Totul despre alb jucărie Terreers

Totul despre alb jucărie Terreers

Rus Terrier Toy – popular rasa Dog. Proprietarii atrag dimensiunea miniatura a câinelui și posibilitatea de a păstra într-un mic apartament. Grija terrier-ului este mai ușor, cel puțin, datorită faptului că nu este nevoie în fiecare zi, de două sau de trei ori pentru a elimina câinele în stradă – poți pur și simplu preda la un scutec sau tavă. Există mai multe varietăți de terrier care diferă în culoare, dar, probabil, cel mai puțin pot fi găsite în rasa albă.

Particularități

Alb Terrier Toy nu este popular cu crescătorii pentru motivul că această specie este căsătorie. Aceste persoane sunt cernute și nu participă la reproducție rasa. Nu luați câinii albi și participarea la expoziție. Cu toate acestea, acei oameni pe care interesele câine exclusiv ca un prieten cu patru căi, și nu ca un obiect de câștiguri, nu te uita la culoarea și barca un catelus alb.

În general, un animal de companie cu lână albă nu este diferită de congor lui negru și tangibil. Toy Terrier rus este considerat o rudă a TOE limba engleză, ambele rase au o origine similară, dar subspeciile din Rusia au o serie de diferențe genetice, deoarece multe rase au participat la apariția sa, inclusiv movile.

Pe plan extern, rusul, terrier de culoare alba arata foarte atractiv. Mulți proprietari nu sunt interesați de originea sa și, în mod convențional vorbind, statut social, deoarece culoarea alba face fata acestei unghii încă caine compact. În general, ponderea subspeciei rusești de obicei nu depășește 3 kg, Dar totul depinde de starea de sănătate și a condițiilor de conținut. Creșterea în greabăn de Oracker rusesc este de 20-25 cm.

Cel mai adesea câini cu părul neted se nasc, dar există reprezentanți cu părul lung al rasei.

Caracter

Intelligence Persoanele albe, excluse din standardul de stâncă, nu sunt inferioare frațiilor și surorilor lor mai prestigioși. Mai des, jucătorul rusesc arată truc. Mulți dintre ei au sensibilitate și înțelegere și simt în mod clar starea de spirit a proprietarului. Dacă proprietarul a dat o slabă, câinele va începe cu siguranță să-l folosească, făcându-se o amantă în casă.

PET are un caracter fierbinte și o memorie excelentă. Chiar și în câțiva ani, câinele este capabil să-și amintească persoana la care a fost legat. Reprezentanții acestei rase sunt foarte emoționali și energici. Adesea puteți vedea cum un astfel de câine se agită pe mâinile hostessului și nu se întâmplă din cauza lașicii sau a frigului, ci numai pentru că Un animal trebuie să-mi arunce energia.

În ciuda dorinței de a-și manipula proprietarul, Terrierul de jucărie rus este un animal de companie foarte prietenos și prietenos. El nu prezintă agresiune față de gospodării și se înțelege bine cu alte animale de companie, deși uneori un iubit poate fi gelos.

Aceste animale sunt perfect legate de copii și vor afecta micul proprietar. În plus, pentru părinții tineri, această rasă este cea mai relevantă, deoarece nu au timp pentru mersul câinelui, iar această rasă este ușor de pronunțat la un scutec sau o tavă. Problema în conținut poate să apară atunci când copilul va crește și va începe să se joace pentru a avea un PSA, enervându-l cu acțiunile sale inexacte.

Din acest motiv, se recomandă să începeți un câine numai atunci când ajungeți la membrul familiei mai tineri de la vârsta de 6 ani.

Îngrijire

Îngrijirea terrierului de jucărie alb rus complicat tocmai specificul lânii sale. Culoarea albă se deschide o gură toate poluarea, dar poate e chiar plus, deoarece proprietarul Estet apare un motiv pentru a curăța lână animalului tau de companie. În caz contrar, de îngrijire pentru un câine alb nu diferă de la alții. Aceasta trebuie să fie efectuate în mod regulat. Dacă este o varietate cu par lung, procedurile apoi pieptănate li se recomandă să participe.

Nu uita despre starea ochilor și urechile câinelui. Când descărcarea, puroi, miros neplăcut, precum și observând că animalul Combes ochi sau ureche, trebuie să atribui imediat medicul veterinar pentru animale de companie. Dacă există o ușoară lacrimă, nu ar trebui să scadă imediat într-o panică – rezisti ochiul unui câine cu apă caldă sau un ceai de sudură puternic.

Așa că animalul nu a răsuciți gheare, acestea ar trebui să fie luate în timp util. Așa că blana unui animal de companie sa uitat curat și bine întreținute, trebuie să-i dea vitamine speciale. Va fi mai bine dacă sunt numiți de către un specialist. O atenție deosebită a lânii curate este importantă pentru a plăti în vară. Apropo, este momentul în care o colorare albă poate servi purtătorul său cu un serviciu bun, deoarece pe un fundal luminos, puteți vedea clar că bifați și scoateți-l pe câine în timp.

Conţinut

Acest mini-câine este în mod constant în zona de risc din cauza parametrilor săi. Este ușor să loviți ușa sau să o puneți accidental pe coada scaunului, așa că atunci când jucăria rusă este păstrată în apartament. Fiecare proprietar imediat după apariția unui catelus în casă se confruntă cu nevoia de a-l învăța la toaletă. Primul pas – Predarea la scutec.

Pentru aceasta, scutecele trebuie să fie pus într-un loc convenabil pentru un animal. Dacă animalul de companie a mers la toaletă în colțul îndepărtat, este recomandat să umezi o parte a scutecului în deșeuri lichide și să-l puneți înapoi. Prin miros, câinele va înțelege că data viitoare când trebuie să faceți față. Luând un catelus la toaletă, Nu este nevoie să-l certați sau să strigați – merită să fiți răbdători, recompensați-l cu mângâiere și delicatețe în caz de succes.

Nu este nevoie să laudeți copilul până când el face pe deplin lucrurile sale intime în locul potrivit, altfel el nu va înțelege ce aprobare.

Urmatorul pas – Predarea la tava. Trebuie să puneți o oală cu un umplutură în același loc în care scutecele stătea. Prima dată când sculperul obișnuit pentru un catelus poate fi pus pe vârf – treptat el va experimenta să facă fără ea. Când un catelus atinge vârsta de două luni, se desfășoară vaccinarea, după care câinele poate fi lansat în stradă. În cazul unui rus to-terrier, acest lucru nu este necesar, deoarece deșeurile lichide și solide sunt destul de mici și de obicei, atunci când curăță tava, proprietarul nu afectează neplăcerile.

Chiar dacă proprietarul este mulțumit de vizita la câinele toaletei „acasă”, animalul de companie este încă important să meargă periodic, astfel încât să se poată vărsa în timp ce se plimba energia. Mai ales jogging activ al acestui câine pentru nimic – sunt doar talenți. Dar plimbarea în mișcare în jurul curții va permite PSU să dezvolte labele și să obțină satisfacție emoțională din aventurile noi de stradă. Nu uitați de vreme rece pentru a pune pe animalele calde de animale.

Terrierii de jucărie rusă tind la obezitate – au un bun apetit, care este confuz un proprietar greșit. Din acest motiv, este foarte important să nu conciliați câinele, deoarece de la excesul de greutate PSA există probleme grave de sănătate.

Este imposibil să hrăniți oasele de companie, alimentele afumate, grase, prăjite și dulci. Se recomandă să se pronunțe preferințele fluxurilor finite ale clasei premium și superioare cu respectarea obligatorie a ratei zilnice în funcție de greutatea câinelui. Numărul de porțiuni poate fi calculat prin formula pe care producătorii de hrană de înaltă calitate conduc pe ambalaj.

De asemenea, puteți viziona un videoclip despre rasa jucăriilor rusești rusești.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: