Super Premium Class Feed: Caracteristici, opinie, Choice, privind hrănirea animalelor

Super Premium Class Feed: Caracteristici, opinie, Choice, privind hrănirea animalelor

Pentru câine pe deplin a crescut și sa dezvoltat, ea are nevoie de o nutriție echilibrată îmbogățită cu toate macro și microelemente necesare. Cel mai bun dintre toate aceste cerințe sunt răspuns de categoria furaje uscate Premium și Super Premium.

Particularități

Medicii veterinari într-o singură cerere voce că alimentația corectă pentru câini este foarte important, astfel încât să nu aveți nevoie pentru a salva pe animalele de companie. Pentru hrănirea animalului, este mai bine să acorde prioritate la feed-urile premium, deoarece acestea folosesc numai produse de cea mai de calitate în doze echilibrate, și vitamine și sunt introduse toate mineralele necesare.

În pupa uscată a categoriei de elită nu există coloranți, arome, produse de prelucrare a cărnii și componente ale unei compoziții neclare.

Premium de hrană uscată și supergraduate de clasă conține următoarele ingrediente.

 • Proteine – ca sursă principală de proteină, carne de vită selectivă, pui, Turciaatină, precum și produse secundare (ficat și inimă). Este permisă o prezență nesemnificativă a surselor de proteine ​​vegetale.
 • Carbohidrați – în furaje de înaltă calitate există doar cereale de o singură piesă bogate în oligoele utile și nu produse de prelucrare a cerealelor de calitate scăzută. Cel mai bun dintre organismul de câini de toate rasele este absorbit de ovăz, orz și orez, dar astfel de cereale, cum ar fi porumbul și grâul, în produse de înaltă calitate nu sunt un loc – ele nu sunt digerate, deci creează o sarcină pe digestiv tractul animalului.
 • Celuloză – componenta necesară a furajelor de înaltă calitate, este responsabilă pentru accelerarea metabolismului. Sursele sale sunt legume și fructe coapte, cereale germinate și plante aromatice.
 • grăsimi – Animalele pentru menținerea sănătății, precum frumusețea și nuci de lână omega-3 și au nevoie -6 Surse.
 • Antioxidanți – Prezența acestor componente sunt permise în granule premium, ci exclusiv pe bază de legume.
 • Vitamine si oligoelemente – compoziții scumpe sunt îmbogățite cu potasiu, magneziu, calciu, zinc, și, de asemenea, necesar pentru pousings cu vitaminele B, A, E și C.

Evaluarea celor mai buni producători

Hrana uscată includ toate ingredientele sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea normală a animalului într-o formă ușor de utilizat.

Evaluarea hranei pentru animale este de a lua în considerare criteriile de bază.

 • Preț – De obicei, produsele alimentare este mai scump, mai multă carne de înaltă calitate, pune producătorul în ea, din moment ce toate componentele de plante sunt mult mai ieftine.
 • Compoziţie – Premium si super-premium de produse pentru mai mult de 30% consta din carne.
 • Valoare nutritionala. Câinii sunt animale foarte active, astfel că au nevoie de o alimentație echilibrată, care vă va permite să umple rapid stocul de energie. Acesta este motivul pentru care în feed-urile de înaltă calitate, trebuie să conțină în mod necesar un număr suficient de surse de carbohidrați – cereale și proteine ​​utile.

Cu toate acestea, există alimentare cu minunate – ele fac parte din categoria terapeutică.

Va prezentam o imagine de ansamblu dintre cele mai bune, potrivit experților, hrănire în partea de sus a consumatorilor comentarii și opinii veterinar.

Acana

Acesta este un aliment uscat din Canada. Este aparținând grupului Super Premium. Compoziția include carne din mai multe specii, precum și proteine ​​animale, surse de carbohidrați, asigură legume și fructe ingrediente. Mai puțin de multe ori produsul este îmbogățit cu aditivi bioactivi speciali.

Principalele caracteristici ale alimentării acestui brand:

 • Introducere în extractele de plante medicinale pentru a menține un puternic de sănătate fizică de animale de companie cu patru picioare+
 • Ponderea produselor din carne reprezintă cel puțin jumătate din compoziție, toate celelalte componente reprezintă boabe, în mod necesar legume și ierburi verzi.

Acest producător produce alimente în mai multe grupuri de produse:

 • destinate câinilor adulți și câțiva tineri+
 • Pentru alăptarea Suk+
 • Pentru patru picioare sau, dimpotrivă, rasele mici.

Prețul de 1 kg de feed este o medie de 600 de ruble.

Natura Almo

Această producție alimentară a Italiei, a cărei trăsături distinctive este o tehnologie specială de fabricație, în care produsele transmite un tratament termic minimal. Acesta este maximul păstrează toate vitaminele și mineralele necesare.

Structura prevalează produsele din carne – ele reprezintă aproximativ 50%, precum și legume, amestec de cereale (de obicei ovăz și orez alb), extract de rozmarin. Conservanți și tot felul de arome nu sunt permise. Acest hrană este absorbit de stomacul animalului rapid și în întregime.

Produsul este optim pentru cele mai mici pui (de la 1 lună), dimensiunile medii și animale femele gestante.

Ambalare de alimentare pentru costurile de 2 kg, aproximativ 1000 de ruble.

Arden grange

Furaje din Anglia, din care o trăsătură caracteristică este hypoallergenia – nu există nici gluten, nu există nici soia și care provoacă intoleranța produselor lactate. Granulele sunt complet realizate din carne selectate, semințe de in, îmbătrânirea fructelor macese, probiotice, precum și nucleotide și glucozamină. Ponderea componentei de carne reprezintă cel puțin 30%.

Acest feed este optimă pentru următoarele categorii de câini:

 • tineri animale de companie+
 • Animalele cu organe dysfoliance+
 • câinii în vârstă și a slăbit.

Costul de 1 kg de furaj este de aproximativ 500 de ruble.

Brit Care

hrana pentru animale Cehă, optimă pentru animalele de la vârsta de 4 săptămâni. Nu există mai puțin de 45% din produsele din carne, orez reprezintă 30%, în plus, sunt uscate fructe, extract de cartilagiu, îmbătrânirea de plante terapeutice, asigură vitamine, precum și magneziu, calciu si fier.

Utilizarea unui astfel de furaj are cel mai mare efect favorabil asupra organismului câinelui:

 • Face lână mai groase și strălucitor+
 • face oasele mai durabile și de dinți pentru animale de companie+
 • îmbunătățește imunitatea.

Produsul este optim pentru:

 • femeile gravide precum și femelă care alăptează+
 • Animale de companie de rasele de talie mare.

Prețul de 1 kg de furaj este de aproximativ 600 de ruble.

Bozita

Produsele companiei elvețiene conțin numai ingrediente de cea mai de calitate:

 • carne de pasăre sau carne de vânat pe bulion naturale+
 • miel+
 • morcov sau sfeclă roșie+
 • oligoelemente, vitamine+
 • extract de Shipovnika.

Granulele nu includ coloranți, nu există arome, amplificatoare gust și coloranți.

Astfel de alimente sunt perfect absorbite de sistemul digestiv al puilor mici și tineri, deoarece face posibilă dezvoltarea corpului mai ușor și menținerea bunăstării.

Acest hrană este optimă pentru bucăți mici, precum și rasele medii care conduc un stil de viață sportiv și expuse la sarcini frecvente (de exemplu, bătăi sau câini de vânătoare).

Costul unui kilogram de hrană este de 500 de ruble.

Bosch

Mâncare germană, care este foarte populară printre crescătorii țărilor europene. Granulele includ produse din carne de cea mai înaltă calitate, grăsimi de origine animală, culturi de cereale, precum și cu siguranță legume, boabe și aditivi de vitamine și minerale.

Produsele din această marcă consolidează dinții și ghearele câinelui, în timp ce sunt bine absorbite de corpurile gastrointestinale și nu provoacă alergii alimentare.

Mâncarea este deosebit de bun pentru câini cu probleme digestive, precum și pentru piesele albe, care sunt predispuși la reacții de alimentare individuale dureroase.

Belcando

Un alt produs din producția Germaniei, care nu conține conservanți și arome. Nu mai puțin de 30% din produsul cade pe carne, de asemenea, aici includ ouă, fibre și orez tăiței, porumb, extracte de plante medicinale și de semințe de in.

Utilizarea furajelor întărește imunitatea animalului și dă taxa de putere și energie pentru întreaga zi.

optimă de produse pentru animale de companie de la 6 luni. Granulele sunt potrivite pentru toate tipurile de câini de la șase luni.

Dukes Farm

Granule producătorului limba engleză sunt optime pentru câini pentru adulți cu vârsta de la un an. Produs de 30% este compus din carne de înaltă calitate. Tot aici este un complex de cereale, cereale, pește marin, bulion naturale, fibre de sfeclă, semințe de in, alge, toți aminoacizii necesare, vitamine și minerale.

Este notat ca Utilizarea acestui produs permite animalelor de companie slabiti pentru a restabili rapid imunitatea după boală, precum și întărirea oaselor și a scăpa de mirosul neplăcut al animalului de companie.

Alimente este produs în mai multe categorii pentru câini adulți și animale de companie vechi.

EUKANUBA

comună de producție olandeză și întreprinderilor rusești. Compoziția include carne de pasăre, precum și fibre, cereale, minerale, vitamine si glucozamina. Produsele de acest brand se disting prin hipoalergenicitatea, optim pentru piese cu stomacul sensibil.

Linia de alimentare a acestui producător este axat pe nutriția câinilor decorative din rasele mijlocii, precum și câinii legate de vârstă care suferă de alte boli.

Farmina

Acest italian alimentar Producător se referă la un grup de câini medicale și mijlocii. Granulele constau din carne selectată, precum și ouă de pui, pește-conținut redus de grăsimi, extracte de plante terapeutice, grasime de pui si vitamine si suplimente minerale.

Atrage atenția asupra faptului că Înainte de a utiliza acest hrană, este necesară o inspecție a unui medic veterinar calificat.

Innova Evo

Clasa americană Super Premium, care constă din carne de vită, miel, precum și brânză de cabană și ouă. Cartofi, ulei vegetal, morcovi, roșii, suplimente minerale și complexele de vitamine sunt introduse ca componente suplimentare.

Produsele de acest brand sunt complet absorbite de stomac animale de companie și vă permite să reducă mirosul ascuțit al fecale de câine. Optimal pentru rasele mari și medii, plictisitoare gravidă și mame tinere, precum și puii cultivați de la 1 an.

Monge

Producător de granule specializate pentru animale slabe și vechi. Furajul include carne, cereale, cartofi, pește și aditivi minerali și un complex de vitamine.

Ține minte că Acest hrană este clasificat ca o categorie de dozare, este necesară o consultare veterinară.

Nero Gold

Acest grad de feed este foarte popular în Europa, produsul este caracterizat prin compoziția hipoalergenică. De regulă, este baza de pui și de venion. Produsul este îmbogățit suplimentar cu aminoacizi, semințe de in, vitamine și minerale.

Aceste furajele sunt potrivite pentru utilizarea animalelor de la 6 luni de la toate categoriile de activitate.

Orijen

Alimentele canadiene din cele mai bune din lume din lume. Caracteristica distinctivă este conținutul ridicat de carne – acesta reprezintă aproximativ 80%, restul de 20% sunt cereale, legume, ierburi și biodenders, glucozamina aminoacizi, omega și pește sunt introduse ca componente adiționale.

Cum să ridici?

La alegerea hranei uscat optim pentru câini, este necesar să se ia în considerare Câteva criterii importante, principalele

 • Vârsta animalului. Ca o regulă, produse de mărci de încredere includ reguli de sortiment calculate pe:
 • Dintre câinii mai tineri, Pornind de la două săptămâni de viață – un astfel de produs este optim pentru hrănirea copiilor și marcat cu denumirea „Starter”+
 • Câini adolescent, A cărei vârstă ezită în intervalul de la 2 la 10 luni, este indicat ca „junior”+
 • vârsta animalelor de la 1 la 8 ani – Această categorie de alimentare se numește „adult“+
 • câinii în vârstă – De obicei, ambalajele acestor produse indică parametrul „SENIOR“ – este optim pentru animale a căror vârstă depășește 7-8 ani.

Separarea de feed-uri de câine în funcție de vârstă a animalului se explică prin diferența de nevoile organismului animalele de casă în anumite perioade de dezvoltare, de aceea este extrem de important să se urmărească în mod clar categoria recomandată. Numai în acest caz, vă poate oferi prietenul tau cu patru picioare, cu toate proteinele necesare, hidrati de carbon, macro și urme în volumele potrivite.

Producătorii produce alimente destinate pentru:

 • Cîini mici – De obicei, ei au un fel de granule mici, care animalul va fi capabil să ușor și rapid de vopsea cu aparatele lor de mestecat in miniatura.
 • Pentru câinii din rasele mijlocii – Compoziția acestor produse cuprinde granule mai mari, cu gradul necesar de duritate. Astfel de produse nu numai că satisfac nevoile animalului în alimente, ci contribuie, de asemenea, la curățarea dentarului și, de asemenea, să antreneze fălcile.
 • Pentru animale mari – categoria de produse este disponibilă în granule mari. Compoziția se transformă în plus pe glucozamina și condroitin. Aceste componente păstrează sănătatea țesutului cartilajului de animale și împiedică epuizarea prematură.

O eroare comună de crescători neexperimentați este incorect selectat pentru hrana pentru animale de companie. Este necesar să se înțeleagă în mod clar că este puțin probabil să fie în măsură să pulveriza granule mari, concepute pentru un mic caine de camera, sa zicem, pentru Labrador sau germană Dog, și în cele din urmă animalul va rămâne flămând.

stil de viață animală ar trebui să aibă cel mai mare impact direct asupra selectarea furajelor optime. Mai multe categorii de produse alocă.

 • Activă sau energie – este utilizat pentru animalele de companie, care sunt în continuă mișcare, de exemplu, câini, vorbesc la evenimente, animale de joc, precum și acei câini care însoțesc stăpânul lor în timp ce jogging. Mai mult decât atât, această categorie de produse alimentare sunt prezentate animale imunodeficiențe sau câini, au suferit intervenții chirurgicale, traumatisme victimele hipotermie – este compus dintr-o cantitate mai mare de proteine ​​necesare pentru a satisface necesarul zilnic de energie.
 • Normal sau Standart – astfel de produse sunt cumpărate pentru animale de companie care își petrec cea mai mare parte a timpului în apartament și doar de câteva ori pe zi, du-te pentru o scurtă plimbare. Nivelul de activitate al animalelor este de obicei caracterizat ca o medie, astfel încât este important să rămânem la aceasta dieta, ceea ce exclude dezvoltarea obezității la câini.
 • Ușoară – cea mai bună alegere pentru câini, ceea ce duce un stil de viață sedentar. În acest Stern, conținutul de proteine ​​și grăsimi este echilibrat, datorită cărora animalul va pierde in greutate fara probleme.

Atunci când alegeți pentru hrana animalelor dvs., este necesar să se acorde o atenție la compoziția produsului. Este foarte important ca vitaminele și mineralele sunt incluse în ea, iar denumirea produsului din carne (de exemplu, pui sau carne de vânat și nu formularea „componente cu conținut de carne“). Cota de carne ar trebui să fie maximă. Pe locul al doilea în feed-urile de înaltă calitate sunt cerealele.

Încercați să acorde prioritate producătorilor de încredere dovedită bine în piață. Ține minte că premium alimente și super-clasa premium nu poate costa ieftin.

Cum să se hrănească?

Atunci când se utilizează furaje uscate, este foarte important să se asigure constantă a animalelor de acces liber la apă curată. Dacă alimentele conserve este de 60-70% dintr-un lichid, apoi uscat hrana pentru animale, nu este deloc. lipsa de apa afecteaza cel mai negativ activitatea de organe și sisteme ale unui corp de câine, care provoacă adesea animale de companie cronice.

Un alt punct important este respectarea regimului de hrănire. caine adult necesită o nutriție de 2 ori pe zi, în timp ce este de dorit să se toarnă într-un bol alimentar, în același timp, și volumele aproximativ egale, care reprezintă jumătate din doza medie zilnică recomandată. De exemplu, la 7 și 19 ore sau între 8 și 20. Programul de recepție alimentară poate fi diferit, dar ar trebui să țină cont de programul dvs. de lucru pentru a ține pasul zilnic.

După câinele câinelui, trebuie să așteptați 20-30 de minute și curățați vasul, chiar dacă alimentarea este depășit. Această abordare împiedică trecerea animalelor și contribuie la stabilirea disciplinei de aport alimentar.

Ține minte că Un animal are nevoie să se hrănească nu până la mers pe jos, și după. Toată lumea știe că apetitul trebuie să „hrănească”. În cazul câinilor, acest lucru este deosebit de relevant. Faptul este că activitatea pe fundalul stomacului umplut brusc crește riscul de rătăcesc. Aceasta este o stare destul de periculos al unui animal, care poate duce chiar la moartea sa în cazul în care nu produce interferențe chirurgicale la timp.

Meniul Pet trebuie să fie permanentă. Mulți crescători neexperimentați par că animalul este nevoie de o varietate de alimente este o mare greșeală. O schimbare frecventă a tipurilor de produse alimentare și a hranei pentru animale tipuri conduce la cea mai rea digestibilitatea lor de animale.

Cele mai multe dintre piesele cu vanatoare consuma hrana pentru animale aleasă o dată de brand. Schimbarea periodică a producătorului provoacă tulburări ale tractului gastro-intestinal, tulburări de scaun și dezechilibrele de minerale în organism pentru animale de companie. Se întâmplă astfel încât hrana pentru animale industrial nu este adecvat sau cu starea de sănătate necesită utilizarea altor categorii. În acest caz, traduce PSA la noul produs treptat nevoia.

Rețineți că, dacă ați hrănit un câine pentru o lungă perioadă de timp, dar din cauza anumitor circumstanțe, au decis să traducă un animal la o dieta industriale – de a introduce noi fluxuri ar trebui să fie treptat, pentru că astfel de modificări se vor produce stres alimente într-un animal de companie.

De obicei, trecerea de PSA de la un tip de putere la alta durează o săptămână. In fiecare zi, proporția componentei naturale scade și se înlocuiește cu granule uscate.

Când se va traduce un animal de la „Naturi“ pe hrana uscată, o eroare gravă este adesea făcută – crescătorii încep să compare volumul consumului de furaje naturale și uscate. Dozele impresionante ale gazdelor sunt obișnuiți să da animalul lor de companie cred că există 300-400 bile pentru PSA și turnat o placă completă. Asigurați-vă că – câinele va mânca cu siguranță această cantitate de alimente, dar nu fi surprins mai târziu, în cazul în care animalul devine lent, iar lâna va cădea în bucăți.

Feedul de amestecare este permis exclusiv în timpul transferului de animale de companie pe alimente uscate și numai pentru o perioadă scurtă de timp. În perioadele rămase, granulele de produs uscat nu trebuie adăugate la amestecuri, deoarece aceasta conduce la diluarea dietei, care afectează cel mai mult în mod negativ starea animalului de companie.

Dacă ați observat că PSA dispare, refuză să mănânce timp de câteva zile, atunci nu ar trebui să mergeți la magazin în căutarea delicatei delicioase. Orice modificare a comportamentului alimentar al animalului este un motiv direct pentru a face apel la medicul veterinar, deoarece poate indica procese inflamatorii în organismul animal.

Privind particularitățile producției de alimente uscate pentru câinii super-premium, vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: