Tervuren: Descrierea și conținutul rasei

Tervuren: Descrierea și conținutul rasei

Printre alte subspecii, ferestrele, brazura este imediat izbitoare, deoarece este caracterizată de cea mai expresivă aspect. Acest câine are pur și simplu lână superbă de umbră, corp puternic și migdale frumoase și ochi buni. Ca și tipurile rămase de cântece, un termolar este un câine puternic, destul de greu și foarte inteligent.

Istoria originii

Rasa sa născut în distanța 1891. Atunci a fost că sucursala numită Adolf Riyul a decis să aducă o persoană care trebuia să devină mândria națională a Belgiei. Pentru a face acest lucru, el a ales câini de aproape unele dimensiuni, dar cu o culoare distinsă și tipuri speciale de lână.

În 1907, a apărut primul standard. Potrivit lui, câinii belgieni au fost împărțiți în 4 subspecii – fiecare dintre ei a primit numele orașului, care a fost afișat.

La început, aceste piese au fost folosite ca ciobanii, în timpul războaielor, domeniul de utilizare a acestora a crescut semnificativ – mesageri au fost excelente din câinii din aceasta rasa, ei au fost, de asemenea, folosite ca străjeri precum și – de conducere și chiar.

În prezent, această specie pot fi adesea observate pe pășunat de animale, acestea sunt achiziționate pentru protecția locuințelor, precum și pentru alte nevoie oficiale.

Caracteristicile câinilor

Tervurena sunt caini foarte mari. diferă lor de creștere în funcție de podea, mai ales – în masculilor, este de 60-65 cm, curvele – 55-62 cm. Se cântăresc aproximativ 25-30 kg masculi, femele – până la 25 kg.

Acest caine are o postură mândru, este proporțional dezvoltat, are o „haină de blană“ de lux. Cu o singură privire numai pe ea, este posibil să se înțeleagă că acest lucru este un animal de companie frumos și foarte încrezător.

Standardul poate fi familiarizat cu descrierea completă a acestei rase.

 • Capul este foarte frumos, botul este sofisticat, îngustând la nas, cu contururi clare. Parametrii de mijloc craniți, nasul drept, mărită cu nările extinse.
 • Buzele sunt foarte subțiri, vopsite negre. Maxilar dezvoltat puternic și anulat, cu un set de dinți mari, albi și netede.
 • Ochii nu sunt foarte mari, adesea în formă de migdale, dar există forme ovale, au o adâncime specială și aterizare. Irisul se distinge prin culoarea maro închisă. Câinele arată întotdeauna drept, foarte atent, în ochi există o luciu și intenție viu.
 • Urechi sub formă de triunghi, stau drept, au o aterizare înaltă, rotită puțin înainte.
 • Gâtul este extins, foarte puternic, așa cum acoperit cu mușchi remarcabili, este semnificativ extins la carcasă.
 • Torsul este ușor, alungit, dezvoltat proporțional, cu o mare greabănică și spate musculară. Pieptul are o lățime medie, bine exprimată.
 • Stomacul nu este foarte prăjit, în timp ce el nu în mod clar stoarce. Crupa moderată șterge, există o pantă neesențial.
 • Coada lunga, foarte pufos. Are o formă dreaptă sau o izolare ochi aproape inconspicuous. Nu este extrem de ridicată chiar și cu overexcitation substanțială și nu ia forma de cârlig.
 • Membrele proporționale și drepte, nu foarte mult timp, dar musculare. Paws compact și ovale. Perna de dormit foarte elastice, cu gheare negre puternice.
 • Lâna are o grosime, alungit, neted, cu textura un mediu moliciune. O astfel de acoperire din lână bogat vă permite să formeze cel mai ușor de reținut aspectul acestor piese, le dă un bogat „guler“ de pe gât și șefii lor pe piept, abdomen si membrele.
 • Câinii au gros și destul de strâns subparul, el este cel care le protejează de frig.

Standarde stabilite restricții specifice în culorile și să recunoască doar câteva dintre opțiunile lor. Cea mai preferată este considerată o culoare roșie-cărbune, fără a suprasolicita lâna de culoare neagră, nu este încețoșată, moderată caldă.

Semnele mici de albine pe piept și picioarele într-un caz similar sunt permise, în același timp, astfel încât acestea să nu fie, deoarece rasa se pierde cu exteriorul unic.

Masca termică ar trebui să fie pe fața feței, de asemenea, vine la urechi, se evidențiază în zona ochilor și pe buze, în plus, combină toate marcajele disponibile într-un singur întreg.

Caracter și comportament

Ca și alte tipuri de Shepherders, terminare au o inteligență foarte mare, ei sunt capabili să-și ia cu ușurință propriile soluții de mare viteză și să efectueze orice lucrare de cântare. Anterior, ei au efectuat mai mult decât cu succes tot felul de funcții în ferme, acești câini pot fi văzuți chiar și în poliție în poliție.

Dintre ele sunt ghid minunate. Acest tip de versatilitate în activități este asociat cu un anumit set de caracteristici genetice ale rocilor și creșterii capacității acestora de a primi noi competențe. Tervurena a trăit în mod constant lângă o persoană, pentru acest motiv, ele nu prezintă agresivitate congenitală la oamenii din jurul lor.

câine ciobănesc extins în mod corespunzător este extrem de prietenos și, practic, inteligent.

Un astfel de câine de greu poate fi atașat la proprietar. Thermous nu va fi capabil să facă fără o comunicare activă și contactul permanent pentru o lungă perioadă de timp. Acest caine are o organizație extrem de subțire a sufletului, deoarece acesta poate fi chiar gelos, uneori înclinați să comită abateri impulsiv și va fi greu să grosolanie experiență sau pedeapsa.

Toți câinii sunt perfect de predare, atent, amintiți-vă instantaneu echipe diferite. În același timp, ele sunt cu disperare îndrăznețe și predispuse la comiterea de acțiuni curajoase.

Tervurer – un apărător de încredere și responsabil va proteja casa ta, va monitoriza cu atenție obiectul păzit. Câinele este rar fericit cu oamenii altcuiva și în unele situații vor fi foarte negative despre oaspeții din casa gazdei.

Pe de altă parte, animalul cel mai tolerator tratează copiii, dar este imposibil să o lași pentru asistentă medicală.

Tevurena pot lăsa cu ușurință cu alte animale de companie – ambele câini și pisici, dar numai în cazul în care el a trecut cu succes cursul de formare în competențe de socializare. Dacă PSA din copilărie va preda „să comunice” cu alți reprezentanți ai lumii animale, atunci el a maturizat deja, el va începe să-i trateze foarte tremurând pe acești indivizi.

Chiar și în apartamentul orașului, câinele nu va înceta să-și îndeplinească funcțiile Shepherd, el va monitoriza mișcările tuturor membrilor familiei și, dacă este necesar – va trimite pierdut.

Cum de a alege un catelus?

Dacă doriți să cumpărați un cățeluș pentru mine la un catelus al acestei rase unice, mai întâi cântărește toate „pentru” și „împotriva”. Este necesar ca să vă dați seama că Aceasta rasa este o dezvoltare completă și educația corespunzătoare a vitale. Și va trebui să cheltuiți prea mult timp și bani.

Trebuie să răspundeți clar, pentru ce scopuri specifice doriți să obțineți exact Terveren. În primul rând, discutați cu un specialist și obțineți cele mai detaliate informații despre această rasă.

Catelul poate fi luat de la mama, când a întors 10-14 săptămâni, la această vârstă copilul este deja destul de independent și poate chiar să asimileze primele sale abilități în creșterea.

Cel mai bine este de a cumpăra PSA în pepinieră oficial sau un ameliorator care are recomandări bune. Vă va oferi o garanție de 100% că ați cumpărat un animal de companie praf și sănătos.

Atunci când cumpărați, merită familiarizat cu toate documentele oferite pentru catelus: trebuie să aibă o pedigree, o cartelă de catelus, o carte cu informații despre vaccinuri. Ați putea oferi, de asemenea, să vedeți părinții viitorului dvs. prieten cu patru picioare sau cel puțin unul dintre ei, astfel încât să vă puteți imagina cum va arăta Thermurerenul dvs. la vârsta adultă.

Cele mai multe titluri vor fi părinții unui cățeluș și cu cât grădieria va fi mai mare de unde o luați, cu atât costă mai mare a animalelor de companie. Prețul se poate dezvolta de la caracteristicile individuale ale catelusului, perspectiva sa viitoare va fi luată în considerare.

Conținut și îngrijire

Puiile de rasă belgiene se disting prin mobilitate ridicată, activitate și curiozitate, prin urmare, va fi necesar să se elimine tot pericolul de lucruri chiar înainte ca animalul să trăiască în casa ta.

Aceasta rasa este pur și simplu mare pentru conținutul din voliera, cu plimbari frecvente in curte si dincolo. Dar, uneori, proprietarii decid să facă un astfel de câine într-un apartament urban obișnuit. În acest caz, acestea ar trebui să fie gata pentru PS intens constant și linii frecvente de mers pe jos, care poate dura mai mult de o oră, precum și cursuri de pe platforma special desemnate.

Este necesar ca mutarea pentru animale de companie cât mai mult posibil, pentru că îi va oferi o formă excelentă și va ajuta la a scăpa de overaffect de energie.

Acest tip de cioban a fost decorat cu natura arata uimitor de acoperire lână – lungă și netedă, foarte voluminos, și să păstreze aspectul său frumos, proprietarul său va trebui să fie foarte încercarea. Tervurena de 2 ori pe an, în mod activ macră. În aceste perioade de timp, animalul de companie va trebui să pieptene în mod constant – de până la 7 ori pe săptămână. În restul cazului, procedura de combinare poate fi efectuată cu aproximativ 2-3 ori în același timp.

Tervurerii nu sunt tăiate, dar lână care crește între degetele picioarelor lor, va trebui să ștergeți. Câinii de bătăi rar, numai cu nevoi speciale. Spălarea excesiv de frecventă poate afecta forma de lână groasă și în starea pielii.

La scăldat, experții recomandă aplicarea șampoanelor de igienă speciale și al altor produse de îngrijire.

Ochii și buzele de bucăți trebuie să examineze cu atenție în fiecare săptămână. Dar dinții vor avea nevoie de o atenție deosebită, deoarece această rasă se manifestă adesea o placă și o piatră pe dinți. Dinții lui Pet va trebui să fie curățați în fiecare zi, pe lângă aceasta, merită să tratați PSA cu delicatese dentologice și să cumpărați jucării speciale.

Asigurați-vă că conduceți un câine privind inspecțiile profilactice din clinica veterinară, Vaccinurile la timp și îndepărtați în mod regulat viermi, Ce se va evita tot felul de boli de la animalele de companie.

Nutriție

Shepherd belgian – acesta este un animal puternic și mare. Pentru a face un câine sănătos de la catelus, este necesar să se trateze nutriția animalului dvs. de companie cu o atenție deosebită. Este extrem de important ca câinele devine Cantitatea potrivită de proteine ​​animale, Prin urmare, va trebui să o hrăniți cu o carne de vită crudă, în care nu există oase și locuite. Produsul este tăiat în bucăți mici.

În dieta câinelui ar trebui să fie Ocean pește.ro. Carne de vită este mai bine pentru a da impreuna cu legume – morcov, dovchi sau dovleac, precum și varză. Cerealele, de altfel, nu va fi considerat un produs obligatoriu pentru nutritia acestui caine. Dar dacă îi place, puteți găti polițiștii tăi Hrișcă terci.

Util pentru animalele de companie de digestie va fi fermentate produse lactate – branza de vaci, iaurt, kefir – toate fără aditivi nocivi. De asemenea, va fi necesar să luați complexe de vitamine și minerale.

Puteți utiliza alimentația alimentară alternativă. Trebuie să fie aleasă, concentrându-se pe vârsta animalelor de companie și de starea de sănătate. Cel mai bine este să dobândiți o hrană de clasă premium, deoarece este produsă pentru rasele de câini mari și active.

educatie si antrenament

Tervurena sunt suficient de capabili să învețe, să difere în minte și, uneori, și independență. Din acest motiv, uneori au probleme cu formarea. De aceea este atât de important să începeți să învățați animalul devreme, în timp ce manifestarea durității personajului său, dar fără a afecta câinele, Rude Economii.

De la prima zi de ședere, ar trebui să arătați un animal de companie în casa dvs., care este exact proprietarul și va ocupa poziția liderului în ea. Câinele vă va asculta cu ușurință fără probleme, dar numai dacă recunoașteți autoritatea dvs. neclintită.

Destul de des oameni care încă nu cunosc temperamentul acestui păstor, sunt de neiertat, pedepsind în mod constant animalul lor de companie. În acest caz, se va transforma rapid PSA intr-un animal lașă, din cauza inertie dvs. va pierde curajul congenital și neînfricare excepționale.

Înainte de a începe să se angajeze cu patru picioare prieten, este cel mai bine să fie mai frumoasă drăgălaș la început, pentru a da un animal de companie la rulare și sari. Instruirea nu ar trebui să fie de același tip, în caz contrar animalele de companie va pierde rapid tot interesul în procesul de învățare. Ai nevoie de a diversifica aceste clase la maxim, să se încălzească interesul de animale de companie pentru a învăța în fiecare zi.

Toate „belgienii“ sunt, de asemenea, considerate a fi pietre de lucru, ceea ce înseamnă că plimbările standard și antrenamentele obișnuite nu poate fi suficient pentru petrecerea timpului liber. În cazul în care Thermage nu este angajată în muncă, ar trebui să se gândească la care participă în mod activ cu el, în unele concursuri de câini de prestigiu. Acești indivizi pot avea succes în multe sporturi și, în agilitate, nu au egal.

Este important de a socializa corect câinele și aveți nevoie de ea mai devreme.

 • Animalul de companie frumos ar trebui să răspundă calm la oameni, iar pentru aceasta puteți face un cățeluș pentru o plimbare în locurile în care mulți oameni sunt interzise să aibă teasele înconjurătoare sau să-ți sperie câinii, provocând astfel comportamentul agresiv.
 • Pet ar trebui să fie învățați să comunice cu alți câini – în orice caz, este imposibil pentru el să se teamă de ei sau au arătat o răutate nemotivată față de ei. Experții sfătuiesc cât de des posibil să retragă Thermage pentru mersul pe jos pe terenurile de joacă pentru câini.

Este necesar din copilărie să predea PSA la diferite măsuri de igienă – pentru a pieptănii, gheare de tăiere curat, înot. Toate aceste proceduri nu ar trebui să provoace un protest rapid. Chiar dacă câinele nu ca oricare dintre aceste proceduri, ar trebui să fie de necontestat să se supună tine.

Tervurena necesitatea de a preda calm pentru a trata diferite stimuli externi – sunete de mașini și un aspirator de lucru, exploziile petard.

rase belgiene perfect în afară și le puteți învăța elemente de cascadorie, chiar foarte complexe. Dacă deveniți faci cu cainele in mod regulat, va fi în curând capabil să obțină rezultate cu adevărat uimitoare de la ea.

Despre caracteristicile rasei, consultați videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: