Royal Canin pentru câini sterilizate și castrați

Royal Canin pentru câini sterilizate și castrați

Sterilizată și sterilizati Adult de Royal Canin – Premium feed Series, concepute pentru câini, Sterilizare și Castrare Câini. Acest produs are o compoziție unică, echilibrat, care permite animalului să rămână sănătos și activ, fără riscul de a excesului de greutate. Articolul se va discuta despre ce avantaje și dezavantaje sunt caracterizate de aceste fluxuri, care produsele sunt prezentate în aceste norme.

Avantaje și dezavantaje

Royal Canin este una dintre cele mai mari companii internaționale care produc hrană uscată și umedă pentru pisici și câini, inclusiv pentru persoanele care sunt pe cale chirurgicală privați de o funcție de reproducere.

La fabricarea de seria sterilizată și sterilizați adulți, producătorul utilizează materiale și ingrediente prime de înaltă calitate, achiziționate numai de la furnizori autorizați ale căror produse au fost supuse unor analize atente de experți.

Beneficiile hranei pentru animale de la Linek sterilizată și sterilizați și adulți includ o serie de factori:

 • Compoziție echilibrată conceput pentru a satisface toate nevoile animalului sub sterilizare / castrare+
 • gradație alimentar în funcție de greutatea și vârsta câinelui+
 • Conținutul ridicat de proteine ​​usor de digerat și cu conținut redus de grăsime în produse+
 • Conținutul crescut de aditivi utili (vitamine, minerale, antioxidanți)+
 • flux economic+
 • Ambalaj ermetic convenabil, oferind o perioadă lungă de valabilitate.

Calitate premium Royal Canin feed-uri destinate animalelor sterilizate și castrate le provoacă un preț relativ ridicat în comparație cu produsele similare ale altor marci, mai puțin cunoscute. În același timp, rezultatele numeroaselor sondaje indică faptul că Costul ridicat al hrănire sterilizată și castrat pentru adulți de la Royal Canin nu afectează cererea și popularitatea lor în rândul crescători profesioniști și iubitori.

Citește mai mult  Lagotto-Romance: Caracteristicile rasei și condițiilor pentru conținutul său

Gamă

În seria de adulți sterilizat și sterilizat, dezvoltat de producător pentru câinii sterilizați și castrați, includeți mai multe produse.

 • Adult pentru adulți – uscat hrană echilibrată recomandat pentru animalele sănătoase de peste 1 an, a căror greutate variază de la 11 la 25 kg. Are conținut scăzut de calorii, conține toate substanțele nutritive necesare și suplimente nutritive utile (vitamine E și C, luteină, taurină).

 • Sterilizata Adult Dog mici – produs dietetic uscat, conceput special pentru câini adulți din rase decorative, a căror greutate nu depășește 10 kg. Conține un număr mare de proteine ​​ușor digerabile, pescuitul, extracte din plante utile.

 • Mini sterilizat – produs granular pentru animalele adulte (vârsta peste 10-12 luni) roci mici, cu o greutate de până la 10 kg. Îmbogățit cu substanțe nutritive active, L-carnitină, fibre, extracte vegetale.

 • X-Mici, sterilizat – hrană uscată recomandată pentru animale sănătoase mai vechi de 10 luni cu o greutate de până la 4 kg. Conține proteine ​​ușor cu handicap, fibre, vegetale și grăsimi animale. Datorită compoziției echilibrate a produsului, animalul nu mânca prea mult, dar primește o sumă maximă de nutrienți.

 • Adult Canin sterilizat – dietetice umed furajere-pate, proiectat pentru câini adulți cu orice rase înclinate la un set de exces de greutate. În plus față de carne și organe, conține animale și grăsimi vegetale, fibre, complex de micro- și macroelemente necesare.

Pentru a diversifica dieta unui animal sterilizat sau sterilizati, producătorul recomandă alternantă în uscat sale dietă și hrană umedă. Indiferent de tipul de feed-uri de câine hranei pentru animale, proprietarul trebuie să se asigure că primește suficientă apă potabilă curată în timpul zilei.

Citește mai mult  pisoi fara adapost: Este posibil să le ia la apartament și cum să interne?

Examinați recenzii

Potrivit comentarii crescătorilor beneficiare și crescătorii de câini profesionale, alimentarea sterilizată și castrat pentru adulți de Royal Canin este optim adecvat pentru animalele supuse sterilizării, datorită compoziției lor echilibrate. Un număr de utilizatori remarcat că, odată cu utilizarea regulată a liniilor de aceste produse, starea lână și aspectul animalului în ansamblu sunt îmbunătățite în mod semnificativ.

În același timp, unii crescatori de animale ia în considerare alimentarea seriei specificate în mod nejustificat de scumpe. În plus, un număr de feedback-ul unic conține informații care acest produs poate provoca alergii la animale, în cazul de intoleranță individuală la componentele sale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: