Totul despre pisici pentru pisici și pisici Hill s

Totul despre pisici pentru pisici și pisici Hill s

De zeci de ani, marca Hill produce o alimentație la nivel înalt – monobellate și cu legume, cu machiaj de fulgere, uscat și sub formă de conserve. Dar proprietarii de animale pentru prima dată dobândesc acest produs se referă adesea la întrebarea: cele mai bune opțiuni de rație pe care le aleg, comparând cu planul Purina Pro, Royal Canin, egal cu clasa. Pentru a înțelege totul va ajuta la analiza detaliată a dealului de hrană felină în compoziție și serie, cu recenzii ale clienților.

descriere generala

hranei pentru animale pisica Hill – un produs al unei companii americane, mai mult de 80 de ani de punere în aplicare cu succes și dezvoltarea produselor lor. Inițial, producătorul de țară a fost doar un singur – Statele Unite ale Americii. Apoi, Mark a deschis plante din întreaga lume, inclusiv în țările UE. Ei sunt cei care vinde în prezent produse alimentare în Rusia.

rațiile proiectate cu grijă – unul dintre principalele avantaje ale lui Hill. Alimentarea de clasa premium si dieta superpreme sunt create cu participarea directa a medicilor veterinari, specialiști în alimentație sănătoasă, crescători care cunosc toate subtilitățile de creștere a anumitor rase de pisici. Toate dietele disponibile sunt împărțite în 3 reguli distincte:

 • Echilibru ideal+

 • Science Plan+

 • Dieta prestigiei.

Compoziția majorității furajelor uscate include carne proaspătă și făină din ea. Cel mai adesea materia primă principală este o pasăre – pui, curcan. În produsele hipoalergenice utilizate miel sau carne de iepure. Componenta de pește este reprezentată de ton, somon.

Ponderea semnificativă din cereale și cereale ocupate de cereale și cereale. În această capacitate poate efectua orez sau grâu. Precum și culturi de fasole – porumb, mazăre.

Componenta de grăsime a hranei este foarte importantă pentru pisici. Utilizați produse derivate din pește sau pui, precum și uleiuri vegetale utile.

Fibrele sunt prezentate în rația mărcii nu prea abundente. Principalele sale surse sunt pulpă de sfeclă uscată, precum și alte componente ale originii plantelor. Toate acestea contribuie la normalizarea funcției digestive, stimulează scopul intestinului.

Fiecare pachet de pisici așteaptă un complex de vitamine și minerale special selectate. În funcție de indicatorii legați de vârstă, gradele de mobilitate, prezența accentului bolilor pot fi făcute pe ingrediente:

 • Consolidarea oaselor și dinților+

 • Îmbunătățirea mirosului de tavă+

 • Sprijinirea sănătății inimii+

 • extinderea tineretului+

 • Prevenirea recurențelor ICD+

 • Îmbrăcăminte din lână+

 • Contribuția la normalizarea metabolismului+

 • Îmbunătățirea viziunii.

Pisicii primesc cu strictețe suplimente de vitamine și minerale. Pisicile adulte sunt oferite în cantități moderate, suficiente pentru a menține funcțiile vitale de bază ale corpului. Dieta specială terapeutică are denumirile care determină tipul de dietă atribuită medicului veterinar. Cererea lor este mai bine să avanseze cu medicul de participare.

În procesul de obținere a alimentației dietetice, animalul de companie trebuie să treacă analizele în fiecare lună, astfel încât starea lor să rămână sub control.

Sortiment de alimente uscate

Producția industrială a hranei cu hrană uscată a Hill este ambalată atât în ​​pachete compacte, cât și în saci de 7-10 kg și 15 kg. Toate tipurile de produse sunt împărțite în rații pentru pisici, animale mai vechi și adulte în funcție de vârsta lor. Hrana Hill nu produce hormoni, coloranți artificiali și conservanți, compoziția lor este bogată în antioxidanți și proteine ​​ușor respinse. Pentru pisici după castrare, linia de produs este adecvată, luând în considerare posibilele probleme ale animalelor sterilizate.

Funcțiile de rasă sunt, de asemenea, luate în considerare. Pentru Maine Cunov și alte animale de companie mari, hrăniți cu un granule crescute și calorii ridicate. Pentru sfinxe – rații cu formula hipoalergenică pentru pielea sensibilă. Versiunea Lisar a dietei va reduce riscurile de manifestare a reacțiilor intestinale negative.

Soiul de gust este, de asemenea, destul de mare. Formulări cu legume mai puțin calorii. Variante cu pui – universal, ca aproape toate pisicile. O sursă valoroasă de proteine ​​poate deveni, de asemenea, o ton sau somon, o strălucire promoțională suplimentară a sănătății lânii și a pielii. Dacă mâncarea de legume obosită, puteți încerca un monobel, cu o vedere de carne.

Pentru pisicile adulte

Pisicile mai vechi de 12 luni au necesitat o dietă echilibrată și destul de simplă, ajutând la asigurarea unui organism de companie cu substanțele nutritive necesare. În aceste scopuri, dieta de planificare științifică este optimă potrivită. Dintre acestea, proprietarii pot găsi cu ușurință cea mai bună soluție pentru pisica lor adultă.

 • Adult. Principalul conducător destinat animalelor de companie fără probleme de sănătate. Adult Animale de companie oferă dietă uscată cu rață, ton, cu miel și pui. Fiecare gust poate fi amestecat cu alții în serie.

 • Hairball Indoor. Pisicile domestice, care nu părăsesc limitele locuințelor umane, au probleme, necunoscute la colegul lor sălbatic. Formarea de bucăți de lână în stomac – unul dintre ele. Acest hrană este creat în mod specific pentru a combate o astfel de sursă de disconfort. Ajută la eliminarea acumulării lânii din stomacul animalului.

 • Îngrijire orală. Îngrijirea sănătății dinților – o parte importantă a îndatoririlor proprietarilor animalului. Piatră de dinți, microflora bacteriană patogenă sub forma unei plăci pe email reprezintă un risc grav pentru pisici. le elimina sau pentru a încetini aceste procese oferte Hill folosind un feed granular special cu fibre alimentare care îmbunătățesc starea cavității orale.

granule poroși da efectul curățării mecanice, completând efectul furajelor.

 • Sănătatea urinară. Formula ușoară de alimentare cu pui pentru a preveni dezvoltarea urolitiazei la semi-crema adultă sau pisicile sterilizate. Printre ingrediente există o grăsime animală – sursa omega-3 și 6 acizi, L-carnitină pentru a preveni creșterea în greutate. Magneziu, potasiu și fosfor în doze stricte, o combinație specială de vitamine – toate acestea ajută la păstrarea sănătății pisicii.

 • Greutate perfectă. Greutate sanatoasa – baza de longevitate cat. Furaj special cu carne de pui dietetic și fibre prebiotice îi ajută. Reducerea în greutate cu ea poate fi făcută pe termen lung, iar rezultatul poate fi ținut mult timp. Furajarea bogată în proteine, ajutând la normalizarea raportului dintre grăsimile și masa musculară.

 • Stomac sensibil și piele. alimente speciale pentru animale, predispuse la piele sau gastro-intestinale reacții la anumite produse. Alimentele sunt bogate în acizi grași și fibre, conținând orez care promovează o digestie bună. Sursa proteinei animale aici este un amestec de făină de curcan și de pui, lumină și nutritivă.

Și Hill’s are o linie de dietă de presiune uscată. Acesta conține dieta regim alimentar special pentru corectarea diferitelor probleme de sănătate pisica. Este important să știți că se recomandă alegerea unei astfel de masă sub controlul unui medic veterinar bazat pe analize topice. Unele hrane sunt adaptate consumului de viață, altele – la termen scurt.

Pentru pisoi

În familia felină, este obișnuit să împărțiți animalele până la un an cu 2 categorii de vârstă: până la 6 luni și până la 12 ani. Primul dintre ele sunt pisoi, care pot oferi treptat alimente înmuântate și uscate într-o dietă mixtă. Mai întâi nu dați mai mult de 5 g, crește treptat doza de 10 ori la 3 luni. Hill’s pentru astfel de copii are planul de știință al liniei alimentare cu pui sau ton.

Alimentele pentru pisoi conține un complex mineral cu drepturi depline, o reaprovizionare versatilă a nevoilor sale de substanțe pentru schimbul celular. Stimulente ale sistemului imunitar și DGK pentru dezvoltarea creierului – acestea sunt componentele la care pariul de marcă.

De la 6 luni, pisoii pot fi sterilizați. Pentru care o astfel de procedură a fost deja efectuată, este necesară alimente speciale. Categorie Tânăr adult cu rață de la planul științific sterilizat Ajutați animalele de companie nu formați supraponderal. Ambalaj alimentar 300 g, 1.5, 3 sau 10 kg cu funcția de control al masajului corporal menține, în plus, sănătatea tractului urinar datorită nivelurilor scăzute de anumite minerale.

Pentru seniori

Pisicile mai vechi se mișcă mai puțin, este mai ușor să câștigi în greutate, probleme cu digestia. Toți acești factori trebuie luați în considerare la selectarea dietei. Hill’s oferă pisici mai mari mai multe produse.

 • Planul științific Vitality. O dietă specială creată pentru a menține activitatea unui animal de companie, păstrând claritatea gândirii și a interesului în viață. Proteina de carne de pasăre este principalul ingredient. Printre componentele neobișnuite se pot distinge prin stoarce uscate de roșii și broccoli.

 • Planul de știință adult matur 7+. Acest produs este disponibil în 2 variante de gust – cu pui și ton. Dimensiunea și forma granulelor sunt selectate, luând în considerare posibilele probleme cu mestecarea animalelor mai în vârstă. Componența este formată pentru a menține sănătatea animalului de companie, principalele sale funcții la nivel adecvat. Componentele de proteine ​​ușoare și sursele valoroase de proteine ​​vegetale oferă aprovizionarea cu energie necesară a unei pisici vârstnice.

 • Știință Plan Sterilizat Cat Mature Adult 7+. Pisicile mature sterilizate au nevoi nutriționale speciale. Acest hrană utilizează o formulă specială pentru selectarea ingredientelor pentru a controla greutatea corporală. Pisicile devin proteine ​​ușor precise, minerale strict de dozare pentru prevenirea ICD, L-Lysine și L-carnitină.

 • Planul de știință Hairball Indoor Mature Adult 7+. O dietă specială care împiedică formarea de bucăți de lână în stomacul animalelor de companie mai vechi, non-stradă. Acest aliment cu conținut scăzut de calorii cu carne de pui sănătoasă, curcan și țesut valoros. Pentru sănătatea lânii și a pielii în compoziție există grăsimi bine digerabile – pește și animal.

Produse alimentare dietetice speciale – un factor important care afectează extinderea duratei de viață a pisicilor în vârstă adultă. Ofertele Hill echilibrat rații, care sunt adecvate pe deplin la toate caracteristicile stilului de viață al animalelor în vârstă.

Pugi

alimente lichide poate fi un plus bun la meniul principal sau complet înlocuiți-l în pisica de catering. Hill are un joc spiderman – pachete miniaturale pentru 1 porție. Brandul are mai multe serii de produse din această categorie.

 • Vitalitate tinereasca. Pentru pisici cu vârsta peste 7 ani, cu carne de pui sau somon.

 • Dieta prestigiei. Într-o serie specială de nutriție medicale, varietate de gust este oarecum mai larg. Există produse cu carne de vita, carne de pui și somon.

 • PLAN SCIENCE pentru pisici. Printre cele mai populare gusturi aici pot fi distinse de curcan și pește oceanic blând, precum și carne de pui sub formă de bucăți în miniatură.

 • Science Plan pentru pisici sterilizate. P. Diddy cu somon adecvate pentru animale de companie mai mari de 6 luni, inclusiv castrat. Și puteți alege, de asemenea, o alternativă cu curcan, pui sau păstrăv.

 • Stiinta Plan Adult. Putere maximă sub formă de bucăți umede în jeleu. gusturi delicate de pui și curcan la fel ca toata lumea. gurmanzi pufoase vor aprecia gustul de pește oceanic.

P. Diddy – un format convenabil pentru acele pisici care sunt greu de granule uscate prin pulverizare. Un animal poate fi complet tradus în această opțiune de putere în cazul în care a experimentat pierderea dinților sau suferă de inflamarea gingiilor.

ingrediente din carne într-o astfel de dieta contine o mult mai mult decât în ​​uscat, este mai ușor să absoarbă, promovează înmuierii scaunului.

O varietate de alimente conservate

Delicious conserve de pate are o consistență ca majoritatea pisicilor. Astfel de produse ale Hill sunt orientate atât pe animalele de companie mature din categoria senior, cât și pentru animalele adulte sau tinere. În seria de planuri științifice există chiar mousse 1 nutriție pentru pisoi, care conține o proteină ușor dezmembrată din carne de pui și de curcan. Pisicile adulte mai vechi de 1 an pot încerca alte plăcinte:

 • cu somon+

 • cu chiken.

Terapeuts de linii terapeutice au scopul lor. Îngrijirea renală are grijă de sănătatea rinichilor, metabolic contribuie la normalizarea proceselor metabolice și a greutății corporale. În timpul exacerbarea urolitiază, puteți da animale de companie alimente moi U / C. Produse separate în seria de dietă de prescripție sunt și pentru a reduce excesul de greutate cu controlul zahărului și pentru a rezolva problemele de intoleranță alimentară.

Nu mai puțin interes și hrană în formatul lui Stegu. De asemenea, se aplică la dieta veterinară, produse în borcane compacte, conține legume de înaltă calitate și carne de pui. O astfel de hrană pot fi prezentate la ICD, gastroenterita sub orice formă, cu probleme renale. Coerența Raga seamănă cu carnea tocată naturală. Ei plac animalele, indiferent de vârstă.

Comparație cu alte marci

Un crescator incepator este destul de dificil de a descoperi ce alimente este mai bine pentru o pisica. Mai ales că brandurile promovate sunt întotdeauna în ședință, și se pare că nu există nici o diferență mare. Suficient pentru a lua una dintre produsele primei sau superfire. Dar nu toate feed-urile rezista la o comparație echivalentă cu cea a lui Hill. Este suficient pentru a explora cele mai multe 2 omologii populare de brand pentru a vă asigura.

 • Royal Canin. Producator cu o gama larga de hrana pentru catei, animale adulte, există amestecuri chiar și lapte pentru copii de hrănire. Există o diviziune detaliată de către grupuri – ținând cont de activitatea de animale de companie, înclinația sa de diferite boli. Hill câștigă aici într-o planificare mai atentă a compoziției rațiile, în deschiderea de informații cu privire la ingredientele. ulei puternic și culoarea întunecată a Royal Canin granule, de asemenea, alarme proprietarii de pisici, dar la prețul se dovedește a fi destul de achiziție profitabilă.

 • Purina Pro Plan. Alimentarea acestui brand a fost utilizat o dată pe scară largă de către crescătorii de animale tribale, dar mai târziu mulți cumpărători au fost dezamăgiți în compoziția lor. Comparativ de la Hill în ele prea multe proteine ​​vegetale și animale mici ingrediente. În plus, un miros puternic și ascuțit al furajelor indică prezența aditivilor aromatici. Produsele sub Analogii Pro Planul de brand mai ieftine.

Comparând alte feed-uri populare cu Hill, poate fi remarcat faptul că producătorul american acordă o atenție maximă la modul în care caracteristicile de diversă rasa și preferințele sunt pisica. In aceasta, el nu este cu siguranță egal. Toți ceilalți parametri – este un gust pentru animale de companie.

Examinați recenzii

Cumpărători, a trebuit să plece mai mult de o sută de comentarii de hrană pentru animale de companie Hill. Se poate observa că ponderea de comentarii pozitive pentru această putere reprezintă aproape 90% din total. proprietarii de pisici spun ușurința de selecție de diete pentru persoanele cu alergii si alte animale cu restricții speciale. Este pozitiv și refuzul brandului de promisiunile zgomotoase – pe ambalaj descrie rezultatele realizabile.

Spider și păstrează cumpărătorii de brand estimează chiar mai mare decât hrană uscată. Pisicile, cum ar fi varietatea lor aroma, iar gazdele – compoziția fără componente suplimentare care pot reprezenta o amenințare pentru animale de companie. Mai ales foarte apreciat linia de produse alimentare sub formă de diete veterinare.

Cu acesta, nu poți nega diversitatea animalelor în alegerea consistenței produselor alimentare, chiar și în cazul în care există restricții de sănătate.

Aproape toate au întâlnit feedback negativ negativ pe hrana Hill sunt legate de selecția lor necorespunzătoare. De exemplu, dacă produsele împotriva bulgărilor din lână sunt achiziționate de pisici mizerabile sau la ICD, este dată o dietă obișnuită. De asemenea, la minusuri includeți dificultăți cu achiziționarea anumitor tipuri de hrană în magazine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: