Totul despre Grandin de alimentare

Totul despre Grandin de alimentare

Compania internă Pet Expert conține o rețea de magazine de animale de companie „patru labe”. Acesta lucrează în strânsă colaborare cu producătorul ceh de hrana pentru animale – fabrica DIBAQ A. S. și plante germană Landguth. Produse de fabrici care intră contoare de magazine aparține clasei premium. Alimente Grandin sa dovedit a fi un aliment sigur și util pentru patru picioare animale de companie.

Particularități

Cui îi pasă de sănătatea animalelor, alege clasa de clasa holistică, la care Grandin Produse. Acesta este un produs echilibrat care conține nu numai carne naturală, ci și legume și fructe, ajutând animalele să completeze corpul cu vitamine și microelemente. În același timp, componenta de carne de înaltă calitate din pupa depășește 50%.

Furajele de grandin sunt destinate pisicilor și câinilor de diferite vârste, categorii de greutate, luând în considerare gusturile lor. Ele sunt produse din materii prime primitive într-o gamă uscată, semi-lumină și umedă.

Veterinarii participă la dezvoltarea produselor, asigurând siguranța și componenta sănătoasă a dietei animale. Mai mult de jumătate din compoziția hranei aparține alimentelor proteine ​​- carne și pește. Ingrediente de legume suplimentare Consolidarea sistemului imunitar de animale de companie. Aplicarea proteinei face carne de vită, iepure, miel, pui, curcan. Tipurile utile de produse din pește sunt, de asemenea, folosite pentru animalele de alimentare.

Avantajele grandinului alimentar pentru pisici și câini.

 • Produsele sunt ideale Echilibrat.
 • Produs din naturale carne de calitate înaltă și ingrediente de pește.
 • Fructe, legume, fructe de padure sunt utilizate ca suplimente de vitamine si minerale, iar cerealele nu se aplică. Datorită acestui fapt, animalele primesc fibre, vitaminele E, A, B, C, Omega-3, 6, care permite să conțină lână în stare excelentă, îmbunătăți funcționarea tractului gastrointestinal și întărirea sistemului imunitar.
 • In dezvoltarea dieta nutritiva Medicii veterinari sunt implicate.
 • rautacios Nu conține conservanți, coloranți, OMG-uri dăunătoare, nu provoacă manifestări alergice.
 • Hrana este destinat nu numai pentru animalele adulte, dar, de asemenea, pentru pisici, gravide, care alăptează și animale de companie sterilizate.

Dezavantajele produselor Grandin includ costul ridicat al mărfurilor și posibilitatea de a achiziționa furaje numai în rețeaua de magazine „Patru labe“.

Prezentare generală a alimentelor feline

Hrana uscată Brand Grandin produse la fabrica DIBAQ A. S. (Republica Cehă), umedă și produse semi-echilibru produce fabrica Landguth (Germania). Produsele firmei sunt populare cu proprietarii de pisici, datorită calității sale de înaltă, echilibru între compoziția de proteine ​​vegetale și aditivi, care includ fibre, vitamine și minerale. Acest lucru vă permite să conțină un animal de companie în cea mai bună formă de greutate, au lână strălucitoare, articulații sănătoase.

Animale, cum ar fi calitatea gustul hranei pentru animale Grandin în oricare dintre lor.

Uscat

Despre produsele uscate Grandin se poate spune următoarele.

 • Ea este absolut hypoallergenne.
 • A trecut destul de mult timp.
 • Componenta carne a produsului – mai mult de 60%.
 • Hrana este împărțită în specii de animale adulte, pisici gestante si pisoi.
 • O dieta pentru animalele de companie sterilizate și sterilizați, permițându-le să protejeze de urolitiază și un set de exces de greutate.
Citește mai mult  Pisici albe: descriere și rase populare

Luați în considerare produsele Grandin legate de diferite categorii de pisici.

 • Pisoi – Feed-uri sunt proiectate pentru pisoi sub vârsta de un an,. Fit și pisicile gestante. Baza de proteine ​​luate carne de pui.
 • Sterilizat – Produsele sunt dezvoltate în colaborare cu medicii veterinari, concepute pentru pisici sterilizate și pisici sterilizate. Ingredientele de pui și aditivi blând, sănătate Fermitate pentru animale de companie.
 • Adult – Alimente recomandate pentru animalele adulte cu vârsta mai mică de 7. Componenta proteină este reprezentată de carne de vită.
 • De interior – Produsele sunt, de asemenea, destinate pentru vârsta animalelor adulte de la 1 la 7 ani. Realizat pe baza unui miel.
 • Senior – Hrana include carne de iepure și de miel. animale recomandate in varsta de 7 peste.

Toate produsele de mai sus sunt împărțite în trei categorii de cântărire:

 • ambalate în ambalaje de 400 g+
 • După o jumătate de kilogram+
 • 10 kg.

Produsul este completat de un dispozitiv de fixare de încredere. Cu ajutorul produselor alimentare după deschiderea ermetic închis, pentru utilizare și depozitare, și nu acoperă mirosul produsului.

Umed

Pentru a începe cu alimentarea umedă produsă în două exemple de realizare,.

 1. Produsele sunt disponibile în cutii de staniu care cântăresc 70 g, care este o singură porție pentru pisici adulte. Compoziția proteinei (carne și pește) în produs ocupă 55%.
 2. Furajele prezentate păianjen arată ca bucăți umede de alimente plasate în jeleu și sigilate într-o pungă polimerică flexibilă. Greutate paianjen 85 g – este o doză unică pentru pisici cu o greutate de 2-3 kg. Proteinele din carne în compoziție ocupă 70%.

Umed și semi-umed conserve produse pe plantă Grandin Landguth în Germania. În vânzare puteți găsi produse pentru pisicile adulte, care este recomandată ca o alimentație suplimentară la dieta de bază.

Grandin sub marca produs în băncile de fier 4 tipuri de furaje:

 • pui+
 • amestec de fileuri de ton și pui+
 • Amestec de fileuri de ton și de curcan+
 • amestec de file de pui cu creveți.
Citește mai mult  Totul despre pisici rasa american bobtail

În pufter produce produs proteic cu un tip de carne sau păsări de curte:

 • Alimente cu pui recomandat pentru pisoi+
 • Cu pui pentru animalele adulte+
 • De la mâncăruri pentru pisici 1-7 ani+
 • cu Turcia pentru pisici sterilizate+
 • cu miel pentru pisici sterilizate+
 • Cu carne de vită pentru animale de companie mai vechi de 7 ani.

Câine de feed sortiment

Câini cum ar fi grandina uscată și umedă pentru gustul luminos. Piesele de proteine ​​conțin mai mult de 55% carne în alimente uscate și mai mult de 70% în umed. Toate acestea sunt impregnate cu un sos de carne real.

Furajele sunt fabricate din carne de vită, miel, curcan și pui, concepute pentru diferite preferințe de gust ale animalelor. În fiecare formă de hrană, se utilizează un nume de produse din carne, ceea ce reduce în mod semnificativ riscurile alergiilor alimentare și vă permite să alegeți mai precis o dietă pentru fiecare câine.

Cerealele nu sunt aproape incluse în produs, cu excepția orezului necesar pentru a reface organismul animalelor cu glucide complexe. Fibra obținută din hrană îmbunătățește funcționarea tractului gastrointestinal. Saturarea cu grăsimi utile este asigurată prin prezența unei cantități mici de grăsimi și ulei de origine animală obținute din somon.

Toate tipurile de Grandin feed-uri nu conțin OMG-uri, acestea sunt destinate pentru câini de diferite vârste și categorii de greutate.

Uscat

producție uscată Grandin este proiectat pentru dieta zilnică principal, este ambalat prin pachete în greutate de 400 g, 1,5 kg, 3 kg și 8 kg. Ambalaj are o incuietoare zip convenabil care vă permite să salvați mirosul pentru o lungă perioadă de timp.

granule miniaturală conțin animale de aromă, care ajută să se obișnuiască să se hrănească mai repede. Ele sunt ușor împrăștiate chiar și cu câini de pietre mici.

Când alegeți hrana, ar trebui să luați în considerare vârsta și greutatea animalelor de companie, precum și caracteristicile sale de sănătate. Puteți alege o dietă potrivită pentru un animal din următorul interval de la Grandin.

 • Adulți toate rasele Concepute pentru câinii adulți ai oricărei rase. Baza de carne de miel este luată. Alimentele nu conține culturi de cereale, care ajută la eliminarea manifestărilor alergice legate de consumul de cereale.
 • Adult mare Recomandat pentru rasele mari de animale adulte. Alimentele sunt produse pe baza cărnii de pui. Granule mari, nu conțin OMG-uri, coloranți și aditivi nocivi. Impregnarea furajului cu sucul de carne mărește gustul.
 • Catelus mic Proiectat pentru puii de rase compacte, asistenta medicala si animalele insarcinate. Granulele de dimensiuni mici conțin 50% din carnea de pasăre (pui), ceea ce satisface nevoia zilnică a corpului în proteine. Alimentele sunt perfect echilibrate în compoziția de vitamine și minerale.
 • Puppy & Junior mare Creat pentru animalele tinere din cele mai mari rase. compoziția de proteine ​​este reprezentata de vita, pui si porc. Alimentele trebuie luate cu animale de precauție care suferă de probleme de digestie, deoarece există boabe de grâu.
Citește mai mult  Cum de a determina vârsta roșii țestoase?

Umed

hrană umedă pentru câini produse în bănci conservatoare 200 g și 400 g. Dintre cele 11 opțiuni prezentate de Grandin hrana pentru câini, numai 4 specii fac parte din produsele umede, restul la uscat. Produsul este poziționat în categoria HOLOLTIC cu un grad ridicat de echilibru. Acesta conține până la 70% carne.

Pentru animalele de companie adulte conserve cu carne de vită făcute, de pui și de miel, curcan este introdus pentru căței. Ca aditivi, se utilizează bulion de carne și ulei obținut din semințe de in.

Messenger produs, produs pentru diferite categorii de câini în greutate și de vârstă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: