Revizuirea de noi rase de câini

Revizuirea de noi rase de câini

Câinii sunt animale devotați care iubesc o persoana cu orice caracter și aspectul, dar acest lucru nu este suficient pentru oameni. Ei îmbunătăți în mod constant calitatea de lucru, sănătate, caracterul, temperamentul pentru animale de companie și de lucru privind eliminarea noilor rase în Rusia și în străinătate pot întotdeauna.

Cum apar noi specii

Omul a învățat câinele din cele mai vechi timpuri, de acum încolo, sa alăturat în mod artificial selecția ei naturală. De la câine au avut nevoie de vânătoare, de luptă și de pătură, sănătate bună, corp puternic și devotament față de proprietar. Millennies, oamenii au ales pui de la astfel de caini, caini de paza care formează persistente și specii de vânătoare.

rase decorative au apărut mult mai târziu, atunci când oamenii au avut nevoie de câini drăguț „pentru suflet“.

Iubitorii de câini aproape imediat au început să se angajeze în selecția și recoltarea rocilor. Odată cu dezvoltarea ingineriei genetice, acest proces a dobândit o bază științifică și a trecut deja nu orbește, la întâmplare, și cu un suport pentru genotipurile de donator. Pentru a aduce o noua rasa de câine, filmologist acționează în conformitate cu planul următor.

  • Ia act de performanța dorită, caracterul, exterior, dimensiunea, tipul de lână și alte.
  • Când imaginea PSA viitoare este elaborat, rase donatoare sunt determinate potrivit pentru a crea un nou individ.
  • este selectat Prima pereche de părinți. Trebuie să fi pronunțat calitățile dorite.
  • Apoi, puii sunt luate din gunoi, cea mai potrivită imaginii care este destinată. De fapt, este utilizat consangvinizarea, adică, traversează indivizii înrudite între ele pentru a asigura calitățile necesare. O astfel de pereche de familie va avea loc cu descendenți ai mai multor generații.
  • Pe lângă câinii obținuți folosind împerechere aferente se adaugă donatori din alte rase adecvate. Puii sunt alese corespunzător naturii conceput. Crossing, deci, se va produce până când se obține rezultatul final.

Aspectul de pui ideale nu este rezultatul muncii. Vom avea nevoie de ani, astfel încât calitățile dobândite să fie consolidate în generațiile ulterioare, iar apoi mai multe decenii pentru a recunoaște noua rasă în societățile cianologice.

Prezentare generală

Specii noi nu trebuie să apară literalmente ieri. Rasele de companie care au apărut în secolul trecut, de asemenea, se referă la această categorie. Tipurile de specii sunt adesea asociate cu un loc de selecție.

Citește mai mult  Hrana pentru cîini mici: tipuri și criterii de selecție

Belorussky gonchak

Mândria națională a kinologilor belologi din Belarus. Lucrul pe acesta a început în 2003. Scopul Purked – Adu-l pe Greyhound pentru o vânătoare pentru o fiară mare. Purd lână scurt și dur. Culoarea cuprului cu nuanță roșie și iazuri negre. Are un miros impecabil, cusută cu ușurință pradă, o voce tare numește proprietarul pe vânătoare, expune rezistența și neobosit în căutarea jocului.

Baiver Yorkshire Terrier

În familia germană de crescători, Bivelrov a adus câini ornamentali uimitor de drăguți, bazat pe Terrier Yorkshire. În crearea rasei, au participat alte specii necunoscute de câini, specialiștii au ajuns la această concluzie, au urmărit disperciația genei cu York. Sa dovedit a fi un câine inteligent bun, activitate medie, care este ușor de antrenat și, dacă este angajat în educația sa, devine animal de companie ascultător.

Păstorul est-european

Rasa a avut loc cu mult timp în urmă, în anii treizeci de secole și a durat încă 30 de ani pentru a vedea ca independent recunoscut și înregistrat. Păstorii est-europeni aparțin serviciilor de supraveghere. Creșterea lor este de 65-75 cm, iar greutatea de 35-60 kg. Animale de rachete cu carcasă puternică, musculară, ușor alungită. Lana poate avea nuanțe de roșu, gri, negru cu păstăi. Pe capul proporțional mare al urechilor se lipesc.

Câinii sunt foarte dedicat proprietarilor lor, dar neincrezator oamenilor altcuiva. Ele sunt inteligente și ușor de a pleca de formare.

Cava Pu-Chong

Una dintre cele mai tinere rase de câini create de crescătorii americani, bazate pe care-pudel, Bishon si Cavalier-Regele Charles Spaniel. Sa dovedit o rasa decorativ ideală cu lână hipoalergenic, o brioșă de păpuși drăguț și un aspect inteligent. câine uimitor, similar cu un catelus mic, încă nu a recunoscut de focalizare.

Citește mai mult  Congo pește: descriere, reguli de conținut, reproducere și compatibilitate

În ciuda acestui fapt, rasa este considerata rara si este foarte scump.

Oys

Abreviere primele litere decripta ca Odesa câine acasă perfectă. Lucrările la rasa a început în perioada sovietică, dar încă nu a primit recunoașterea oficială completă. Înainte de creatorii Odeis, a existat o sarcină Un caine mic este ideal pentru întreținerea în sferturi aproape. La acea vreme, puțini oameni au auzit despre Spitzha și Yorkie, și înainte de datele lor externe, drăguț Lochmach nu ajunge.

Dar el este bun, calm, cu un caracter vesel, o creștere mică (până la 25 cm) și greutate (până la 3 kg), cu lână hipoalergenică. ODYS are culoare albă sau gri-alb, el deși mici, dar de vârf puternic, cu o puternică imunitate.

În crearea de rasă decorativă Odesa a participat: Labrador, Pudele Dwarf și Bolonka Malteză.

Petersburg Orchid

În fața Sfântului Petersburg, se concentrează sarcina de a crea un mic câine decorativ cu o mare varietate de culori din lână. În crearea unui animal de companie, au participat multe rase, datorită abundenței lor de orhidee au roșcată, negru, tigru, bej, maro, cum ar fi ciocolata, precum și Zonar și cu o săritdă. Crediții continuă să lucreze la noi nuanțe.

Orhideea – un caine compact, nu mai mult de 30 cm, având la greabăn și cu o greutate mai mică de 3 kg. Ea are o formă unică a capului, cu overgrowns non-standard pe bot și drăguț agățat urechi pufoase. Lână lungă, moale, matasoasă.

Câinele nu are un miros specific și nu învață.

Pruiter

Nu este prea cunoscută rasă, derivată din Pitbultuerierieri, Terriers, câini, Weimarans. În ciuda faptului că unii progenitori aparțin speciilor agresive, plăcilor, tovarășilor excelenți, complet lipsiți de agresiune. Rasa nu a primit încă o recunoaștere internațională extinsă, cu excepția Organizației Internaționale Cinologice (IKU), a cărei studiu a avut loc în 2014. Primera ascultătoare, cu un sistem nervos echilibrat, absolut nu în conflict și sunt foarte dedicați proprietarilor lor.

Puggle

Un câine mic, o dimensiune de 27-37 cm și cântărind până la 7 kg, combină apariția strămoșilor săi – culoarea și mască pe față, ca și Pug, iar capul arată ca Beagle. În ciuda faptului că au existat doar două feluri de strămoși, The gugl nu se aplică metisas, este o rasa bine conceput și fixe. Animalele de companie au luat de la specii donatoare toate cele mai bune și nu a afectat elimină dezavantajele. Ei nu au muta la bolile ereditare ale Pugs nazale și natura independentă a Bigley.

Citește mai mult  Provocări: Caracteristici, alegere și conținut

Ei nu pierde, nepretentios în îngrijire, au o inteligență bună și temperament bun.

Rus Salon Dog (Mermaid)

Un mic câine cu părul roșu cu lână pufos a apărut în urmă cu 15 ani de eforturile zootehnica rusești. Locatois. Crearea sa a participat astfel de roci ca Mops, Yorkshire Terrier și belgian Griffin. Câinele este inteligent, fire-bun, ușor pentru a obține, împreună cu copii și alte animale de companie.

Ce un proprietar de animale de companie știe

Unele rase sunt deja destul de cunoscute, dar multe dintre ele sunt rare și scumpe. Oamenii le dobândesc din diverse motive: nu căutați căi ușoare, ei iubesc totul neschimbat sau doresc un animal de companie prestigios, care nu va fi cu siguranță la vecin.

În orice caz, proprietarii de noi rase ar trebui să știe ce se așteaptă.

  • Majoritatea speciilor nou noi nu sunt încă recunoscute ca asociații cynologice internaționale și, prin urmare, nu pot participa la expoziții și să primească certificate. Dar au dreptul de a efectua în competiții clubului și de a primi documente la acest nivel. Dacă rasa este recunoscută într-o anumită țară, PET achiziționează documente care corespund pedigreei naționale din acest stat.
  • Cumpărarea unui nou câine de rasă, proprietarul trebuie să fie pregătit pentru faptul că formarea exteriorului nu este încă fixată, iar catelul poate crește diferit de părinții lor sau descendenții săi nu vor da rezultatul așteptat.
  • Autorii noilor rase care vand catelusi pot pune condițiile pentru proprietarii lor: să nu exporte din țări pentru a nu permite împerechere, sau, dimpotrivă, pentru a oferi un animal de companie nativ pentru formarea ulterioară a rasei.

Cei care sunt deasupra limitelor de mai sus nu sunt speriat, pot dobândi un prieten unic, dedicat, cu caracteristicile îmbunătățite ale tribului câine.

În următorul film, a se vedea revizuirea unor noi rase de câini.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: