Se amestecă câini și lupi: caracteristici și tipuri

Se amestecă câini și lupi: caracteristici și tipuri

Animal World este destul de uimitor. În natură, există un număr foarte mare de animale care nu sunt de rasă pură, ci sunt un fel de hibrid de mai multe animale. De exemplu, așa-numitele lupi, care, în esență, sunt hibrizi de lup și câine merită o atenție specială.

Luați în considerare caracteristicile distinctive ale acestui animal, vom face cunoștință cu istoria originii sale și a afla ce tip de soiuri de umezește există.

Caracteristici și istoricul de origine

Mix-ul de un lup și câine este un animal neobișnuit, care, potrivit mulți oameni de știință, a apărut de mai multe mii de ani în urmă. Pentru prima dată, rămășițele hibridului au fost descoperite de arheologi săpături. Datorită faptului că primele oase ale unor astfel de animale au o origine străveche, se crede că Lupii sunt animale care au avut loc în mod natural. O astfel de concluzie a fost făcută din cauza faptului că oamenii din vechime nu aveau cunoștințe și oportunități pentru punerea în aplicare a procedurii de selecție.

Mai târziu, în secolul al XV-lea, în Germania, un experiment a fost efectuat pe trecerea unui lup și un câine. Oamenii de știință au încercat să traverseze lupul cu o varietate de rase de caini.

Procedura obținute ca urmare a unor astfel de lucrări au avut un număr mare de deficiențe: nu a contactat o persoană, agresiune a arătat, nu a fost depusa la educație și formare.

Ceva timp mai târziu, în 1766, oamenii de știință au încercat în engleză să repete experimentul neobișnuit. De data aceasta lupul sălbatic a fost traversat împreună cu câinele, care a fost un reprezentant al rasei ciobănesc. Ca rezultat, au fost primite 9 pui, care a căzut în casele aristocraților englezi.

Încercarea de a reproduce tampoanele a fost luată în Olanda. Cunoscut la acel moment om de știință olandez Lander Sarlos traversat lup sălbatic cu Ciobănesc german. Este acest animal după un anumit timp și recunoașterea oficială a primit și a existat timp de 19 ani. La expirarea acestei perioade, hibrizii au fost recunoscute ca fiind periculoase pentru oameni și inutil agresiv.

implicite multiple ale predecesorilor nu s-au oprit savantul ceh Karel Hartla, care a fost capabil sa depaseasca colegii sai si sa produca un hibrid lup care a fost recunoscut ca o comunitate canin.

De asemenea, oamenii de stiinta de casa nu au ramas deoparte. Crearea umezește interne a fost efectuată prin ordin al Guvernului Federației Ruse pe baza Institutului de forțe interne în Perm.

descriere generala

La câinii hibrid aspect și lupi seamănă cu un animal sălbatic. În ceea ce privește un astfel de animal neobișnuit, standardele oficiale au fost elaborate și adoptate.

Relativ standarde corcitură se referă la structura anatomică a animalului. Metis are dimensiuni destul de mari, respectiv, o creștere numerică mare și indicatori de greutate. Deci, masa fibrei este de obicei în intervalul de la 30 la 50 kilograme și creștere – de la 60 la 70 de centimetri.

Este important de remarcat faptul că greutatea și creșterea femele vor fi mai mici decât indicatori similari de masculi.

Structura anatomică a corpului de injectare repetă conturul corpului de lup. Cu toate acestea, această repetare nu este absolută, există diferențe în contururile. În special, masa magnetică este pronunțată puternic, datorită căruia animalul este destul de puternic, rapid și capabil să efectueze distanțe lungi. Labele din față și din spate ale hibridului sunt destul de lungi. Cu toate acestea, membrele posterioare, care se află în fața paralel au o mai dezvoltate muschi. Fibra este înzestrat cu o coadă lungă și pufos.

Card de Box Beast are un contur în formă de pană. Maxilarul este destul de puternic și converge într-o mușcătură de foarfece. Dovedirea științifică că apucarea hibrizilor este mult mai puternică decât câinii simpli. Urechile ștergerii au o formă triunghiulară. De asemenea, este important să observăm faptul că animalele au o audiere excepțională care reacționează chiar și pentru zgomotele minore. Ochii animale sunt vopsite în mod tradițional în culoarea maro a subtonului ușor.

O atenție deosebită merită acoperirea părului animalului. În general, culorile lânii din lână sunt repetate, dar pot fi observate unele deviații. Deci, cele mai populare nuanțe sunt:

  • gri+
  • negru+
  • Maro+
  • Alb și alții.

În plus, colorarea umede poate fi atât omogenă, cât și văzută sau chiar modelată.

Soiuri

Câinii hibrizi și lupi sunt un animal care nu a fost larg răspândit. Cu toate acestea, în ciuda unei astfel de mici popularități, oamenii de știință și veterinarii au alocat mai multe soiuri ale așa-numitului câine de lup:

  • Cehoslovak Wolf Dog, care este un amestec de lupul de pădure rus mijlociu și păstorul german+
  • Wolfhund rus, al cărui părinți au fost lupul negru canadian și malamut din Alaskan+
  • umed.

Este important de reținut că primele 2 soiuri sunt considerate oficial acceptate și înregistrate, în timp ce lupul este un lup, traversat cu orice câine.

Cehoslovak Wolf Dog a apărut în 1955, datorită eforturilor oamenilor de știință de crescătorie cehoslovacă. Acest animal a fost prezentat cu un anumit scop – de a participa la activități militare, în muncă de căutare și salvare, precum și pentru serviciul de protecție și de protecție. Oficial la nivelul internațional al câinelui Wolf a fost înregistrat în 1999. Astfel, această specificație este considerată destul de tânără.

Rusul Wolfhund este un animal care a pronunțat caracteristicile Wild Wolf. Bestia transferă calm chiar și condiții de mediu nefavorabile. Un astfel de câine nu este adaptat pentru cazare în condiții strânse de apartamente de dimensiuni mici – necesită un spațiu mare.

Recomandări pentru alegerea

Un animal care este un amestec de lup și un câine, pe teritoriul țării noastre, poate fi achiziționat numai într-o pepinieră oficială – Centrul de lupi din Centrul de Wolf Rush. Prin achiziționarea unui câine de lup în orice alt loc, este imposibil să fiți siguri că achiziționați un animal hibrid.

Când alegeți un catelus specific, ar trebui să luați în considerare toate aceleași caracteristici ca atunci când alegeți un câine de orice rasă. Deci, asigurați-vă că apariția animalului este bine îngrijită și îngrijită, iar comportamentul ar trebui să fie activ.

Costul animalului depinde de pedigree. În țara noastră, un hibrid de un lup și câini poate fi achiziționat pentru suma de la 50.000 la 120.000 de ruble.

Avantaje și dezavantaje

câini lup, ca orice alte animale, au atât negative și caracteristici pozitive. Prin urmare, înainte de a cumpăra un animal neobișnuit, ar trebui să vă familiarizați cu toate caracteristicile umed.

Una dintre principalele mine ale acestui animal este agresivitate. Mai ales această trăsătură de caracter se manifestă în cazul în care un hibrid are mai mult de 25% din sânge total este de lup. Cu formarea iscusit, agresivitatea și mânia animalului poate fi redusă, dar un filmologist profesionist ar trebui să fie implicate în formarea și educarea animalului.

În ceea ce privește trăsăturile pozitive de caracter, proprietarii de animale identifică cel mai des astfel caracteristici, cum ar fi rezistenta, curaj și neînfricare, loialitate și dăruire, precum și fler dezvoltat.

Condiții de detenție

Datorită faptului că lupii sunt mai degrabă animale neobișnuite, există anumite principii ale conținutului lor obligatoriu.

Este important să luăm în considerare faptul că este imposibil să conțină câini de lup pe lanț. În schimb, un animal poate trăi în aviari sau cabine. Dar dimensiunea unor astfel de spații ar trebui să fie foarte mare, astfel încât fiara să se poată trece calm prin locuința sa, fără a experimenta dificultăți suplimentare.

În interiorul cabinei sau aviarului, care servește ca o locuință a unui câine, nu ar trebui să existe motoare și vânturi. Și, de asemenea, rețineți că trebuie să evitați razele solare directe PSA, deoarece au un impact negativ asupra corpului animalului dvs. de companie.

În perioada de toamnă și primăvară, câinii de lupi se confruntă cu o legătură. În acest moment, hibridul trebuie efectuat în mod regulat.

Animalele de îmbăiere sunt rezolvate rare – doar 1 timp pe an. Ar trebui să fie utilizat pentru a se asigura că temperatura apei nu este mai mică decât încăperea și, în procesul de efectuare a procedurilor de apă, au fost utilizate numai descurajatoare special destinate.

În termeni igienici, trebuie să monitorizați starea urechilor și a ochilor. Urechile ar trebui să fie purificate din sulf și fire de păr – acest lucru se poate face cu bastoane de bumbac umezite în apă sau ulei vegetal (cu contaminanți intensivi intensivi). Ochii trebuie curățați prin discuri de bumbac. Și este, de asemenea, important să se monitorizeze starea cavității bucale și dinților animalului.

Pentru a păstra sănătatea câinelui de lup, este important să arătăm periodic veterinarul animal (nu mai puțin de două ori în 6 luni).

Baza nutriției câinelui ar trebui să fie carne și organe. Această dietă va oferi organismul câinilor dvs. aveți nevoie de proteine. Și, de asemenea, în meniu, puteți activa terci (hrișcă, orez), produse fermentate din lapte (brânză de vaci, extragerea, iaurt natural), precum și legume fierte.

Poveste despre rasa în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: