor, este curățat, încercând să părăsească impactul fizic. Echipa „Pentru mine” este considerată una dintre cele la care puii se obișnuiesc cu cel mai rapid.

  Puteți învăța un catelus la ea literalmente pentru o lună folosind tehnici de promovare. Poate fi chemat la el însuși, tratarea oricărei delicatețe. Cu toate acestea, de asteptare animale de companie, este necesar să ne amintim și să urmeze procedura. În primul rând da echipa, apoi arată trata și numai după ce că există o consolidare. Când de învățare, puteți utiliza un fluier: El va servi ca un semnal pentru a executa comanda.

  Aflați mai multe despre spaniel de formare A se vedea în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: