Tot ce trebuie sa stiti despre Sharpes negru

Tot ce trebuie sa stiti despre Sharpes negru

Sherpea este o rasa populară care atrage atenția asupra unui aspect neobișnuit. Specialiștii consideră acest tip de exotice din China. În plus față de aspectul inițial, câinii sunt paznici buni, care vor fi în măsură să protejeze membrii familiei din exterior, precum și pentru a proteja proprietatea împotriva relelor binevoitorii.

Astfel de contraste Bold, și, uneori, chiar și temperament agresiv, cu aspect inofensiv. Aceste caracteristici se rostogolesc cu sentimentul de pericol potențial și a altor amenințări. În articol, ia în considerare un astfel de fel ca Sharpes negrului.

Agresivitate

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Linka

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Sănătate

Rău

(Evaluare 1 din 5)

Inteligență

Inteligent

(Evaluare 4 din 5)

Activitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Costul conținutului

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Zgomot

Mic de statura

(Evaluare 2 din 5)

Instruire

Mijloc

(Evaluare 3 din 5)

Prietenie

Sub media

(Evaluare 2 din 5)

Atitudine față de singurătate

Perioade lungi

(Evaluare 4 din 5)

Calități de securitate

Mijloc

(Evaluare 3 din 5)

* Caracteristica rasei „Sharpey” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Istorie

Pe baza datelor oficiale, locul de naștere al acestei rase este imperiul chinez. La efectuarea săpături, au fost găsite figurine de câini, exterior foarte asemanatoare cu CHAPES. Se crede că inițial animale de companie trăiau împreună cu țăranii și a servit ca paznici și vânători. informații separate indică participarea Shareeyev în lupte.

Unii experți sunt încrezători că chinezi CHAPES sunt strămoșii bine-cunoscut Chow Chow. În ciuda lipsei de similitudine expresivă, atât de casă au limbi albastre. Potrivit unei alte versiuni, progenitorii lor sunt mastiffs.

Datele exacte nu sunt păstrate, deoarece documentele de confirmare au fost exterminați în timpul împăratului Shihuandi.

După revoluție, care a acoperit țara în secolul XX, rasa a fost practic distrusă, așa cum a fost un simbol al aristocrației. Datorită americanilor o exterminare completă a speciilor a reușit să evite. Au început animalele de companie de reproducție, din cauza care a fost păstrat rasa. specii americane se caracterizează prin lână mai scurtă decât rasa chineză.

uite american a fost capabil să moștenească aspectul de colegi din China. În concedierea, experții stabilit sarcina de crestere PSA cu un privilegiu congenitala pentru lupte. Se credea că, din cauza numeroaselor falduri, câinele este mai dificil să muște. Datorită studiilor efectuate recent, sa dovedit că falduri mari de pe corpul câinelui a apărut în mod independent, din cauza reacțiilor alergice frecvente. Munca a fost efectuat de oamenii de știință din SUA și Regatul Unit.

Descrierea și caracteristicile

Rasa are propriile sale semne care sunt inerente în acțiuni, inclusiv persoane fizice negru. Acestea sunt după cum urmează:

 • Greutatea Pet variază de la 15 la 25 kg+
 • Culoarea neagră este distribuit uniform pe corp, albăstrui vizibile+
 • urechi triunghiulara+
 • Runda și capul masiv+
 • Creștere – de la 49 la 51 de centimetri+
 • Ochii negri adânc plantată+
 • incretiturile și numeroase pe tot corpul+
 • nas în formă de migdale, încăpătoare și mare+
 • labe masive sunt livrate în paralel+
 • torsul muscular și are o formă pătrată.

Catelul este, practic, nu este diferit de câine adult, cu excepția faptului că dimensiunile. Culoarea este aceeași uniformă saturată și. piele mare falduri capac al trunchiului.

Caracter

Experții act de faptul că câinii au un caracter iubitor de pace și calm. Reprezentanții acestei rase sunt extrem fi supuse procesului de socializare și de formare. de formare pentru animale de companie este nevoie de la o vârstă fragedă. Ca rezultat al educația drept, un prieten minunat pentru copii si fiecare membru al familiei va fi.

Următoarele calități sunt inerente în cele ce urmează:

 • A dezvoltat intelectul+
 • CALM ȘI EQUILIBRIUM+
 • atitudine gelos pentru alte animale în casă+
 • prudență+
 • loialitate+
 • Manifestare de agresiune față de străini.

Dacă doriți să ieșiți din câinele unui apărător îndrăzneț și încrezător, trebuie să produceți date de calitate imediat după cumpărarea unui catelus. Obiceiurile agresive ar trebui crescute la câine și, în același timp, nu transformă un animal de companie la un animal obraznic și periculos. Dacă veți face în mod independent formarea animalelor de companie, amintiți-vă mai multe reguli importante. Orice violență fizică și alte demonstrații de rudeness în raport cu ascuțit sunt inacceptabile. Amintiți-vă că câinii au un caracter complex cu semne ale liderului. Dacă nu sunteți sigur că puteți dezvolta calități bune în câine, apoi de la un astfel de animal este mai bine să refuzați, mai ales atunci când copiii mici locuiesc în casă. În anumite situații, Sharpes poate fi imprevizibil.

Formarea cu un reprezentant al acestei rase ocupă o mulțime de timp. Când se manifestă proprietarul de moale excesiv, câinele se va pune în locul capitolului. Poziția liderului în relația cu animalul de companie ar trebui să ocupe o persoană. Este de dorit ca fiecare dintre membrii familiei să facă parte din câine să fie în mod egal. Sarcina principală este de a inspira un PS că el este un gardian de securitate, iar obiectivul său principal este de a proteja casa de la oaspeții nedoriți. Educația competentă va contribui la creșterea unui PSA bun, ascultător și dedicat.

Îngrijire corectă

O caracteristică distinctivă a cheiului este CHOP. Datorită faptului că câinii acestei rase nu fac un miros neplăcut și practic nu pierd, ei pot ține în siguranță în apartament, fără a experimenta disconfort. De asemenea, Sharti nu cresc la dimensiuni mari. Astfel încât animalul de companie sa simțit confortabil și cu încredere, el trebuie să dea un spațiu personal. Este de dorit ca colțul lui să fie o mare prezentare generală în jur. De asemenea, trebuie să le continui curat. Aici veți instala cu siguranță un pat de soare sau un covor strâns.

Dacă câinele locuiește într-o casă privată, puteți instala o cabină în curte. Ar trebui să fie destul de spațioasă și fiabil izolate pentru a face un animal de companie, fără a înghețat. De asemenea, puteți păstra Sharpecia în voliera. Aceasta rasa transferă în mod normal, atât vreme caldă și rece. Dar, în regiunile deosebit de reci, câinele în timpul iernii este conținută acasă. În îngrijirea unui câine nepretențios. Este necesar să se taie ghearele periodic, lână lungă, și ștergeți, de asemenea, ochii cu servetele.

De preferință, ridica un guler puternic de piele pentru animale de companie. Produsul trebuie să reziste la presiunea în cazul în care animalul brusc labagii sau începe să arate agresiunea altora.

Specialiștii-câini sfătui să-și îndeplinească recomandări simple,.

 • În ceea ce privește mersul pe jos, Shareev trebuie să fie lansat pe stradă, cel puțin de 2 ori pe zi. Cel mai bun face acest lucru în dimineața și seara. sunt necesare efort fizic permanent pentru excelent de auto-alegeri și starea de spirit de animale de companie.
 • Achiziționarea unui catelus, asigurați-vă că pentru a cumpăra mai multe jucării din cauciuc. Nu uitați de kitul veterinar de prim ajutor.
 • În vremea brută și rece, purtați haine speciale pe câine. Rinichii sunt considerați un loc vulnerabil la chipuri. vesta Dens protejează de vânt și frig.
 • petrec regulat o inspecție veterinară. La schimbarea în aparență sau comportament al câinelui, este necesar să contactați imediat un specialist.

Nutriție

Când shareeeev este păstrat, amintiți-vă că au nevoie de o nutriție echilibrată și sănătoasă. Asigurați-vă că includeți în meniul meniului Carnea, legumele proaspete și o varietate de aditivi biologici. apă potabilă curată ar trebui să fie întotdeauna. Ar trebui schimbat în fiecare zi. Câinii din această specie prefera hrana uscata. Alegeți numai produse de înaltă calitate, ca parte a căreia sunt utilizate ingrediente naturale și alte componente utile.

Mulți proprietari shareeev aleg alimente naturale pentru animale de companie. Legume fierte, carne și terci care se potrivesc perfect. Vă puteți mulțumi uneori cu animale de companie. Foarte rar, câinele îi este permis să toarne dulciuri, dar foarte atent, deoarece rasa are tendinta de a obezitatii. Puii trebuie să fie alimentate în porțiuni mici, dar de multe ori, aproximativ de 5-6 ori pe zi. câinii adulți li se recomandă să hranei pentru animale nu mai mult de 2 ori pe zi, astfel încât câinii nu mânca prea mult. Obligatoriu în dieta ar trebui să fie minerale și suplimente de vitamine. Găsiți meniul perfect, ajută un medic veterinar profesionist. În cazul în care hrana este ales incorect, pot apărea probleme cu stomacul. Este imposibil de a da un os de câine, cu excepția celor achiziționate în magazin pentru animale de companie.

Alegerea unui catelus

Pentru a nu cheltui bani pe un sos, este recomandat să cumpere un catelus de la crescători profesioniști și de încredere. Trebuie să vă familiarizați cu pedigree și să furnizeze toate documentele necesare care confirmă identitatea rasei. În mâinile tale, trebuie să transmită un animal de companie sănătos, bine îngrijit și grefă, gata să rămână într-o casă nouă. Ca crescătorii cresc, acestea trebuie să corecteze câinele corect și să urmeze starea ei de sănătate.

Atunci când cumpără un câine, aveți dreptul de a afla toate informațiile necesare cu privire la hrănire, formare și animalele de companie pentru animale de companie. Sfatuiesc sa cumpere pui, care încă nu au împlinit 2 luni. La această vârstă, ei sunt cel mai distractiv și jucăuș, mai ușor să se obișnuiască cu noua locuință.

Trebuie acordată atenție la unele nuanțe:

 • Atunci când alegeți un animal de companie o inspecteze cu atenție+
 • Culoarea lânii ar trebui să fie uniformă+
 • De asemenea, în urechi și nas trebuie să fie evacuate+
 • În cazul în care carcasa este prea extinsă, este mai bine să aleagă un alt animal de companie+
 • semne bune sunt un dezvoltate toracice.

Verificarea pentru boli congenitale este importantă, mai ales dacă aveți de gând să rasa. Experții act de faptul că această specie este adesea născut cu diverse defecte transmise prin moștenire. Una dintre cele mai comune boli este insuficienta renala.

Pentru o singură gunoi, câinele poate aduce până la 6 pui. De îndată ce animalele de companie vor crește puțin, ei trebuie să fie verificate la medicul veterinar pentru boli și abateri.

În următorul videoclip veți găsi mai multe informații despre rasa de câine Sharpey.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: