Siberian Cat Albastru Culoarea

Siberian Cat Albastru Culoarea

pisicile din Siberia au câștigat mult timp dragostea de crescătorii lor. Ele sunt apreciate nu numai pentru trăsături de caracter, dar pentru un aspect deosebit. Unul dintre animalele de companie printre cunoscători pisici este considerat un albastru pisică. Ca o parte considerabilă a proprietarilor până astăzi, se crede că siberieni au o astfel de culoare a, timp este de a pune un punct în această problemă. Vom spune ce fel de pisica este atribuită culoarea albastră, și cu ceea ce este configurat.

concepte generale

Adesea, autorii nu scrie despre culoarea de fum pisica siberiană, ci despre rasa albastru rus de pisici. În ciuda opiniilor contradictorii, indicate pe portalurile informaționale ale Internetului, nu există nici o Siberian Cat Blue în natură. Puterile sunt adesea confundate cu albastru rus. Cu toate acestea, legătura sa cu Siberian nu este afectată de nimic. În plus, pisica rusă vine de la Arkhangelsk și are lână scurtă.

Numele „albastru rus” este considerat condiționat. La un moment dat, aceste animale au fost recunoscute în Anglia, au fost numite pisici „de tip străin”. Selecția a fost aprobată în străinătate, în timp ce pisicile rusești au doar rădăcini și nume. În caz contrar, ele nu sunt legate de siberieni.

Siberii au provenit din pisicile din Bukhara, sunt considerate o rasă de aborigeală condiționată. Aceste animale de companie și-au început originea de la pisicile mari și cu părul lung, iar cele mai bune animale din Krasnoyarsk, Novosibirsk și Kemerovo au fost selectate pentru reproducere. Ei au fost recunoscuți în Rusia, unde standardul de rasă a fost consacrat, care nu sa întâmplat cu mult timp în urmă.

Numele „albastru” de la pisica siberiană este explicat Caracteristică de culoare fumată, cu un amestec de albastru abia vizibil (așa-numitul „fum albastru”). Acesta este exact ceea ce explică de ce pisica este numită albastru siberian.

În materialul suplimentar al articolului, vom lua în considerare animalele de companie exact fumoase, numindu-le condițional „albastru”.

Caracteristici Culoare

Caracteristica animalelor fumoase-albastre obținute ca urmare a trecerii coniferelor de argint și a colorării recesive cu Aguti absent. Culoarea culorii asigură o colorare cu o singură fotonică a animalului fără nici un desen sau puncte pronunțate. Petele de albine inacceptabile fie pe față, nici pe sân sau trunchi. În exterior, o astfel de culoare arată nobilă, un strat de blană, turnând pe lumina unei reflecții de argint, oferă aspectul animalelor de companie un statut special.

Gradul de saturație a culorii poate fi diferit (atât lumină, cât și întuneric), cu toate acestea, umbra trebuie să fie aceeași la un animal. Stradamentul părților individuale ale corpului este considerat o lipsă de. Aceasta este, de obicei, caracteristică pisicilor mici: labele și spatele au adesea mai întunecate, iar cazul este urmărit pe corp. Tabby. Cu toate acestea, cu primul mol, acest dezavantaj este eliminat, culoarea este de nivelare până la un singur foton. Astfel încât animalul de companie nu primește pete ruginite, trebuie să facă soarele.

Descrierea rasei

Pisicile albastre siberice se disting printr-un corp mare, destul de dezvoltat si greu. Ei au o haină de blană groasă și lungă, labele puternice și dezvoltate proporționale cu corpul. Greutatea medie a siberilor este de 6 kg, totuși, ea ajunge adesea la o mulțime de 12 kg. În același timp, de regulă, greutatea mai mică la femei, Înălțimea în greabăn poate fi de 30-33 cm și mai mult. Aceste pisici sunt inactive între degetele rotunjite labe.

Capul animalelor de companie este rotunjit, bărbia este rotunjită, nu vorbind. Lungimea cozii la aceste animale este mediu, este proporțională cu corpul, lățimea cozii este mai mare la baza, la final, este oarecum prea. Blana are un strat gros și dublu subpar.

Urechile de la Siberienele pot fi mici și mari, ele sunt oarecum înclinat înainte, rotunde la capete. In mod ideal, distanța dintre ele este egală cu lățimea de o ureche. Baza urechilor este închisă de către downsion. La capetele urechilor pot exista ciucuri, similar cu tri. Ochii din Siberian albastru pisici de talie mare, rotund, Colțuri externe sunt înclinate spre baza urechilor. Partea superioară a capului are o aplatizare, nasul va reduce abia, are o mica depresiune. gât rotund, puternic, musculos. Resursa de viață a pisicilor, în medie, este de 15 de ani.

Caracter

pisicile fum siberian se disting prin waybirth și supraestimat stima de sine. Ei se consideră membrii familiei importante care au nevoie de respect propriu-zis, cum ar fi capul familiei. Spre deosebire de alți congoroști, siberii nu fac o prezență cu prezența altor animale de companie în casă. Întotdeauna ocupă o poziție de conducere, și din gospodării autoritatea recunoaște pe cineva. De regulă, aceasta este persoana care îi plătește mai multă atenție, îngrijire, mângâiere, unul care îi hrănește, merge și tratează.

În majoritatea cazurilor, regulile pentru această persoană o pisică efectuează imaculată.

Cu toate acestea, în absența învățământului adecvat și în timp util, animalul nu poate să o recunoască. O pisică adusă uneori ascultă toate gospodăriile, el este activ și jucăuș.

În general, rasa este considerată pașnică și-bun blând. În plus față de loialitatea față de proprietarii săi, Siberians arată tact. Ei nu vor permite ei înșiși să meargă în picioare și cere o atenție. Aceste animale de companie, dimpotrivă, vor crea apariția că se lasă să se strângă și să nu renunțe.

Siberii de culoare fumători se deosebesc de inteligență și curiozitate ridicată. Deci, unii proprietari încearcă să le antreneze pentru diferite echipe. De exemplu, animale de companie înțeleg foarte repede numele lor, să mănânce „să mănânce“, „Să joc“, „Walk“. Ei nu sunt ingrijorati cu privire la schimbarea situației, să se adapteze la o nouă situație într-o casă privată și un apartament.

Din natura acestor pisici înnăscute vânători decât explică veselia de pisoi mici. De multe ori ambele pisici adulte sunt greu de remarcat, și, prin urmare, nici păsări sau rozătoare mici acasă nu ar trebui să fie în casă. Chiar și animalul educat poate ceda ispitei și să mănânce în mișcare „pradă“. În ceea ce privește rozătoare stradă, siberieni le distruge nu numai pe teritoriul lor, ci și în vecinii.

Corpul de vânători este bine dezvoltat, la persoanele leneș este slab. În ceea ce privește oamenii, animalele de companie se comportă diferit. Ei nu fac ca ei și nu ei înșiși, alții lăsați și să nu încerce să lase proprietarul de iubita. În al treilea rând încercând să arate indiferența față de toate, în ciuda faptului că acestea par a fi o indiferentă orice aspect ELUDE.

Copii Siberienele dragoste, uneori, arătând instinctele parentale. Ei pot alăpta în felul lor cu copii, pentru a proteja somnul lor, bâzâi pe cei care se potrivesc și pentru a preveni animalele de companie să se joace cu copii. Atunci când comunicarea cu copii, animale de companie nu se permite gheare produc. Ei le monitorizeze, și, prin urmare, nu flirta, astfel încât să nu provoace dureri de copii.

nuanțe de conținut

Și adult pisică balsam de culoare albastra, precum si o nevoie de mici pisoi îngrijire corespunzătoare. În prima zi a apariției în casa pisicuței nu ar trebui să fie propriul lor de stabilire. Dacă l-ai pus cu tine în pat, nu va înțelege separarea pe „ei“ și „străin“. Acest lucru va afecta și dezavantajul nerecunoașterea autorității proprietarului. În plus față de laici, cumpara imediat o tavă cu laturile mici. Prima toaleta nu ar trebui să fie mare și costisitoare. Este mai bine să cumpere un alt mai mare mai târziu, dar du-te imediat la oala profundă a pisoiului va fi un inconvenient.

Așa că animalele de companie, în viitor, nu a creat probleme cu nevoi naturale, aceasta poate fi obișnuiți să meargă pe stradă.

Micul pisoi este retras de mers pe jos mai des, iar plimbările prima nu ar trebui să fie lung. Ia copilul la stradă după vaccinare. După fiecare plimbare, este necesar să se inspecteze haina de blană, astfel încât să nu pierdeți infecția cu paraziți (căpușe sau purici). Dacă este disponibil, este necesar să se întoarcă urgent la veterinar, care va rapid și eficient ajuta la rezolvarea problemei.

În ceea ce privește îngrijirea de lână, aceste proceduri vor necesita o mulțime de timp, dar ei vor scăpa de animale de companie din lână mort, pe care le poate purta de luni de zile. În plus, pieptănare va contribui la o scădere a cantității de respirație blană în întreaga casă și greutatea lucrurilor în timpul molt. În afară de piepteni și relee de detonare, va trebui să cumpere Furminator. De la Koltunov, el nu salvează o pisică, dar lână amovibil după pieptănare plata de obicei se va elimina rapid și eficient.

Ca poluarea are urechi să fie curățate și dinți pentru animale de companie. Dacă nu urmați starea dinților, smalțul va acoperi tenta gălbuie, în plus, ștergerea dinților va accelera. Pentru îngrijire, trebuie să alegeți o perie specială și paste făinoase. Acestea sunt de igienă care utilizează o persoană pentru pisici nu este potrivit. Urechile trebuie să scape de ureche de sulf, folosind un disc de bumbac, umezită în apă fiartă caldă. Din când în când este necesar pentru a vizita medicul veterinar și de a efectua prelucrarea antiparazitar.

Ghearele la siberieni preamăresc în mod regulat, pentru care proprietarii de a cumpăra un dispozitiv special – Cunter. El va salva o pisica din ghearele tunderea plictisitoare, reduce durata procedurii. Așa că animalul nu dragle tapet, mobilier si mocheta, aceasta ar trebui să aibă propriile sale Brates. În mod ideal, nu ar trebui să nu mai puțin de doi. Hraneste nevoia pisoi mai des decât adulth. Produse alimentare trebuie să fie echilibrat și plin. Este nevoie de un animal Vitamine și substanțe utile.

Alimentele pot fi naturale sau industriale, în timp ce amestecarea umedă cu uscată nu este recomandată.

Acceptarea unui animal de companie la un feed nou trebuie să fie treptat, pentru a nu deranja sistemul digestiv. Având în vedere stilul de viață activ, Siberienele alimente nevoie de calorii. Cu toate acestea, în același timp, nu ar trebui să fie de grăsime. Pentru a întări smalțul dentar, este necesar să se asigure că animalul devine complexele de vitamine si minerale necesare cu alimente.

Este imposibil să pui furaje și pisici adulte cârnați afumați, găluște, cârnați, chips-uri, pește afumat. Carnea în dieta poate fi crude sau fierte. În cazul în care produsele alimentare naturale este ales ca un aliment nutritiv, hrană uscată prea multe ori da pisica nu este recomandată. In dieta, este necesar să se includă pești, chefir, ouă, brânză de vaci și fructe de mare. Pentru a livra un animal de companie din lână se acumulează în organism, este necesar să-i dea încolțite cereale.

Despre caracteristicile rasei, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: