Totul despre pisici pentru pisici și pisici applaws

Totul despre pisici pentru pisici și pisici applaws

Applaws hrana pentru animale oferă pitte cu patru picioare nutriție echilibrată de înaltă calitate. Acest produs conține componente extrem de naturale, nu există OMG-uri, coloranți, arome, conservanți sintetici și tot felul de amplificatoare de gust. O dietă similară este utilă pentru pisici și pisici de toate rasele și vârstele.

Particularități

Sub marca Applaws produse Dieta Messenger pentru animale de companie. O rețetă unică a fost creată în Marea Britanie cu participarea în comun a medicilor veterinari, nutriționiști și zootehnologi. Producător – USA INC MPM Products Corporation., Lucrează pe piață din 2006. și a inclus în mod constant printre liderii pieței mondiale pentru animale. Facilitățile de producție ale preocupărilor sunt situate în diferite țări. De exemplu, producătorul de țări de hrană uscată este Franța, conserve alimentare în Thailanda și Pies în Austria.

Conform declarațiilor producătorului, Toate produsele de acest brand conțin componente exclusiv ecologice, naturale. Sub marca Applaws nume sunt oferite dieta pisica, precum și hrana pentru animale câine. Nu este o coincidență și numele produsului – tradus în limba rusă „Applaws“ înseamnă „aplauze“. Astfel, producătorul este poziționarea sa ca dieta produsele din categoria de elită.

Un avantaj semnificativ al produselor este absența cerealelor în compoziția. O astfel de hrană este potrivit pentru animalele predispuse la alergii și tractures ale tractului gastro-intestinal. Componentele sunt complet excluse, care pot avea un impact negativ asupra funcționării organelor și țesuturilor – aromatizant artificiale, glutamat de sodiu, conservanți și coloranți chimici.

Alimente 100% este reprezentat de ingrediente naturale. Acestea includ următoarele produse.

 1. Pește și carne – sunt principalul furnizor de proteine ​​animale. În conserve materie, acestea iau 75-90%, în produsele uscate – mai mult de 50%. Componenta proteină este reprezentată sub formă de file și minore de pește de mare sau de pasăre.
 2. Cartof – distins prin prezența carbohidraților lente. Spre deosebire de repede, ei pentru o lungă perioadă de timp organismului animal responsabil pentru animale.
 3. Pulpa de sfecla – conține fibre furnizate corpul unui țesut animal. Acest lucru contribuie component la curățirea intestinală și eliminarea tuturor zgurei și a toxinelor.
 4. Animale Grăsimi – Furnizarea de animale de aminoacizi indispensabili. Introducerea lor la dieta are un efect benefic asupra stării inimii și a vaselor de sange, imbunatateste calitatea de lână.
 5. Algele marine, plante medicinale și fructe – ingrediente vegetale, animale de companie de aprovizionare în corpul de vitamine. Includerea lor în dieta de zi cu zi contribuie la formarea imunității puternice în animale și reduce semnificativ riscul de patologii ale sistemului urinar.
 6. drojdie de bere – sunt un aditiv natural, o sursă de efectua vitamine din grupul B. Contribuie la îmbunătățirea activității sistemului nervos de animale de companie.

  O astfel de compoziție a determina avantajele incontestabile ale hranei pentru animale:

  • Principala sursă de proteine ​​importante pentru pisici este materiile prime de origine animală+
  • Cerealele folosite în econament ca furnizor de carbohidrați, aici sunt înlocuite cu cartofi+
  • Dieta contine multe utile pentru creșterea și dezvoltarea completă de minerale și vitamine animale+
  • Nu există OMG-uri, conservanți, soia+
  • paletă largă de aromă+
  • varietate de opțiuni de ambalare+
  • Disponibilitate într-un portofoliu sortiment de rații pentru pisici mici și animale de vârstă.
  Citește mai mult  Caracteristici pentru câinii de rasă medie Monge

  Următoarele sunt după cum rezultă din dezavantajele Applaws furaje:

  • concentrație crescută de potasiu – patologia exces poate provoca rinichi și ale tractului urinar+
  • Potrivit crescătorilor de pisici, costul produsului este supraevaluat+
  • Puteți cumpăra acest feed, nu în fiecare magazin veterinar, cel mai adesea trebuie să comande online.

  În plus, nu există produse Applaws Distribuitor de veterinar separat pentru pacienți, animale de companie sterilizate și sterilizate. Prin urmare, proprietarii de pisici sunt obligați ca o dieta hipoalergenice dietetice pentru a alege dintre produsele de trăsnet propuse. Cu toate acestea, producătorul oferă o gamă largă de produse cu concentrație redusă de carbohidrați, grăsimi, precum și proteine.

  Dacă medicul consideră o hrană specială de pisică, atunci poate fi combinată cu Applaws. Deși, atunci când combină alimentele diferiților producători, este de dorit să se obțină o consultare preliminară a medicului veterinar (mai ales dacă vorbim despre un animal bolnav).

  Lista de sortimente a Applaws include tratamente pentru pisici și pisici. O mare popularitate se bucură de Tun Firalery – Alimentele sunt vândute în pachete sigilate ermetic, cântărind 30 g. Costul unui pachet este de aproximativ 140-160 de ruble., Prin urmare, ordonarea unui astfel de tratament asupra internetului are partide mari. În caz contrar, costul de expediere va depăși în mare măsură prețul produsului în sine.

  100% delicatețe constă în file de ton. Acest produs conține proteine ​​de 23% și umiditate de 75%. Există o opinie că o bucată solidă de pește de mare va fi prea grasă pentru o pisică. Cu toate acestea, nu este așa – în timpul procesării în aderență, nu mai mult de 0,5% rămâne grăsime.

  Sortiment de alimente

  Producătorul eliberează două tipuri de rații – Alimente umede și animale de companie uscate pentru animale de companie. Uscat sunt realizate sub formă de cioce presate și umede – sub formă de bucăți suculente, umplute cu un bulion parfumat sau sos.

  Uscat

  Alimentele uscate sunt convenabile în situațiile în care proprietarii sunt forțați să-și părăsească animalele de companie la domiciliu pentru toată ziua. Acest produs nu este totable și nu se deteriorează în timp, timp de mai multe ore, aceasta rămâne în stare proaspătă și salvează un parfum plăcut. Cu toate acestea, trebuie amintit că Folosind un tip similar de produse alimentare, aveți nevoie pentru a oferi un acces nestingherit pisica la apă curată. În caz contrar, lipsa de lichid va provoca deshidratarea corpului pufos oated, va duce la patologii grave ale rinichilor.

  Citește mai mult  Chihuahua de formare: reguli și mastering echipe de bază

  Hrana uscată sunt oferite consumatorilor în ambalaje mici de 350 g, 400 g, 2 kg și pachete mari de 7,5 kg.

  Applaws Croakes sunt reprezentate de hrană pentru pisici (cu marcaj Kitten), animalele adulte (Cat), precum și matură animale (Cat Senior). Fiecare categorie conține o paletă de mai multe gusturi. Trebuie remarcat faptul că, în alimentările acest brand, gustul nu este doar un nume pe ambalaj, dar, de asemenea, tipul de produs care corespunde caracteristicilor compoziției.

  Până în prezent, catalogul de marcă oferă următoarele opțiuni:

  • Pui cu miel și legume+
  • Pui cu rață și legume+
  • Pui cu legume+
  • Pui cu somon și legume+
  • Ocean pește.ro.

  Grupurile de ton de pisici sunt speciali sau pui de pisic. Acestea constau, respectiv, din filetul de ton natural și carne de pui. Produsul are o compoziție echilibrată și oferă o nutriție adecvată pentru pisici de la 1 lună la 1 an.

  Avantajul unei astfel de hrană este Într-un număr mare de vitamine, micro- și macroelemente de nutrienți care asigură nevoile de bază ale organismului în creștere al animalului. Conținutul de dozare al calciului și fosforului susține creșterea corectă și formarea țesăturii musculare a pisoiului. În plus, compoziția constă din vitaminele A, E și D, precum și metionină, din care calitatea lână și animale de companie, de animale de companie depinde în mare măsură.

  Adult Cat Proprietarii alege de obicei Adult Cat pui cu Duck Extra. Aceasta dieta contine proporțiile optime de proteine, grăsimi și carbohidrați necesare pentru a menține imunitatea puternică a animalelor de companie pentru adulți. Baza furajului este uscată și carne proaspătă cu pene. Compoziția include cartofi, fibre, pescuitul, precum și proteine ​​și complex de vitamine minerale. Toate componentele sunt perfect echilibrat, astfel încât utilizarea regulată a hranei pentru animale crește activitatea animalului și întărește imunitatea.

  pisicile gazdă în vârstă de peste 7 ani prefera un produs Applaws Senior-pui. Acest feed este conceput pentru animalele de vârstă, precum și pentru pisicile care suferă de boli ale aparatului digestiv. Baza dietei este file de pui, un organism animal ușor de minte. Livrarea de fibre furnizează o pulbere de cartofi tineri, și ulei de pește este responsabil pentru menținerea tonului de viață și care conține modificări legate de vârstă.

  Produse alimentare conține ulei de nucă de cocos, alge uscate, precum și un complex de minerale (iod, seleniu și zinc), datorită căruia se asigură imunitatea ridicată a animalului. Este foarte important la bătrânețe.

  Umed

  food Wet vândute în decojiti de 70 g, precum și în cutii de tablă de 70 g și 156 g. Unele tipuri de furaje sunt puse în aplicare în ghivece de 60 și 70 g. Linia este reprezentata de produse cu 16 gusturi diferite. Acestea sunt piese naturale suculente de carne sau pește, stropiți cu sos sau jeleu. Lista materiilor prime include, de asemenea plăcinte și tocană.

  Citește mai mult  Tot ce trebuie sa stiti despre Labrador la vârsta de 3 luni

  Toate produsele se disting printr-o compoziție echilibrată și un gust excepțional. Cu toate acestea, o astfel de alimente oferă pisici în doze mici, pentru că după extragerea din pachet, este destul de repede rasfatata, erodate și își pierde utilitatea.

  Compoziția alimentelor umede depinde în mare măsură pe ambalaj. De exemplu, bucăți de carne clasice sunt puse în aplicare în puffers, Pahattes vinde în bănci, iar ghivecele sugerează ingrediente stratificării.

  Rațiile umede nu există cereale, amidon și grăsimi de origine animală. Principalul furnizor de proteine ​​devine:

  • Piept de păsări – curcan si pui+
  • fructe de mare – crabi, midii, creveți+
  • un pește – Sardine, Macrel, Macrou, Dorado.

  În unele varietăți de orez conserve în concentrație mică. Fiecare borcan, în plus față de ingredientul principal, include jeleu de legume sau bulion.

  Examinați recenzii

  Opiniile clientului Applaws excepțional pozitive. Proprietarii de animale sărbători o concentrație mai mare de carne și absența completă a cerealelor care furnizează fluxul de gluten. În primează ieftine de cereale furaje componente, iar acest lucru duce adesea la pierderea de lână pisica, apariția mătreții, edem, provoacă o ulcerație a organelor interne.

  Compoziția rațiilor Applaws este echilibrată, deci închide complet necesitatea unui animal în proteine, grăsimi, carbohidrați, minerale valoroase și vitamine. Folosirea regulata a acestor furaje îmbunătățește imunitatea animalelor și crește activitatea. Proprietarii de animale rețineți că pisicile devin energic, iar aspectul lor de lână neted, strălucitor și mătăsos.

  Cu toate acestea, aceste feed-uri, precum și toate celelalte produse din categoria de elită, au dezavantajul său, și foarte tangibil este un preț crescut. Achiziționați astfel de alimente prin intermediul fiecărui compatriot. Și dacă există mai multe pisici în casă, fluxul va fi destul de semnificativ.

  În plus, aceste produse de marcă nu pot fi achiziționate la esențial. Nu este vândut în nici un fel de magazin de animale de companie, deci există o mulțime de timp între ordinea de hrană și primirea ei, adesea o săptămână și chiar mai mult. De aceea, uneori, proprietarii de animale sunt obligați să înlocuiască produsele obișnuite cu rații mai accesibile.

  Ca un analog al Applaws, medicii veterinari li se recomandă să ia categorii:

  • Premium: Royal Canin, Eminent, Animonda+
  • Super Premium: PROFINE, SAVARRA, Dukes FARM+
  • Holistic: Gina ELITE, NUTRAM, ACUM.

  Dar, pentru a înlocui produsele alimentare de înaltă calitate în rații ieftine, chiar și pentru un timp, medicii veterinari nu recomanda. Pentru o pisică obișnuită cu o altă nutriție, un nou regim alimentar dezechilibrat va crea o sarcină mai mare pe tractul digestiv. Acest lucru poate duce la patologii grave.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: