Royal Canin Puppy Feed

Royal Canin Puppy Feed

Royal Canin Pet Alimentare Compania de producție a fost ocupat de unul dintre primele locuri pe piata. Uscate și umede produse pentru câini destinate pentru fiecare perioadă de viață satisface nevoia de pui de la varsta foarte frageda. Dieta pentru rase individuale și diferite stadii de creștere contribuie la menținerea sănătății și dezvoltarea corectă a unui câine tânăr.

Particularități

Câine de alimentare din primele luni de viață depinde în întregime de prioritățile proprietarului sale și de multe ori un catelus devine aceleași produse care sunt în dieta persoanelor. Avantajele produselor alimentare naturale sunt bine cunoscute, dar nu se echilibrează întotdeauna numărul de oligoelemente și vitamine, care este necesară pentru dezvoltarea completă a unui câine tânăr. Specialiștii în domeniul nutriției adecvate a animalelor de companie au recomandat proprietarilor de pui de rasă de rasă de rasă, care în primul an de viață câștigă aproape știri despre creșterea lor, combină mese de fabrică gata cu naturale. În unele cazuri, veterinarienii sunt sfătuiți să treacă complet la producția industrială.

Mâncare renumită pentru publicitatea Royal Canin Puppies este produs premium, care se face sub marca MARS în multe țări ale Uniunii Europene: Franța, Polishrocque și alții. Există fabrici care produc alimente sub aceeași marcă și în Rusia, care produc produse de înaltă calitate pentru consumul local. Pe baza poziției producătorului de publicitate produsul dvs., ca aparținând liniei premium, proprietarii de câini se așteaptă să vadă baza de proteine ​​în compoziția sa, în primul rând, dar au, de asemenea, multe componente de plante.

Alimentele sunt saturate cu făină de orez și porumb, carbohidrați, grăsimi, oligoelemente și vitamine complexe.

Furajul include grăsime de pui, în care există un conținut mare de acizi grași Omega-6, făină de oase și cereale de orez, ceea ce reprezinta carbohidrati calorii. Aminoacizi și componentele proteice se obțin pentru feed-uri, de asemenea, de la pui de subproduse, iar valoarea energetică conferă pupa un procent mare de făină de porumb. Sursa de fibre este de sfeclă, care este bine afectată de funcționarea sistemului intestinal. De asemenea, în furaje este echilibrată de numărul de vitamine ale grupului B, datorită unor tipuri speciale de drojdie alimentară. Previziile sub formă de fructoligozaharide sunt adăugate la absorbția rapidă a fluxurilor de producție. Spre deosebire de hrana uscată, umedul conține mai multe ingrediente de proteine, dar ele pot fi administrate animalelor doar ca un aditiv la alimentația principală.

Citește mai mult  Camera pentru câini: Tipuri și metode de fabricație

La plusurile de hrană pentru animalele tinere produse de Royal Canin, următoarele elemente includ:

 • Disponibilitatea în orice regiune din cauza producției locale și a răspândită+
 • Mare varietate de alegere pentru diferite categorii de vârstă și rase de câine+
 • Complexul de vitamine și minerale echilibrate necesare pentru dezvoltarea completă a catelusilor+
 • Prezența unei linii veterinare de hrană destinată pacienților și animalelor de companie slăbite.

Alimentarea de acest tip este vândut pe piața rusă pentru mai mult de o duzină de ani, și mulți crescători fac propriile lor opinii cu privire la calitatea și motivele pentru o mare popularitate.

Site-ul companiei are multe feedback-ul informativ de la proprietarii de câini, de ani de utilizare a produselor alimentare de înaltă calitate pentru creșterea și menținerea stării de sănătate a prietenilor lor cu patru picioare.

Sortimentul de produse alimentare uscate

Nevoile fiecărui câine în nutrienți poate fi unic, iar cea mai mică echilibru al balanței poate cauza probleme cu starea de sănătate a animalelor. Pentru rasele individuale în vârsta lor tânără, sunt necesare anumite vitamine și rata de alimentare.

 • Pentru pui de ciobanesc german, versiunea optimă a complexului de aditivi nutritivi este conceput ca furaj German Shepherd Puppy. Componente exclusive pentru îmbunătățirea digestiei de ajutor absorbit rapid produsele alimentare care rezultă și să mențină o stare sănătoasă a microflore intestinale. Prezența unei anumite cantități de oligozaharide este destinată specificului unui tract gastrointestinal deosebit de sensibil al unui păstor tânăr. Raportul precis calculat de fosfat și aditivi de calciu în combinație cu acizii grași omega-6 ajută la creșterea, formarea corectă a scheletului osos și menținerea echilibrului de greutate al câinelui. Docket-urile speciale pentru păstorul german pot fi atribuite puterii uscate, care sunt concepute pentru o anumită vârstă și greutatea puiilor.
Citește mai mult  Chorka: Descrierea Methis și a conținutului său

 • Pentru hrănirea puiilor Puguri și buldogul francez se potrivesc cu feedul numit Pugup, Compoziția exclusivă ajută la formarea mecanismelor naturale pentru protecția unui animal tânăr din cauza bolilor și a imunității îmbunătățite. În acest tip de furaje în cantități mari există antioxidanți și vitamina E. Prezența unui anumit echilibru de acizi grași contribuie la o stare bună a bobinei și a pieii. Aditivii de fibre de legume speciale îmbunătățesc digestia. Pentru cățeluși, rasele cu brahicefalotic tip de fălci sunt furnizate convenabil pentru capturarea tipurilor de cioce uscate.

 • Pentru rasele mici, cum ar fi un dachshund sau Jack Russell Terrier, a fost dezvoltat un tip special de hrană Catelusul dachshund, în care raportul de calciu și fosfor necesar pentru formarea unui schelet este calculat cu precizie. Formula optimă pentru raportul dintre vitamine și aditivi minerali contribuie la menținerea animalelor tinere într-o stare ideală de greutate. Proteinele selectate cu atenție contribuie la învățarea rapidă și completă a substanțelor benefice obținute din alimente, iar riscul crescut de apariție a pietrei dentare scade, datorită cixurilor cu componente speciale care acționează pe calciu liber.

 • În faza inițială de creștere a puiilor decorativi, este necesar să se ofere hrană specială pentru rasele Chihuahua, Yorkshire Terrier și Spitz. Acestea sunt echilibrate în așa fel încât ei vor dori gustul lor chiar animale de companie cele mai pretentios. Complexele de vitamine necesare furnizează un organism tânăr prin microelemente și antioxidanți, iar aditivii exclusivi reduc volumul și mirosul de fecale la câinii domestici.

 • În linia de furaje complete prezintă o varietate Rottweiler Puppy, care pot fi filmate Pui Rottweiler de la 2 la 18 luni. Avantajele hranei de nutriție specializate sunt în consolidarea imunității din primele luni de viață, datorită vitaminei E și a altor antioxidanți. Conținutul de L-carnitină, proporția necesară de potasiu cu fosfor și proteine ​​animale adaptate contribuie la dezvoltarea normală a scheletului musculoscheletal al câinelui. Din deosebit de saturate cu hrana de calciu pentru puii de multe, în special rase mari, a fost creat un tip separat de furaje – gigant Junior.
Citește mai mult  Du-te feed! pentru câini

alimente umede

Producătorul recomandă adăugarea creat special alimente umede la dieta de hrana uscata, care merge la vânzare în diferite feluri, inclusiv plăcinte și păianjeni. In conserve alimentare de origine animală, carne naturale, hidrati de carbon de origine vegetală, ulei de pește, hidrolizat de drojdie, ulei de soia și un complex complet echilibrat de vitamine. Primul praf poate fi dat un catelus la vârsta de 1, atunci când el apare pentru prima dată, dinții de lapte.

linia de alimentare specială este disponibilă în mod special pentru animalele cu probleme ale tractului digestiv.

Copiii de diferite rase castiga la fel de repede in greutate, si ei au un sistem osos timp de mai multe luni. De aceea Într-o astfel de perioadă responsabilă de viață, care au nevoie pentru a obține hrană lichidă cu un conținut mare de componente proteice. În pachete finite, acesta conține o doză calculată în mod corect toate substanțele minerale necesare pentru caracteristicile fiecărei rase. produse alimentare umed sub formă de Mousse gastro-intestinale Puppy este un aditiv alimentar ideal care vă puteți hrăni amărăciunea în timpul alăptării și căței sub vârsta de 1 an.

Examinați recenzii

O gamă largă, de acces liber și relativ mic preț feedul Canin regal pentru catei cele mai populare printre proprietarii de animale de companie. Breeders nota un efect special terapeutic al nutriției echilibrate, funcționarea digestiv îmbunătățită și o creștere a activității de animale. Utilizarea alimentării cu această linie, după două săptămâni mai târziu, acesta este vizibil afectat de starea de lână de animale de companie, care încetează să cadă din abundență, devine strălucitoare și sănătoasă.

crescătorii de câini cu experiență împărtășesc liniile directoare pentru hrănirea prietenii cu patru picioare, cu mecanism uscat de înaltă calitate și de feed-uri umede pentru a crește un animal sănătos, care a primit toate substanțele și vitaminele necesare din vreodată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Ana

  Ce avantaje şi ingrediente specifice oferă hrana Royal Canin Puppy pentru căţeluşi? Este potrivită pentru toate rasele de căţei? Cum se poate asigura că hrana oferită are o calitate superioară şi că este potrivită pentru nevoile crescute de nutriţie ale căţeilor? Cum se poate alege porţia corectă pentru căţelul meu în functie de vârstă, greutate şi nivelul de activitate fizică?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: