RĂSPUNSUL DE CÂȘTIGURI CU UN MOTZZAT

RĂSPUNSUL DE CÂȘTIGURI CU UN MOTZZAT

Animalele de companie cu fețe plate sunt foarte populare printre crescătorii de câini. Ca rezultat al unei selecții aprofundate, forma craniului în reprezentanți ai rasei a fost modificată. Fiecare câine trebuia să-și îndeplinească rolul în care Nüh nu a avut prioritate. Acest lucru a determinat o serie de consecințe la care viitorii proprietari ar trebui să fie pregătite.

Particularități

Animalele cu o astfel de caracteristică numită Brachicianflam. Ca urmare a schimbării structurii craniului, nările au devenit înguste, iar cerul, trahee și canalele lacrimale – comprimate. Modificările fiziologice afectate în principal tractul respirator, astfel încât sănătatea lor a devenit, de asemenea, mai slabă. Câinii sunt sensibili la temperaturi ridicate, stres, senzații dureroase, efort fizic. Orice încălcare duce în mod constant la creșterea respirației.

Caracteristicile structurii laringelui și traheei pot duce la dezvoltarea deficienței de oxigen și leșin. Dacă câinele pierde adesea conștiința, atunci ar trebui să contactați veterinari. În caz contrar, un simptom nevinovat poate duce la insuficiență cardiacă. Cu toate acestea, caracteristica principală a sănătății câinilor cu un bot cu brățări este sindromul brahicephalotic. Aceasta înseamnă că atunci când inhalarea, aerul cald nu are timp să se răcească până când se lovește plămânii și poate duce la o lovitură termică.

Incepatorii Câini Câinii cu Flusted Morda sperie cu strănut inversă. Pet trage de multe ori în aer, adulmecă, suluri și bastoane out. În același timp ingheata într-o postură tensionată. Cauza fenomenului este praf sau polen, care irita mucoasa în nas. Uneori, strănut inversă este cauzată de un proces inflamator in interiorul corpului, care se dezvoltă după infectare.

Fenomenul de pericol pentru viața și sănătatea nu transporta. De obicei, se întâmplă rar, durează mult timp și are loc în sine. Dacă doriți pentru a ajuta animalele de companie, atunci este suficient pentru a acoperi nările cu degetele, astfel încât câinele inhaleaza gura.

În cazul în care atacurile se repetă adesea sau de a aduce prejudicii vizibile pentru animal, atunci ar trebui să contactați un specialist. Medicii veterinari recomanda, cu strănut inversă pe video.

Soiuri

faurons Cute cu un nas plat provoca o mulțime de senzații calde în oameni. Luați în considerare ceea ce animalele au un astfel aspect – o listă completă a raselor.

  • Mops. După ce, la un moment dat acest caine ar trebui să aibă oameni încălzit. Aceasta explică o cantitate mare de pliuri de grăsime. Nasul nu a jucat un rol special în acest caz, astfel încât selectoare decis să-l aprofundeze. Există o opinie că Pugs au fost iubit de femei, ca piese decorative si au fost la un contrast cu aspectul gazda. Netede cu părul reprezentanții rasei se dezvoltă adesea sindromul brahicefale, ei mai degrabă tare sforăit într-un vis și mormăit atunci când îmbunătățirea activității fizice.
Citește mai mult  Când urechile veni în Ciobănesc german?

  • Bulldog franceză și engleză. Este greu de imaginat, dar rasa a fost adus pentru a participa la Boulins – Bugs cu tauri. De-a lungul timpului, distractiv sa schimbat, iar Bulldogs a început să participe la lupte de câini. Nasul a fost întotdeauna în pericol, cu o astfel de activitate, astfel încât selectoare ascuns cu sârguință. Mai mult decât atât, reprezentanții rasei completat de multe ori luptele mușcăturii de inamic pentru nas, ca și pentru cel mai slab loc.

  • pechinez. În China, un astfel de câine a fost un indicator al statutului proprietarului. Acolo, animalele din aceasta rasa au divorțat de turme și au trebuit să-și apere oamenii. Nas a fost ascuns la animalele de companie sigure. Cu astfel de activități, selectoare acordat mai multă atenție dezvoltării falci puternice și dinți ascuțiți. Astăzi, o rasă mică pufos este folosit ca decorativ.

  • Shar Pei. Oamenii din provincia de sud a Chinei efectuate sarcini diferite. Reprezentanții rasei erau luptători și vânători, în același timp, a avut grijă de turma și de îngrijire pentru copii. În timpul selecției, nasul a fost scurtat și un accent mare pe dezvoltarea de fălci. Nasul stors permite câinelui pentru o lungă perioadă de timp pentru a comprima ferm prada în fălcile. Această caracteristică anatomice face posibilă pentru a viziona un sacrificiu animal la cantitatea de timp, în timp ce proprietarul va aborda. O atenție deosebită trebuie acordată respirația câine sub stres-l întețește puternic.

  • Boxer. Câinii au fost crescuți de entuziaști care a visat de a crea câinele de pază perfectă. Se crede că numele rasei datorită faptului că, în apărarea animalelor, utilizând în mod activ membrele anterioare. Nasul a fost adâncit pentru a îmbunătăți siguranța câinelui în sine în timpul lupte și agresiuni externe.
Citește mai mult  Caracteristici de hrană umedă pentru pisoi Royal Canin

  • câine Bordeaux. animale mari se disting prin calități excelente de securitate și capacitatea de a sta în picioare, atât pentru ei înșiși și pentru gazdă. Câine păzește oameni doar, nu teritoriu, astfel încât să poată trăi într-un apartament.

Conținutul de pui

Toate rasele cu nasul turtit au fost crescute prin mijloace artificiale, o selecție orientată de armare indicației dorite. Ca rezultat, a fost obținută o formă modificată a craniului, ceea ce a condus atât pozitive, cât și negative rezultate. Toate rasele suferă de anumite deficiențe de sănătate, prin urmare, necesită o îngrijire specială. Caracteristici ale clădirii a suflurilor respirator make tractului și exaltantă. Reprezentanții rasei se pot simți mai rău ca un rezultat al mutației congenitale, care nu este prevăzută de standardul.

Câinii pot suferi de insuficiență cardiacă din cauza presiunii crescute în artera pulmonară. Este important ca o problemă minoră poate atrage după sine o boală destul de periculos. Pentru particularitățile de roci trebuie să fie atent. Protejați câinele de căldură severă, sarcini, stres.

Când inseala, pulsul ar trebui să calmeze imediat animalul. Cu această condiție, organismul necesită mai mult oxigen. Aer merge numai în cantitate limitată din cauza tractului respirator îngust. Ca urmare a unui stres lung, animalul poate pierde conștiința. Dacă animalul este încă mic (până la 1,5 ani), merită să-l protejați de orice situații stresante.

Este necesar să se monitorizeze greutatea câinelui cu un bot strălucitor. Când obezitatea, animalul devine mai rapid și mai rău se simte în căldură. Toate acestea afectează negativ respirația. Puii trebuie să se hrănească în timp și în acele doze recomandate pentru vârsta câinelui. Este deosebit de importantă o astfel de regulă pentru pugs, care au un poftă foarte bun și dispreț pentru jocurile active.

Citește mai mult  Cum să învețe o pisica într-o tavă într-un loc nou?

Alegeți gulerul corect, astfel încât să nu stoarce gâtul. Se recomandă, în general, folosiți o plimbare pentru plimbări. Nu faceți niște jafuri ascuțite la lesa care poate duce la sufocare, pierderea conștiinței sau chiar la moarte. Cu o vară sulter este în valoare de tăiere a numărului de plimbări. Luați PSA pe stradă abia dimineața și seara când temperatura aerului scade.

Cele mai multe rase au Brachicephalov falduri lângă nas. Prin ele însele nu face rău, dar necesită o îngrijire atentă. Curățați pielea de gunoi și a resturilor de alimente în mod regulat și cu atenție. Cu poluare severă, folosiți un burete de bumbac cu peroxid de hidrogen, și apoi ștergeți uscat.

Reguli speciale Câini cu conținut plat Morda includ un număr de nuanțe.

  1. În fiecare an, este necesar să se viziteze medicul veterinar să se consulte. Inspecția trebuie să includă diagnosticare nu numai externe, dar, de asemenea, ecografie cardiaca, X-ray, examinarea laringe, ascultând starea plămânilor și a inimii. Astfel de măsuri vor ajuta la detectarea bolilor sau patologie în stadii incipiente.
  2. Este demn de a contacta un specialist în cazul în care animalul face sunete uncharacteric sau sa schimbat mult în hawves.
  3. Regulat examinează starea urechilor, ochilor, falduri lângă nas și canalele de respirație în sine.

Brachicephali nu pot zbura în avionul – acestea sunt contraindicate. Schimbarea presiunii, căldura, stresul poate implica moartea unui animal de companie. În plus, la bordul aeronavei este destul de fierbinte, ceea ce duce la o lovitură termică. Dacă planificați o călătorie, asigurați-vă că cineva se uită la câine acasă.

Schimbarea situației obișnuite și lipsa proprietarilor preferați afectează negativ sănătatea.

Vizualizarea veterinarilor despre câini cu muzele plate vezi în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: