Revizuirea hranei pentru animale Riverwood

Revizuirea hranei pentru animale Riverwood

Riverwood Firma Producator este specializată în producția de diferite fluxuri de pisici și câini. Produsele sale sunt considerate absolut sigure și naturale. În plus, un astfel de furaj sunt produse cu cele mai diferite gusturi.

Particularități

Astfel de formulări de la Riverwood sunt hipoalergenice, ele sunt produse pe baza de ingrediente nutritive naturale, inclusiv carne, pește. De asemenea, se adaugă diverse ierburi utile pentru animale domestice, care vă permit să mențină sănătatea, antioxidanți, elementele minerale. produse de marcă sunt o sursa excelenta de proteine, vitamine. Prin crearea sa, diferite conservanti naturali pot fi, de asemenea, aplicate.

In prezent, se produce o largă varietate de aceste furaje, inclusiv în gama există probe separate pentru animale adulte, un tânăr cu niveluri diferite de activitate. Toate soiurile de astfel de nutriție au arome naturale placute, care pot atrage animalele.

Folosirea regulata a unor astfel de compoziții va preveni apariția și dezvoltarea multor boli la câini și pisici.

Varietatea de furaje câine

Pentru a începe cu, ia în considerare tipurile de date de alimentare de câine.

Large Breed Junior

O astfel de furaje naturale este conceput special pentru căței. El este un murdar și gluten. Masa poate fi utilizată pentru animalele cu vârsta cuprinsă între 3 și 30 de luni. Aceasta se face conform unei proceduri speciale, reteta pe deplin echilibrat. Alimentarea finit conține toate componentele nutritive necesare, care sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea completă a animalului de companie, ele contribuie la dezvoltarea sistemului imunitar al puilor, extinderea uniform de oase puternice si sanatoase.

Compoziția este produsă pe baza gălbenele, morcovi, yukki și urzică, este saturat cu vitaminele C și E. În plus, uleiurile speciale și spirulină se adaugă la acesta. Hrană diferă în fosfor echilibrate și conținutul de calciu. Ele pot avea două gusturi principale: rață cu ierburi și cu fazan, rață cu curcan, ierburi și fazan.

Adult Venison

Acest feed este proiectat pentru câini adulți. Acesta poate fi utilizat animalele care suferă excesul de greutate. Compoziția este produsă pe bază de carne de iepure, miel și cerb. mazăre galben sunt, de asemenea, utilizate, care este considerată o sursă de carbohidrați și asigură nivelul optim de zahăr din sânge pentru animale de companie. În plus, sunt folosite astfel de componente suplimentare, cum ar fi morcovi și un măr. Acestea vă permit să păstrați greutatea cainelui. Toate componentele de elemente absolut hipoalergenice.

ADULT de talie mare

Acest feed fără gluten și mesager este special conceput pentru câini de talie mare. Acesta are o reteta absolut echilibrat. Compoziția se distinge prin granule relativ mari. Aceste fluxuri sunt realizate pe baza de rațe carne, spirulina, citrice, acestea sunt saturate cu vitaminele C și E. Spirulina ajuta la reducerea nivelului de zahăr din sânge de câinele.

Amestecurile au un conținut de zinc echilibrat, care permite rosturi de întărire.

Sortimentul de produse alimentare feline

În continuare, considerăm caracteristicile feed-uri pentru pisici.

sterilizată

Această varietate de alimente uscate pentru pisici este un aliment mesmerous fără gluten, care a fost special conceput pentru animalele domestice adulte sterilizate și castrați. Alimentele uscate de acest tip vor împiedica obezitatea, păstrați sănătatea animalului dvs. de companie. Acesta conține o plantație care dă un sentiment de saturație și nu permite.

De asemenea, masa vă permite să mențineți sistemul muscular drept, reduce riscul urolitiazei. Mâncare conține făină din carne de cerb, carne de miel proaspăt, mazăre galbenă, amidon din mazăre galbenă, păsări de grăsime, ficat de pui, extracte de plantain, rozmarin, citrice și cătină de mare. Amestecul este administrat într-o formă uscată simplă, uneori este pre-ușor umezită la lichidul temperaturii camerei.

De interior

Acest mesager și mâncarea fără gluten sunt folosite pentru pisicile adulte. Are un conținut echilibrat de grăsimi și proteine. Amestecul vă permite să preveniți apariția urolitiazei și, de asemenea, previne obezitatea, deoarece compoziția are un extract de plantain, care asigură un sentiment rapid de saturație.

De asemenea, la fabricarea datelor de alimentare, se utilizează următoarele componente: făină din carne de pui, mazăre galbenă, făină de somon, ceață uscată (de la sfeclă și mere), ulei de primros, animale de companie, carne proaspătă de pui.

Pisoi

Astfel de alimente uscate sunt proiectate pentru pisoi. Acesta conține taurină, care oferă un sistem imunitar sănătos, și contribuie, de asemenea, la dezvoltarea sistemului cardiovascular, a viziunii animalelor. Masa are un efect pozitiv asupra sistemului digestiv al unui animal de companie, deoarece împiedică atașarea organismelor rău intenționate pe pereții intestinali.

În fabricarea acestui hrană, carnea proaspătă de pui, făină de pui, rață, somon, ficat de pui, mere uscate, extracte de pătrunjel, rozmarin, cătină de mare, citrice și salvie.

Rasa mare

Această nutriție trebuie utilizată pentru pisicile adulte de rase mari. Vă permite să îmbunătățiți compoziția cartilajului: acest lucru este realizat în detrimentul conținutului echilibrat de zinc. De asemenea, alimentele reduc probabilitatea bolilor cardiovasculare, care contribuie la extract de plantain. Acest soi este caracterizat de granule mai mari, care vă permite să stimulați fălcile pisicilor mari.

Antioxidantul special cuprins în pupa asigură protecția unui animal de companie din efectele radicalilor liberi. În fabricarea unei astfel de masă, făină din carne de curcan, carne de rață, ficat de pui, amidon de la mazăre galbenă, extracte de salvie, rozmarin, cătină de mare și fructe citrice.

În aer liber

Alimentele sunt potrivite pentru pisicile adulte care trăiesc fie pe stradă. Previne dezvoltarea urolitiazei, protejează articulațiile și oasele, îmbunătățește semnificativ sistemul imunitar. Antioxidanții în compoziția furajului împiedică acumularea de toxine în celule. În producția acestor amestecuri, făină din carne de cerb, mazăre galbenă, carne de rață, ficat de pui, păsări domestice, extracte de cătină, rozmarin și patrunjel.

Derma

Alimentele uscate ale acestei specii vă permite să mențineți pielea și lâna dvs. în stare perfectă. Acest efect se realizează datorită echilibrului complet al proteinelor de înaltă calitate. Puterea împiedică apariția inflamației pe pielea animalului și îmbunătățește, de asemenea, sistemul imunitar. Ca parte a masei există făină din carnea de somon scoțian, mazăre galbenă, carnea proaspătă a somonului scoțian, fermoarul de mere (uscat), pynda grăsime.

Examinați recenzii

Mulți cumpărători a lăsat un feedback pozitiv pe Riverwood. Deci, sa spus separat, că acestea sunt absolut sigure pentru animale de companie. Toate formulările sunt hipoalergenice, astfel încât acestea pot veni la aproape orice animal. În plus, alimentarea acestui brand conține un număr mare de ingrediente diferite de carne utile. Unii oameni, de asemenea, a observat că produsele din această marcă posedă o aromă plăcută, care atrage animalele. Ea are o multime de vitamine, minerale și alte elemente utile care sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea normală a animalului de companie, menținerea sănătății sale, prevenirea diferitelor boli.

Mulți, de asemenea, a vorbit despre gama largă de produse, datorită cărora fiecare persoană poate ridica opțiunea cea mai potrivită pentru animalul lui. Consumatorii observat că Cablul de brand astăzi nu este atât de comun pe piața rusă, deci este cel mai adesea dificil de găsit în magazine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: