Totul despre alimentările Aatu

Totul despre alimentările Aatu

Pet de sănătate depinde de nutriție de înaltă calitate și de îngrijire. Pe piața rusă, produsele companiei Aatu, care este produs în Marea Britanie, se bucură. Alimentare face parte din abordarea holistică, astfel încât să puteți spune cu încredere că calitatea lor este la cel mai înalt nivel. Luați în considerare caracteristicile produsului mai detaliate si gama de acest producător.

Particularități

Compania AATU produce alimente pentru câini și pisici de dimensiuni, vârstă și rasă. Principalul avantaj al produselor este compoziția de calitate a ingredientelor naturale. Unele tipuri de cereale pot provoca o reacție alergică, astfel încât producătorul nu le utilizează, a refuzat, de asemenea, gluten și cartofi. Despre sănătatea și siguranța animalului de companie nu pot fi îngrijorați – nu există amplificatoare artificiale de gust și arome în pupa, nu există conservanți și alte componente dăunătoare. Trebuie remarcat faptul că în sortiment sunt atât alimente uscate, cât și umede, astfel încât toată lumea poate alege ceva potrivit pentru prietenul său cu patru picioare. Produsele sunt meritate foarte populare, este utilă și naturală, ajută la consolidarea imunității animalelor și, de asemenea, pune organismul cu minerale și vitamine. În ceea ce privește deficiențele, nu există niciun feed separat pentru persoanele în vârstă, gravide sau sterilizate, precum și nu există nici o dieta medicala.

Pisici și o revizuire a hranei pentru pisici

Noutatea pe piața internă pentru oțelul de producție britanică pentru pisicile de diferite rase. Producătorul se referă produsele sale la categoria de titulari, ceea ce înseamnă că se folosește numai acele ingrediente pe care oamenii chiar pot consuma. O caracteristică distinctivă a acestor alimente este utilizarea unei formule exclusive. Se află în faptul că există 8 culturi diferite în compoziție, cât mai multe tipuri de fructe de fructe și același număr de condimente, plante și ierburi. Ingredientele de cereale nu sunt utilizate. Produsele pot fi numite prime, deoarece majoritatea carnea naturală este, și anume: 85%.

Uscat

Cat somon & hering Include hering uscat și somon, fără oase pe care le veți găsi. În hrană, procentul ridicat de proteine ​​și puțin grăsime, care este important. Trebuie remarcat faptul că această serie este potrivită pentru pisicile medicale. În plus față de pește, leguminoase, roșii, morcovi și cartofi dulci sunt folosite în pupa. Toate acestea set de boabe diluate și fructe, condimente și plante. Beneficiile liniei pot fi atribuite conținutului de taurină, aminoacizi și elemente de animale importante pentru corp ca calciu cu fosfor.

Cat Chicken Series Include carne de pui infecțioasă și deshidratată, somon de bulion și grăsime grasă. Datorită acestei compoziții, alimentele vor furniza o nutriție echilibrată și va permite corpului să fie saturat cu vitamine, macro și microelemente, aminoacizi. Nu există coloranți artificiali sau conservanți nocivi.

Dacă animalul preferă carnea de rață, cu o astfel de formulă este oferită Cat Duck, În care, în plus față de păsări, există și un pește. Datorită acestui conținut, animalul va primi proteinele necesare.

Această linie este singura dintre hrana uscată, în care grăsimea este de 20%, care ar trebui luată în considerare, deoarece ceva mai ușor este necesar pentru animalele castrate.

Dacă animalul dvs. de companie suferă de o greutate excesivă și căutați un produs alimentar, acordați atenție altor categorii în sortimentul producătorului.

Umed

Majoritatea proprietarilor vor fi de acord că urechile cum ar fi plăcintele și mâncarea conservată, adică mâncarea umedă. Prin urmare, compania a încercat să creeze o linie de produse alimentare care să respecte cereri mari. În lista rațiilor, puteți găsi astfel de combinații ca somon, creveți și pui, pui și fazan, curcan și gâscă. Astfel de fluxuri sunt oferite în bufe, care sunt foarte convenabile și pot fi combinate cu putere uscată ca adăugare.

Pisicile nu refuză fructe de mare, astfel încât compania oferă linia de somon, pui și creveți, în care există creveți, somon și pui. Aceasta este masa pentru animalele adulte, acesta are un conținut mare de ingrediente din carne. Acest produs se aseamănă cu alimente uscate: aproape 40 de componente sunt folosite aici, printre care există mai multe legume și leguminoase, sunt fructe cu boabe, acestea conțin o mare varietate de substanțe nutritive și elemente utile.

Pentru pisici adulte concepute de pui & Fazan hrana pentru animale, unde principalele componente sunt carnea de pui si fazan, precum și bulion. Trebuie remarcat faptul că carnea de fazan este exotică, așa că nu este atât de mult în această serie. O trăsătură distinctivă a hranei pentru animale este o compoziție bogată în proteine.

ficat de pui și carne de rață sunt utilizate în Duck & seria de pui Ficat. Produsele au o compoziție bună, cu un set bogat de ingrediente, astfel încât o astfel de nutriție poate fi considerată completă și echilibrată. Marele avantaj al acestei alimentări este conținutul de condroitina si glucozamina. Aproape toate feed-uri de pisici au aceeași compoziție, diferența constă numai în principalele ingrediente.

Există, de asemenea, un sortiment Seria Turcia și Goose (Curcan și gâscă) și Pisici de pui & prepeliță (pui și prepeliță).

Varietate de produse pentru câini

Pentru a crea un flux de câine, fabricantul aderă la următoarea formulă – numărul de proteine ​​animale este de 34%, lipide nu sunt mai mari de 20% și un pic de fibre vegetale. Dacă vorbim despre o dietă monobelka, trebuie remarcat faptul că carne proaspătă preparată este folosită pentru respectarea, în care nu există un singur conservant. Compania oferă alimente uscate și umede pentru prietenii cu patru picioare. Aici este o listă de linii cu compoziția lor.

Amestecuri uscate de somon Puppy este conceput pentru puii de rase diferite. Ingredientul principal este somonul, astfel încât valoarea energetică este de 376 kcal. Colorarea monobel cu rața pentru câinii adulți este prezentată în seria Aatu Duck. Cu patru picioare nevoie nu numai în carne, dar, de asemenea, în pește, deoarece conține o mulțime de elemente utile, astfel încât produsele alimentare poate fi diluat cu somon & Hering, care include somon și hering. Acest produs este destinat pentru câini adulți, cu toate acestea, rasa nu contează. TURCIA acționează ca principal ingredient cu un curcan.

După cum sa menționat mai sus, sortimentul de furaje este foarte diversă.

Specialiștii recomanda amestecarea alimentelor uscate, cu atât de umed încât câinele devine o nutriție completă.

Prin urmare, ar trebui să acorde atenție Conserve cu carne de pui de pui, din care nici un animal de companie. BEEF & BUFFALO Premium Series Include bivol și carne de vită, astfel de ingrediente sunt potrivite pentru adulți de orice rasa. Există alimente umede cu carne de porc și de mistreț – Mistreț & Carne de porc.

După cum puteți vedea, înțelegeți compoziția pur și simplu, deoarece ingredientul principal este întotdeauna indicat în numele produsului. Datorită acestei diversități, puteți face o dietă deplină pentru prietenul dvs. cu patru picioare, pentru a nu oferi dependența de acest sau la tipul de hrană. Veterinarii recomandă amestecarea alimentelor conservate cu amestecuri uscate, având în vedere preferințele gustului câinelui lor. Nu există culturi de cereale în canditate, ceea ce reprezintă un avantaj, deoarece pot provoca o reacție alergică și nu sunt întotdeauna ușor absorbite de corp.

Numeroase comentarii de consum care au folosit deja produsele Aatu susțin că animalele lor de companie, cum ar fi o astfel de alimente, pe lângă criteriul principal pentru achiziționarea de furaje este compoziția naturală, iar producătorul a furnizat. De aceea Puteți încerca să faceți o dietă din serii diferite, având în vedere vârsta și preferințele prietenului preferat cu patru picioare.

Singurul lucru care este important pentru a acorda atenție este intoleranța individuală a anumitor componente și dacă câinele are pentru ceva alergii, să înceapă cu medicul veterinar.

Feedback de la brandul AATU veți găsi în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: