Totul despre pisici și pisici

Totul despre pisici și pisici

Kobe – aceasta este una dintre cele mai moderne stelele Instagram, care nu este surprinzător, la urma urmei, de pisica frumoasa blueglase este destul de dificil de a trece. În ciuda faptului că un astfel de exemplar original, a apărut abia în 2015, mulți au reușit deja să-l iubească și de a afla totul despre rasa acestui animal. Interesant, amanta Kobi susține că pisica are într-adevăr ochii spectaculoase de culoare Sapphire, în timp ce destul de o mulțime de oameni sunt siguri că nu este nimic mai mult decât Photoshop.

Caracteristică de rasă

Este demn de remarcat faptul că Kobe nu este numele rasei. Aceasta rasa nu există în principiu, acesta este doar numele de animale de companie, și nu se aplică într-o familie separată felin. Dacă introduceți o solicitare pe Internet, motorul de căutare va da rasa Chinchilla britanic, dar nu este așa, pentru că o astfel de rasa nu, de asemenea, nu exista. Rasa este numită „British” și „Chinchilla” – culoarea animalului tău de companie.

Puteți întâlni reprezentanți ai unei astfel de culoare o nu numai printre rasa britanica de pisici cu par scurt, dar, de asemenea, printre Shorthair scoțian, lophi, printre pisicile persane și multe altele.

Vă rugăm să rețineți că culoarea „chinchilla” poate fi atât aur, cât și negru, albastru, ciocolată.

British shorthair cu culoarea neagră și argintie chinchilla-punct – care este o astfel de rasa apartine pisica. Ele sunt caracterizate de culoare maro și ochi negri sau gri, dar, excepții sunt, de asemenea se întâmplă, cum ar fi Kobi. Din anumite motive, culoarea albă a devenit dominantă, iar culoarea sa dovedit a fi de zăpadă. Dar, dacă să acorde o atenție, se va observa că culoarea este doar pe unele părți ale corpului, mai aproape de vârfurile satului se poate observa că tonul de gri se manifestă.

Discuțiile sunt adesea efectuate pe acest subiect, dacă culoarea pisica este natural, deoarece gazda acestei milioane de animale de companie este un artist-ilustrator și designer. Cu toate acestea, ei au fost care doresc să cumpere o astfel de pisică, și au fost verificate că pisica este într-adevăr o astfel de culoare o, la fel ca în fotografiile din Instagram. Evident, în natura animalului, cineva a fost înclinat să albinism, care se reflecta direct pe ea.

Odată cu apariția unei astfel de pisica de pe Internet, au existat dorințe de a câștiga. Se spune că aceasta este o noua rasa de pisici, care a fost adus în SUA, care este iluzie. Aceasta nu este o nouă rasă de pisici, Dar numai un fel de „glumă“ de natură mai sus britanic. Din păcate, informații fiabile cu privire la relația Kobe nu este disponibilă, astfel încât să putem doar ghici care părinții și hibrizii săi, care este specie.

Caracteristici rasa British:

 • ochi caprui+
 • gri sau ashy culoare strat+
 • interior negru în jurul ochilor și nasului+
 • pernitele negre+
 • aceeași culoare ca și vârfurile părului de paza+
 • piept larg+
 • O creștere mică+
 • picioare shortish și coadă.

Kobe există în lumea reală, dar are o astfel de culoare, ca urmare a mutațiilor genetice. Aceasta este o caracteristică a mulțimii favorit, care a adunat pe pagina sa de pe Instagram mai mult de 150 de mii de abonați. Dar dacă Shefkind Rebecca a decis să ia animalele de companie la expoziție, apoi, din păcate, el ar fi pierdut un britanic pur sânge sau Scoțiană.

British Shorthair Chinchilla a fost îndepărtat în mod special pentru viață cu omul, așa că diferă de alte tipuri de comportament pisici și interacțiunea cu oamenii și alte animale.

Caracteristicile caracteristicilor

Kobe are un ochi necaracteristică culoare ochi – albastru. Sa format datorită generării de gene și a trecut, cel mai probabil prin moștenire. După apariția unui pisoi într-o rețea, oamenii de știință au început metode de derivare artificiale de pisici cu ochi albastri.

Principala întrebare care interesează proprietarii unui pisoi mic este modul în care culoarea a ochiului va afecta natura animalului de companie. Deoarece pisica face parte din rasa British Shorthair, el are atât de multe caracteristici, este similar cu ei.

 • Reprezentanții acestei rase sunt foarte încrezătoare. Acestea sunt cele mai încrezătoare creaturi în natură, deoarece au fost conduse artificial, întotdeauna sub supravegherea oamenilor și nu au venit peste pacea sălbatică.
 • Animalele sunt non-agresive. În perioada sa de „evoluție“, ei nu trebuie să se apere, asa ca agresiunea este neobișnuit.
 • Pisicile sunt foarte afectuos și blând, dragoste îmbrățișarea.
 • Ajustați proprietarii lor și de multe ori dorm pe sol în cazul în care mirosul proprietarului se simte cel mai bine, este de multe ori o perna de unul dintre proprietarii sau un scaun cu lucruri.
 • rasa Jucăuș, ei vor avea de a face cu jocul cu momeală. Trebuie să luați un fir sau frânghie, într-un alt capăt pentru a lega ceva pufos sau luminoase, și apoi trageți afară și ridica animalele de companie.
 • Ușor cu converg alte animale, câini chiar (mici), Pug și dachshunds vor fi cei mai buni prieteni.
 • Cowardian, Dacă o zi aceleași spaimele câine le puternic sau va fi agresiv în raport cu acestea, pisicile nu va fi niciodată prieten cu acest animal.
 • dragoste înot. Spre deosebire de alte rase, pisici cu ochi albastri sunt mai susceptibile să înoate decât alți reprezentanți. Ei vor fi bucuroși să doarmă în chiuvete și vor juca când se îmbăiește cu jucării din cauciuc.
 • Foarte curios, Deci, este mai bine pentru a închide toate sertarele și ușile unde pisoi pot obține, până când sunteți acasă, și, desigur, eliminați totul din tabelele.
 • Pisicile acestei rase sunt foarte de încredere. Astfel de pisici rapesc de multe ori proprietarii, deoarece acestea sunt prietenoase pentru toți oamenii și nu sunt deloc frică de străini.
 • În mâncarea nemaipomenită. Au o ton, banane, mere, morcovi.
 • Ușor învață la tava. Dacă observați că pisica nu merge bine, atunci ar trebui să acorde o atenție la sănătatea lui, deoarece comportamentul acestei rase este complet dependentă de starea fizică. Dacă ați observat ceva în neregulă cu pisica, trebuie să o duceți urgent la medicul veterinar.
 • Animalele de companie au o șansă foarte mare de a dezvolta urolitiasis, în acest caz că sunt doar frică de tavă. Dar de la reprezentanți ai acestei rase, probabilitatea dezvoltării acestei boli este aproape exclusă.
 • Este recomandabil să meargă pisica, cel puțin o dată la fiecare 2-3 zile. Faptul este că animalele care nu merg afară, cel mai adesea bolnav, astfel încât să păstreze starea de sănătate a animalului de companie, trebuie să cumpărați un antrenor și, uneori, să ia un animal pe natura. Pisicile li se recomandă să mănânce iarbă, îmbunătățește sistemul lor digestiv.
 • Reprezentanții acestei rase sunt foarte mândri. Atunci când crescătorii de animale realizate de producția acestei rase, apoi frumusețea a stat în primul rând. Dar, din moment ce britanicii se disting prin dezvoltarea extrem de inteligent între pisici, în timp ce amestecarea cu pisici persane, reducerea inteligenței din speciile derivate nu sa întâmplat. Prin urmare, aceste pisici se combină demnitatea mândru britanic și propria lor perfecțiunea frumuseții, care este inerentă în chinchilla.

Dacă vă decideți pentru a obține o astfel de pisica, merita sa ne amintim că acestea sunt astfel de animale sunt sociale și dedicate proprietarului lor, așa că trebuie să se apropie accommodately achiziționarea acestui animal.

Dacă doriți să-l dea cuiva după un anumit timp, nu ar trebui să ia un animal de companie la casa de la toate.

Conţinut

Este demn de amintit că o astfel de rasa, ca un kobe, nu există, și nu există nici un pisoi. Dar, în cazul în care casa ta are un favorit mic cu ochi albastri si te intrebi cum ai nevoie pentru a avea grijă de ea, atunci informațiile de mai jos vor fi utile.

 • Având un pisoi la casa, te-a costat să ne amintim că el este, de asemenea, un copil, cu toate că nu umană. Pisoi poate fi trist într-un loc nou, el va căuta mama lui, nu se va înțelege imediat în cazul în care toaleta lui și un loc nou. În acest moment, va fi foarte vulnerabil și melancolic. Încearcă să-i dea o mulțime de atenție și unul concediu.
 • Voi veni cu un pseudonim în avans, iar din primele zile numesc un singur nume. mese învețe și tavă treptat, și prin sensibilitate și interacțiune.
 • Prima dată nu permit copiilor mici la pisoi, astfel încât să nu sperie și să nu deterioreze animalul. Este necesar să-l transporta mai puțin pe o parte, acest lucru se datorează faptului că la pisici natura iubesc libertatea, și în mâinile lor va fi o încălcare a acesteia. În acest sens, relația pisica este de a construi cu privire la extinderea reciprocă, deoarece aceste animale sunt foarte mândri și independenți, ei nu tolerează grosolănie și ordinele, și pozitiv aparțin bunătate și respect față de ei.
 • Amintiți-vă că pisicile nu înțeleg limba umană, și nu contează cât de mult ai jurat pentru trucuri pisicii: „Nu acolo sa dus la toaletă“, „De ce scoarță de copac“, un animal de companie încă nu te va intelege. Din cauza tonului crescut, pisica poate ascunde răul și experiența neîncredere pentru tine.
 • Tava de pisica ar trebui să fie întotdeauna spălate, și este necesar de a adormi un nou nisip. Dacă pisica nu merge la loc, atunci trebuie să fiți atenți la acest lucru, poate că este jignit sau ceva doare.
 • Mergeți la medicul veterinar: va trebui să faceți o carte de vaccinare și asigurați-vă că faceți o vaccinare de la purici și tetanos. Faptul este că pisica trebuie să ia uneori pe stradă și, prin urmare, este important să încercați să asigurați acest proces la maximum.
 • Pentru prevenirea păduchilor și căpușe la fiecare 2 luni, acordați animalelor de companie antihelmintic.

  Fiți atenți la nutriția pisicii. În timp ce corpul pisoiului crește, are nevoie de vitamine. Considerați că puteți companie.

  • Carne: Fumuri inimi, gât. Produsele din carne pot fi amestecate în terci.
  • Tercid: Crupe de grâu, moto. Este strict interzis să dea mazăre de companie, fasole, fulgi de ovăz.
  • Legume: Fierte și rasă.
  • Poate fi lapte, kefir.
  • Apă Trebuie să fie fiartă numai.

  Este recomandabil să nu hrăniți animalul cu alimente uscate și din când în când să-i dea un curs de vitamine.

  Informații generale despre britanicii cu părul scurt văd mai departe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: