Toți câinii despre uscat pentru caini Royal Canin

Toți câinii despre uscat pentru caini Royal Canin

Famous brand Royal Canin produce pisici de înaltă calitate pentru pisici și câini. În gama de timbre vă puteți întâlni multe poziții diverse realizate în diferite formate. În articolul de astăzi vom afla totul despre alimentele pentru câini uscate Royal Canin.

Particularități

Oamenii fara griji cu privire la starea de sanatate a prietenilor lor cu patru picioare pentru a alege pentru ei doar cele mai bune și de înaltă calitate a produselor alimentare. Foarte popular astăzi sunt originale hrana pentru animale Royal Canin de marcă. Acest producător este specializată în producția de produse în format umed și granulare. Puteți alege alimente potrivite chiar și pentru cei mai pretențioși câini și capricios.

Produse de înaltă calitate prezentate în marca sortimentului Royal Canin are multe caracteristici pozitive. Învățăm despre cele mai importante dintre ele:

 • Marca celebră produce alimente cu câini uscați într-o gamă largă. Cumpărătorii pot ridica cu ușurință un produs adecvat pentru animale de companie de orice rasă, de orice vârstă și greutate.
 • Royal Canin produce un înlocuitor special pentru laptele plictisitor.
 • producător renumit produce o linie de uz veterinar specializat de feed-uri de câine, care au un efect de vindecare asupra corpului animalelor de companie. Printre astfel de funcții sunt, de asemenea, cele destinate terapiei dietetice în diferite boli cronice.
 • nutriție granulă Royal Canin este larg răspândită în țara noastră. Brand hrană uscată pentru câini Vânzarea în multe magazine de companie. În plus, cele mai multe poziții au o valoare foarte democratică.
 • Compozițiile de hrană pentru câini de marcă sunt perfect echilibrate, nutrienți și utile. produse de calitate saturează organismul animalelor de companie cu necesarul de vitamina și componente minerale.
 • Dog Hrana uscata Royal Canin Silent într-un ambalaj foarte curat, confortabil și atractiv. Ele sunt destul de dificil să nu anunț în magazin.

ROYAL CANIN sortiment are multe avantaje, dar nu lipsit de anumite dezavantaje. Învățăm despre cele mai importante dintre ele:

 • În conținutul multor produse de marcă ale brandului, sunt furnizate componente nedorite. Este vorba despre componente de cereale. În sortimentul Royal Canin, există astfel de poziții în care nu mai există carne naturală, și numai de prelucrare a cărnii sunt prezente.
 • Cele mai multe informații exacte cu privire la numărul de fiecare dintre componentele din procentul nu este indicat pe pachetele de marcă cu alimente pentru câini.
 • Este mai comun pentru produsele alimentare de producție din Rusia. Calitatea lor este foarte inferior la feed-urile granulare făcute în Franța.
 • Pe ambalaj cu alimente pentru câini granulat Royal Canin nu există nici un rafinament în ceea ce privește conservanti antioxidanti si existente.
Citește mai mult  Aratage: Caracteristici, Tipuri, Reguli de îngrijire

Costul unor produse Royal Canin nu este cel mai mic care respinge mai mulți crescători.

Produse pentru câini adulți

În sortimentul marca Royal Canin există o mulțime de furaje granulare de primă clasă, ale căror rețete sunt proiectate pentru animalele de companie adulte. Luați în considerare ce formulări și caracteristici sunt posedate câteva poziții nutritive de marcă:

 • Mini adult. Un produs foarte popular care este implementat în saci de diferite volume. Puteți găsi hrană cu greutate 0,8, 2, 4 și 8 kg. Nutriția proiectată pentru câini de rase mici. Se referă la o clasă premium. Principalul ingredient din seara de față este pasărea. De asemenea, în puterea mini-adultului, există orez, făină din culturi de cereale, grâu, diferite tipuri de grăsimi, porumb, sfeclă și așa mai departe.

 • RF14 RENAL. Produs de înaltă calitate în care toate componentele disponibile sunt echilibrate. Rețeta sa este proiectată pentru animalele care suferă de insuficiență renală cronică. Alimentele pot fi date nu numai adulților, ci și bătrânilor patru licitați. Următoarele elemente minerale sunt prevăzute în conținutul său: calciu, fosfor și sodiu. De asemenea, compoziția produsului include ulei de pește, ulei de soia, orez, făină de porumb, peek, semințe de plantain.

 • Adult Giant. Bunuri frumoase pe termen lung care sunt create pentru câini care au dimensiuni foarte mari (peste 45 kg). Produsul este potrivit pentru animale în vârstă de 18-24 luni și mai mult. hrana pentru animale Granulat sprijină în mod eficient starea de sanatate a oaselor de animale de companie, precum și articulațiile sale, care sunt supuse la sarcini serioase din cauza greutății mari.
Citește mai mult  Este posibil pentru a da cartofi la câini și care există restricții?

În conținutul poziției avute în vedere, există complexe antioxidante speciale, neutralizanți radicali liberi.

 • Ciobănesc german. Furajul granular excelent creat pentru ciobanul german. Ei pot hrăni animalul de companie, începând de la momentul în care va fi de 15 luni. Formula acestei nutriții echilibrate contribuie la funcționarea normală a sistemului digestiv al animalului. În plus, produsul în cauză are un efect pozitiv asupra funcției de barieră a pielii câinilor datorită acțiunii unui complex special în rețetă. Acest hrană uscată este realizată din orez, proteine ​​animale, grăsimi, făină de cereale, ulei de soia, ceai verde, hidroliza cartilagiei.

Puppy Feed Review

În sortimentul de brand Royal Canin, crescătorii se pot ridica alimente uscate, de înaltă calitate, nu numai pentru maturi, dar, de asemenea, animale de companie foarte mici. Citește caracteristicile unor pui de marcă.

 • X-Mici Puppy. Delicious și produse alimentare aromate uscate, care pot fi alimentate cu animalele de companie de până la 10 luni. Este un produs alimentar adaptat conceput pentru rase mici cu patru picioare mici. Nutriție este destul de calorii, are o combinatie atent selectată de antioxidanți și prebiotice în compoziția de fibre. Dieta în cauză satisface toate nevoile unui organism în creștere a catelului, foarte ușor absorbit și conține o mulțime de elemente de vitamine și minerale.

 • PUI PUG-ul. Furaje granulare complete care pot fi hrăniți Puppies Pug Rase sub 10 luni. Produsul are un efect pozitiv asupra digestiei cu patru picioare prieteni, contribuie la starea de sănătate a intestinului. Crokequets au o formă specială, care este adaptat pentru copii-Pug. În conținutul poziției avute în vedere, animalele sunt proteine, sfecla, făină de porumb, ulei de pește, pozițiile minerale și multe complexe de vitamine.

 • gigant Puppy. produs parfumat de înaltă calitate, care este creat pentru catei de talie mare sub vârsta de 8 luni. Considerată de furaje uscate contribuie la creșterea activă în primele faze ale dezvoltării animalelor de companie, un set de masă suplimentară este avertizat de conținutul adaptat componentelor energetice. Hrana este îmbogățită cu B, D, E, vitaminele A, conține cupru, iod, seleniu, calciu, fosfor, fibre alimentare mangan. Această poziție este produsă din animale hidratate ale componentelor proteice, făină de cereale, orez, grâu, drojdie, grăsime de pește.
Citește mai mult  Nenete cum ar fi: Descrierea și creșterea cresterii

Sfaturi de hrănire

Chiar și cele mai înalte de calitate și delicioase rațiile, câinele este necesar pentru a hranei pentru animale în toate regulile. Volumul recomandat de porțiuni care pot fi date animale de companie pe zi, este de obicei pe partea inversă a ambalajului corporativ. Pentru ca hrănirea să fie normalizată optimă, puteți folosi sticla specială de măsurare a regalului Canin, care în multe magazine de companie este emisă de vânzători atunci când cumpără fluxuri de marcă.

Volumul paharului de măsurare este de 240 ml, iar greutatea hranei granulare – 100 g. Dar astfel de indicatori vor fi potriviți în cazul în care au fost achiziționate granule mici, adaptate pentru puii de diferite rase. Adulții Prietenii cu patru picioare se hrănesc de obicei pe mici mici, astfel încât paharul va fi capabil să se potrivească puțin mai puțin decât hrana. Numărul de cești pentru câine, bazat pe greutatea sa, se reflectă direct pe ambalajul corporativ, deci nu este dificil să se calculeze o porțiune adecvată.

Ar trebui să se țină cont de faptul că utilizarea feed-ului corporativ uscat ar trebui să crească treptat până când un cățeluș de 6 luni. După această nevoie de astfel de rații va scădea, și mai aproape de 12 luni aproape întotdeauna se stabilizează întotdeauna.

Dimensiunea porțiunii de creștere nu este necesară, deoarece excesul de greutate va oferi o sarcină excesivă pe articulațiile animalului de companie. În același timp, dezvoltarea oaselor va fi finalizată numai la vârsta de 1,5 ani. În condiții de înghețuri severe, puteți crește doza zilnică de hrănire.

Shepherd-urile germane mature sunt câini de serviciu. Nevoia lor de rații granulare depinde de efortul fizic. Recomandările zilnice recomandate de porțiuni pentru astfel de prieteni cu patru picioare sunt indicați pe ambalaje cu furaje.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: