Ternection Glofish: Conținut, reproducere și îngrijire

Ternection Glofish: Conținut, reproducere și îngrijire

Ternection Glofish – Pescuitul colorat al familiei Haracinov. Situat în mod artificial și datorită culorilor neobișnuite luminoase este popular cu mulți acvaristici. Peștele este suficient de pretențios, este ușor de întreținut și de ras acasă.

Descriere

GloFish Thenechia este un pește gennometric. Cu culoarea ei strălucitoare, ea este obligată la gene de locuitori marini fluorescenți, care au fost incluși în structura ADN-ului său. Spre deosebire de spini obișnuiți din pește de măsline, gri, GloFish este aplicat printr-o varietate de nuanțe.

În acvariile există persoane de culoare roșie, roz, violet, portocaliu, liliac, mentă, violet și albastru. De la un astfel de asortat fiecare crescător va putea alege pește.

În ceea ce privește contractul cu părțile laterale, un corp de diamant. Puteți distinge femeia de la bărbați prin următoarele semne:

 • Individul femeilor este de obicei mai mare și are un abdomen mai rotunjit+
 • Femelele Anal Fin „Fusta” este mai largă și mai frumoasă decât bărbații+
 • Fel de mâncare bărbați spinal Fin este ascuțită.

Definiția podelei devine posibilă atunci când peștele se transformă în 7 luni, La această vârstă, diferențele sunt afișate în mod clar. În lungime, tornece poate crește la 5 cm, dar de obicei nu sunt mai mari de 4 cm. Peștele sunt activi, iubesc să înoate cu un miros pe stratul de apă mijlocie.

Termenul de viață cu un conținut bun de 3-4 ani.

Compatibilitate cu alte pești

Prin natura tortului de iubire a păcii. Îi place să trăiască cu rude, dar se vor bucura de alte tipuri de pește de acvariu:

 • Neoons+
 • Pecilats:
 • Mollyonsia+
 • Cardinals+
 • Gurura+
 • Lyaliusami+
 • scalaria+
 • Soma Coridoras.

În ciuda temperamentului prietenos, spinii pot turnați aripioarele către vecini. Prin urmare, acestea nu sunt recomandate pentru conținutul lor, cu termen lung, pește alterată, de exemplu, cu guppy, robinetele și alte specii.

Pentru aceleași spini, cele mai periculoase sunt vecini ciclide.

reprezentanți ai lumii ruinare acvariu va fi condus, sau chiar poate mânca Glo miniatura frumos.

Conținut și îngrijire

Aquarium este potrivit pentru 40-50 de litri. Un astfel de volum este un suficient pentru un pachet de 5-7 persoane. În cazul în care peștii sunt planificate să fie păstrate în mai, apoi, respectiv, iar containerul este ales spațioasă. Acvariul trebuie să fie suficientă adâncime, forma este dreptunghiular dorit. Instalarea de aerare și filtre. Peștii sunt sensibile la calitatea apei, indicatorii săi trebuie să se încadreze în următoarele limite:

 • Acrime – 6,5-7 pH+
 • Rigid – DH 6-17 °+
 • Temperatura – 25-28 ° C.

GloFish este mai multă căldură iubitoare decât spini obișnuite. Pentru ridicarea temperaturii de incalzire de utilizare speciale acvariu.

Și dacă apa este prea tare, puteți adăuga unele fierte. Testele speciale folosesc teste speciale pentru a determina calitatea apei, ele pot fi cumpărate de la magazin pentru animale de companie.

O dată pe săptămână, cu siguranță apă schimbare. Acest lucru va preveni otrăvirea locuitorilor acvariu de substanțe nocive, care sunt alocate în procesul vieții peștilor. Schimbarea doar 20-25% apă. Înlocuirea completă nu este necesară, se va rupe microclimatul format și stresul cauza la pește. Rezervorul toarnă apă curată, restante corespunzătoare tuturor parametrilor.

adăposturi speciale nu sunt necesare, le place spațiul. Dar, pentru formarea unui mediu favorabil, acvariul este pus pe alge. Puteți alege orice: pe fundalul pentru a plasa tufe înalte de înrădăcinare, iar pe partea din față – crearea unor secțiuni cu mușchi Yavansky.

Asigurați-vă că pentru a selecta câteva melci, acestea vor sprijini puritatea acvariu.

Nu există cerințe speciale pentru iluminat, este necesar doar pentru a evita lumina directă a soarelui. Și totuși, în scopul de a sublinia toate avantajele culorii Ternation GloFish, este în valoare de lămpi fluorescente alegere non-lampă. Pentru noaptea, lumina este cu siguranta deconectat, ziua luminoasă a rezidenților acvatice nu trebuie să depășească 10 ore.

Hrănire

Spinii sunt omnivori, ei vor fi fericiți să mănânce atât în ​​viață și specializate hrană uscată. Ei, la fel ca majoritatea pestilor, sunt predispuse la manca prea mult, astfel încât produsele alimentare este dat de 2 ori pe zi, în porții mici. Din cei vii hrăni cel mai mult sa devina realitate:

 • Coretra – redus de calorii larve de țânțar+
 • Motyl – de mare de proteine ​​Nutritious+
 • Artemy – înfășoară bogate în substanțe utile mici.

Cu plăcere ei vor încerca să mănânce din tabelul de afaceri – Întoarceți peștele cu bucăți de pește proaspăt sau fructe de mare tocată. Nu uita despre alimente vegetale. Frunze de salată și cercuri de castravete – gustări excelente între hrănirea de dimineață și de seară.

Dar trebuie amintit că hrana nesănătoasă poluează mediul acvatic, astfel încât tot ceea ce pește nu a făcut-o, este necesar să se elimine din acvariu.

Din hrana uscată, mulți crescători aleg marca Tetra. Această companie produce hrană echilibrată de înaltă calitate pentru diferite specii de pești. Pentru spini, este mai bine să alegeți fulgi sau chipsuri, deoarece granulele sunt înecate rapid, iar acești pești nu le place să sapă în pământ. Tetra are hrană recomandată de tot felul de pește glofish, – Tetra Rubin și Tetrapro Color. În compoziția fulgilor există un colorant natural, datorită căruia într-o săptămână hrănirea peștilor va crește.

Creștere

Pentru reproducerea de spini, peștele produce un recipient separat. Va se potrivi volumului acvariului de la 20 l. Deși iubitor de pace de pește, dar din nou, după depunerea icrelor, părinții pot mânca propriile lor caviar, de aceea este de dorit să se instaleze o grilă specială pe partea de jos. Ikrinka alunecare în celule și nu vor fi disponibile pentru persoanele adulte. În loc de o plasă, puteți folosi Yavansky Moss, tufărișuri groase va proteja prăjește în viitor.

Spawning preferabil de a dota un bun sistem de aerare. Instalarea de lămpi nu este necesară, de pește este lumina împrăștiate suficient de zi. Indicatorii de apă trebuie să respecte condițiile de acvariu în care peștii. Acest lucru va reduce stresul atunci când acestea sunt de transplant. Este necesar să se schimbe doar temperatura, ridicând-l cu 2-3 grade. O astfel de acțiune perfect stimulează depunerea icrelor de spini.

Pentru reproducere de succes, sunt necesare 2 bărbați și 1 femeie. Înainte de a sta jos pentru depunerea icrelor, acestea aranja greva foamei timp de o zi, iar apoi deliciul este hrănit cu hrană vie de înaltă calitate.

În depunerea icrelor de pește sunt plasate în seara, iar dimineața va fi posibil sa ma uit la jocurile de căsătorie. Masculii se învârt în jurul valorii de sex feminin, iar ea modelează caviar în acest moment. pește Spawn aproximativ 2-3 ore. După finalizarea procesului de pește este deblocat imediat.

În a doua zi, mici larve apar din caviar, ei încă nu înoată și să mănânce din cauza sac vitelin. De îndată ce el se dizolvă, copiii au nevoie pentru a începe hrănirea. Până în acest moment, se prăjește, care sunt plutesc în mod activ pe acvariu în căutarea de produse alimentare cu drepturi depline. Feedul praf viu, artemia surpriza sau alimente speciale de dimensiuni mici uscate.

Frys ia culoarea părinților lor. Crescătorilor sunt adesea experimentează prin încrucișarea indivizi de culori diferite între ele.

Dintr-o astfel de uniune, se prăjește colorate apar: o ia culoarea mamei, iar ceilalți – tați, dar Malek poate apărea la o cu totul altă nuanță. De aceea GloFish bine este foarte interesant. De asemenea, este demn de remarcat faptul că, atunci când traversează acești pești o parte din copii vor fi incolor.

Probleme posibile

Terentation este modest și pește destul de rezistent, dar, la fel ca toate lucrurile vii, este supus bolilor. Luați în considerare principalele probleme care pot apărea.

 1. hipoxia. In acvariu supraaglomerat si in absenta aerării, pestele poate curge adesea aer de la suprafața apei. Acest lucru vorbește despre lipsa de oxigen.
 2. Oodiniyosis – infecție, care pot fi listate cu plante sau pește noi. Principalul simptom este raiduri galben-auriu. Cupru cunery este utilizat pentru tratamentul.
 3. cloroza – otrăvirea Chlorom. Aceasta se produce atunci cand acvariu este adăugat la acvariu de la robinet.
 4. Pleistforosis – boala periculoasa care afecteaza tipurile haracin de pește. Mișcările compușilor devin individuali cazuti, secțiuni cu tijă alb apar pe craci. Oferte sunt considerate incurabile, toți peștii se recomandă să distrugă și să petreacă dezinfectarea completă a acvariu.

Cea mai bună prevenire a multor boli este de a asigura o îngrijire completă pentru animalele de companie: menținerea puritatea rezervor, echilibrat alimentare și controlul calității apei.

  Subiecte sănătoase GloFish active, ele sunt luminoase, frumoase. Acvariu cu aceste pește va deveni un decor interior excelent.

  Despre modul în care thornece a arata ca GloFish, uite următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: