Totul despre pisicile de marmură Bengal

Totul despre pisicile de marmură Bengal

Biologul genetic Gin Mill la sfârșitul secolului al XX-lea a început să lucreze la selecția pisicii și a casei sălbatice din Asia. Animalul de culoare Leopard primit de la progenitorii sălbatici. De-a lungul anilor (de la banca de student), a fost efectuată lucrări pentru a îmbunătăți calitatea animalelor de companie de casă. Această lucrare a fost încoronată cu succes. O nouă rasă a apărut – pisica de marmură Bengal.

Particularități

Felinologii la început nu au luat această rasă, dar în 1991 au trebuit să se predea. Unele comunități de iubitori de pisici încă nu iau acest hibrid și în zadar. Cat de marmură Bengal a primit doar cele mai bune calități de la strămoșii săi.

A fost conectată la prietenie, afectuoasă de acasă și de jucăușă a pisicilor, a harului, a instinctului de plastic și a vânătorilor.

Descriere

Aceste animale cresc până la dimensiuni mari. Pisicile câștigă rapid în greutate peste 6 kilograme. Bengali Independent, Independent, Dragostea Apă, spre deosebire de alte pisici domestice. Capul la animalele din aceasta rasa este greu și mare, similar cu tigru. Forma pătrată Infuzează. Baza urechilor este neapărat largă, urechile în sine sunt ridicate, înclinate înainte. Această rasă este migdale, ochi expresivi. Și când animalul monitorizează prada, transformați-vă în ochii nemiloși ai prădătorului.

Orice culoare, cu excepția aquamarinei și a albastru. Culoare ochi Albastru numai în bengala zăpadă. Aceste pisici sunt comenzi rapide. Fierul Brigal – un mod minunat de a scăpa de stres. Lână de mătase și strălucitoare.

Sistemul de expoziții mondiale permite 6 culori de rasă Bengal. Permele din față ale lui Bengalov sunt mari, groase, iar partea din spate este mai lungă decât cea din față. Cozile cel mai adesea omise, Bengali nu ridică niciodată coada.

Marble bengaleza – companioni minunate. Dacă nu le dați timp, atunci ei devin nervoși, agresivi. Acest animal necesită o atenție constantă a proprietarului, răspunde mangaieri, devotament. Aceasta este o rasa de pisici vorbareti, participanții la jocuri pentru copii. Bengaleză este non-agresiv, prietenos si pacient pentru copii. Ele sunt încă inteligente și curate.

Conținutul acestei rase va necesita proprietarul investițiilor în numerar și a timpului.

Culoare

Aceasta rasa are culori, standardele relevante ale Asociației Mondiale de pisici, și nu. Prima categorie include culori:

 • Brown (de Aur)+
 • zăpadă+
 • argint.

Culori non-standard:

 • carbonic+
 • albastru+
 • negru.

În plus, există două mai multe tipuri de culoare de Bengal lână – acest lucru este pătată și marmură. Cea mai populară culoare a bengaleza este reperat. Stains trebuie să contrasteze cu culoarea principală a pisicii. Atunci când petele au două tonuri, acestea sunt numite prize. Rozete sunt apanajul animalelor sălbatice, Dar pisica domestica Bengal este singurul animal cu o astfel de culoare complexă.

Prizele sunt reprezentate doar în trei tipuri:

 • săgeată – Un loc extins cu un vârf întunecat+
 • Lapelprint – pată de lumină cu „bloturi” contrastante pe laturi+
 • gogoașă – un punct mare încadrat de o bandă de contrast închis.

Cel mai rar fel de culoare este marmura. Prezent la pisicile expoziționale. Crescătorii au grijă de puritatea rasei, există reguli clare și provizioane pentru această rasă la expoziții. Culoare de marmură – acestea sunt dungi curbate pe lână. Trebuie să existe o structură curentă asimetrică a două sau mai multe benzi de culori, contrastante cu culoarea primară.

La sfârșitul secolului XX, prima pisică de marmură Bengal a apărut în grădiniță. Acest eveniment a produs o furoră uimitoare în audiență. În 1993, culoarea marmură a pisicilor Bengal a fost inclusă în starea Campionatului Asociației CAT. Cat de marmură Bengal este diferit de observat, uneori poate fi acceptat pentru o altă rasă. Este extrem de apreciat la expoziții și o altă culoare minunat – marmura pe aur. Aceasta culoare este imposibil de ghicit la nașterea unui pisoi. Acesta este format într-un animal la doi ani.

Rare Culoare bengaleza – Marmura pe argint. lână Cat are un ton argintiu deschis, iar desenul este proiectat în tonuri de gri închis sau negru. Poate întâlni Bengalov și de culoare gri-bej. Acest lucru este atunci când contraste de marmură de argint cu culoarea de bază a animalului.

Trebuie remarcat faptul că nu este ușor de realizat marmura de culoare. Pedigree de la părinții ar trebui să fie fără reclamații.

O altă copie expoziție rară de Marmura Cat Bengal este un bengalez de zăpadă. Aceasta rasa are o culoare ochi albastru. Tipuri de culoare aici sunt după cum urmează:

 • sepia – culoarea principală de aur pe care sunt prezente dungi maro inchis+
 • Cochetă – Crema Principal Color cu Light Brown model+
 • Link-uri – culoarea fildeșului, model marmura, mai întunecat principal.

Pisicile de zăpadă Bengal sunt născute absolut albe. În al doilea an de viață, ei încep să manifeste un model pe lână. La nașterea pisicilor de culoare nu se potrivesc cu rasa. În 8 luni, lâna este vopsită în culori corespunzătoare standardelor.

Semne de rasă și conținut

Caracteristicile distinctive ale rasei includ culoarea, structura corpului. Bengali iubesc să înoate și să nu se teamă de apă. Deși au luat multe de la pisici sălbatice, Bengalov încă nu a recomandat să păstreze pe stradă. Acestea sunt animale derivate pentru casă. Deoarece rasa a apărut ca urmare a selecției, este susceptibilă la boli genetice:

 • boli de inimă+
 • Incorectitudinea pieptului+
 • Subdezvoltarea generală+
 • Probleme cu îmbinarea șoldului+
 • Boala rinichilor+
 • Probleme de rețea.

Alegerea unui animal de companie, ar trebui să înveți părinții pedigree. Sterly, de asemenea, tulburarea vizibilă cu sănătatea și dezvoltarea pisicilor.

În cazul în care animalul este achiziționat pentru reproducere rasa ulterioară și participarea la expoziții, atunci vor fi necesare costuri de numerar. Participarea la expoziția poate costa de la 3.5-4,000. rubles. Este necesar să se monitorizeze blana animalului, pentru nutriție echilibrată dreapta. In dieta pisicilor Bengal trebuie sa fie insotit de carne crudă. gheare clare în mod corect, deduce lână, urmați starea de sănătate a animalului de companie. Commitable pentru a cumpăra zero și tot felul de jucării.

Alte semne de rasa – non-frecventa si activitatea de pisici. Putem spune că acestea sunt hiperactivi.

Pentru o companie, aceasta rasa este potrivit în toate privințele. Bengali joc, prieteni cu copii. Ei au lână scurt, care nu va livra probleme cu curățare. La toaletă sunt acceptate rapid. Necesitatea de a cumpăra tava cu borduri înalte, ca animale le place să îngroape „rezultatul muncii lor“ profund.

Ca antistres – aceasta rasa la numărul unu. Pentru a obține urmași de rasă pură, ai nevoie de o pisica achiziționată de la grădiniță. Este recomandabil să învețe cu atenție pedigree, documente de rasa. Prețul pentru o împerechere în Rusia este mare, deoarece această afacere doar a început să se dezvolte, și există puține deschise pentru tricotat. Prețul mediu pentru Bengalul Pure Bengal – 25 de mii. rubles. Mai ieftin marmura Bengal pisoi cost cu o schimbare nu poate costa.

În cazul în care puii sunt oferite la un cost redus, aceasta înseamnă că ei au erori în pedigree, pisoiul a fost luată mai devreme de pisica, ceea ce este inacceptabil, nu a produs vaccinarea și veterinar de verificare. Cu privire la rentabilitatea reproducerii, această rasă poate fi gândită numai la marile orașe ale Rusiei, unde există o cerere pentru o rasă unică.

Video despre rasa de marmură pisici Bengal Vezi mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: