Totul despre mastifful de rasa de caine

Totul despre mastifful de rasa de caine

Rasele de câini știu foarte mult, printre care sunt mulți antici. Aceste animale au o mulțime de comune cu lupii. În ciclismul mondial, există 14 rase ale raselor antice de câini, care includ mastiff. În zilele noastre, specia acestei rase au câștigat popularitate ridicată în crescătorii de câini.

Care sunt astfel de mastiffs?

Mastiff este un câine mare cu ochii amabili. În ciuda faptului că, la prima vedere, poate avea impresia că este o fiară formidabilă și teribilă, de fapt, animalul se caracterizează prin calități opuse. Acesta este un câine bun sensibil, un adevărat gardian și devotat pentru o persoană.

Ipoteza exactă pentru apariția rasei mastiff în acest moment nu există. Cu toate acestea, istoricii sunt de acord că acest câine are rădăcini de luptă. Patria unui animal de companie imens consideră Asia, și anume regiunile sale centrale. Cu multe sute de ani în urmă, oamenii au folosit un mastiff pentru a proteja locuințele și proprietatea din afară, precum și asupra atacului animalelor sălbatice. Uneori, animalul acestei rase a participat la bătălii.

După expirarea timpului, câinele sa răspândit din Asia din întreaga lume, în timp ce câinele a dobândit noi calități externe și caracteristici caracteristice.

Până în prezent, Mastiff-ul este un fel, animale de companie calm, cu puterea de voință și un caracter solid.

caracteristici generale

Mastiffilor câini masive mari cu fizicul puternic. Descrierea acestei rase sugerează că aceste animale au un schelet greu acoperit cu muschi bine dezvoltate. Speranța de viață a acestui PSA pleacă de la 10 la 15 ani. În funcție de tipul de lână, poate avea o lungime și o culoare diferită. Cele mai frecvente de colorat dulău include negru, alb, gri, albastru, poate fi cu un bronz și fără.

Forma corpului acestui animal de companie este alungită, greutatea corespunde creșterii. Masculii sunt de obicei mai mari și mai grei. Greutatea corporală poate varia de la 40 la 80 de kilograme la creșterea a aproximativ 60 de centimetri. Capul de animale de companie este caracterizat printr-o masivitate, pe ea sunt profund ochii plantate cu forma în formă de migdale. De obicei, culoarea ochiului de iris are o umbră brună. Mare în PSA mare este întotdeauna încrezător și ușor.

Fiecare reprezentant al familiei de mastiffilor are Calm și echilibrat temperament. Inteligenta animalelor este bine dezvoltat, astfel că poate ceda la formare. Acest caine va deveni pentru familie un paznic excelent, care este incredal oamenilor altcuiva.

Reprezentantul acestei rase este un companion minunat si un prieten care nu le place să joace și sensibil răspunde negativ în legătură cu acesta.

Care sunt rase?

Datorită faptului că Mastifful răspândit în întreaga planetă, fiecare dintre speciile de o regiune separată dobândită nu numai un aspect deosebit, dar, de asemenea,. Până în prezent, vă puteți întâlni Himalaya, chineză, thailandeză, caucazian, Africa, afgani, mongolă și alte specii din aceasta rasa.

Principalele soiuri de dulău sunt date mai târziu.

siberian

Într-un mod diferit, aceasta rasa este numit mastiff tibetan. O trăsătură distinctivă a acestui caine majore si musculos este lâna, care are o grosime de substraturile. Kobels cântărește 73 de kilograme, Bitches un pic mai puțin. În greabăn, creșterea câinelui poate ajunge de la 69 la 73 de centimetri. Cap și gât de la mongol ogar mari și masive, de la ochi și la maxilarului pot fi urmărite. Un guler mare este format din lână, care seamănă cu coama leului.

pătrat de animale maxilarului, puternic cu dinții mari și albi. Bucatica formă foarfeca. negru pentru animale de companie nas cu nări deschise. Urechile Agățat, de dimensiuni mici. Membrele sunt caracterizate prin directă, putere și înălțime mică. Coada este aruncat pe crupa. Ochii Mastiff siberian sunt mari, ele au o formă rece și de culoare închisă. san Wide are o formă de inimă. lână de culoare poate fi de trei opțiuni: negru, negru cu un cântat, roșu. Acesta este un animal calm autosuficientă nu are tendința de a agresiunii.

animale de companie Honoraous are un mare atașament față de familia sa, iubeste copiii, dar din cauza dimensiunilor sale poate impune din greșeală un prejudiciu pentru a le.

Belgian

Acest mastiff se numește Maen sau un câine tare flamandă. Torsul de animale are un mușchi puternici care sunt bine exprimați. Fizicul PSA se caracterizează prin masivitate și lățime. Larvează câine mare și relief. Creșterea PET mijlocie variază de la 0,7 la 0,8 metri. Masa PSA este de 45 de kilograme.

Animale exterioare agresive, grave, puternice și fiabile. Caracteristică a gâtului Masivitatea și forța, precum și o tranziție curată la cap. Puii au deja bile la naștere. Pe cap există urechi suspendate triunghiulare. În ciuda masivității fizice, este caracterizată ca o ușurare și o întindere. Partea abdominală a strâns și o structură elastică. Coada animalului de companie trebuie relocată timp de 10-15 centimetri. Pictura de lână Pictura, există tigri tigru.

Citește mai mult  Cum sa faci o pisica cu un câine în apartament?

Dacă animalul are un costum solid cu părul roșu, atunci el are adesea un bot negru. Acest caine este serios și înțelept, este caracteristic inteligenței sale de mare, astfel încât animalul de companie este ușor de litiently luminat de echipe complexe.

mastiff belgian este caracterizat prin intenționalitate, rezistenta, eficienta.

limba germana

Numele oficial rasa – caine german. Acest caine a fost adus în Germania de tip Molossa. Acest animal de stat și mare are un fizic armonios și un format corp aproape pătrat. cap de mari dimensiuni, cu botul dreptunghiular alungit. Barlem nu are nici o desigidity excesivă. Ochi căprui au o formă ovală și o dimensiune mică. Nasul vopsit vopsit în negru, uneori negru cu eșarfe de culoare. Urechile de mare de aterizare, ei au dimensiuni medii și marginea anterioară adiacente obraji câine. Gât lung este caracterizat prin musculare, har și lungime mare.

câine german a pronunțat perfect Withers. Înapoi scurt de animale, subțire și lung coada. Câinele are o burtă strâmt care formează o linie de îndoire atractivă. picioare Lean, puternic, nu masive. Acesta este un animal cu părul scurt, cu blana netedă, strălucitoare și densă. Ghivece din aceasta rasa sunt caracterizate de liniște, pace, echilibru și bunăvoință. Acest caine inteligent si murdar se poate extinde cu ușurință.

Un astfel de animal de companie cu răbdare tratează copii, așa că este considerat o asistentă medicală bună.

mastiff rus

Acesta poate fi păstrat atât în ​​apartament și într-o casă de țară. Un animal tolerează rece și vreme caldă bine, caracterizată prin rezistență și iubește plimbări lente pe jos. Câine exterior puternic și echilibrat Dog. Înălțimea de câine ajunge la 0,7 metri, și cățele – 0,6, în timp ce animalul cântărește aproximativ 70 – 80 kg. lână PSA are o lungime de mijloc, este moale și pufos. Pe ridicare, membrele și coada blana mai mult. Culoare Lână poate fi orice. Șeful Medelyan este mare, are o oprire bine pronunțat, pot fi ușor rotunjite.

Maxilarului este lat, puternic, este format din dinți medii și mari și are o muscatura in foarfeca. Urechile sunt mari și departe unul de altul, ei atârnă și se potrivesc pentru obraji. Adesea, ei le opri. Culoarea ochilor depinde de culoarea de lână. Coada este, practic, nici în viață, de obicei, atârnă cartea și poate fi oprit. Picioarele sunt bine dezvoltate, ele sunt puternice, puternic, musculos.

Pe temperamentul animalul are similitudini cu un molesoid, deoarece este calm, reținut și știe cum să tolereze. Formarea reprezentantului acestei rase nu este forței de muncă.

Datorită mintea și gravitatea la câine aveți nevoie de o abordare specială.

Argentiniană Mastiff (Dog)

Este un bărbat frumos alb curajos. puterea animală, bold, nobil, veselă și iubitoare de pace. Aceasta rasa face parte din vânătoarea de servicii. PET se caracterizează prin fizica atletic, proporționalitatea și dezvoltarea musculară. Capul este mare, maxilarul puternic. Pielea câinelui este groasă, este elasticitatea inerentă. Conform standardului, câinii argentinieni au o culoare albă de zăpadă, un punct negru poate fi prezent pe față. Datorită fizicului sportiv, câinele pare minunat, dar, de fapt, animalul este inteligent și ascultător. PET se caracterizează prin absența agresiunii și a curajului.

Creșterea masculină ajunge la 0,68 metri, și cățele – 0.6. Reprezentanții masculi au o masă de până la 45 de kilograme și femei – până la 40 de ani. Cap mare, cu un profil convex-concav. Conform standardului de ochi, PSA trebuie să fie vopsită cu negru sau maro. Au o coadă mare și poziție agățată.

Blană groasă, scurtă și albă. Urechile de întărire a animalelor și triunghiulare, trebuie să fie oprite. Caracteristica mastifului argentinian este versatilitatea oportunităților de lucru. Reprezentanții acestei rase vânători rapide și rezistente, cu o aderență puternică. În ciuda curaj și de vânătoare bine dezvoltate instincte, acest caine este vesel si prietenos.

coreeană

In afara patria sa, rasa nu mai este popular. Acesta este un animal mare și puternic aduce o mulțime de probleme și dificultăți în timpul conținutului.

O caracteristică a acesteia poate fi numită prezența falduri pe fata care are nevoie constantă de ștergere.

irlandez

El este engleza și mastiff britanic. Scopul reproducere a acestui animal a fost protecția locuințelor, precum și de vânătoare pentru animale. Locul de nastere al acestei rase este Irlanda. Câinele are o blana scurta rigidă vopsite cu culoarea piersicii sau un print tigru. Pe fața animalului există lână neagră. ochi negri PSA cu forma rombic. Coada reprezentantului Mastifful limba engleză este mare. Coloana vertebrală a câinelui este puternic și puternic. Acest animal de acest fel are o calitate păzită și devine bine cu copiii.

Oamenii care doresc să devină proprietari ai unei astfel de creaturi trebuie să-și amintească costurile considerabile ale hrănirii sale.

Spaniolă

Acest câine dietetic este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari din lume. La vârsta adultă, un animal de companie poate ajunge la o creștere de 0,8 metri și o greutate de până la 85 de kilograme. Spaniolul se caracterizează prin stabilitatea psihicului și de un nivel ridicat de abilități mentale. Animalul se înțelege bine în familii, însă socializarea sa ar trebui să fie efectuată cât mai curând posibil.

Citește mai mult  Toate din Berkley hranei pentru animale

Neapolitan

Mastiful Neapolitan sau italian este deosebit de popular în timpul nostru. Acest câine este inerent în încetinire și dimensiune, precum și independența și abilitățile mentale bune.

El își protejează familia, dar suprimarea voinței PSA nu este o lecție.

Mastiff afgan

Acesta este un animal cu un caracter nobil. El se confruntă cu afecțiune și afecțiune pentru proprietarii săi. El nu reacționează fără îndoială și agresiv la alte piese. La domiciliu, câinele nu prezintă activitate specială, dar într-un loc public este în valoare de mers exclusiv în botul, fără a scoate lesa. În educația unui mastiffffan are nevoie devreme. Un animal este caracterizat Sănătate puternică, El intotdeauna Necesită exerciții fizice. Acest gardian poate ajunge la o masă de la 55 la 80 de kilograme, în timp ce creșterea animalului de companie este 0, 7 – 0, 85 de metri. Cățea are dimensiuni mai mici decât bărbații.

Speranța de viață a reprezentantului acestei rase este de aproximativ 10 ani. Culorile câinelui persan de obicei gri, cerb, tigru. Capul câinelui este mare, cu o frunte largă, botul are o formă alungită și buze gri. Descriere PET Buzzle-ul include lobul negru, ochii întunecați de dimensiuni medii. Câine gât scurt, puternic, puternic. Urechile au o dimensiune medie, pot fi opriți.

Mastiful de munte

Mastiful de munte sau câine de munte Pyrenean. Are o asemănare exterioară cu ursi polari. În ciuda aspectului înfricoșător, The knitness unui moale și prietenos. Acest caine este caracterizat prin curaj, forta, rezistenta, deci este destul de popular în întreaga lume. Condiții optime de conținut pentru reprezentantul acestei rase este zona casei cotete și spațioase. Acest animal poate îndeplini funcțiile de păstor, paza, însoțitorul.

Culoare lână într-un alb pentru animale de companie, dar poate fi plasat gri sau galben. Muntele Mastiff Lână se caracterizează printr-o lungime mare. Femelele cresc la 0,75 metri, iar masculii – de până la 0,8 metri. Cântărește un câine de aproximativ 60 de kilograme. Capul câinelui este mare, cu o formă în formă de pană uscată, obrajii uscați și obrajii. Falci puternice,, foarfece puternice mușcături. Nasul are dimensiuni mari, se caracterizează printr-o sensibilitate specială. ochii pe scară largă plantate au o dimensiune medie și iris întuneric.

Urechi inerente de aterizare scăzută și formă triunghiulară. Corpul animalului are un format dreptunghiular, în timp ce este puternic și muscular. Burta împrăștiată și nu a atins. Pieptul este caracterizat prin omiterea și prezența coastelor rotunjite. Tailing situată mai jos. Este lung, în timpul activității se poate ridica. Picioarele drepte cu picioare ovale. Blana are un substrat moale și pufos, precum și o lână rigidă. Acest mastiff este considerat un animal de companie echilibrat, el este bun și pacient în legătură cu copiii, prietenos cu alte ființe vii din casă.

Mastiful turc

Mastifful turc sau Kangal. Acest câine de păstor turc de la Wolfhound este un calm și harnic. Creșterea animalelor este de 0,89 m, iar greutatea – 69 de kilograme. Culoarea lânii de câine este gri-galben, maro gri, maro-galben. Obligatoriu este considerat prezența unei mască neagră pe un bot. Acest animal este pliat armonios, are o carcasă puternică și un fizic puternic cu picioare subțiri. Capul este mare, există agățat urechi pe ea. Coada de companie lung și foarte plantate. Cu dimensiunile sale mari, câinele este destul de inteligent și arată foarte armonios.

Principalele caracteristici ale caracterului Kanta poate fi numit și modestia eficiență.

mastiff african

Mastiff-ul african este o rasă puternică de câine de ceas. Acest reprezentant al MOLOS are o lână scurtă și este considerată a fi animalelor care sunt iubitoare termice. El nu este ușor în conținut și educație, cu toate acestea, în cazul în care o persoană depune eforturi și va fi pacient, va primi un prieten credincios și de încredere.

Câinele este mare și puternic, are un mușchi bine dezvoltat. Barbat atinge o înălțime de 0,66 metri, și târfă – la 0,61 cm. Masa corpului este proporțională cu creșterea și este de obicei de la 60 la 90 de kilograme. PSA are un cap și un corp acoperit de mușchii bine dezvoltați. Burbul este un animal inteligent, ușor de gestionat și ușor de dresat. Într-o situație periculoasă, el este un neînfricat și curajos. Pentru ca animalul să fie temperată, el avea nevoie de educație timpurie și efort fizic regulat.

Puteți conține un dulău african nu numai în apartament, dar, de asemenea, în condițiile unei case de țară.

Portugheză Rafar

Acest caine este un paznic excelent pentru ferma, el protejează de turma ei bine, arătând vigilență. Acesta este un animal mare, puternic, cu un trunchi alungit. Pet cap amintește de urs, profilul ei este caracterizat prin convexitate. Maxilarul puternic și foarte bine dezvoltat. Ochii pictați cu culoarea întunecată, au o formă eliptică. Urechile mici au o formă triunghiulară.

Citește mai mult  Câți arici trăiesc acasă?

Coada la Mastiff Long, nu subțire, are un vârf curbat. Picioarele drepte și largi. Lână în lungimea medie portugheză, groasă și grea, vopsită negru, lup, fawn, culori galbene. Creșterea bărbaților nu depășește 74 cm, iar cățelele – 70 cm. Bitch cântărește aproximativ 35 de ani, și bărbați – aproximativ 40 de kilograme.

Cum de a alege un catelus?

Înainte de a cumpăra un animal de companie mic, merită să vă gândiți serios dacă aveți ocazia de a îndeplini toate cerințele pentru conținutul PSA praf. În timpul alegerii unui catelig de mastiff, nu trebuie să vă grăbiți. Este mai bine să vizitați mai multe expoziții, să mergeți acasă la crescătorii de animale și să învățați cât mai mult posibil despre această rasă de câini.

În primul rând, este necesar să se decidă pe podeaua masticului, deși este adesea cumpărată de acel catelus care este disponibil. Barbat are o dimensiune mare, nu arată neconcordanțe la vagabs. În același timp, un reprezentant de sex masculin mănâncă mai mult decât târfa, dar nu mai puțin iubitoare și devotată. Curvele de mastiffilor sunt de obicei greu de a da nastere, precum si pretentios in alegerea unui cavaler.

De asemenea, este necesar să se evalueze gunoi de pui, în general. Este important să vedem cum mama se referă la copii, și este, de asemenea, de dorit să se vadă tatăl puilor. Nu va fi nici o verificare de prisos de fotografii cu raze X de șold și articulații cot catelus. Astfel, puteți fi sigur că copilul nu va afecta displazii – Aceasta este o boala foarte periculoasa si frecvente in randul mastiffilor.

Uneori, crescătorii fac teste de organe de vizibilitate.

La vârsta de 5-6 săptămâni, catelusul arată deja independență și curiozitate, nu mai este atât de dependent de mama. Micul Mastiff este o copie redusă a părinților săi, animalul trebuie să aibă labe mari, urechi mari. Preferința Put este un catelus, care are o formă pătrată a capului, un corp lung, schelet bine pliat. De asemenea, merită să vă asigurați că catelul strălucește gheare, iar țăranii nu nu.

labe copil mic ar trebui să fie caracterizat printr-o compresie densă, degetele curbate, precum și gheare negre. Nu este nevoie să cumpere un mastiff, care a fost încununat și prea gros. În 2 luni, copilul trebuie să fie activ și reutilizate. Nu vă fie teamă dacă catelul va avea un mic subcadru – maxilarului crește, astfel încât acest lucru va veni în curând la normal. Copilul nu ar trebui să aibă un beat, îngustați sau botul prea lung.

Este considerat invalid dacă un catelus dulău salvat pleoape, convexe sau ochii prea larg plasate. Pentru acelasi copil trebuie sa aiba un piept larg, coaste convexe și un spate plat.

Nu alege cea mai mare companie din așternut, deoarece dimensiunea nu este o garanție că, în viitor, acesta va fi cel mai mare câine.

Puteți alege un catelus pe colorarea lână ultima dată, în timp ce luând în considerare propriile preferințe. Când cumpărați un mic mastiff, trebuie să urmăriți cum se comportă în timpul jocurilor. Oricare ar fi rasa câinelui, copiii sunt distrați împreună, după care adormă de companie. Există astfel de câini care vor fi curți, studiind o persoană și există câini mai puțin decisivi.

Micul mastiff ar trebui să fie luat pe mâini și să examineze cu atenție pe obiectul rănilor și zgârieturilor. Pe blana copilului nu ar trebui să fie mătreața și chelie. Un nas animal trebuie să fie rece și umed la atingere, fără descărcare explicită. Puppy Ochii trebuie să fie curați, fără puroi. Culoarea gingiilor și a limbii ar trebui să fie roz.

Burta lui Mastiff nu ar trebui să aibă semne de balonare. Catelul nu ar trebui să strănută sau să tuse, dacă wheezing nu ar trebui să fie auzit în timpul respirației. Aveți grijă de casa dvs. în valoare de un animal de companie în vârstă de 1,5 luni, trebuie să aibă o ștampilă sau un chipping.

Mastiff catelus este o placere pe care nu toată lumea își poate permite. Aceasta rasa de caini, nu este ușor de tren și educație. Cu grijă corespunzătoare, alimentarea corectă și manifestare a iubirii pentru acest animal, poti creste un caine de paza in suflet bun.

Cum de a alege dreptul de catelus tibetan Mastiff, puteți afla, uita la video un pic mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: