Spaniel Klamber: Cum arată și cum să aibă grijă de el?

Spaniel Klamber: Cum arată și cum să aibă grijă de el?

soiuri Spaniel Club – aceasta este un animal care diferă de la colegii pronunțat caracteristicile sale de vânătoare. Aceasta rasa este considerata a fi limba engleză pentru originea sa, cu toate acestea are rădăcini adânci în franceză.

În ceea ce privește caracteristicile externe ale PSA, acestea sunt destul de diferite de alte spaniel. Câinele are un caracter calm și echilibrat, și este, de asemenea, undemanding în conținutul și îngrijirea.

Istoria originii

În primul rând, este necesar să se acorde o atenție deosebită istoriei originea Spaniel a Blanber. Eliminarea acestei specii este datată la sfârșitul secolului al XVIII – începutul secolului al XIX-lea. Doar nu se poate spune despre ce fel de țară este locul de naștere al animalului. Faptul este că oamenii de știință francezi cred că rasa a aparut in Anglia, iar crescătorii de conservatoare Anglia sunt atribuite Franței în meritul de a elimina astfel de câini. Astfel, apare o oarecare confuzie.

Într-un fel sau altul, dar se știe că este cunoscut faptul că Câinii care au devenit progenitoare ale rasei moderne, s-au născut ca urmare a eforturilor depuse de francez ducele de Noailya. În anii revoluției, el a luat animalele lui în imobiliare în limba engleză a Klamber Park, deținut de Ducele de Newcastle.

Mai târziu, în timpul ostilităților, Noail a murit, iar câinii săi au rămas trăiesc în Marea Britanie.

În plus, înregistrările ale celebrului animal britanic aparținând lui James Farrell, care a susținut că spanieli alpine, Senbernara și Blohelound au fost păstrate, în Spaniel alpine, Senbernara și Blohelounds (trecere câini francezi cu acestea din urmă au fost deja în Anglia).

Pentru prima dată, rasa de Clubber-Spaniel a publicului larg a fost demonstrată la expoziție în 1860. De atunci, acest tip de câini a devenit popular printre cele mai înalte secțiuni ale societății. Mai târziu, o astfel răspândirea de dragoste de-a lungul moșiile (acest lucru sa datorat în primul rând faptului că costul de câine a scăzut semnificativ în anii de după război).

Standardele oficiale referitoare la rasa Clubber Spaniel au fost publicate de Asociația Internațională Cynologică deja în 1954.

Descriere

Dacă vorbim despre apariția câinelui acestei rase, apoi, în primul rând, trebuie spus că animalul este coordonată, mai degrabă în mod proporțional. Una dintre cele mai importante caracteristici ale PSA – prezența oaselor puternice și durabile. În ceea ce privește cifrele de masă, Greutatea medie a reprezentantului adultului al rasei Clubber Spaniel variază în intervalul de 30-35 kg (greutatea femelelor este mai mică de 5 kg). Creșterea animalelor rar depășește cifra de 50 cm.

Revenind la o structură anatomică, este imposibil să nu observăm faptul că capul animalului are dimensiuni destul de impresionante si are contururi pătrate. putere mare este structura aparatului maxilarului, muscatura este foarfeca.

De asemenea, pe cap sunt ochii de culoare karelo. Capul merge într-un gât gros de lungime mijlocie. Acesta din urmă, la rândul său, continuă cu spatele, care, în structura sa anatomică este destul de largă și lung, în același timp destul de directe. Capătul din spate este coada. Mai mult decât atât, această parte a corpului la Klamber-Spaniel este plantat destul de scăzută și poate fi oprit.

Caracteristici speciale distinctive au lână animale. Este destul de gros, dar moale si matasoasa la atingere. lână lung acoperit cu tot corpul animalului, inclusiv sânii și membrelor. În ceea ce privește colorare, ea poate fi foarte diverse, dar un caz omogen alb-zăpadă este considerat cel mai valoros, pe care incluziuni mici de smântână, pete rosiatice și gălbui pot fi prezente.

Dacă vorbim despre caracterul și obiceiurile comportamentale ale PSA, atunci Este important de observat că animalul este, pe de o parte, destul de calm și sa oprit, iar pe de altă parte – foarte activ si energic. Câini descrise rasa bine du-te la contactul cu oamenii – animalele de companie pot fi pornit chiar și în cazul în care copiii mici, locuiesc într-un apartament sau o casă.

Singura situație în care spaniel-ul de acest tip poate arăta unele agresiune este o luptă pentru teritoriu, deoarece acest instinct este dezvoltat într-un luminos destul și se poate manifesta foarte intens.

Cum de a alege un catelus?

Club Spaniel este o rasa destul de rara, care este cel mai frecvent în străinătate. Cu toate acestea, în țara noastră există mai multe pepiniere, care sunt angajate în animalele de reproducție profesionale ale acestei specii.

În primul rând, este de remarcat faptul că prețul unui catelus rasa pura de azi este de aproximativ 45000. rubles. În cazul în care ofertele pe cineva să cumpere animalele de companie la un cost care este mult mai mic decât acest lucru, trebuie să vă gândiți, nu este o astfel de tranzacție un frauduloase, deoarece este posibil ca persoana propusă non-pursânge.

De asemenea, atunci când alegeți și cumpărați ar trebui să acorde o atenție deosebită aspectului și comportamentului catelului. Blana trebuie să fie îngrijit, ochii – clare și comportament – activ.

Printre altele, este necesar să se solicite vânzătorului să arate un cuplu de părinte catelus și toate documentele disponibile. Astfel, este posibil să se protejeze împotriva fraudei.

Hrănire

Hrănirea și dieta sunt componente importante ale întregului set de măsuri de îngrijire și trebuie să plătească în special atenție deosebită. În primul rând, este necesar să se ia în considerare faptul că clubber-Spaniels sunt predispuse la o creștere în greutate, astfel încât dieta lor ar trebui să fie astfel încât câinele să nu câștige în exces de greutate și nu a acumula material gras.

Ca orice alte animale, Spaniels Clubber pot fi hrăniți alimente uscate și produse naturale. În acest sens, câinele nu este publicat și sistemul său digestiv și tractul gastrointestinal rapid și ușor obișnuiți cu oricare dintre opțiunile specificate.

Cu toate acestea, în orice caz, trebuie să se țină cont de faptul că alimente ar trebui să fie sănătoase și complexe. Este necesar să se asigure că animalul consumă întreaga cantitate necesară de vitamine și oligoelemente, care asigură funcționarea normală a organismului câinelui. În nici un caz nu trebuie să dea animalele de companie un produs alimentar sau rasfatat cu o extensie. Dacă da preferință la hrană uscată, este în valoare de a alege branduri de elită numai dovedite. Nu uita despre echilibrul apei.

Din când în când, în magazine zoologice pentru câini puteți achiziționa o varietate de delicatese suplimentare. Acest lucru este valabil mai ales în procesul de formare și de învățare ca atribuire pentru acțiune.

Îngrijire

Regulile de ingrijire pentru spaniel-ul clubber sunt destul de simplu. În primul rând, este important să ne amintim că animalul este destul de dificil de a transporta căldura și indicatorii de temperatură ridicată. Din acest motiv, toate argumentele ar trebui să fie cântărite cu atenție înainte de a avea un animal similară în casa ta, din moment ce condițiile de viață poate fi foarte incomod pentru el. În special, acest lucru se aplică în regiunile calde ale țării. Dar locuitorii din regiunile nordice nu sunt valoroase – cainele poate transfera cu ușurință temperaturile aerului minus și este destul de rezistent în acest sens.

Cățăra pot fi păstrate atât în ​​apartamentul unei case cu mai multe etaje și teren privat. Dacă în acest din urmă caz ​​cu un număr suficient de probleme de activitate nu va apărea, atunci în această situație atunci când o persoană conține un câine în apartament, Este necesar să se aibă grijă de continuare plimbări femeilor pe termen lung regulate și.

Printre caracteristicile negative în ceea ce privește întreținerea animalelor, crescătorii de marca de multe ori faptul că câinele linii de activ, astfel încât lână câinelui se găsește în mod constant de-a lungul a locuinței. Pentru a reduce intensitatea acestor procese, este necesar să se efectueze în mod sistematic activități, cum ar fi pieptănat și îngrijire. Astfel de proceduri în nici un fel ar trebui să fie neglijate.

După mersul pe jos, trebuie să inspecteze cu atenție lâna și pielea animalului pentru prezența paraziților (purici, căpușe și alte insecte neplăcute). Ele sunt destul de des atrase de lână lung și gros de clubber-spaniel.

De asemenea, din activitățile de îngrijire ar trebui să fie alocate Inspecția periodică și curățarea urechilor și a ochilor. Acesta trebuie să fie făcut cu bastoane de bumbac și discuri de bumbac. Nu uita, de asemenea, cu privire la prelucrarea gheare câine.

Scăldat trebuie efectuată o dată pe săptămână. Este permis să utilizeze numai acele detergenți care sunt produse în mod special pentru animale. Șampoane, săpun și geluri pentru duș care o persoană se folosește, poate avea un impact negativ asupra sănătății animale de companie.

  Sănătate și speranța de viață

  Imediat trebuie spus că speranța medie de viață de câini variază în intervalul de la 11 la 13 ani. Cu toate acestea, acești indicatori sunt realizabili numai în condițiile conformității cu toate regulile și recomandările pentru îngrijire și întreținere, precum și atunci când asigură o dietă sănătoasă. Cu toate acestea, chiar dacă urmați în mod clar toate instrucțiunile de veterinarieni și oameni de știință, poate apărea apariția bolilor ereditare. Astfel de boli sunt cel mai adesea:

  • Hypotyerio+
  • Boli de piele+
  • Infecții ale urechii+
  • ochi și pleoape+
  • Problemele asociate cu articulația șoldului+
  • Încălcări în structura coloanei vertebrale+
  • anemie.

  Din păcate, când vine vorba de boli genetice, este destul de dificil să le rezimți. Singura cale de ieșire este achiziționarea unui catelus sănătos, al cărui părinți nu erau predispuși la afecțiuni ereditare.

  Despre cum arată Clubul Spaniel și cum să-i îngrijească, să se uite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: