Totul despre Chihuahua tip Dir

Totul despre Chihuahua tip Dir

Chihuahua – rasa câinilor mici drăguți, care are mai multe soiuri. Cele mai populare dintre ele sunt cobbii pufoase și dir de scurtă durată. Toddlele celei de-a doua specii sunt ca Deer, au fost numite – cerbi, că în traducere din engleză înseamnă „Deer”. În Rusia, aceste copii sunt un pic, deoarece mai mari cobbies cu parul lung sunt populare cu popularitatea noastră, dar harul fragil al cerbului nu a reușit să locuitorii din continentul nord-american.

Agresivitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Linka

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Sănătate

Bun

(Evaluare 4 din 5)

Inteligență

Standard

(Evaluare 3 din 5)

Activitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Zgomot

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Instruire

Mijloc

(Evaluare 3 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Perioade scurte

(Evaluare 2 din 5)

Calități de securitate

Lipsa

(Evaluare 1 din 5)

* Caracteristica rasei „Chihuahua” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Istoria rasei

Există mai multe versiuni privind originea rasei Chihuahua. Unul dintre ei ia în junglă pe teritoriul Mexicului, unde erau câini de Terechich înainte de descoperirea Americii. Ei au fost lung și mai mare decât julitura chihuahua moderne. Din secolul al 9-lea al erei noastre, teritoriul Mexicului moderne locuite oamenii din toltecă, care domesticite Terechichi.

În primul rând, câinii au fost folosite ca hrană, apoi ca asistenți în timpul de vânătoare. S-au găsit înmormântarea proprietarilor împreună cu câini. În secolul al XII-lea, azteci demis tolteci cu terenurile lor, au adoptat obiceiurile poporului expulzate și a continuat să folosesc cîinii la vânătoare și ca înmormântări rituale.

Până la mijlocul secolului al XVI-lea, civilizația aztec a fost distrus de conchistadorii, brutal distruse și animale de companie. A fost posibil să supraviețuiască doar părți de câini care a fugit în junglă și în cele din urmă. Mumped Mexicanii animale de pădure din nou domesticit. În mijlocul secolului al XIX-lea, americanii au devenit câini destul de mici și au început să cumpere pui de la rezidenții locali.

Există atât a doua versiune europeană a originea rasei câinilor mici. Crediții au descoperit că Chihuahua se naște cu un primăvară non-octurizată, la fel ca Bologna Medteranean Island Malta, situată în apropiere de Italia. În afară, susținătorii acestei teorii au fost pictate în capela Sicastinei din Vatican, unde artistul italian Botticelli a descris un băiat cu un câine, foarte amintește de Chihuahua modern.

Pictat a fost făcut în 1481, înainte de deschiderea America Christopher Columbus. Sfârșitul litigiului în această întrebare a fost genetica pusă, ceea ce a confirmat relația lui Terechich cu viziunea modernă a câinilor miniaturali.

În 1923, în Statele Unite a fost creată Primul Chihuahua Club National, În același timp, standardul oficial al câinelui, care a fost doar martorul buna. În 1954, standardul a doua (cu două specii) ale acestui animal dezvoltat în Chihuahua Club britanic.

Aspectul oficial al Chihuahua în Rusia este considerat a fi 1959, când Fidel Castro a dat Nikita Hrușciov o pereche de caini din aceasta rasa.

DIR Chihuahua Descriere

Câinele cerb este atât de ușor și elegant, care în timpul Running pare impresia unei teama de pământ, ca și în cazul în care labele ei nu se referă la. Conform standardului rasei, mărimea animalului nu trebuie să depășească 23 de centimetri în greabăn. Se cântărește copii de la o Policalogram de până la trei kg. Se pare ca chihuahua, după cum urmează.

 • Micul cap cu o față alungită și urechi mari foarte plantate în unele asociate cu un cerb, altele – cu un mouse volatil.
 • Ochii nu sunt mari, dar convexă, astfel încât acestea par expresiv.
 • Nasul repetă culoarea dominantă, deși poate fi negru.
 • Neck este mai lung, dacă vom compara cu Cobbies.
 • Torsul în Chihuahua Dir este mic, dreptunghiular, cu un sistem osos lumină. Lipsa de mușchi vizibile subliniază rasa fragilitate.
 • Pieptul este îngust, pe un corp mic pare armonios.
 • Suprafața dreaptă netedă se transformă într-un ușor subevaluat.
 • Glow Belly completează imaginea unei figuri subțiri.
 • În membrele lungi subtile de greutate absolut nici musculare. Deci, câine mers pare bine, agitat.
 • Coada este subțire, destul de standard, dar dacă comparați cu cobbies – lung.
 • lână scurt adiacent corpului.

Chiar înainte de mijlocul secolului trecut, de tip Chihuahua Dir a fost foarte popular.

Conform standardului, câinii adulți nu ar trebui să aibă ușurință și har, care se găsește adesea în rocile moderne. Dir de astăzi este pe punctul de a standardului.

Caracter

Psyche de Chihuahua Dir Câinii nu este suficient de puternica, devine clar un an de la naștere. Animalele pot manifesta temperament fierbinte, iritabilitate. În acest sens, Cobbies sunt mai multe puncte și calm.

schimbare de masă este, probabil, singurul dezavantaj în natura acestor copii. Calitatea lor este lăudabil curajul cu care se grăbesc să contravenientului locuințe. În ciuda fragilității vizibile, Chihuahua este destul de durabil și puternic. Acestea sunt obligatorii pentru proprietar, ei pot obține, împreună cu toți membrii familiei și animalele de companie domestice, dar se tem de alții. Câinii sunt în mișcare, jucaus, curios și destul de inteligent.

Îngrijire

Chihuahua Dir nu a fost creat pentru stradă, în direct un astfel de caine poate doar la domiciliu. Dar pentru o plimbare de care are nevoie să se retragă, deoarece acestea vin cu toți câinii. Nu face acest lucru în timpul iernii. În timpul declinului temperaturii interseasonal, animalul de companie este pus pe îmbrăcăminte specială.

Dacă în interior sunt cool, îmbrăcămintea dobândește acasă.

În ciuda faptului că câinele este neted, aceasta trebuie să fie șters de mai multe ori pe săptămână. animale de îmbăiere rare. Unghiile tăiate de două ori pe lună. Urechile și ochii trebuie verificate în mod regulat, ca să nu rateze procesul inflamator. Câinele dă delicatese destinate pentru a curăța dinții din raidul alimentar, pentru aceleași obiective pe care le gnaws jucării.

In dieta de animale de companie poate fi de alimentare industriale speciale destinate pentru câini de talie mică. Dar, de multe ori proprietarii le hrănesc cu produse naturale: carne, pește fiert, fără oase, terci. O treime din vase se adauga legumele, le amesteca cu carne și terci.

În ciuda faptului că crescătorii din Rusia preferă să rasa Chihuahua Kobby, dacă se dorește, puteți găsi o dir cu documente. Costul de pui variază de la 20 la 35 de mii de ruble.

Pe diferența în tipurile de chihuahua, avantajele și dezavantajele lor, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: