Tipuri și alegerea ușilor pentru o pisică

Tipuri și alegerea ușilor pentru o pisică

Pentru mulți, apariția unei case de o pisica sau pisica este un eveniment plăcut, pentru că animalele domestice aduc o mulțime de emoții vesele. Dar, în același timp, există multe probleme mici de uz casnic care necesită o soluție rapidă. Acest lucru depinde de confortul nu numai oameni, ci și pisicile. În primul rând, este necesar pentru a rezolva problema de mișcare. Și în acest caz, ușile speciale devin asistenți mari. La ușă pentru a fi confortabilă, este necesar să studiezi tot felul de opțiuni și să alegi cel mai potrivit.

Scop

Ușile pentru pisici joacă același rol ca un subiect similar destinat oamenilor. Cu ea, animalele de companie pot intra oriunde sau ieșire, precum și să ajungă dintr-o cameră la alta. De fapt, ușa poate arata ca o gaură străpunsă sau deschiderea închisă cu cercevea. De obicei, se utilizează în astfel de cazuri ca:

 • Dacă pisica trebuie să ajungă de pe stradă la casă și înapoi+
 • Pentru tranziția dintre camere.

De fapt, ușile de stradă sunt acum pune mai puțin frecvent deoarece pisicile nu mai sunt atât de populare. Usi de interior pentru pisici poate fi un instrument eficient pentru deplasarea unui animal în interiorul unei case sau apartament fără ajutorul proprietarilor. În funcție de scopul, ușa trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • în primul rând să fie confortabil pentru pisica+
 • Nu sari peste praf, schițe și mirosuri+
 • bine se potrivesc în ușa interioară sau de perete+
 • ușor de instalat și de demontare+
 • Au caracteristici suplimentare – blocare, perie pentru colectarea de lână, de urmărire senzori și așa mai departe.

Cel mai bun dacă ușa apare în casă, în același timp cu pisoi. În cazul în care un animal adult poate apărea anumite dificultăți. În cazul în care pisica nu se poate adapta sau frica de a utiliza o astfel de deschidere, timp, răbdare și de formare se va.

Acesta poate fi adus cu alimente delicioase sau articole interesante. ușa Infricosator pentru a începe mai bine la toate Eliminați. În cazul în care ia cunoștință pisica să treacă prin prin deschiderea, acesta poate fi forate cu o cârpă moale sau un film transparent. De îndată ce acest obstacol va fi depășit – puteți închide o ușă solidă.

Avantaje și dezavantaje

Rezolvarea problemei de necesitatea unei uși feline, este necesar să se ia în considerare atât avantajele și dezavantajele sale. Printre aspectele pozitive, puteți aloca mai multe.

 • Eliberarea gazdele de la necesitatea de a deschide ușile sau să le păstrați tot timpul deschis. Nu aveți nevoie pentru a sari si arunca toate lucrurile în cazul în care animalul vrea să intre sau să părăsească sala. Se crede că acest dispozitiv inventat Newton, care a fost nici un moment pentru a deschide intrarea la casă lui.
 • Pisicile și pisicile se simt mai liber, mai ales în cazul în care există acces la toate locurile necesare. Dacă tava este situată în toaletă, boluri cu alimente – în bucătărie și jucării – în camera de zi, ușile închise pot provoca stres constant. Nu e de mirare dacă animalele sunt nerăbdătoare începând să zgârie pereții sau să nu aibă timp să meargă la tavă. În cazul unui pasaj neîngrădit, nu există astfel de probleme.
 • Spre deosebire de ușile deschise în mod constant, ușile cu pasaje montate protejează împotriva prafului, mirosurilor și a altor efecte asupra mediului.
 • Libertatea unui animal de companie poate fi monitorizată de către proprietar. Dacă camera trebuie să fie izolată, atunci o blocare obișnuită sau magnetică poate fi pusă pe o ușă de pisică existentă.
 • Într-o auto-mail pe stradă, dacă este aprobat de proprietar, există avantaje. Nici o tavă de miros la domiciliu și probleme cu umplutura. Pe stradă, Habitat este aproape de natural, pisicile pot urca pe copaci, alerga liber, salt, vânătoare. Strada are un efect pozitiv asupra sănătății datorită aerului și vitaminelor proaspete.
Citește mai mult  Câți ani sunt pisicile?

Factorii negativi sunt asociați în principal cu ușile stradale, deoarece cea mai mare parte a accidentelor apare în afara casei.

De aceea Cele mai multe tipuri de feluri de animale necesită animale de companie numai acasă fără auto-deputație. Acest lucru este valabil mai ales pentru mediul urban, unde, în plus față de câini și paraziți, un rău semnificativ poate provoca mașini și chiar oameni. Contra de treceri interioare pentru pisici sunt asociate în principal cu imperfecțiunea designului și a materialului.

În acest caz, este necesar doar să alegeți un model mai convenabil care îndeplinește pe deplin cerințele.

Vizualizări

În funcție de caracteristicile de design, toate ușile feline pot fi împărțite în două grupe. Primul grup include tot felul de lanțe, care sunt prin trecere. Acesta este cel mai simplu model care se caracterizează prin următoarele caracteristici pozitive:

 • Dimensiunea unei astfel de gaure poate fi oricare+
 • Locația lor scăzută este deosebit de convenabilă pentru pisici+
 • Tranziția animalelor între incintă nu este o limită+
 • Laza marginile pot fi separate la discreția sa, precum și echiparea cu perii sau o țesătură poroasă pentru curățarea animalului+
 • Nu este nevoie să cheltuiți bani pe instalare, toate etapele de fabricație pot fi făcute în mod independent+
 • Într-un astfel de design simplu, nu există detalii care să poată rupe într-un moment inadecvat, nu există obstacole pentru pisică – ei nu se tem să treacă printr-un astfel de pasaj și să se obișnuiască cu ușurință cu ea.

Dasurile sunt mai potrivite pentru a se deplasa între camere, dar chiar și în ele nu va proteja complet de sunetele reci sau puternice. În plus, prin gaura din ușa de intrare poate pătrunde în alte animale. În ciuda confortului, fiabilitatea acestei intrări lasă mult de dorit. Da, și este posibil să se suprapună cu gaura numai cu obiecte străine.

Al doilea grup include treceri cu cercevele. Aici, modelul cel mai simplu arată ca toate aceleași Laz, dar deja echipat cu ușa. Principiul de acțiune este destul de simplu – pisica este potrivit, împinge-l și ajunge acolo, în cazul în care are nevoie. Se pliază deschise în ambele direcții. Plusurile sunt după cum urmează:

 • Există o protecție împotriva insectelor, animale, gunoi, rece și așa mai departe+
 • Cat se poate naviga destul de simplu dacă ușa se deschide cu ușurință+
 • Puteți seta dispozitivul de blocare și a închide trecerea la un anumit moment+
 • Este posibil să-l face singur – la gaura de obicei pentru a face o eșarfă pe orice mount-uri+
 • Posibila instalare atât la ușa din față și în interiorul casei.
Citește mai mult  Tot ce trebuie sa stiti despre curcubeu papagali ondulate

În ciuda protecției împotriva factorilor externi, o astfel de trapa nu va fi absolut etanșă, astfel încât există o posibilitate de outsideri, care intră aerul rece și mirosurile neplăcute. Această problemă poate fi rezolvată cu ajutorul sigiliului. Instalarea la înălțimea dorită nu este întotdeauna posibilă datorită caracteristicilor ușilor. În plus, este în valoare de aproximativ îngrijorătoare La deschiderea și închiderea canatul nu a publicat aclama sunete.

  Cele mai sigure sunt usi de feline, care sunt un sistem complex de cadre, sigilii, închizători și cercevea. Acestea sunt realizate în conformitate cu principiul ușilor reale, dar numai într-o formă redusă. punctele lor forte sunt după cum urmează:

  • În stare închisă, acestea sunt complet izolate+
  • Deschiderea și închiderea fără zgomot+
  • Puteți monta atât pe ușă și în perete (pentru uși duble sau pereți groși există tranziții sub forma unui mic tunel)+
  • Există modele echipate cu senzori și vă permit să controlați sosirea unei pisici sau a limita accesul la alte animale (toate datele sunt citite de guler pisica)+
  • O selecție largă de materiale, culori, dimensiuni diferite, cu costuri+
  • Ele nu pot fi realizate în mod independent, dar producția din fabrică este o garanție de lucru bun, fiabilitate și durabilitate.

  Tăierea astfel de uși pisică necesită o anumită calificare. Avariile, chiar dacă acestea sunt rare, va necesita reparații profesionale. Cu toate acestea, aceste costuri payoff cu un aspect plăcut și funcționalitate bună.

  Cum de a alege?

  Alegerea de usi pentru pisica numai la prima vedere pare simplu. Acceptarea unei decizii pripite, dezavantaje poate fi dezvăluit în timpul utilizării LAZ. Și să demonteze un pasaj existent și înlocuirea acestuia cu un alt nu este atât de ușor – pentru acest lucru este necesar și mijloacele și forțele. Da, și animalele de companie pentru timpul de reparații va trebui să limita. Prin urmare, trebuie să ia în considerare mai multe nuanțe.

  • Pentru început, este necesar să se identifice acele zone pentru a vizita dumneavoastră preferat. Într-o viață obișnuită, acesta poate fi: strada sau balcon, pentru mersul pe jos, baie, în cazul în care este instalat o tavă, o bucătărie cu un loc de a mânca și o cameră în cazul în care toți membrii familiei să comunice, și este, de asemenea, un loc de dormit. Dacă toate aceste camere sunt separate, trebuie să instalați de la 3 la 5 uși de pisică.
  • Apoi, este necesar să se determine gradul de complexitate a acestor intrări. De exemplu, într-o cameră rezidențială puteți pune lazes obișnuit. Pasajele la bucătărie și la toaletă ar trebui să închidă ușile. Iar în balcon sau ușa de intrare aveți nevoie de sisteme speciale de morți cu izolație bună de etanșare și termică.
  • Multe întrebări cauzează dimensiunea lui Laza. Pasajele înguste vor face acces la alte animale mai mari și arată mai estetică. Dar este necesar să se țină seama de creșterea animalelor de companie și să caute informații despre dimensiunea la vârste diferite. Pentru proprietarii de pisici, este necesar să se ia în considerare posibilitatea sarcinii. Produsele din fabrică au o grilă dimensională fixă ​​și puteți face absolut orice dimensiune cu propriile mâini.
  • Usi pentru pisici fac din plastic, lemn sau metal. De obicei, ele sunt selectate sub ușa deja existentă sau sunt orientați spre apariția interiorului. În plus față de frumusețe, este necesar să se evalueze rezistența. Cel mai fiabil metal în acest sens, dar costul unui astfel de produs va fi destul de decent. În plus, o astfel de cercevetă atunci când deschiderea poate fi prea grea. Arborele nu este potrivit pentru locație de pe stradă. Spre deosebire de el, plasticul este mai rezistent la umiditate și este bine curat, dar este mai puțin durabil.
  • Dacă animalul de companie nu este frică de locurile aglomerate, îl puteți lua cu dvs. la magazin și încercați trecerea la fața locului. Înainte de a cumpăra pe Internet, puteți explora în plus recenziile existente.
  • Orice ușă trebuie să inspecteze bine pentru defecte, margini ascuțite și părți. Asigurați-vă că verificați funcționarea bucla – cercevea trebuie să se deschidă cu ușurință. Greutatea pieselor în mișcare nu ar trebui să fie mare pentru a nu strânge coada sau membrul.
  Citește mai mult  Compararea rase de câini

  Reguli de instalare

  Complexitatea instalației depinde de materialul din care se face ușa mare, precum și de prezența rigidității, fileurilor, inserțiilor de sticlă în ea și așa mai departe. Dacă ușa este din lemn, instalați pisicile pentru pisică nu este dificilă, efectuând următoarele acțiuni:

  1. Este necesar să o eliminați din bucle și să marcați pe cadru din Laz+
  2. Fereastra sculptată este necesară pentru a gestiona toate marginile+
  3. Apoi, cadrul este fixat în gaură sau este acoperit cu o cârpă moale, nu uitați de cealaltă parte +, astfel încât în ​​stare deschisă nu există secțiuni interne în ușă, este mai bine să acorde o atenție la ușă tuneluri sau stocare de materiale suplimentare, de exemplu, panglică autoadezivă în culoare+
  4. Apoi, ușa este pusă în poziție și cerceta este atașată.

  Lucrul cu intrarea sau ușa balconului necesită foarte alte instrumente și calculul corect. Dacă există o oportunitate, o astfel de gaură trebuie să fie evacuate deja atunci când comandați noi pînzele ușă. În cazul introducerii pe stradă, în ușă pisica trebuie să fie un castel, astfel încât acasă, proprietarii nu au putut să profite de hoți.

  Uneori, caracteristici constructive nu permit să facă o gaură redusă – în acest caz, înălțimea ar trebui să fie destul de confortabil pentru animalul.

    Pasajele în pereți – nu mai puțin frecvente. Doar pumn-le, mai ales dacă vorbim despre structura de sprijin, destul de dificil. Mai ales că este necesar să se ia în considerare prezența conductelor, cabluri și alte nuanțe. În pereții despărțitori din interiorul zidurilor, astfel de găuri sunt mai bine să se gândească mai mult de dinainte – în etapa de construcție sau, cel puțin înainte de repararea. Gaura din perete este o alternativă bună atunci când nu se poate face în ușă.

    Despre cum să instalați ușa cu propriile mâini, uite următoare.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: