Royal Canin hranei pentru animale pentru pisici

Royal Canin hranei pentru animale pentru pisici

Royal Canin FOOD – Aceasta este o alternativa excelenta la nutritie naturala. Ele contin tot ce ai nevoie de animale pentru creștere și dezvoltare. O gamă largă de furaje este oferit nu numai pentru pisici adulte, dar, de asemenea, pisoi mici de diferite rase.

Avantaje și dezavantaje

compania Royal Canin este angajată în producția de furaje pentru mai multe decenii la rând, astfel încât calitatea produselor lor este testat de timp. Royal Canin hrăni puii care au multe avantaje.

 1. Selecție largă de produse. compania Royal Canin produce hrană pentru pisici de orice varsta. Sortimentul are produse pentru animale de rasa. Acesta este creat cu toate caracteristicile organismului acestor animale. Pentru animalele de companie sale, vă puteți ridica atât alimente uscate și umede alimente conservate sau pate.
 2. Preț accesibil. ROYAL Canin alimentare este ieftin. În plus, produsele pentru pisici sunt vândute în cele mai multe magazine pentru animale de companie. De asemenea, trebuie remarcat faptul că societatea este în mod constant mulțumit cu diverse promoții. Prin urmare, cumpărătorii au posibilitatea de a cumpăra bunuri pe un eșantion la un preț redus.
 3. Compoziție bună. Baza de hrană pentru pisici este carne de pasăre. Proteinele animale de companie sunt perfect absorbite de corpul de copii. Produsele sunt, de asemenea, îmbogățit cu grăsimi și vitamine. În compoziția sa, puteți vedea suplimente nutritive utile. Royal Canin ofera hrana pisici tot ce ai nevoie pentru o dezvoltare normală. Prin urmare, în dieta lor nu trebuie să intre diversi aditivi artificiali.
 4. Valoarea energetică ridicată. posoias de orice rasa are nevoie mai multă energie decât animalele de casă pentru adulți și dezvoltate, deoarece acestea sunt în mod constant în creștere. În plus, copiii se comporta mai activ. De aceea, hrana pentru pisici Canin regală se caracterizează printr-o mai mare de calorii.
 5. gust plăcut. Toate produsele acestui brand Animale consumate cu mare placere. Hrana pentru pisici – nu face excepție. Ele sunt foarte gustoase si aromate. Deci, copiii se obișnuiesc cu o astfel de masă foarte repede.
 6. Ambalaj confortabil. Alimentele sunt vândute în pachete cu mai multe straturi de înaltă calitate. Ele sunt dense si ermetice. Folie de material nu pierdeți razele soarelui și de umiditate, astfel încât alimentarea rămâne întotdeauna crocantă, gustoase si aromate. Este demn de remarcat faptul că pachetele sunt destul de dense și țineți perfect forma, deci este foarte convenabil pentru stocarea produselor în ele.

Alimentarea minus al acestei companii poate fi numit costul lor ridicat. Dar, de cele mai multe produse de calitate pentru pisici sunt scumpe.

Sortimentul de diferite vârste

Royal Canin Sortimentul are o mare varietate de produse interesante pentru pisoi mici. La alegerea hranei pentru animale, în primul rând, merită atenție la vârsta animalului tau de companie.

Citește mai mult  Sitex pentru acvarii: caracteristici și instrucțiuni de utilizare

0-2 luni

Baza dietei de pui nou-născuți este laptele matern. Puteți introduce, de asemenea, Babycat Lapte. Acest produs este îmbogățit cu elemente nutritive care au nevoie de un animal de dezvoltare. Acesta poate fi, de asemenea, dat la copil care nu are acces la laptele matern. În acest caz, achiziționarea va fi capabil să-l înlocuiască pe deplin. El este util și hipoalergenic.

Kid pentru a alimenta astfel de produse este foarte simplu. amestec uscat, care este vândut într-un ambalaj de vacuum, trebuie doar să se dizolve în apă caldă. Produsul este obținut omogen și apetisant.

Pentru hrănire pisoi mici, aveți posibilitatea să utilizați o seringă fără ac sau o sticlă mică, cu un biberon.

1-4 luni

În acest moment, pisoii au nevoie de produse care contribuie la întărirea imunității. Babysham sub 4 luni au nevoie de alimente destul de blând. În acest stadiu, mama si Babycat mousse pot fi introduse în dieta lor, precum și hrană uscată din aceeași serie. Crokets pentru copii umflate, de obicei, în apă. Produsele din aceasta serie sunt usor de absorbit de către organism și stimulează dezvoltarea activă a pisoi. Este potrivit pentru reprezentanții tuturor raselor.

Acest produs poate fi, de asemenea, administrat pisicilor gestante sau care alăptează. Aceasta ajută la îmbunătățirea activității intestinale și face organismul animal puternic. Cat care se hraneste cu astfel de produse vor fi în măsură să se nască pui sănătoși și puternici.

4 luni – 1 an

hrana pentru animale Kitten este disponibil în diferite formate.

 1. crockets uscate. hrana completa poate fi baza de pisoi de nutriție. În pachet sunt granule moi de mici dimensiuni, care este convenabil pentru a transforma animalul. Produsul pentru pisici mici, este destul de caloriene, astfel încât animalele de companie sunt saturate rapid și rămân energic pentru o lungă perioadă de timp. Există un furaj în ambalaje cu o greutate de 2, 4 și 10 kg.
 2. Alimente umede. produse alimentare conservate Gentle vândute în pachete cu o greutate de 85 de grame. Există bucăți mici în sos blând și jeleu de vânzare. Astfel de produse sunt de obicei date animale de companie numai din când în când. Face ca baza dietei unui mic pisoi care nu merita.
 3. Pateu. Acest produs conservat este, de asemenea, vândut în pachete mici care cântăresc 85 de grame. Are o textura moale și un gust plăcut. În plus, patele miroase mult mai puternice decât cixatele obișnuite. Atrage pisoii. Deci, se poate da animalele care mănâncă prost.

Diferitele tipuri de produse la această vârstă pot fi deja combinate în dietă. Principalul lucru nu este de a depăși favoritele tale. Cu siguranta nu le va aduce beneficii.

Pentru pisicile sterilizate

Produsele pentru pisici neuterate și sterilizate sunt potrivite pentru animale de companie cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 luni. Furajele în bănci și pachete destinate animalelor adulte, mângâierea nu poate fi dată.

Citește mai mult  Cele mai neobișnuite animale de companie

Pisicile după intervenția chirurgicală pot fi de asemenea hrănite atât de mici crimate, cât și o hrană ușoară umedă. Există bucăți mici de carne în sos sau în jeleu. Ambele opțiuni cum ar fi pisoi. Ele sunt blânde și nu prea grase.

Alimentele din această serie se distinge printr-un conținut redus de grăsimi. Astfel încât animalele de companie nu câștigă în greutate după operație. În plus, acestea sunt mai rapide la nivelul obișnuit de activitate.

Oferiți astfel de animale de alimentare timp de câteva săptămâni. După ce animalul de companie este complet restaurat, acesta este transferat la produsele familiare.

Podyfoot

Produsele pentru pisici de rasă diferă de compoziția obișnuită, precum și de aspectul și dimensiunea granulelor uscate.

 • Pentru sfinxuri. Pachetele sunt mici cocketuri triunghiulare. Dimensiunea lor este adaptată la caracteristicile maxilarilor reprezentanților acestei rase. Compoziția conține o cantitate mare de vitamine și minerale. Utilizarea sa regulată ajută la menținerea animalelor de companie în stare bună.
 • Pentru pisicile britanice. Granulele uscate destinate britanicii au o formulă semicirculară. Ele sunt îmbogățite cu extract de L-carnitină și plantain. În plus, produsele pentru pisicile britanice conțin un număr mare de proteine. Datorită acestui fapt, pisicile dezvoltă un corp puternic și muscular. În același timp, copiii nu câștigă supraponderali.
 • Pentru pisicile persane. Docketurile apetisante pentru persani au o textura moale și o formă dreptunghiulară. Ei au crescut conținutul acizilor grași. Utilizarea acestui produs contribuie la creșterea rapidă a pisicilor. În plus, lâna lor în timp devine lungă, matasoasă și foarte groasă.
 • Pentru Mayine Kunov. Alimente echilibrate și nutritive pentru reprezentanții acestei rase pot fi date pisoi sub 15 luni. Dockets care sunt în pachete au o formă cubică. Acestea sunt proiectate special pentru maxilarii mari de pisoi din această rasă.

Utilizarea regulată a unui astfel de hrană ajută la formarea lui Maine Kunams un corp puternic și sănătos. În plus, hrana contribuie la consolidarea oaselor și a articulațiilor animalelor de companie.

Normele de hrănire

Luând un animal de companie în casa de la crescători, ar trebui să clarificați în prealabil cu ei, la care nutriția sa obișnuit cu pisoiul și cât de mult mănâncă o zi. Schimbările ascuțite în dietă pot duce la probleme cu digestia.

Citește mai mult  Totul despre pisici și pisici

Există trei modalități de organizare a pisicilor.

 1. Liber. În natură, pisicile, de obicei, nimeni nu limitează în nutriție. Așa că mănâncă atunci când sunt confortabili. Dacă animalele sunt încrezătoare că vor avea întotdeauna acces la pupa proaspătă, ei nu vor fi suprasolicitați. Această metodă este potrivită pentru pisici care nu au probleme de greutate foarte mare.
 2. Hrănire fracționată. Această metodă este diferită de cea anterioară. Pisicile se hrănesc cu programul de câteva ori pe zi. Rata zilnică a alimentelor este, de obicei, împărțită în porțiuni mici. Pisicile mici sunt hrănite de 5-7 ori pe zi, mai multe animale adulte – de 3-4 ori.
 3. Combinate. Această metodă implică hrănirea animalelor de companie cu produse umede prin grafică definită. Accesul la hrana uscată într-un animal este în orice moment al zilei. Alegerea acestei metode de hrănire, este important să se respecte doza corectă și să nu dați o pisică prea multă mâncare.

În orice moment al zilei, animalul de companie ar trebui să aibă acces la apă potabilă curată. Cantitatea de furaje care trebuie să dea un pisoi la vârste diferite este indicată pe ambalaj. Animalele de reproșare nu sunt recomandate.

Examinați recenzii

Majoritatea proprietarilor interni vorbesc despre feedurile Royal Canin pentru pisoi. Ei remarcă faptul că animalele de companie care se hrănesc cu acest produs sunt în creștere sănătoase și active. Pisicile mănâncă mâncare uscată și umedă, cu mare plăcere. Produsele acestui brand fine saturat animale, astfel încât ei nu simt foame permanent și nu renunță la alimente în întreruperile dintre mese.

Veterinarii sunt, de asemenea, bine, consultați produsele acestui brand. Ei recomandă combinarea în dieta animalelor de companie uscate și umede alimente umede. Este important să se respecte doza corectă. În acest caz, regimul alimentar al animalului va fi echilibrat.

În general, alimentele regale Canin sunt potrivite pentru majoritatea pisicilor. Dacă animalul este bine selectat pentru el, nu merită schimbat dieta. În viitor, pe măsură ce creștem, pisoiul va putea trece la hrana pentru animale adulte, produse de aceeași companie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: