Totul despre furaje Purina Pro Plan

Totul despre furaje Purina Pro Plan

Purina Pro Plan a devenit una dintre primele alimentărilor, apreciate de către crescători profesioniști din Rusia. Acest producător are un produs destul de echilibrat, există alimente umede cu un miel, porțiuni uscate de alimente sterilizate, Nutrisavour Junior pentru juniori de 10 kg și alte opțiuni adecvate pentru pisici și câini cu nevoi diferite. Pentru a înțelege întreaga gamă de feed-uri, caracteristici și avantaje vor ajuta comentarii revizuire și descrieri ale caracteristicilor mărfurilor fabricate sub marca Pro Plan Purina lor.

Particularități

După fabricarea de alimente speciale pentru animale părea să fie excese. Totul sa schimbat abordarea oamenilor de afaceri americani. Este Statele Unite, inițial indicat ca țară-producător de furaje Purina Pro Plan, deși în prezent această marcă comercială este deținută de International Corporation Nestle cu plante din întreaga lume: din Franța și Canada în Rusia. Istoria companiei are mai mult de 120 de ani. Odată ce Cum Pro Planul a devenit o mântuire reală pentru crescători, azi aleg propriile lor animale de companie pentru ei înșiși, inclusiv cei care nu participă la reproducție de reproducție.

Purina caracteristică Pro Plan de alimentare al Pro Plan Purina brandul poate fi numit diviziunea lor în clase. Dietele veterinare sunt conforme cu standardele superpremium, alte produse – Premium.

Clasa de clasă holistică sub această marcă nu produce.

Comparație cu alte mărci

Proprietarii în selecția hranei de animale adesea apare întrebarea care produs este mai bun. În cazul planului Purina Pro, cel mai simplu mod de a face o comparație cu alte branduri din aceeași clasă.

 • Hill’s. Lider de piață recunoscut, cu o gamă largă de hrană pentru pisici și câini. Concurența direct cu Planul PRO nu poate datora diferenței din clasă. Aici câștigă definitiv deal. Încrederea consumatorilor în el este, de asemenea, mai mare.

 • Brit. Produsul producției europene, marca are hrană premium și superficientă. Gama de produse este destul de largă, nu există plângeri speciale despre aceasta, dar pot apărea întrebări în compoziție. Nu toate furajele brand este destul de sigur pentru pisici și câini cu alergii alimentare sau urolitiaza.

 • Royal Canin. Una dintre cele mai renumite alternative la Planul de alimentare Pro. Linia de produse este foarte diversă, nu există probleme cu cumpărarea și selecția pentru animale. Dar acest brand are un procent destul de mare de componente de grăsime în rații, acestea conțin cereale și alte agregate ieftine care reduc competitivitatea produselor.

 • Potrivire perfectă. Nu este cea mai bună soluție pentru înlocuirea Pro Plan de alimentare. În funcție de conținutul de proteine ​​animale, alimentarea de brand este aproximativ suficient, mai degrabă, la clasa economica, compozițiile nu sunt echilibrat. Plusul principal al acestor rații este costul lor disponibil.

În general, Purina Pro Plan poate deveni o alternativă demnă la feed-urile altor mărci. rații echilibrate făcute cu privire la standardele de calitate americane destul satisface nevoile de casă, muncitori, animale tribale. Este important doar să se apropie gânditor selecția de nutriție pentru un anumit animal de companie.

Varietate de alimente feline

Purina alimentare cu energie super-premium Pro Plan este dezvoltat de o luare de brand în considerare nevoile individuale ale fiecărui animal de companie. Toate formulele au o compoziție specială. Opțiunea Messenger, mese cu un miel, iepure sau somon sunt potrivite pentru animalele cu un tract digestiv sensibil. Figura se adaugă ca o componentă vegetală.

Pentru animalele de companie sterilizate sau castrate, hrana pentru animale cu furajele de curcan și de pui care conțin aditivi pentru a îmbunătăți metabolismul și prevenirea ICD.

Uscat

Cat hrana uscata Purina Pro Plan axat pe animale de companie sanatoase, fara boli cronice. Toate produsele sunt împărțite în grupuri.

 • ADULT ORIGINAL. Hrana pentru animale adulte cu pui sau somon în pachete confortabile de greutăți diferite.
Citește mai mult  Toy terrieri Îngrijire și reguli de conținut

 • Kitten original. Demarorul cu carne de pui se potrivește pisoi la vârsta de 1-12 luni.

 • Original Senior. Hrana pentru pisici mai mari mari de 7 ani. Acesta are un conținut ridicat de somon în compoziție, normalizează scopul intestinului.

 • Elegant. Dieta speciala pentru pisici cu par lung. Ajută la menținerea frumuseții și sănătății din lână. Gust un singur – somon, ambalajul este reprezentat de opțiuni pentru 400 g, 1,5 și 10 kg.

 • Delicat. Seria pentru animale de companie cu digestie sensibilă. Interesul principal este pisicuțe și Junior produse pentru cele mai mici si adolescenti cu Turcia. Delicat Adult Senior și delicate sunt de asemenea disponibile.

 • Sterilizat. Hrana pentru animale adulți sterilizate. Printre produsele sunt opțiuni pentru alimente cu carne de iepure, rață și ficat, curcan, somon, cod și păstrăv. Animalele cu vârsta peste 7 ani sunt oferite hrană specială.

 • Kitten sterilizată. pupa mare sa încheiat cu somon în ambalaje de 400 g, 1,5, 3 și 10 kg. Potrivit pentru animalele tinere de până la 9 luni după castrare, sterilizare.

 • Optigest. Hrana pentru pisici în așteptare și proprietarii unui tract digestiv sensibil pe baza de carne de miel.

 • LiveClear. Produs special pentru a reduce numărul de alergeni din lână de pisici domestice. În prezența gustului cu curcan și somon.

 • Ușoară. nutriție specialitate pentru pisici cu corpul supraponderal bazat pe dieta de carne de curcan.

Ambalare 350, 400 și 1500 gr, 3, 7, 10 și 18 kg sunt proiectate pentru proprietarii cu cantități diferite de animale de companie. Când hrana pentru animale de cumpărare este important să se ia în considerare faptul că păstrează prospețimea nu mai mult de 6 luni de la deschiderea ambalajului.

Seria specialitate Dietele veterinare este conceput pentru pisici cu probleme medicale. Compania produce porțiuni speciale de a manca pentru animalele care suferă de:

 • patologiile Rinichi (NF)+

 • Tulburări Digestia (RO)+

 • ICD în diverse forme (UR)+

 • Obezitatea (OM)+

 • Reacțiile alergice la anumite produse (HA)+

 • Diabet (DM)+

 • insuficiență hepatică cronică (HP).

Dietele veterinare pot fi aplicate pentru viață în cazul în care pisica suferă de o boală într-o formă cronică. În fluxul de acută, timpul de alimentare este hrană specială determină medicul veterinar, pe baza analizelor și a indicatorilor obiectivi de sănătate animală.

Pugi

Toți păianjeni lichide Purina Pro Plan sunt prezentate sub formă de produse complete cu bucăți în sos sau jeleu. produse alimentare umed este compatibil cu uscat, atunci când este pornit în dieta, ponderea nutritiei principală este pur și simplu redusă. In total, in astfel de pachete individuale de 85 g. Principalele serii de Nutrisavour sunt prezentate mai jos opțiunile listate.

 • Junior. Hrana pentru pisici în creștere activă. Rapăn Nutrisavour Junior conține bucăți de dimensiunea optimă plasate în bulion delicios gelned. Hraneste contribuie la dezvoltarea creierului, ajută la dezvoltarea abilităților de mestecat, ofera un corp tot mai mare cu proteine ​​valoroase, vitamine și minerale.

 • Adult. În această serie, doar 1 tip de rotire – cu pui.

 • Delicat. Puffuri cu miel și curcan pentru animale de companie cu digestie sensibilă. Felii în sos sunt concepute pentru animalele adulte, conțin inulină pentru a normaliza lucrarea gastrointestinală.

 • Pisică de casă. Pufuri cu somon pentru pisici domestice. Compoziția include prebiotică, neutralizând mirosul de fecale, precum și aditivii pentru a controla masa corpului animalului. Alimentele sunt bogate în fibre, ajută la îndepărtarea bucăților de lână din animale de companie.

 • Sterilizat. Pisicile sterilizate și neaterate se pot bucura de spituri de nutrisoVour cu curcan, carne de pui, carne de vită sau ocean.

Seria Specializată Dietele veterinare pentru pisici este, de asemenea, disponibilă într-un format compozit convenabil. Principalele ingrediente din această linie de alimentare alimentară. Pentru componenta proteică corespunde somonului sau puiului cu conținut scăzut de grăsimi. Puteți alege masa în diabetul zaharat și patologie renală, tulburări de probleme digestive și urologice, obezitatea.

Citește mai mult  Maghiară Shepherd: Descriere și conținut

Conservat

PAstets Pro Plan sunt produse de înaltă calitate, bazate pe ingrediente naturale. Hrănirea linie de date este destul de vastă. Pentru pisoi există alimente în borcane pe 85 g cu carne de pui. Pat Kitten este potrivit pentru copii emise de lapte matern. Junior – produs adecvat pentru hrănirea animalelor de la 6 săptămâni la 1 an.

Patty pentru pisici adulte din seria adulți sunt produse de un brand de pui și pentru animalele de companie mai vechi de 7 ani – cu un ton prevenirea unui set de exces de greutate. Pisicile cu stomacul și intestinele sensibile se va potrivi Pate delicate cu curcan sau spumă blând cu un conținut ridicat de această carne dieta. Animalele, predispuse la o greutate corporală, sunt potrivite conservelor de lumină.

Turcia în sos este completat aici de un complex special de vitamine și minerale.

Animalele de companie sterilizate nu sunt ignorate. Acestea sunt oferite mâncăruri conservate cu somon și ton conținând antioxidanți naturali, Aditivi împotriva ICD ajută la salvarea sănătății pisicii sau a pisicilor. Alimentele dietetice sunt potrivite pentru greutatea corporală.

Conserve de mâncare în bănci în 195 și în linie Diete veterinare. Aici puteți alege opțiunile de alimentare:

 • Gastrointestinal+

 • Gestionarea diabetului zaharat+

 • Convalescenţă+

 • Functie renala+

 • Urinar sub formă de mousse.

Toate tipurile de nutriție medicală sunt prescrise de medicii de pisici veterinari numai după analize și cercetări adecvate. Intrați în mod incontrolabil în dieta animalului este imposibil.

Gama de produse pentru câini

Linia de hrănire, destinată câinilor, include și multe opțiuni diferite. Fiecare tip de putere are propriile caracteristici și scopuri. Principalele arată clasificare de mai jos este descris.

 • Pentru puii. În categoria Puppy, marca eliberează linia Optistart pentru pui, luând în considerare caracteristicile lor de rasa si dimensiuni, tipul de fizicul. Acesta este un bun „starter“, pentru trecerea de la laptele matern. Puppy OptiGest cu compoziție de lumină și fără conținut ridicat de proteine ​​se va potrivi cu puzzle-uri sensibile la digestie. Seriile Optiderma cu somon si orez va oferi proteine ​​și proteine ​​de creștere animale de companie, cu o tendinta de alergii de înaltă calitate.

 • Pentru câinii adulți. Adult Categoria include Optibalance și Optiderma furaje – soiuri majore cu carne de pui sau de proteine ​​de pește low-alergenic. line Duo Delice este reprezentata de perne cu coajă crocantă și umplutura moale. câinii adulți sterilizați adresat seria OptiWeight, este, de asemenea demonstrat că animalele cu tendință la un set de greutate.

 • Pentru seniori. În categoriile adulte 7+ și 9+, marca comercială produce tipuri de optiage cu carne de pui, Optiderma cu somon pentru animale de companie cu piele sensibilă.

 • Luând în considerare nevoile speciale.

Aceasta include produsele Pro Dental Pro Productând sănătatea gurii, Optigest, Seif pentru animale de companie cu digestie sensibilă și insolentă.

Diete veterinare. Această categorie include alimentarea cu diete veterinare. Neurocare se utilizează atunci când alimentează animale de companie cu disfuncții cognitive, funcție renală – cu patologie renală, hipoalergenic – în intoleranța alimentară, convalescența – când reabilitarea după boli. produs obezitate Management ajută la creșterea în greutate a normaliza, dermatoze este prezentat atunci când pierde lână și dermatoze, gastro-intestinale – cu tulburări digestive, URINARY – cu o dieta de digestie de streaming, Fortiflora dieta este atribuit ca un mijloc de a restabili microflorei intestinale, hepatice – în cazul recuperării microflorei intestinale Mobilitate hepatică – cu boli articulare.

Pentru crearea de hrană pentru câini Pro Plan Purina se referă foarte serios. Toate hrana pentru animale, inclusiv diete speciale, conțin suplimente de vitamine si minerale necesare pe care activitatea de sprijin pentru animale de companie la nivel adecvat, ajuta-l să crească cu succes, se dezvolta, sarcini de transfer. alimente umede Conserve sunt de asemenea prezente printre gama de brand. păianjeni Optisavour pentru speciile mici și pitice sunt reprezentate de următoarele opțiuni:

 • împotriva o creștere în greutate cu pui+
Citește mai mult  Sterilizatoarele UV pentru acvariu: Caracteristici, opțiuni și utilizare

 • cu carne de vită, pui sau rață în sos+

 • cu somon cu digestie sensibilă.

  În seria de diete veterinare, conservate 4 specii: NF – cu patologie renală, en – cu tulburări digestive, OM – în obezitate. Atenție separată merită Produsul HA cu formula hipoalergenă pentru cățeluși și câini adulți. Se utilizează în animalele nutriționale cu intoleranță la substanțe nutritive. Toate conserve alimentare ambalate în bănci de 400 g.

  Recomandări de hrănire a animalelor

  Instrucțiuni generale pentru raționalizarea dietei la Purina Pro Plan. Dar există recomandări care vă permit să oferiți animalelor de companie hrănirea alimentelor, luând în considerare toate caracteristicile vârstei și greutății animalului. Pisicile pot fi oferite alimente pe baza următoarelor recomandări.

  1. Până la 1 an. Pisoii alimenta de 6 ori pe zi. Volumele standard de porțiuni pe zi sunt de până la 70 de grame. Ele sunt împărțite în toate mesele. La amestecarea alimentelor umede și uscate, proporțiile se împart în jumătate.
  2. Peste 1 an. Puterea este dată de 2-3 ori pe zi. Calculul standard al normei – 12 grame pentru fiecare kilogram de masa corporală a unui animal.
  3. Sarcina și alăptarea. În această perioadă, pisicile dau până la 55 de grame de hrană pe zi. Preferința este dată soiurilor pentru pisici pentru a umple nevoile corpului de pisici în vitamine și minerale.
  4. Mancare la conserva. 1 ambalaj calculat pentru 2 mese cu drepturi depline. Calorii conserve de mai jos, în medie pe zi, un animal dă de la 100 la 150 gr, gravidă și lactare – până la 220 gr.
  5. Vârstnici. Norma este considerată a alimenta pisica de peste 7 ani de 2 ori pe zi. Există 50-80 de grame de alimente uscate pentru aceste mese.

  Calculul normei în pregătirea unei diete pentru câini are, de asemenea, propriile caracteristici.

  Puppies până la 7 luni mâncat alimente cu 50% mai mult decât un animal adult. Acest lucru se datorează proceselor de creștere și metabolismului accelerat. În funcție de dimensiunea și caracteristicile de rasă, rata zilnică va varia de la 200 la 600 de grame la 5 mese. Adult Active Active Active este dată la rata de 20-35 gg / kg de greutate corporală, câini, petrecând o mulțime de energie, va avea nevoie de 30-40 g / kg.

  Examinați recenzii

  Opiniile proprietarilor de câini despre feedurile de brand Purina Pro Plan Plan sunt destul de variate. Costul disponibil le face atractivă chiar și pentru crescătorii non-profesioniști care aleg alimente pentru un animal de companie la costul său. Proprietarii cu experiență observă că produsele alimentare respectă pe deplin standardele din clasa superpremilor, are o mulțime de subclase, ținând cont de stadiul de viață al animalului, alte caracteristici importante. Ca și proprietarii și faptul că nu există probleme cu furnizarea de produse, deoarece marca are propria producție pe teritoriul Federației Ruse.

  A dezavantajelor, apariția mirosului neplăcut de câini de pășunat după o anumită hrană. De asemenea, proprietarii individuali notează prezența glutenului de porumb și a altor alergeni potențiali. Miros puternic al produsului, de asemenea, nu ca toți cumpărătorii.

  Proprietarii de pisici își exprimă, de asemenea, opiniile despre planul Purina Pro Purina. Feedback-ul pozitiv cel mai adesea se dovedește a fi asociat cu confortul ambalajului, compoziție bună. Ca și proprietarii și faptul că dieta ia în considerare nevoile animalelor de companie cu părul lung și cu părul scurt, puteți alege mese pentru ICD și după sterilizarea animalului.

  Minusuri la feedul de marcă găsite un pic. Creanțele majore sunt exprimate cu privire la cheltuielile rapide ale produselor. Pisicile mănâncă cu bunăvoie, iar proprietarii nu le refuză în aditiv. Prezența grăsimilor animale și a altor componente în alimente nu este, de asemenea, satisfăcută.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: