Shleks și gulere pentru Husky: specii și alegere

Shleks și gulere pentru Husky: specii și alegere

În caii de Husky curge sângele unui lup și un câine din rasa nordică. La o plimbare, acest animal este foarte în mișcare și viguros, dar puterea mișcărilor sale poate livra uneori proprietarul. Prin urmare, proprietarul trebuie să se gândească la guler de cumpărare și sondaje. Materialul acestui articol va ajuta cititorul să se ocupe cu varietățile acestor accesorii și va observa că este mai bine într-un fel sau altul.

Soiuri de Schlek

În primul rând, vom înțelege ce este un antrenor. Este o parte specială a echipamentelor de câine, prin care un animal poate fi controlat. În funcție de modificarea accesoriului centurii poate fi realizat din materiale diferite (de exemplu, piele sau material textil). Curele luminări acopera pieptul si partea din spate de câine, de fapt, este o alternativă la guler.

Bazat pe diferite specializări, câini poate varia în funcție de design tipic. În plus, punctul lor de vedere poate varia în funcție de destinația. Ridică-le Ținând cont de dimensiunea unui anumit câine, puterea și temperamentul său. De exemplu, pe rafturile magazinelor, puteți alege chiar și până produse pentru câini de pază și ghid de animale.

Medical

Trenurile medicale diferă de varianta standard. Având în vedere că acestea sunt destinate pentru câini răniți sau animale de companie paralizat parțial. Pe plan extern, ele arata ca veste care acoperă două treimi din trunchi, au o montură în apropierea membrelor posterioare, permițându-vă pentru a elimina sarcina de pe picioarele din spate.

Pentru puii

Aceste training-uri sunt proiectate pentru căței, care vor fi marcate cu cel puțin șase luni. Acestea sunt necesare de animale, în scopul de a monitoriza formarea corpului de animale, de avertizare transformarea coatelor. Unii crescători sunt încrezători că Cu potrivire corespunzătoare a produsului pe figura câine, aceste dispozitive contribuie la cea mai bună dezvoltare a pieptului.

Călărie

shleks de călărie sunt proiectate în felul lor. Acestea se bazează pe două centuri care trec de-a lungul partea din spate a câinilor și sunt atașate la patru puncte. Acest lucru vă permite să distribuiți sarcina de-a lungul corpului, fără a strânge vertebrelor gâtului, iar membrele rămân libere, ceea ce este important pentru a rearanja laba. Accesoriul nu provoacă neplăceri animalului atunci când rulează, în timp ce proprietarul este convenabil pentru a controla cablajul.

încărcătură

Aceste arbori sunt folosite pentru formarea de câine. Ele sunt folosite pentru a dezvolta piept si muschi. Astfel de produse contribuie la consolidarea sănătatea fizică a animalului de companie, și pot fi folosite pentru a muta fulgerele în timpul plimbări. Aceste modificări au un lonjeron, redistribuirea sarcina din spate pe umeri și piept.

Mers pe jos

Date despre produs sunt baza pentru fixarea lesă. Ele sunt foarte confortabile, nu răni la gât atunci când convulsie husky. Ele pot fi utilizate în perioada de reabilitare după un prejudiciu, precum și în timpul unei teachment pentru animale de companie la efort fizic. Acestea diferă de tehnologia de fabricație de echitatie sunt furnizate cu elemente detașabile, având în vedere la care puteți regla sarcina.

Citește mai mult  Flander Beve: Descrierea rasei Câini, temperament și îngrijire

Alergare

Această linie include soiuri, care sunt un fel de modificare a urmaririi de conducere. modele de produse sunt concepute în așa fel încât curelele trec prin partea din spate, în timp ce lesa este atașat. Aceste modificări oferă un câine pentru a proteja împotriva prejudiciu în timpul labagii și mișcări energice. Acestea sunt făcute la comandă pentru câini angajate în Kanikross.

Ce gulere sunt adecvate?

Pentru Husky, proprietarii încerca să aleagă astfel de gulere, care nu lezeaza gât și nu provoacă-l inconvenient. Având în vedere că este încă nevoie de controlul unui caine puternic, atunci când aleg un guler, trebuie să aleagă între două opțiuni: plăcere și speciale. Primul tip este de obicei gulerul stricte de proiectare. Acesta este echipat cu un semiring, este necesar să poarte o lesa și elementul de fixare. Datorită acestei caracteristici, câinele poate mișca liber capul.

lese speciale diferă de prezența tradițională a unui mâner, prin care proprietarul poate controla și ține câinele. În proiectarea lesa există un inel leasherer, în timp ce acesta poate fi localizat în partea de sus și din partea de jos a mânerului. Aceste lese sunt achiziționate pentru reprezentanții deosebit de mari de rasa.

Ce să alegeți ceea ce este mai bun?

Este imposibil de spus fără echivoc că pentru husky ai nevoie de ceva unul. Câinele poate, de asemenea, nevoie de guler, și un antrenor, dar relevanța unui anumit produs depinde de scopul specific. De exemplu, gulere, de obicei, pentru plimbări și să dobândească căței, precum și pentru animalele de companie care participă la evenimente expoziționale. Sunt necesare Shleks de echitatie și forța de tracțiune, avantajul lor este fără îndoială capacitatea de a regla distanța dintre proprietar și animale.

În ceea ce privește avizul privind alegerea metodei de control Husky de crescători cu experiență, ei sunt siguri de relevanța divizării. În opinia lor, Aceste accesorii sunt mai potrivite pentru o plimbare. Acestea vă permit să controlați câinii fără a afecta gâtul lor și de a crea o sarcină neregulată pe corp în timpul deplasării. Rasa Corcel, având un piept și conectarea pe partea din spate, elimină presiunea de pe gat, redistribuind-l pe piept.

Fiind în Shleke, Husky nu se simte că rigiditatea mișcărilor, care este notat atunci când în guler. Această muniție este capabil să reziste la JAD animale dure. În același timp, proprietarul poate angaja într-o dressury pentru animale de companie.

Ai nevoie de produse de cumpărare recomandate de producător pentru o anumită rasă de câini și destinație.

Prima pasta poate fi universală. Dar poți alterna, de asemenea, un guler cu un antrenor, doar nu atunci când câinele este expus la exercitarea. În cazul în care gazda începe să învețe PSA la anumite sarcini, este mai bine pentru a alege un sondaj, adăugând echipamente pentru câini la arsenalul de conducere, a redus riscul de rănire de mare viteză de rulare. În același timp, iar câinele va fi convenabil, iar proprietarul va fi în măsură să controleze mișcările ei.

Este important să se ia în considerare faptul că shleks de călărie nu înlocuiesc gulere de mers pe jos. În plus, este imposibil să se lase animalul în voliera, fără a scoate roata dințată. Un proprietar experimentat încearcă să aleagă câteva atele pentru Husky, fiecare dintre care corespunde unei specifice de numire și de vârstă (în special important pentru crescătorii care au pui). Luminozitatea și libertatea de companie fac uneori proprietarul să achiziționeze opțiuni deosebit de puternice, în ciuda faptului că câinii sunt foarte buni.

Depinde mult de starea unui câine. De exemplu, dacă călătoresc în săniuș, liderul are nevoie de echipament bun, pentru că este liderul de câine care conduce restul câinilor, ascultând comenzile lui Caiura și stabilind direcția de mișcare pentru restul.

Uneori câinii din ham a construi perechi, Dar aici aveți nevoie de sondaje pentru cei mai nesfârșiți și mai puternici câini.

Citește mai mult  Totul despre pisici pentru pisici și pisici pronure

Cum de a alege un antrenor?

Pentru a înțelege dacă o cârpă pentru Husky este potrivită, este necesar să o purtați. Dacă proprietarul își poate împinge palma sub centură, produsul merită o achiziție. În plus, atunci când alegeți, trebuie să acordați atenție unui număr de momente. Cineva crede că achiziționarea unui train cu animale de companie pentru a avea Abilitatea de a se potrivi. Și într-adevăr: alegerea accesorii în prezența unui câine este simplificată, deoarece este posibilă alegerea versiunii potrivite pentru a elimina alunecarea animalului din accesoriu în timp ce rulează.

Este important să selectați un produs bazat pe un anumit câine. Pentru aceasta măsurați spatele de la coadă la vârful coada. Și, de asemenea, măsurați prinderea pieptului, aplicând o bandă centimetru la piept și adăugând la măsurători 2 cm pe pescuit. Cea de-a treia dimensiune cheie este circumferința gâtului Husky (a măsurat în cazul în care este localizat gulerul clasic).

Înainte de a cumpăra, vă puteți gândi la achiziționarea unui produs cu ajustarea curelelor, ceea ce este deosebit de relevant pentru creșterea cojorilor, deoarece acestea exclude probabilitatea aportului animalului. A fi luat unelte prea strânse: va dispărea o mișcare de companie.

La cumpărarea unei opțiuni de conducere, trebuie acordată o atenție deosebită măsurătorilor lungimii sânului și distanței dintre sân și pieptene până la capătul coada.

Când cumpărați, trebuie să acordați atenție dimensiunii, care este indicată pe unelte. Criteriul cheie de selecție va fi caracterul unui animal de companie și a greutății sale. De exemplu, pentru un câine mare și energic, este necesar să achiziționați un produs dintr-un material deosebit de durabil, cu elemente de fixare bune, lipit cu carbine metalice. Acest lucru elimină rănirea animalului în timpul unei benzi de alergare.

În acest caz, jartiera poate fi răchită. În ceea ce privește opțiunile cu elemente decorative, ele sunt nedorite pentru Husky.

Nici pietrele spumante, nici butoanele, nici spițele nu au nevoie de un câine. Și nu ar trebui să fie pe clapete. Întregul decor de acest tip limitează doar mișcarea și provoacă un disconfort animal.

Cu alegerea corectă a sondajelor va sta În mod ideal, fără salvare sau stoarcere. Mai bine, astfel încât elementele de fixare au câteva: Se va simplifica lemn de esență tare de echipamente pe husky. Material de producție ar trebui să aibă o textură netedă și netedă. El trebuie să prevadă posibilitatea de curățare simple sau spălate.

Citește mai mult  Lista de porecle pentru Alabaya

Cineva preferă să folosească piele sau cu prelata accesorii pentru animale de companie, alte crescătorii sunt considerate mai convenabile din punct de vedere de funcționare și de îngrijire produse de la o rezistentă din nylon. Lățimea optimă a benzilor, situate pe partea de sus a corpului pentru animale de companie, ar trebui să fie, în medie, de 4-5 cm. Cu exercițiu, ele nu se vor lipi în corpul de PSA.

Cum să purtați?

Pentru a preda cainele la trainer la o jumătate de an. În același timp, sarcina la începutul formării nu este recomandată. Pentru defalcare a lesă necesită mai puțin timp.

Design-ul primei coșul de gunoi nu ar trebui să fie de așa natură încât câinele trebuie să fie stoarse în ea. Astfel încât animalul nu va avea disconfort și va remedia mai repede cu echipament nou.

Sondajele corective pot fi folosite pentru reprezentanții rocilor care se străduiesc tot timpul să scape de muniție. Pentru a pune rapid și corect un antrenor, husky neinstruit trebuie să țină între picioare, lesa de îndreptare. Partea moale a accesoriului trebuie să fie înăuntru. Inel de uzură În continuare, fixați extremitățile PSA și elementele de fixare de fixare.

Cu accesoriul de obicei nu apar probleme atunci când sunt echipate. Potcherul de obicei își ține mâna dreaptă îmbrățișând un animal sub sânii săi. Animalele de labe au ridicat cu atenție, se îndoiaau în cot, după care acestea îmbunătățesc imediat gaura dintre perechea centurilor circulare și transversale, care trece prin piept.

După aceea, sondajele se ridică puțin mai sus la stern și interceptează mâna stângă. Conform acestei scheme, vine cu un al doilea labă, după care acestea verifică fiabilitatea elementelor de fixare, iar apoi animalul de companie este eliberat.

Este important să se urmărească curelele în procesul de punere pe care nu răsucite. La finalul procedurii, o lesa este fixat la inelele.

Pitch cu două găuri pentru corp și cap (echipament de echitatie) să poarte mai dificil. Înainte de a pune, se va verifica integritatea centurilor și elemente de fixare. Proprietarul se ridica în spatele câinelui, ține corpul de la picioarele din spate.

La început, el se potrivește cu capul unui animal de companie printr-o gaură de san. Apoi, proprietarul plasează curelele, după amplasarea optimă a găurilor pentru laba. După aceea, este necesar să se ridice o labă, îndoiți un pic și du-te la instrumentul gaura. Apoi ameliorator conduce centura de conectare sub piciorul stâng și buttizes partea trenului. După aceasta rămâne pentru a verifica fiabilitatea castelului și atașați lesa la inelele disponibile.

Butoanele de buton felie-Vest pe principiul accesoriului obișnuit. Cu toate acestea, dacă produsul are o înclinare de piept, atunci când este echipat acolo există propriile lor nuanțe. În primul rând, corpul corpului animalului este fixat cu picioarele lor și aruncă vesta pe spate. Apoi îndoiți una din labele din față și concentrați-vă pe gaura dreaptă a vestarii. Operația se repetă cu a doua laba, după care vesta este fixată, fixarea leșiei la inelul situat pe partea din spate a câinelui.

Mai jos este un videoclip de antrenament pentru a pune Waterca pentru un câine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: