tije Cat: specii, caracteristici de alegere și funcționare

tije Cat: specii, caracteristici de alegere și funcționare

Nisa și cogteresis de încredere pentru pisica sunt necesare pentru înaltă calitate și gheare rapide circumcizie. Instrumentul va funcționa cât mai confortabil și în siguranță. Specialiștii vă sfătuiesc să achiziționați un accesoriu în același timp cu apariția de animale de companie. Modelul a cumpărat pur și simplu, astfel încât să nu pot merge în conformitate cu trăsăturile caracteristice. Specii și soiuri de masă viclean, astfel încât în ​​selecția pe care trebuie să se concentreze pe recomandările specialiștilor.

Ce este?

Cat grother – un dispozitiv simplu care ar trebui să fie fiecare proprietar al unui animal de companie. Dispozitivul este ușor de ales și de utilizat. Folosind dispozitivul, este posibil să se asigure igiena corectă a animalelor de companie. Prelucrarea periodică a ghearelor va exclude multe probleme care rezultă din conținutul unei pisici: ghearele ascuțite Aceste animale sunt mobilier de pasare, imagini de fundal, covoarele de stricăcire.

Scaunele sunt cu adevărat necesare pentru o pisică sau o pisică, dar numai dacă locuiesc într-un mediu natural. Kogtetochki nu salvează întotdeauna din atac, deoarece nu toate animalele de companie caută rapid această adaptare.

Ceva de zgâriere vor fi în continuare, ca și în cazul acestui proces natural, animalelor de companie și actualizează ghearele lor. În timpul zgârieturii, eticheta teritoriului pe care pisicile le consideră. Cea mai ușoară și cea mai umană metodă, care va salva din această problemă, este considerată a avea o tunsoare de gheare cu un dispozitiv special – viclean. Feline Ghews au o proprietate de creștere, astfel încât procedura nu este o singură dată, dar necesită o repetare periodică.

Se crede că unghiile pot fi tăiate în mod corespunzător numai într-o clinică veterinară, dar astăzi proprietarii li se oferă multe opțiuni de acționare sigură. În ciuda costului mic al procedurii din mașină, mulți proprietari de pisici și pisici aleg dispozitive de uz casnic, deoarece mișcarea unui animal de companie la clinică este însoțită de inconveniente pentru proprietar și stres pentru pisici.

Expertii nu recomanda foarfecilor convenționale pentru o tunsoare de gheare. Ghearele animalelor diferă de structura internă umană.

Khogsteraza astăzi sunt oferite de magazine într-o varietate largă. Toate aceste dispozitive în cele din urmă ajută să facă o manichiură rapidă și fără durere.

Soiuri

Instrumentul poate fi găsit în magazine cu consumabile. Specialiștii alocă patru tipuri principale.

  • Foarfece Cunning. Reprezentați foarfece obișnuite mici. De obicei instrumentul „uman“, ele diferă în prezența adâncituri în partea de tăiere. În aceste crestături, vârful gheara este pus, apoi taie. Datorită adăugării, gheara nu alunecă pe lama acută, iar dvs. preferate nu vor primi daune în timpul manichiura.
Citește mai mult  Sol pentru acvariu: Tipuri, opțiuni și aplicații

  • Shabmer-căpușă. Mai amintește de clești. Cineva consideră că un produs cu mânere groase la un dispozitiv mai convenabil. Mânerele sunt cauciucată, astfel încât în ​​timpul prelucrării unui animal de companie, instrumentul nu aluneca din mâinile. Modelele moderne de forcepsul sunt furnizate de către limitatorul, proprietarul astfel încât, chiar lipsit de experiență pentru animale de companie nu va reuși. În plus, clește de înaltă calitate, au, de asemenea, posibilitatea de a bloca. Acesta oferă siguranță în cazul în care există copii. Copilul nu va fi în stare să se facă rău sau pentru animale de companie.

  • CHILLINE CHAIRESS. Preferați crescatori cu experienta. În ciuda complexității aparente, instrumentul este ușor de utilizat. Aspectul ghilotinei seamănă cu cleștii. Cu toate acestea, lamele închise de pe vârf sunt înlocuite cu un inel. Ghearele de pisici trebuie să fie plasate în interior și când faceți clic pe mânerul din acest inel, există cuțite.

Proprietarii neexperimentați sunt dificil de tăiat imediat numai vârful rezultat, atât de des această gheare de scule sunt tăiate sub rădăcină. După cum știți, se întâmplă atunci când lungimea site-ului este tăiată.

  • Electric Cogteresis – tipul profesionist de echipament utilizat în saloane. Instrumentul este echipat cu o parte abrazivă, care este o roată rotativă. Dispozitivul este considerat cel mai eficient, deoarece are limitatoare speciale. În lucrarea chatterilor electrici sunt rapide și confortabile, dar scumpe.

Modele de rating

In magazinele cu produse pentru animale, sunt prezentate diverse grayscases, care sunt caracterizate prin calități atât pozitive, cât și negative. Printre proprietarii de pisici și pisici, există un fel de rating de modele care sunt considerate cele mai bune, printre alte opțiuni. De exemplu, Cogterez Ghilotina Dezzie ocupă invariabil primele locuri în popularitate. Mecanismele acestui produs sunt considerate fiabile. Dispozitivul permite fără durere și tăiați rapid animalul gheare.

O altă ghilotina – Hello Pet – populare, deoarece potrivite pentru procesarea gheare de diferite animale și chiar păsări. Paletele acestei ghilotină din oțel inoxidabil se disting prin ascuțirea excelenta margine.

Trixie ghilotina De asemenea, din oțel, dar diferă de mecanismul anterior de primăvară, și mânerele sunt prevăzute cu căptușeală cauciucată. Instrumentul este caracterizat ca fiind de încredere și foarte convenabil.

Citește mai mult  Tăierea urechilor și coada la câini: numirea, argumentele pro și contra

foarfece Zolux Suntem produse în două versiuni: mari și mici. Mânerele dispozitivului se disting prin conveniență, bine capturate cu degete. Lame de foarfece din oțel inoxidabil.

Hagen Le Salon – cele mai bune clape pentru animale mici. Circuscase va fi confortabil chiar și proprietarul novice al unui animal mic. Mânerele de scule sunt tratate cu material anti-alunecare, o calitate foarte înaltă.

Papillon Nippers – O opțiune interesantă, pentru fabricarea cărora a fost folosită oțel. Dispozitivul este echipat cu mânere cauciucate, iar lamelele sale rămân în calitate originală, fără a necesita o ascuțire suplimentară. Instrumentul are un limitator, deci va folosi noul venit. Papillon nu poate fi folosit pentru a manipula pisoi gheare.

Dezzza de cepting se distinge prin prezența locurilor de plastic pe mânere. Ele sunt situate convenabil sub capturarea degetelor. Secuatorul este echipat cu un limitator.

Cunning electric Codos CP 3300 Popular, potrivit pentru procesarea ghearelor feline și a câinelui. Dispozitivul este echipat cu o baterie, dar are capacitatea de a se conecta la rețea. Instrumentul electric cel mai scump dintre toate modelele prezentate în clasament.

Cum de a alege?

Instrumentele necesare sunt selectate în funcție de densitatea ghearelor. Pentru pisică, de exemplu, contează vârsta și rasa.

Nu fi în zadar să alegeți după cumpărarea unui animal de companie, deoarece ghearele sale trebuie apreciate vizual.

Ele pot fi subțiri, translucide. Pentru astfel de gheare, clește sau foarfece se vor potrivi. Pentru ghearele dense și groase este mai bine să alegeți un tip de ghilotină fiabil de foarfece. Accesoriile electrice nu sunt recomandate pentru aplicarea la domiciliu.

Dacă sunteți un novice între proprietarii casnici, alegeți opțiunea care este echipată cu limitatoare. Este imposibil să reduceți animalele mai extinse cu cogteruri scoțiale. Ei au cea mai mare aspectul familiar pentru o persoană. Alegeți dispozitivul mai bine într-un magazin obișnuit, deoarece atunci când cumpărați, poate fi ținut în mână și apreciați confortul. La alegerea, este necesar să se țină seama de faptul că vicleanul trebuie să fie acut, deoarece ghearele ar trebui declanșate și nu rulează.

Cunterul eficient poate fi făcut numai din material de înaltă calitate. Expertii nu recomanda salva pe instrument. Buna și de încredere, cogteresis acută va fi o garanție de funcționare pe termen lung. Alegeți un instrument cu mânere cauciucate, adâncituri speciale pentru degete, cu lama de ambreiaj de cea mai bună calitate.

Citește mai mult  Rase de câine cu un bot alungit

Sfaturi pentru utilizare

Pentru a tăia la domiciliu pisica tu, nu trebuie să termini cursuri de manichiură. Acțiunile principale sunt simple, dar, în același timp, necesită o pregătire teoretică.

Înainte de începerea manichiurii, victimele trebuie procesate. Pentru a face acest lucru, este mai bine la alcool utilizarea sau clorhexidină. Așa că animalele de companie, în timpul prelucrării nu este nervos, este posibil să se efectueze jucăria lui iubita sau delicatețe. Când neexperimentat, doar în cazul, să păstreze în apropiere tratarea rănilor: peroxid de hidrogen, bumbac, materiale pansament.

Înainte de procedura, asigura o curățare de înaltă calitate, cu propriile mâini, precum și organizarea de iluminat luminos. Iubiților pentru animale de companie este mai bine să dețină un pic pe mâinile sale, mîngîindu-și vorbesc cu el. În acest timp, aveți nevoie pentru a încerca să ofere o înțelegere de încredere de labe sau pisici unei pisici. Este nevoie de o ușoară apăsare pe tastatura, oferind vizibilitatea regres.

Acesta trebuie să fie inspectate în lumina și pentru a alege un punct de tăiere. Pentru îndepărtarea, este ales partea transparentă, iar în cazul în care locul este dens, este imposibil să-l taie: în interiorul garniturii, acumularea vaselor capilare, iar deteriorarea lor poate duce la pierderea de sânge.

Îndepărtarea este supusă doar o pereche de milimetri de la marginea părții roz. În cazul în care nu a fost posibil să-și petreacă o procedură curat și sânge a mers, aceasta trebuie să fie neutralizat cu un tampon umezit în peroxid. În cazul în care prejudiciul este nesemnificativă, de sânge se va opri în câteva minute după prelucrare.

În cazul în care animalul calm se referă la procedura de tăiere de gheare, ele pot fi scrise ferăstrăului. Deci, gheare prelucrate care nu se va lipi de diverse obiecte.

animalele neliniștite sunt cel mai bine fixate în timpul manichiură, astfel încât să nu dăuneze animalului tau de companie. Specialiștii recomanda să ia pentru procesarea animalelor de companie atunci când acestea sunt într-o jumătate, starea de calm. Ghearele Procedura de hacking sunt bine pisici și pisici tolerabile, care au fost predate la această din copilărie.

Pe video de mai jos, puteți vedea ce instrumente și cum să taie ghearele Cat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: