Teruna lui Caramel: Conținutul peștelui de acvariu și îngrijirea acestuia

Teruna lui Caramel: Conținutul peștelui de acvariu și îngrijirea acestuia

Intrebările cresc și conțin o varietate de locuitori de apă. Dar dacă tot ce au auzit despre aur și guppy, atunci toanarea caramelului este cunoscută a fi mult mai mică. Cu toate acestea, nu înseamnă că a meritat mai puțină atenție.

Descriere

Caramelul lui Thornece nu are mai mult de 0,06 m. Acest tip de corp seamănă cu un romb. În plus față de aripioarele cu o îndreptată în partea principală a spatelui, există încă o margine modestă adipos pe coadă. Finul din partea anal este alungit și extern similar cu „fusta”. Toate aripioarele sunt parțial transparente.

Caracteristică pentru acest tip de varietate de picturi:

 • albastru+
 • roz+
 • verde+
 • galben+
 • Violet+
 • Roșu și alte tonuri.

Printre alte pești de acvariu, există 3 benzi care merg peste corp. Unul este situat aproape de ochi, celălalt în zona Zabrol și al treilea exact în mijlocul corpului. Terekiy diferă simultan activitatea fizică și liniștea. Numai ocazional ei aripioare de la alți indivizi.

În acvariu, ca in vivo, aceste pești sunt grupate într-un pachet de 8 bucăți și mai mult. Ei trăiesc aproximativ 3 ani. Potrivit biologilor, turneul este inclus în grupul mare de pește Haranin. Acesta include mai mult de 160 de specii. Comparativ cu versiunea naturală a Caramel Tereki, ele diferă într-o imunitate mai slabă.

În țările europene, spini au apărut în anii 1930. În 1946 au fost aduse la noi. În trecut, această specie a devenit atât de comună încât acum îl puteți cumpăra în orice magazin de animale de companie.

Este curios să rețineți că mulți oameni moderni nu apreciază cu adevărat o astfel de realizare. Există chiar mișcări întregi ale adversarilor de pește pictat.

Terech are loc din râurile Americii de Sud. Cu toate acestea, specimenele de culoare din cea mai mare parte sunt aduse din fermele speciale de pește. Aproape toate acestea sunt concentrate în Vietnam. Călătorie departe, în plus, dăunează sănătății caramelului. Prin urmare, este necesar să se pregătească foarte atent pentru soluționarea lor în acvariu și să-l doteze în toate regulile.

Ca și în multe alte cazuri, tehnologiile de modificare genetică au început să utilizeze. Această abordare vă permite să obțineți roșu, verde, albastru și galben. Deși tehnicile chimice obișnuite continuă să se aplice.

Este demn de remarcat că colorarea nu afectează coada și aripioarele. Aceștia și alții păstrează tonul obișnuit negru sau închis verde + conturul întunecat al Firmului inferior lung provoacă un nume alternativ al speciei – Tettra de doliu.

Soiuri

Asigurați-vă că subliniați că toate aceste pești sunt pictate în mod artificial. Acest lucru face posibilă oferirea de tonuri extrem de variate. Cu toate acestea, chiar și vopselele cele mai bune și mai atent sunt dăunătoare sănătății. Viața oricărei instanțe pictate este mai mică decât cea dezvoltă în mod natural. Versiunea clasică a Thenăriei lui Caramel este vopsită în culoarea roz.

Este, de asemenea, cel mai popular tip. Albinosul au alb, cu o nuanță roz roz, culoare. Și spini de spini se întâlnesc în Europa foarte larg. Adevărat, în alte regiuni ale lumii, ele sunt foarte rare, care este asociată cu dificultățile de reproducere. Uneori există indivizi negri.

Compatibilitate

Ca spectacole practice, spinii se îndreaptă în acvariu aproape cu alte tipuri de pește. Dar este nevoie de îngrijire atent, pentru că fără ea, agresivitatea poate fi foarte sensibilă. Danio, Neonii negri sunt considerați vecini buni. Caramelii sunt, de asemenea, compatibile cu cardinal. Puteți încerca să se reproducă, împreună cu ei și alți pești, principalul lucru este că cei care conduc, de asemenea, un stil de viață activ.

Important: caramele sunt prost combinate cu animalele care sunt agresive însele. Prin urmare, nu toate activitățile în acest plan poate fi binevenită. „Vecinii“ nu ar trebui să fie aripioare watelastic.

În plus față de speciile enumerate de pești, este posibil să se combine thornsions din:

 • Percilia+
 • Mollyonsia+
 • Barbus+
 • Curcubeu+
 • Plemptomus+
 • Tetro+
 • Anzister+
 • Coridoras.

Subiectele Caramel sunt slab compatibile cu soiuri decorative. Astfel de pește sunt adesea supuse agresiunii. La rândul său, caramel se pot suferi de cichlasomes și astronotuses. Decese nu va fi, dar leziunile vor fi în mod constant. Atunci când este format dintr-o turmă mare, spini se vor comunica între ele și ignora majoritatea altor locuitori.

Condiții de creștere

  Caramele nu diferă în nici un fortificatie special. Cu toate acestea, comparativ cu copiile nepermise, au nevoie de mai multă grijă complexă. Asigurați-vă că oferiți acces la apă curată. Condițiile din acvariu trebuie să fie stabile. Numai sub rezerva acestei cerințe, orice probleme sunt excluse.

  Caramelul lui Terek poate fi păstrat într-un acvariu mic. Pentru pachetul de dimensiuni obișnuite necesită un rezervor cu o capacitate de cel puțin 60 de litri. Un alt moment indispensabil în conținutul acestui tip de la domiciliu este organizarea de adăposturi. Adăposturile necesare sunt diverse: aceasta este grote, și pietre obișnuite, și squigs, și țevi, și oale din ceramica.

  Deoarece peștii sunt foarte activi, ei trebuie să aibă spațiu suficient pentru înotul liber. Apa din acvariu ar trebui să păstreze temperatura de cel puțin 22 și nu mai mult de 28 de grade. Rata admisibilă de aciditate este de la 6,5 ​​la 8,5 unități. Apa nu trebuie să se deplaseze prea repede, dar, de asemenea, stagnarea este inacceptabilă. Important: Nu este permisă prezența sărurilor minerale (numai apă proaspătă poate fi adăugată).

  Rigiditatea mediului de acvariu este strict limitată – de la 5 la 20 DGH. O dată în 7 zile, este necesar să înlocuiți 25% din apa totală. Trebuie să se distingă și să aibă parametri de reglementare. De asemenea, săptămânal ar trebui să fie siphonds sol, altfel calitatea mediului va fi prea mică pentru bine.

  Caramelii au nevoie în mod necesar de o mulțime de plante. „Hyperships” în păduri – comportamentul natural pentru acest tip. Peștele trebuie să fie cuprins în timpul unei nerespectări. Prin urmare, printre plantele acvatice doar umbrite, cum ar fi:

  • Limnofila+
  • Kryptokorina+
  • Ugut (Peristoliste)+
  • Mușchi de orice fel+
  • ferigă+
  • Anubii.

  Solul trebuie să aibă o culoare întunecată. Utilizarea ambelor nisip și constând din particule mari de sol este permisă. Terens în partea de jos nu vor fi îngropați – sunt în cea mai mare parte înotul în mijlocul și cel superior al acvariului. Filtrele pot fi luate și mai ușor, fără a calcula un flux puternic de apă. Neaparat nevoie de un compresor, dar sistemul de încălzire va fi necesară numai în cazul în care acvariul va sta într-o cameră neîncălzită.

  De iluminat este organizat astfel:

  • Furnizarea de lumină înăbușită+
  • În timpul nopții, lămpile sunt stinse (lampa nu ar trebui să funcționeze în mod continuu)+
  • Limita de la un nivel minim pentru a intra razele de soare pe peretii acvariului.

  Dacă acvariul este rău să aibă grijă, peștele poate otrava sau suferi de hipoxie. De asemenea, puteți teme de:

  • Kostiosis+
  • Microbacteriosis+
  • ichthyophisticiosis+
  • Oodiniumoosis.

  Cel mai bun de prevenire a unor astfel de boli, respectiv, va fi de îngrijire rațională pentru toate regulile. Dieta face cât mai mult posibil. siofound sol o dată pe săptămână, cu aceeași regularitate va trebui să înlocuiască apa. Ori de câte ori este posibil verificat dacă peștele nu se îmbolnăvesc, și, dacă este necesar, acestea sunt imediat acceptate pentru tratament. Toate persoanele noi sunt plasate mai întâi în carantină și numai cu un rezultat pozitiv eliberat într-un acvariu comun.

  Se tem că unele probleme nu ar trebui să fie. Chiar și acvaristorii novici, cu due diligence, vor face cu ușurință toate sarcinile apărute. Când transplantul de pește achiziționat, apa din acvariu în pachetul de transport trebuie adăugată la porțiuni limitate, cu o perioadă de 10 sau 15 minute. Dacă vă grăbiți prea mult, spinii vor fi stresați grav. Important: Toți indivizii noi sunt plasați în acvariu noaptea, când alte pești sunt inactive.

  Curățați acvariul sfatuiți sifoanele cu inserții transparente. O astfel de adaptare facilitează în mare măsură curățarea. Dar răzuitoarele metalului categoric nu se potrivesc. Dacă trebuie să reduceți presiunea apei care trece prin filtru, este montată pe un perete larg al acvariului.

  Recomandare: Cel mai bun caramel va arăta dacă creați un fundal întunecat sau altul monoton.

  Terens de obicei, încercați să conțină inquariums cu o capacitate de 50-500 de litri. Uneori, puteți îndeplini instrucțiunile pe care acești pești din cauza lor se pot deplasa de supraviețuire temperatura de 18-28 grade. Dar este mai bine pentru a rezista în continuare valoarea standard de – 23 de grade. Apoi, nu vor exista probleme cu alte specii, de asemenea, internize acvariu. Algele din acvariu este distribuit în mod egal pentru a fi ambele site-uri pentru recreere și locuri unde spinii vor fi în măsură să prezinte activitatea.

  Ca caramele formează turmele, pentru a le rula în rezervor artificial, nu are nici un sens. Cel mai bine este să se aplice 5-8 indivizi dintr-o dată. Notă: pește singur nu sunt doar cu experiență de stres – de multe ori ele arată agresiune puternică. Colorat poate fi pierdut în câteva luni de conținut. Toate acvaristi novice ar trebui să fie pregătiți pentru acest lucru.

  Deoarece caramelurile conțin un minim de 5-8 bucăți în turme și 10 litri de apă ar trebui să aibă 10 litri de apă, rezervorul acvariului ar trebui să fie de cel puțin 50 de litri. Dar, de obicei, acvariștii conțin cu ei și alte pești. Prin urmare, în majoritatea cazurilor, capacitatea rezervorului nu este necesară nu mai mică de 100 de litri. În acvariu, poți pune pietrele împrăștiei pe nisip. Este permisă utilizarea frunzei căzute.

  Filtrarea și echipamentul aerian consumă o probă standard. Recomandă jeturi de apă orientate de-a lungul pereților. Pentru iluminat este recomandabil să se aplice lămpi fluorescente prea puternice. Cu ajutorul lor, ziua luminoasă crește la 10 ore și mai sus. Încercarea de a stabili lămpi prea puternice poate duce la arsuri.

  Hrănire

  Peștele de caramel sunt omnivore. Ei pot primi atât mâncăruri uscate și vii. Furajele de înghețată este de asemenea potrivită. Sunt luate în considerare opțiuni excelente:

  • Mina Motyl+
  • Daphnia+
  • Kolovratka+
  • Cyclops+
  • Artemy+
  • tub.

   Este permis să folosească fabrica de alimentare. Dar, cu toate acestea, cu alimente uscate, trebuie să fii atent. După recuperarea granulelor sunt umflate rapid. Ca urmare, pot apărea probleme cu bule de aer, și, uneori, peștele este deloc mor. Ceea ce nu provoacă îndoială, astfel încât acest lucru este faptul că hrana uscată este nepotrivită pentru nutriție constantă.

   In dieta trebuie sa fie fie împachetări unrigible, deoarece fără chitină lor, digestia spini este dezechilibrat. Produse alimentare trebuie să fie emise de 1 sau 2 ori pe zi. Adormi-o exact atât de mult, astfel încât totul este consumat în 1-2 minute maxim. Este nevoie de alimente vii, și de congelare este considerată cea mai bună opțiune.

   Dacă, din anumite motive, această opțiune nu este potrivit, puteți utiliza soluție de albastru de metilen sau nesaturat cu permanganatul de potasiu. Când se utilizează hrană uscată, se recomandă să se verifice cu atenție data de fabricație și se păstrează într-un recipient închis. Uneori, ei folosesc chiar alimente destinate consumului uman, cum ar fi:

   • creveți+
   • Salate+
   • spanac+
   • Dovlecel+
   • Castraveți+
   • File de peste.

   Cum de a distinge o femeie de la bărbați?

   Nu există diferențe în culoarea între ele. Atât în ​​formă naturală și în care au culori perfect identice „prelucrate“. Femelele ale abdomenului mai mult și mai ușor rotunjite. Puteți determina podeaua și tipul de aripioare. La femei, este filare, iar masculii se întinde în lungime și are o caracteristică acopeition.

   Reproducere

   Toți cei care se decide să studieze acest pește este în valoare de având în vedere că culoarea nu va fi transmis genetic. Fiecare copie nouă ar trebui să se acorde în plus. Diferența potrivit pentru reproducere este de la 8 luni la 2 ani. Spawning este posibil, indiferent de sezon. Pentru 1 pereche de pești, este necesar să se ruleze cu un volum de 30 l + dacă indivizii sunt mai mult, atunci este nevoie de depunerea icrelor mai.

   Desigur, ar trebui să se pregătească plantele adăpost și plante. Pentru depunerea icrelor a trecut mai eficient, temperatura apei este ridicată de 2 sau 3 grade. Chiar și în acest scop, se adaugă mai mult decât de obicei, produse alimentare de proteine.

   Asigurați-vă că filtrați și aerați apa, atunci procesul va merge corect. Imediat după reproducerea „strămoșilor”, au transplantat într-un alt acvariu + incubarea ocupă exact 24 de ore.

   Timp de 3 zile și mai târziu, proștii trebuie să se hrănească:

   • Infusorias+
   • Ouă zdrobită de ouă+
   • Fucking Artemias+
   • Feed-uri înfășurate, destinate, de obicei, adulților.

   În reproducere, folosiți Moss Topnyak și Yavansky. Când există o reproducere, spinii ar trebui să primească mâncare vii. În faza activă a flotorului pește foarte repede. Vă puteți aștepta la apariția lui Fry în 6-7 zile. Alimentele pe care le oferă 1 timp la ora 6, folosesc infuzii și dovada.

   Există un hrană specială destinată lui Fry. Are toate substanțele necesare pentru cultivarea normală. IMPORTANT: Respectați prescripțiile producătorilor trebuie să fie cel mai strict. Abaterile de la ei poate duce la consecințe foarte neplăcute. Cu ajutorul aditivilor minerali, este posibil să se păstreze culoarea atractivă a caramelului.

   Pentru a crea o amurg în spaniol, puteți utiliza foi de hârtie. Nivelul apei din interior ar trebui să fie de 0,07-0,08 m. Upcast în fața completării acestui vas aveți nevoie de câteva zile. În apă ar trebui să conțină o cantitate semnificativă de oxigen. Pentru a satura substanțele sale de bronzare se aplică:

   • Extracte de turbă+
   • Roots Willow+
   • conuri de arin+
   • Corel Duba+
   • Ceai negru slab.

   Chiar mai mult despre caracteristicile acestor pești, a se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: