Tot ce trebuie sa stii despre pisici Tonkin

Tot ce trebuie sa stii despre pisici Tonkin

pisici Tonkin sau thinnese sunt animale excelente habering proporții. Ei cumpără din ce în ce iubitorii de pisici din Rusia mai des.

Istoria originii

Pe o pisica, thinnez ar putea fi auzit de vechile siameze „poemele carte despre o pisică“. Această carte a fost o descriere a Tonkin Cat. Numele tau „Tonkinez“ Animalele au primit din regiunea Tonkin, care a fost localizat în partea de nord a acestei Vietnam. Povestea rasei Tonkin a început în anii ’30 ai secolului 20, și istoria rasei Berman a inceput cu thinnese. Aceste rase au un progenitor comun – acesta este o pisică Wong Mau.

Pentru a îmbunătăți pedigree, crescătorii au petrecut traversarea animalelor de companie Bermany cu tribale Siamese. Pisicile născute au fost elegante, au avut o culoare frumoasă și nuanțe albastru-turcoaz ale ochilor. Semnele externe ale animalelor de companie tonkin manifestate dacă pisoiul a primit diverse gene de la părinții săi. Astfel încât să existe o culoare subțire, o genă trebuie să fie de la animalul de companie Siamese, al cărui corp are un contrast ascuțit, iar al doilea – aparține rasei Buman. Dar nu toți pisoii au fost capabili să se nască cu subțire, și nu toți au primit semnele de rasă.

Unii pisoi s-au născut cu semne Siamemesky, iar unele – cu Bumansky.

Jane Barletta din America și Breeder Margaret Conrey din Canada a lucrat la viziunea de rasă în anii ’60 ai secolului XX. În Canada, în anii ’70, tipul Tonkin a reușit să primească recunoaștere. Asociația Felinologică a Statelor Unite ale Americii a fost TISA, iar ea a reușit să permită reprezentanților animalelor de companie Tonkin la Campionatul 1979. O altă asociere felinologică a fost CFA, a reușit să recunoască animalele Tonkin în 1984. În prezent, pisicile Tonkin au recunoscut întreaga planetă.

Descriere

Pisicile Tonkin sunt compacte, sunt puternice, proporționale cu pliate. Nu au dimensiuni mari, dar greutatea corporală este destul de mare. Animalele au fizice musculare, sunt active și emoționale.

Torsul nu este Squat, nu are o armonie suplimentară, există o musculatură bună, dezvoltată. Picioarele din față sunt elegante, sunt proporționale cu corpul, iar labele din spate sunt puțin, mici și ovale. Coada are o lungime mijlocie, arătată la sfârșit.

Cap în formă de pană, dar forme rotunjite, lungime lungi, ne-mari, cu contururi clare. Chin și nasul sunt situate pe aceeași linie, frunte este convexă. Urechile au dimensiuni medii, la capetele ei sunt rotunjite și ridicate, sunt larg unul de altul. Cu ochii larg deschiși, proporțional cu alte piese ale feței. Ton ochi – profund și curat. Ochii ei înșiși au culori de la Aquamarine la albastru inchis. Masina de maturat se potrivește bine la corp, acesta este scurt, elegant și strălucitor. La atingere este placuta, matasoasa.

Caracteristicile caracteristicilor

Tonkin pisoi poze și prietenoase, dar sunt prea jucăuș. Ei nu irita, nu fi nervos, nu arată vitalitate. Deși animalele și sociabile, nu vor fi prea obsesive. Au un temperament moale, nu plictisit.

Astfel de animale de companie au un nivel imens de inteligență, au crescut intuiția și adaptabilitatea. Posedarea proprietăților telepatice, ele pot prezice comportamentul și acțiunile gazdei lor. Aceste animale sunt interesate să studieze întreaga familie a proprietarului său, nu doresc să se confrunte, prietenoși, se referă la om. În plus, este bine thinnesis referire la alte animale de companie care trăiesc în casă.

Ei sunt capabili să se auto-studiază și să se îmbunătățească.

Mulți ezoterism a prezentat opinia că pisicile Tonkin au un câmp energetic, cu care puteți proteja proprietarii de impactul negativ al lumii exterioare. În Statele Unite ale Americii și în Canada, animalele de companie Tonkin sunt folosite pentru terapia PET. Mulți specialiști recomandă oamenilor să comunice cu pisici subtiri, deoarece aceste animale de companie sunt extrem de afectează în mod favorabil o persoană.

Pisicile și animalele adulte sunt jucate fericit cu copii, sunt animale sociabile, iubesc atenția proprietarilor lor și relativ aparțin afacerilor omului. Animalele ca, ele arată-i prietenoasă, adulmece, scuturat. Prin natura, pisicile tonkin sunt foarte blânde. Ele se pot atașa puternic la om. Animalele arată dragostea proprietarului, astfel de animale de companie sunt ușor de mers pe mâna și noaptea vor dori să doarmă cu proprietarul lor.

pisicile Tonkin nu poate sta singur, ar trebui să existe întotdeauna cineva în casă. Dacă nimeni nu este în apropiere, animalul de companie va fi trist, iar starea lui se va deteriora. Prin urmare, trebuie să vă oferiți jucăriile preferate, astfel încât să nu rateze. Pisicile tonkin ascultate cuvintele proprietarului, în intonarea și vocea unei persoane pisica poate înțelege, deranjează proprietarul sau nu. Dacă animalele se simt tensiuni în casă, vor încerca să deschidă situația.

Nici pisoiul, nici animalele adulte nu pleacă singure pe stradă, deoarece pisicile sunt prietenoase și pot vă rog într-o situație neplăcută. Multe animale de companie pot asocia o persoană cu o mașină. Din cauza acestei pisici și cad sub roțile mașinilor.

Mersul pe jos animalul nu este necesară, și, dacă doriți cu adevărat, asigurați-vă că pentru a cumpăra un sondaj.

Culoarea opțiunilor

Există mai multe culori de lână thinnese. Printre aceste culori ai nevoie pentru a evidenția naturale, platină, albastru, șampanie, toate pot cota pe modele de culoare:

 • Solid are un contrast slab, această culoare este similar cu sepia Bumman, în timp ce pisica are ochi verzi sau galben-verde+
 • Nurca (Nurca) – Există un contrast mediu neclară, ochii de culoare albastru sau culoarea val mare+
 • Punctul este un contrast clar și culoare, care arată ca o umbră de animale de companie siameze, ochi de animale – culoare albastruie.

Acum ia în considerare caracteristicile de culori de bază.

 • Natural este un palee, crem, maro închis ton. pernă pisosted. În același timp, modelul de culoare al solidului implică culoarea lână „sable brun“, iar nurca – mediu brun.
 • Cu o umbră de platină, dispozitivul de fixare al tonului de pisică gri-albastru. Nasul de pisica are o culoare roz sau lavanda lavanda nuanță gri, pernitele – umbra roz. Platinum MIN – grosier și cremoasă Pale-gri, Punct – Pearl-alb.
 • Culoarea albastră este o lână de culori albastru-gri. Nasul este gri-albastru, paduri de labe – gri albastru, dar sunt culori roz.
 • Atunci când lână de culoare șampanie are nuanțe de fildeș și palid semne maro. Nas maro, tampoane de labe – roz maroniu sau maro închis. MIN șampanie este crem deschis sau tonuri de bej. Solid reprezintă maro auriu și nuanțe de culoare maro deschis.

Rare sunt astfel de culori cum ar fi Favn și scorțișoară.

Condiții de detenție

Tonkin Animalele de companie nu au nevoie de îngrijire specială, aici trebuie doar să urmezi anumite reguli, care vor contribui la crearea condițiilor normale pentru animale. În primul rând, trebuie să cumpărați o tavă care se va potrivi cu animalul în dimensiune și masă. De exemplu, pentru pisici este necesar de a cumpăra o tavă având o placă de joasă. Adult thinnese nevoie de a alege o tavă mai mare. În casa trebuie să instalați frâna, dacă intenționați să tăiați ghearele, vă rugăm să achiziționați Tweeters special în avans.

Pisicile sunt foarte iubit tot felul de paturi. Plasați-i trebuie să fie într-un loc cald, în cazul în care nu există schițe. Tonkin pisicile joacă, așa că vor avea nevoie de o mulțime de jucării. Și dacă ați cumpărat un strat de mai multe niveluri, cu frâne, atunci animalul va fi foarte mulțumit cu o astfel de adaptare.

Cat va fi interesat de petrecerea timpului în complexul de joc, acesta va fi activ.

Există mai multe recomandări pentru îngrijirea pe care trebuie să o urmați.

 • O dată în 7 zile este necesară pieptănare o pisica cu o mănușă-perie specială.
 • Scăldat animalul este necesară numai în cazul în care animalul devine murdar.
 • Dacă subnnezul conține acasă, atunci ferestrele deschise trebuie să tragă grila, altfel animalul de companie poate ieși.
 • Pisicile de rasă Tonkin sunt foarte curioși, deci nu este nevoie să puneți fire, lucruri ascuțite și spinoase de lângă ei.
 • Este necesar să curățați tava și toate felurile de mâncare destinate alimentelor și lichidelor, deoarece pisicile sunt foarte curate.
 • Pisicile pot merge pe iarbă, dar înainte de a fi nevoie să vă asigurați că nu există nici o carieră și câini în apropiere.
 • Pisicile Thinnese aproape nu stau. Dacă siguranța începe să cadă, atunci acesta este un semn că animalul de companie este bolnav.
 • Este necesar să inspectați ochii și urechile animalului și dacă apar clustere întunecate în ele, ele trebuie curățate cu atenție. Curățați murdăria trebuie curățată cu un bumbac, care este preîncărcat în lichid fierbinte.
 • Cavitatea orală trebuie să verifice medicul veterinar. Dacă vă curățați în mod independent dinții, vă puteți da rău accidental preferate.

opt

Fotografii

Hrănire

Sunetele nu necesită alaptari speciale, astfel încât să puteți repeta adevăruri deja cunoscute.

  Animalele de companie pot produce alimente naturale, cum ar fi carne, produse lactate, ouă. Animal poate fi alimentat de carne de vită scăzut de grăsime. In dieta, este recomandat pentru a face carnea de miel, iepure, carne de pui și curcan. În ouăle conțin toate elementele necesare urme, dar animalele de companie, acest produs trebuie administrat numai o singură dată în 7 zile. Ouăle pot fi adăugate la terci sau ofertă fin feliate.

  Multe pisici adulte digestie lapte nu poate asimila. Se recomandă să producă fermentate produse lactate, care conține puțină grăsime: chefir, ryazhenka, achiziții, brânză de vaci, brânză. Astfel de produse pot fi date la pisici adulte Tonkin de 2 ori pe săptămână.

  Dacă nu aveți timp să elaboreze o dieta pentru un animal de companie, cea mai bună opțiune va beneficia de feed-uri gata făcute. Luați în considerare soluțiile cele mai populare și calitative.

  • Royal Canin. Se întâmplă într-o formă uscată și umedă. În forma uscată, proteina este de 43%, compoziția include coloranți și arome. Furajele pot fi date pisoi, adulți și persoane de casă vârstnice, animale bolnave. În alimentele umede include conservanți, acid linoleic, proteină.
  • Hill`s. Compoziția hranei uscate este antioxidanți, sare, drojdie, proteină (10%), în proteina hrană umedă este de 32,7%. Potrivit pentru pisici cu un sistem digestiv sensibil.
  • Brit. Alimentele includ drojdie de bere și proteine. Astfel de alimente sunt potrivite pentru pisici și animale de companie care sunt predispuse la exhaustivitatea animalelor sterilizate.
  • Pro plan. În pupa acestui brand există drojdie, antioxidanți, conservanți, proteine. Se întâmplă în formă uscată, potrivită pentru nutriția de zi cu zi.
  • Sheba. Ca parte a hrănirii o mulțime de componente de proteine ​​și de carne sănătoasă. Poate da pisici de frecvente în fiecare zi.
  • EU SUNT. Alimentele uscate sunt potrivite pentru adulți și animale mici, femele însărcinate și care alăptează. nevoie umedă pentru pisoi da și a pisicilor în vârstă.
  • Gourmet. Compozitia hranei umed include coloranți și proteine ​​- 14,3%. Puteți da fiecare zi pisici, care sa 1 an.

  7

  Fotografii

   pisici Tonkin sunt interzise pentru a da astfel de produse ca:

   • ciuperci+
   • produse dulci+
   • alimente grăsime și prăjit+
   • Pește de pește+
   • Conservat+
   • ficat Hammer+
   • ulei de soia+
   • cartof.

   opt

   Fotografii

    De asemenea, este imposibil de a da paste făinoase și făină de produse, deoarece din cauza lor tractului digestiv este rupt.

    Pentru animale este important ca un bol cu ​​apă curată este în mod constant au participat. Mulți proprietari act de faptul că, chiar și având o masă destul de mare (aproximativ 6 kg), animale de companie Tonkin nu arată un apetit mare. Din acest motiv, calm puteți toarnă în castron de alimente uscate, și nu vă faceți griji că animalul va mânca toată porțiunea și va cere aditivi.

    În cazul în care proprietarul dorește să dea hrana pentru animale de companie sa proaspete, el trebuie să ia în considerare faptul că este necesar să se hrănească animalul maturous doar de 2 ori pe zi, iar pisoi sub 6 luni ar trebui să fie administrată de 3 ori. Asigurați-vă că pentru a genera modul de ingestia de alimente, astfel încât animalul are timp pentru a obține foame.

    Creștere

    Unele dintre acestea sunt angajate în reproducție pisici Tonkin de vânzare. Pentru reproducție rasa, aveți nevoie pentru a organiza o pepinieră în avans, în cazul în care vor fi create toate condițiile de viață a animalelor de companie. Apoi, aveți nevoie pentru a cumpara o pisica care are standardele relevante, și pentru a găsi partenerul ei.

    Există câteva criterii pentru selectarea unui partener de sex feminin: Sănătate, pedigree sau confirmarea purității rasei, capacitatea de a semna un document cu proprietarul în care toate drepturile vor fi scrise în viitor născuți pisoi. Pentru reproducere a pisicilor Tonkin, animalele nu sunt permise, al căror tonus ochi este diferit de Aquamarine. Aceste animale de companie trebuie să conțină doar acasă. Nu se poate face cu încă un Tonkin pisică cu un animal de companie cu o alta rasa.

    Pisica este interzis pentru a da o împerechere în primul curs – în scopul de a obține un urmași sănătoși, trebuie să sari peste 2-3 temperaturi, o astfel de perioadă vine atunci când se transformă pisica aproximativ 1 an în.

    Potrivit multor proprietari, numai atunci pisicile Tonkin devin mame grijulii pentru puii lor. Pisicile de vâscozitate poate fi administrat atunci când acestea sunt de aproximativ 15 luni.

    Un obișnuit de legare poate dura până la zile. În acest moment, animalele nu pot fi deranjat. Necesitatea de a pune mâncare și apă animale de companie. Este pisica care trebuie să fie adus la pisica, pentru că este un bărbat, iar el se simte încrezător numai pe teritoriul său. Dacă pisica este încrezător, legarea va deveni un prosper. Proprietarii nu trebuie să fie surprinși dacă, în termen de 20 de zile nu va fi nici un semn de preocupările de succes ale Tonkin Cat. Simptomele pot fi cunoscute doar despre ei înșiși după 3 săptămâni.

    În cazul în care femela a avut o extensie, ea a avut un apetit intensificat, vărsăturile au apărut, atunci toate acestea sunt semne ale sarcinii. În acest moment, pisica nu ar trebui să fie bolnav, pentru că imunitatea devine slăbită. Este imposibil să permită curentului de aer și chiar mersul pe jos pisica în sezonul rece indezirabile.

    În hrana Tonkin pisica, trebuie să adăugați vitamine, calciu si proteine ​​rămân importante pentru femei. În avans, ar trebui să pregătească un loc unde se va produce nașterea copilului. Se întâmplă că aproximativ 14 zile, Tonkin Cat sine începe să caute un loc de naștere. Locul ar trebui să fie cald, ar trebui să existe o umplutură moale în ea. Proprietarii trebuie să sprijine moral animale de companie, calma pisica, vorbesc cu ea, accident vascular cerebral. Dacă nașterea este primul, pisica se confruntă cu stresul, trebuie să fie aproape.

    Există caracteristici caracteristice care indică abordarea nașterii: vulva crește datorită mănâncării, mucusul se distinge de vagin. Depresiunile care sunt situate pe părțile din spatele coastelor, burta este redusă, temperatura corpului este redusă cu 1-1,5 grade, crește glandele de lapte, secreția de colostru poate începe.

    Înainte de naștere, femeia este în cauză, nu poate găsi un loc, plimbări în colțuri, publică plângeri, rulează pentru proprietarul său, căutând sprijin. În acest moment, proprietarul pisicii tonkin trebuie să fie aproape și să controleze nașterea. Tipicele sunt de obicei trei faze: pregătitoare, naștere sau eliberarea fătului, postpartum. Prima fază durează de la 4,5 la 7,5 ore. A doua fază la naștere normală durează 1.5-6.5 ore. În cazul în care pisica nu a putut zbura în prima zi, trebuie să-l ia la un medic veterinar. Ultima fază nu este prea traumatizant.

    În cazul în care animalul de companie este într-o atmosferă relaxată, atunci nașterea va fi bun, iar proprietarul nu trebuie să intervină în mod activ în acest proces. Proprietarul este interzisă în prealabil și în mod forțat extragerea pisoi. Necesitatea de a urmări câteva recomandări:

    1. Așteptați lupte+
    2. Când apare copilul, cu atenție și-l ia cu degetele prin șervețel+
    3. Ușor se agită pisoi astfel încât a început să respire.

    În cazul în care Tonkin Cat dă naștere pentru prima dată și ea este tânără, se va naște aproximativ 3 kit-uri, dar poate unul. Când se va da naștere data viitoare, numărul de pisoi va crește, și va fi de aproximativ 3-8 pui.

    Vechea pisica nu va fi în măsură să dea naștere prea multe pisoi, pentru că ea nu are destulă putere.

    Mai multe detalii despre pisici Tonkin A se vedea în clipul video de mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: