Totul despre Peckienes gnomilor

Totul despre Peckienes gnomilor

Toate Peckienes pitic sunt împărțite în matcă, manșon, mini și-pekinges. Cu toate acestea, nu mulți știu că acest lucru este „popular“ numele de câini, precum și clasificarea oficială a acestei rase nu există. Această marcă este considerată a fi căsătorie. Puii sunt în mare a cererii, și-a lungul timpului, interesul pentru aceste PSAM nu se estompeze deloc. Peckienes pitice sunt evaluate mult mai mult decât omologii lor obișnuite. Faptul este că Aceste creaturi sunt destul de rare si arata foarte dragut din cauza dimensiunile lor. Deci, figura Să cine sunt pitic pechinez, așa cum au grijă de ei și de ce boli au o înclinație genetică.

Pequins Dwarf este o versiune in miniatura a pechinez ordinare.

Agresivitate

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Linka

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Sănătate

Sub media

(Evaluare 2 din 5)

Inteligență

Standard

(Evaluare 3 din 5)

Activitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Foarte inalt

(Evaluare 5 din 5)

Costul conținutului

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Zgomot

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Instruire

Greu

(Evaluare 2 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Calități de securitate

Gardă bună

(Evaluare 4 din 5)

* Caracteristica rasei „Pechinez” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Câinele va trebui să facă aproape orice proprietar, deoarece el nu este leneș, îi place să se joace și are un aspect fermecător.

Nu orice rasa de caini se pot distinge între aceste calități. Strest de pechinez are o asemănare cu leul coamă, polițiștii sunt inerente în ochi mari căprui expresiv. Astfel de spectacole Pechinezii toate punctele de vedere și măreția ei.

originea rasei

Pechinezii a fost condus pentru prima dată în China antică, iar numele sa întâmplat de la cuvântul „Beijing“. Acesti caini sunt menționate în cronicile secolului XX î.Hr.. Cu toate acestea, chiar în acel moment, s-ar putea să nu fi făcut acest lucru PSA. Câinii au fost populare printre personalități și oficiali importanți. Există multe crede în jurul acestui animal. În antichitate, ei credeau că pechinez apăra proprietarul lor de spirite rele, așa că dacă el era pe moarte, câinele său a fost îngropat cu el.

În jurul istoria apariției acestei rase de câini sunt multe legende. Unii spun că Pwarf Pekingese este rodul maimuței de dragoste și a leului. O altă teorie spune că pekinez este un copil Dragon, înzestrat cu aspectul obișnuit, datorită căreia el ar putea exista în condiții de siguranță între oameni. Cu toate acestea, aceste povești sunt slab ca adevărul, iar explicația științifică a acestei rase nu există încă.

Din punct de vedere religios, Pekingese este darul lui Dumnezeu Buddha. Acest lucru este evidențiat de nota albă de pe frunte. Cea mai credibilă versiune a apariției unei astfel de rase de câini este o selecție de selecție și de trecere a diferitelor rase cu China antică.

Acest animal a fost sub supravegherea constantă a unei persoane special instruite. Câinele a avut tot ce aveți nevoie: alimentator, guler, loc pentru a dormi. A fost tratată cu mare respect: în cazul în care Royal Pekingsese bolnav sau nu a primit slujbă, atunci servitorul său a fost executat imediat.

Pentru o lungă perioadă de timp, câinii nu au părăsit teritoriul Chinei. Totul sa schimbat când britanicii au venit în țară. Cimbru în China, britanicii au luat cu ei niște câini regale ca trofeu. Din acel moment, europenii au început să se angajeze activ în acest lucru, nu familiarizați la rasă. După ceva timp, Dwarf Pewingese a participat la toate expozițiile lumii.

Descriere

Mini Pekingses are un aspect puțin disproporționat. Fața are o asemănare cu fața unei maimuțe, iar capul în sine este mult mai mult corp al câinelui. Nasul negru. Zona de la nas la frunte este descoperit în mod semnificativ. Rasa este inerentă urechilor agățate, vizând puțin înainte. Stresty pe senzațiile tactile este foarte asemănătoare cu Mane Leu, Pasa Gait Mândru și încrezător.

Greutatea maximă a delatirii dwarf adulte nu este de cel mult 3 kilograme, iar înălțimea este de 20 cm.

Astfel de câini trăiesc puțin mai puțin decât semenii lor majori – 8-10 ani.

Caracter

Pocket pechinez, la fel ca orice alta rasa de caini, au ambele părți pozitive și negative. Din avantaje pot fi remarcat: curaj, caracter calm, lipsa de agresiune. Acești câini sunt adevărați pentru proprietarul lor. Dezavantaje – complexitatea formării, ca cainele este foarte mândru și încăpățânat. Aceasta rasa de caini va fi o descoperire pentru cei care conduc un mod liniștit și nu vrea să se joace în mod constant cu câinele.

Somnul nu-i plac companiile marile zgomotoase și jocurile permanente sau plimbări. În cazul în care copilul vrea să obțină PSA ca un cadou, atunci pechinez nu este cea mai bună achiziție. O astfel de rasă de câini va da doar copii foarte calm.

Dacă sunteți un atlet și aveți nevoie de un câine pentru joguri de seară de seară, se recomandă să vă uitați la o altă rasă. Pekingese trebuie să fie conținut numai în condiții de cameră, este interzis să puneți o cabină pentru un câine în curte.

Fără îngrijire permanentă, câinele va afecta în mod constant. Prin urmare, dacă vă decideți să vă faceți un caine din aceasta rasa, atunci avea grijă de îngrijire corespunzătoare.

Îngrijire

 • Mersul pe jos câinele ar trebui să fie periodic. PSA ar trebui să fie rupt de fiecare dată după plimbare. Dar este recomandabil să se recurgă la „scăldat uscat“ cu sampoane speciale. Pechinezii prost tolera spălarea cu apă.
 • Încercați să respecte ziua zilei. Hraneste preferat, în același timp,.
 • Uita-te pentru nutriție cu patru picioare prieten: nu salva pe pupa, acesta trebuie să conțină un complex de oligoelemente și toate vitaminele necesare. Daca hrana pentru animale de companie masa acasă, apoi urmați dieta să fie carne, cereale și legume.
 • În fiecare săptămână, urechile ar trebui să fie curățate.
 • Așa cum ai nevoie, este tăiat în gheare, cu toate acestea, nu le poate tăia sub rădăcină.
 • Rasa este inerent într-o blană groasă, astfel încât PSA are nevoie în fiecare zi pentru a calcula o mănușă specială.
 • Acesti caini nu necesita tunsori frumoase. Toate coafura moderne sunt realizate de voința proprietarului. Pentru a respecta igiena și menținerea curățeniei, se recomandă uneori acoperite cu un luptător între pernele degetelor.
 • Dacă câinele dvs. este încă mic, este de dorit ca el să aibă colțul său în apartament. Ei bine, dacă este împrejmuit. În acest scop, puteți utiliza Playpen-ul copiilor. Datorită lui, animalul dvs. de companie va fi asigurat de multe probleme, iar proprietarii vor fi siguri că prietenul cu patru picioare nu va dispărea și nu va afecta.

Boluri

Din păcate, toate piecinele pitic sunt supuse unor boli. Aceasta este o caracteristică genetică. În majoritatea cazurilor, acești câini au probleme cu sistemul respirator, coloana vertebrală și ochii.

Leziuni comune ale sistemului vizual.

 • Conjunctivită sau alte procese inflamatorii – Este fără sudură. Tearșa este mult mai tulbure și dobândește o nuanță terță parte.
 • Deteriorarea ochiului. Corneea ranit este bine vizibilă cu iluminare bună.
 • timpurie din spate. Ochii câinelui se va încălzi, ea începe să se evite lumina directă a soarelui, în mod constant ochii de cauciuc.
 • Cataractă. Boala evoluează treptat, iar patru picioare prieten încetează treptat, pentru a vedea. Elev devine plin de noroi, câinele este concentrat doar pe zvon sau mirosuri. Boala este tratat doar prin intervenție chirurgicală. Dar această operațiune nu reprezintă dificultăți pentru medicii veterinari.

Cele mai frecvente boli ale sistemului respirator este laringită. Câinii nu se disting prin picioare lungi, deci cu o răceală ușoară a obține imediat bolnav. Multi proprietari recomanda de cumpărare haine speciale pentru plimbări de iarnă, astfel încât câinele este în mod constant în cald.

Principalele semne ale reci sunt un sforăit puternic, bătăi rapide ale inimii si de respiratie chiar si in repaus.

  Boala a coloanei vertebrale determina destul de dificil. Caracteristica principală este o schimbare în mers. Un animal devine neplăcută dacă proprietarul atinge spatele.

  Dacă găsiți cel puțin unul dintre semnele de mai sus, atunci Se recomandă să se facă referire imediat la medicul veterinar pentru examinare.

  Biți

  Pentru a continua puii, sunt folosite numai masculi. persoane de sex feminin sunt nepotrivite pentru împerechere, în caz contrar căței de dimensiuni obișnuite pot naște, din cauza a ceea ce mama va muri în timpul nașterii. câinii împerecherea ar trebui să se facă în prezența unei persoane. Acest element este deosebit de important în cazul în care PSIs sunt foarte diferite în funcție de dimensiuni.

  Preț

   Oamenii nu pot prezice ce dimensiune pechinez catelus se va naște. Pechinez Dwarf sunt o raritate mare, așa că este destul de scump. Costul de mini-pekinges începe de la 10 000 r., Iar pentru spectacol sau caini, vor trebui să dea mai mult de 20.000 p. Puteți, desigur, cumpara un catelus fără a vaccinărilor și a documentelor. Un astfel de caine va costa în zona de 7.000 de ruble.

   Despre argumentele pro și contra ale rasei de câini pechinez pot fi găsite în clipul video de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: