Totul despre Alapakh purebred Bulldogs

Totul despre Alapakh purebred Bulldogs

Dog de reproducere este una dintre cele mai populare activități care are ca scop de reproducție și îmbunătățirea diferitelor rase de câini. Aceste animale de-a lungul anilor au ocupat primul loc în popularitate în rândul animalelor de companie domestice. Federația Chinologică Internațională are un număr foarte mare de tipuri diferite de reprezentanți ai familiei P., care diferă în mărime, culoare și numire, dar nu toate dintre ele sunt recunoscute de către această structură.

Unul dintre roci neînregistrate este Alapakh rasa pura Bulldog, pe care kinologists recomanda neapărat atenție achitării.

Origine

Alapakhsky jumatate sânge Bulldog este una dintre cele mai rare specii care în lume nu există mai mult de 200 de persoane.

Pentru a determina această specie, sunt utilizate alte nume de rasa – Alpbach, Otto și Alapach.

Alapakh Bulldog a devenit avocatul acestei specii, care a avut un devotament incredibil proprietarului său și de mai mulți ani, a venit la mormântul proprietarului său și păzit-l.

In anul 1800, celebrul amelioratorului Beck Leyen, a început procesul de promovare a acestei specii, Ca rezultat al cărui număr de persoane din diferite țări ale lumii, a fost crescut în mod semnificativ.

Cu toate acestea, până în prezent rasa rămâne Federația Chinologică Internațională nerecunoscută.

Descrierea rasei

Alapakhsky De rasă pură Bulldog – rasă rară, istoria de origine din care și speciile sale caracteristici încă provoacă un număr foarte mare de dispute intre crescatori din intreaga lume. Creșterea numărului de persoane adulte de sex masculin atinge 60 cm, iar masa poate depăși 40 kg. Greutatea cățelele nu este mai mare de 35 kg, iar o creștere nu depășește 55 cm. Speranța medie de viață a animalului într-un mediu confortabil este de 14 ani.

Cainii din aceasta rasa au un fizic dens, fără depuneri de grăsime în exces, un organism pătrat, precum și aspectul muscular și sport. la nivel de san si proeminente. cutie craniană Flusted pe întreaga suprafață este acoperită cu mușchi. Animal are o tranziție bruscă între zona frunții și nas. Între globul ocular, o canelură pronunțată ar trebui să aibă loc.

plimbare rotund și cavitate largă, cu o falcă mare, care este avansat înainte. standarde de rasa permit o gustare. În zona de obraz există o cantitate mică de piele agățat, care are o culoare închisă și umbră bogat.

Suprafața superioară a pasajelor nazale are o suprafață plană și de formă largă, precum negru sau maro.

Dimensiunea medie a ochilor cu aterizare standard,. trăsătură distinctivă a rasei – prezența unor nuanțe multicolore de globi oculari.

Retragerea din standard este pronunțată proteine ​​și pleoape de roz.

Urechile mici, strâns adiacente, ușor aruncate înapoi. Chiuvetele proprii sunt situate în partea de sus a coroanei, care oferă unghiularitate și mai mare a capului. Animalele care au o formă greșită a vopselelor, la naștere sunt respinse.

Zona masivă și de col uterin are o ușoară îngustare pe compușii cu capul, iar mușchii dezvoltați ajută la lupta împotriva adversarilor. Coada masivă, lungă și musculară, cu skistema mobilă.

Animalele pot avea atât cozile cumpărate, cât și cele fără none.

Câinii au membre drepte și puternice fără secțiuni articulare pronunțate. Datorită degetelor puternice și amplasate pe scară largă, animalul dobândește o stabilitate suplimentară și mobilitate.

Câinele are o lână scurtă, strălucitoare și rigidă, care poate fi următoarea nuanțe:

 • negru+
 • alb+
 • Maro+
 • ghimbir+
 • marmură+
 • cu subpassions+
 • Multicolor.

Particularitatea acestei rase nu este numai într-un aspect aparte, dar, de asemenea, în dimensiunea canalelor lacrimale, care sunt foarte scurte și curbate, ceea ce creează dificultăți pentru trecerea fluxurilor de aer.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice alt animal de companie, Alapach are un număr de caracteristici pozitive și negative.

Avantaje:

 • devotament+
 • răbdare+
 • Abilități intelectuale ridicate+
 • mobilitate+
 • Dragostea pentru jocuri active și de divertisment de familie+
 • Nivelul ridicat al cursantului+
 • Colegiu+
 • Răspunsul rapid la amenințare+
 • Observarea și atenția+
 • Evaluarea independentă a situației+
 • abilități analitice dezvoltate+
 • maximă precauție în timp ce joacă cu copii mici și animale+
 • Abilitatea de a folosi ca bodyguard.

Dezavantaje:

 • Creșterea agresiune+
 • lipsa de competențe pentru a proteja un teritoriu mare+
 • Percepția agresivă de comportament neloial+
 • Disponibilitatea sforăit+
 • intoleranța norocos.

La alegerea unui catelus, trebuie avut în vedere faptul că aceasta rasa este înscris în lista celor mai periculoase câini din lume.

Caracteristici de temperament

De rasă pură Alapakh Bulldog – un dedicat, pacient și animale mobil, care este un asistent de încredere și un prieten pentru proprietar. În ciuda aspectul său pupa, animalele de companie nu este destinat pentru protecția teritoriului.

Acesta poate fi folosit ca gardă de corp, care va fi gata să dea viața de dragul securității membrilor familiei protejate.

Persoanele care au petrecut cea mai mare parte a timpului la locul de muncă, este mai bine să renunțe la achiziționarea acestei rase din cauza intoleranței față de singurătate.

Un animal are nevoie de contact permanent cu proprietarul și toți membrii familiei.

Fundația pe termen lung fără comunicare provoacă dezvoltarea depresiei și a statului oprimat și se manifestă în următoarele acțiuni:

 • de apel și lătratul constantă+
 • Refuzul de a mânca și apă+
 • cauzând prejudicii proprietății+
 • Rularea teren.

Checologists recomandăm să acordați atenție acestei rase pentru familiile cu copii care trăiesc în zone în care disfuncționale plimbarea obișnuită în stradă poate transporta o amenințare pentru viață.

Părinții pot lăsa copilul lor pentru a da drumul la o plimbare, fără a supraviețuit pentru siguranța lui.

Un devot, animale de companie și atent inteligente nu va conduce ochii de la secția de-a lungul tot timpul stau pe stradă și, dacă este necesar, fără o echipă preliminară va fi dus de urgenta la apărarea. Chiar și în procesul de un joc captivant, câinele își păstrează vigilența și simțul responsabilității pentru copil.

Înainte de a cumpăra această rasă, câinii sunt recomandați să acorde atenție particularității dezvoltării creierului într-un animal, care se dezvoltă doar până la 5 luni, iar capacitatea de a percepe informații noi și a antrenat aproape dispare după 7 luni.

Adecvarea și educația câinelui adult depind direct de volumul cunoașterii pe care PET le va primi în copilărie.

În absența timpului sau a cunoștințelor de a instrui câinele, experții recomandă să solicite ajutor la concentrarea experimentată, ceea ce va ajuta la ajustarea comportamentului fiarei. Animalele care nu au fost instruite la o vârstă fragedă devin incontrolabile și agresive nu numai pentru persoanele neautorizate, ci și proprietarilor lor.

Procesul de instruire ar trebui să fie alcătuit din următorii pași:

 • Corectarea comportamentului, dezvoltarea de ascultare, precum și instruirea pentru controlul caracteristicilor agresive+
 • Echipe de instruire și învățare.

În legătură cu prezența unei naturi intense și agresive, în timpul formării este strict interzisă să bată, să umilească și să insulte un animal inteligent care poate chiar să se răzbune pe proprietarul său.

Condiții de conținut

Animalele sociabile și mobile aparțin negativ carcaselor mici, conținutului pe lanțuri și spații închise.

Câinele unui prieten ar trebui să trăiască pe un teritoriu cu proprietari și să aibă un contact constant cu ei.

Dacă animalul este încă în aviare, atunci zona ei ar trebui să-i permită să se miște liber, iar proprietarii trebuie să comunice în mod constant cu ea și să-i dea o perioadă maximă de timp.

Animalele care sunt conținute în celule au un caracter crud, un comportament inadecvat și agresiune față de ceilalți, inclusiv proprietarii.

În cazul unui sejur de câine într-o casă sau un apartament mare, este recomandabil să o aloce cameră separată și oferă libera circulație în întreaga zonă de living.

Pentru a menține o masă stabilă a corpului și un sistem muscular dezvoltat, un câine nu ar trebui să fie stins de două ori pe zi, dar, de asemenea, încărcați-l cu exercitarea.

Cazarea în condiții incomode pot provoca apariția unor răni, fracturi, precum și un decalaj și de mușchi se întinde.

Decât feedul?

Pentru creșterea și dezvoltarea completă, animalul trebuie să primească suma maximă de nutrienți.

Dieta de animale de companie poate fi compus din amestecuri de alimentare finite și produse naturale.

Atunci când se hrănește de cumpărare uscat este necesar să se aleagă compozițiile destinate pentru rasele de talie mare de câini.

Experții recomandă să acorde prioritate feed-uri de înaltă calitate, Care sunt fabricate din produse naturale și conțin numărul minim de coloranți, stabilizatori și amplificatoare de gust.

Când este utilizat în dieta produselor naturale, este necesar să echilibru în mod corespunzător numărul de proteine ​​și carbohidrați.

Pentru această rasă, cantitatea optimă de proteine ​​este de 80%, iar carbohidrați – 20%. PET poate da carne, organe de carne, decupare, vene moi, ficat și țesut muscular.

Pentru a menține un echilibru de vitamină și minerale, un animal de companie trebuie să primească în mod regulat pește, legume, cereale și produse lactate.

Este strict interzis să dea o grăsime interioară de câine, piei de animale și oase.

Sub interdicție este mâncarea de la masă, maioneză, condimente, fructe de citrice, produse fast-food, patiserie dulce, ciocolată și conserve alimentare.

Dieta persoanei adulte trebuie să fie formată din două ori hrănire, care trebuie să fie exercitată după o plimbare.

Cum să vă îngrijiți?

Aceasta rasa se referă la specii nepretențioase care au nevoie de îngrijire minimă. pieptănare animalelor ar trebui să fie cheltuite de 2 ori pe zi, cu o mănușă de box speciale, iar în timpul perioadei de linie, grija de lână ar trebui să fie efectuată zilnic.

Pentru a preveni apariția unui miros neplăcut, un animal de companie trebuie să dețină de 3 ori pe an, de proceduri de apă, folosind sampoane speciale și a părului și produse de îngrijire din piele.

În perioada de toamnă și de primăvară, procedurile de apă sunt efectuate în funcție de necesități.

Inspecția ochii și urechile trebuie să fie efectuate de mai multe ori pe lună, iar dacă aveți nevoie pentru a curăța și clătiți aceste organe. ajustarea lungimii Claw este, de asemenea, o procedură obligatorie, care se realizează cu ajutorul organismelor speciale.

Respectarea regulilor obișnuite de îngrijire a lui Petric va ajuta la prevenirea apariției următoarelor patologii:

 • Tulburări ale kidneck+
 • Boli ale sistemului endocrin+
 • boli maligne osoase+
 • Boli ale sistemului musculoscheletal+
 • ochi Cherry.

Mini-role Despre un Pet intern – Alapakh Buldog Purebred poate fi vizualizat mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: