Somomik traducere: conținut și îngrijire, compatibilitate cu alte pești

Somomik traducere: conținut și îngrijire, compatibilitate cu alte pești

Somik Sindontis este o inversare neobișnuită de pește, care găzduiește Republica Africană Camerun. Acest reprezentant al familiei Peristosy se distinge printr-un caracter pașnic și obiceiuri interesante, are un aspect deosebit și un conținut nepretențios. Din acest motiv, mulți acvaristici preferă acești locuitori subacvatici la alte pești.

Descrierea tipului

Somomik-inversări este un animal mustață, de obicei, în acvariu laminate până la 5-8 persoane. Sindontis are un apelant gol, fără solzi, protejate de cochilii cu vârfuri ascuțite și un secret mucoasă acoperit, în lungime de 15-30 cm atinge, astfel încât pentru conținut acasă este un pește destul de mare. Și Somika are trei perechi de mustăți, care sunt situate în partea de jos a capului mare și seamănă cu un breton. Trunchiul și capul animalului poate avea o lumină, gri și maro închis sau negru.

De regulă, există pete de diferite nuanțe pe părțile laterale și din spate. Excepția este abdomenul, lipsit de orice desen.

Fish are un caracter calm echilibrat, pentru totdeauna ocupat de afacerile sale. În timpul zilei, somices sunt în mare parte pasive, le place să se ascundă în desișul de plante și tot felul de adăposturi din partea de jos a acvariului. Pe timp de noapte, peștele, de obicei, de obicei, devine mobil și merge în mod activ în viața lor în căutarea hranei.

Unele Chas de locuitor apă peristouous sunt interesante – Somik se transformă în sus cu o burta, înot și de odihnă și de odihnă într-o astfel de poziție pentru o lungă perioadă de timp. Apropo, alte soiuri prefera, de asemenea, o stare de restante, în care își petrec cea mai mare din viața lor, din acest motiv, pesti si numit reluările.

În ciuda temperamentului pașnic, inversările pot fi agresive dacă vine vorba de alți solicitanți pentru teritoriul lor. Dacă ați pus în acvariu de pește, care iubesc, de asemenea, să-și petreacă timpul în săparea solului, atunci soma poate răspunde la prezența lor foarte tare. Deoarece capturile sunt capabile să caute rămășițele organicațiilor din locurile cele mai greu accesibile, acvariul rămâne întotdeauna curat. Peristous pot fi păstrate împreună cu alte specii, de cele mai multe ori aceasta este o combinatie cu cychlides din Africa. Setați peștii mici în apropiere este nesigur, deoarece în timpul vânătoare de noapte, reluările pot ataca si Swallow. La domiciliu, cu alimentare competentă și de îngrijire, capturile de acvariu pot trăi la 10-15 ani și mai mult, în timp ce în natura vârstei lor să nu depășească 5 ani. Cu toate acestea, dacă nu vă pasă de pește dumneavoastră, acestea sunt greu de a ajunge până la 1-2 ani.

Soiuri de synodontis

African Somik-inversări, în gura Congo și care au o culoare maro deschis, cu un ornament de culoare închisă, poate crește, de obicei, la 7-10 cm si are o durata de viata de pana la 9 ani. Dar, în plus față de el, există și alte specii decorative ale acestor pești, și anume:

 • synodontis în formă de Warely – pește frumos de culoare închisă cafea cu pete negre mici și lungi, aripioare fluturând + dimensiunea medie a indivizilor -15-20 cm, viata – aproximativ 9-10 ani+

 • Flagovy Somik – culoare gri animale cu pete negre mari de diferite forme se numește acest lucru din cauza unei rotatii pe partea din spate, fasciculul care este întins ca un steag, în bune condiții pot trăi 13-14 ani și ajunge la 35 cm+

 • Crap (Dalmatian) – Peste o lungime de 17-19 cm, luminos, frumos, cu margine de aripioare de lumină și culori albastru, durata de viață – 10-14 ani+

 • stele SOM, Este, de asemenea, numit un înger – un reprezentant extrem de spectaculos de cafea pisici peristosy, colorat violet cu semne luminoase roșii sau aurii pe corp, lungimea persoanelor de sex masculin corp – 25 cm, acești pești trăiesc la 12-14 ani.

Există și alte soiuri de Somov, cum ar fi Petrikola, Albert, Domino, Shooteden, Leopard, Marmura, Clown, Koshechevnik. Este imposibil să nu se oprească la un astfel de locuitor subacvatic extraordinare, cum ar fi Som Cuckoo.

Caracteristici distinctive ale capturi aglomerate

Szondonis Som-Cuckoo – Aceasta este o varietate care trăiește în Rift, lacuri africane cu apă proaspătă. Cuc peștele a fost numit, nu în zadar, ea are un obicei de a pune ouăle în cuib de locuitori diferite de apă. Da, și culoarea somnului amintește culoarea celebrului pasăre – său trunchi galben alungit este acoperit cu pete negre de formă diversă. La bărbați acestea sunt mai saturate, iar torsul este mai subtire decat femela.

Diferența în aspectul masculin din minciunile de sex feminin sub forma unei aripioare spinării – la băieți este mai ascuțit.

piele pentru piele acoperă stratul mucos, dar există solzi mici pe ea, pe care îl deosebesc de alții, reprezentanți goi ai speciei. Și Fish are ochi rotunzi, mari, care sunt situate pe ambele părți ale capului, o gură largă, cu mustăți în partea de jos. Ele ajută-l să navigați în spațiu, inclusiv pe timp de noapte, atunci când animalul este vânat. În lungime, reprezentanții speciei poate ajunge la 12 cm, în felul lor, ei sunt longevivi, deoarece viața lor de viață, uneori ajunge la 20 de ani.

Cum să vă îngrijiți?

De synodontones sunt modest la condițiile de detenție, dar Grija lor prevede următoarele cerințe:

 • Volumul acvariu se calculează ținând cont de dimensiunea peștelui – pentru eminoms într-o lungime de 10 cm – 50 l, persoane de până la 15 cm – 80 l, cu un corp de 20-25 cm – 150 litri+
 • Numărul optim de persoane într-un singur container – 4-6, cu un singur pește se comportă inadecvat, acestea sunt în mod constant ascund prea buggy. Mai confortabil soma simt într-o turmă, cu excepția capturilor, pe care le puteți păstra una+
 • Animalele trebuie să echipeze mai multe adăposturi care pot fi construite din cești și ghivece ceramice, ghemuri de lemn sau pietre + lucrul principal, astfel încât peștele să se deplaseze liber în interiorul acestor labirinturi și de nurcă, precum și plutirea+
 • Vegetația care este preferabilă să aterizeze în acvariu – tufișuri tropicale de criptokorine, lăstarii târâtoare de Anubias, populare din cauza nepreceărnării lui Echinodorus + plante mai bine instalate în ghivece, deoarece somice uneori le deteriorează rădăcinile+
 • Pentru somn, cucul va trebui să mențină temperatura apei nu mai mică de + 22-22 de grade, în timp ce este important să se ajusteze aciditatea care ar trebui să fie în intervalul de 7-8 unități+
 • iluminat de pește este irelevantă, pentru că toată ziua ei petrec într-o stare pasivă, iar noaptea suntem de mers pe jos și produse alimentare în întuneric din cauza lor ossam-e de rahat+
 • Solul de fund pentru acvariu va servi ca nisip râu mare sau bucăți mici de pietriș + preselectat sol sunt tratate cu apă clocotită și apoi plasat în partea inferioară a stratului de cel puțin 7 cm+
 • Regulat 1 dată în 7 zile 1/4. O parte din apa este înlocuită cu proaspătă în timpul curățării generale, pentru a se dispensa în siguranță spălarea obișnuită a solului, fără a aplica chimicale.

catcher Multi-ski, ca și alte synodontones – pește omnivor, Prin urmare, hrănirea peștilor poate fi insecte vii, pești mici, molii uscate, daffle și gimmarus, pre-zidite fulgi Hercules, felii de frunze de păpădie, salată, castraveți și dovlecei. Principalul lucru este de a avea o varietate de ingrediente de zi cu zi în meniu. Dar partea leului din dieta este viu alimente, și mai puțin de jumătate – uscată alimente de legume și preparate congelate.

Volumul de porțiuni determina dacă peștele poate înghiți alimentele propuse pentru 3 minute. Hrănirea se întâmplă o dată pe zi cu 2-3 ore înainte de apusul soarelui.

Cu cine poți combina?

Vorbind de compatibilitate cu alți pești, pe baza experienței de acvaristi cu experiență, cel mai bun dintre toate synodontis devine, împreună cu specii, cum ar fi Lyalius, Auloulokara, Haplochromis Jackson, Rainbow Fish – Melanothenia, Scalaria și Cikhlida MBUN – Sorodii Omomikov în Native Lacurile din Africa. Synodontis este considerat un pește pașnic, mai degrabă inteligent și de contact. Gazdele de somn, care trăiesc lângă o persoană pentru o lungă perioadă de timp, pot călca animalele lor de companie în burtă, de multe ori observa ca scop scurt atent, atunci când acestea sunt de gând să se hrănească saloanele lor. Cu toate acestea, în cazul în care acvariul a stabilit peștele, conducând același mod de viață ca SOM, atunci nu este departe de conflict. Prin urmare, merită să alegeți cu atenție vecinii pentru un astfel de prădător neobișnuit și drăguț.

Pe conținutul somnului, vedeți mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: