Totul despre pisicile din marmura britanică

Totul despre pisicile din marmura britanică

Una dintre cele mai rare și culorile unice ale pisicilor britanici este marmura. Pisicile și pisicile britanice din marmură nu vor lăsa o singură felină indiferentă, deoarece, în plus față de hainele de lux, au un caracter foarte moale, precum și ele sunt foarte grațioase. Se crede că britanicii sunt adevărați aristocrați ai societății feline. Dar pisicile din marmură atrag atât de mulți crescători și potențiali cumpărători? În acest articol, să ne cunoaștem mai multe detalii cu descrierea „britanică” a culorii de marmură, vom afla câteva nuanțe de îngrijire pentru ei, precum și luarea în considerare a caracteristicilor naturii.

Un pic de istorie

Rasa britanică de pisici este considerată naturală, dar aici multe culori de lână și culoarea ei au fost derivate prin reproducere și folosind feline de la alte rase. Persi si exotes, de obicei, au participat la reproducere, aceste rase sunt destul de multe în comun cu „britanic“, și, prin urmare, în îndepărtarea de culori noi, standardele de rasa bine stabilite nu au fost răniți.

Dar, pe una dintre versiunile se crede că marmura de culoare animale de moștenit de la rudele lor sălbatice care trăiesc în Africa, India și alte țări. Cu toate acestea, inițial nu era așa acum, și, prin urmare, o selecție a avut loc pentru îmbunătățiri sale, în care, în plus față de oamenii de știință, felinologis au luat parte.

Caracteristici de culoare și tipuri

Toate pisicile care au orice desen pe lână, purtând numele Tabby. Acesta este grupul numit-atât de culori. pisicile din marmură, cu culoare Tabby aspect, într-adevăr, de lux și unic. In plus, desenele sunt, de obicei contrastante și de multe ori se aseamănă cu blănuri de animale sălbatice.

 • pisicile din marmură și pisicile au o culoare de contrast, cu două tipuri de fire de par. Primul așa cum au fost pictate de zone, iar al doilea – fundal. Firele de par crearea de desen complet zgâriat.
 • Pe frunte de pisoi și persoane adulte, cu un model de marmură, puteți lua în considerare cele mai multe ori litera „M“, care este un fel de exterior al acestei culori.
 • Pe ochii și nasul la persoanele de marmură sunt, de obicei un dermatograf negru strălucitor. O astfel de dermatograf este foarte similar cu faptul că există chinchilla britanice.
 • Desenul principal al indivizilor de marmură britanice este întotdeauna clar și netedă, are tranziții line în întreaga lână, dar niciodată nu pare neclară.
 • „Coliere“ pe piept de animale este foarte apreciat în această culoare. Și ce ei sunt mai mult, cu atât mai apreciate de către unul sau altul. specks contrast de diferite forme pot fi observate pe spate, stomac și urechi.
 • Culoarea ochilor depinde foarte adesea de culoare. De exemplu, pisicile și pisicile cu marmura de culoare ciocolata cel mai adesea ochi verzi, iar la persoanele cu culori gri-negru „Whiskas“ – albastru sau gri.

  Marmură „britanic“ prezintă în mod necesar modelul pe obraji rotunjite.

  cercuri contrastante închise pot fi observate pe coada animalului și picioarele lui. Lână de la persoane fizice de marmură britanice nu sunt atât de scurt, din cauza căreia se pare că ele par să fie subestimată sau au labe scurte. Dar aceasta este un standard de rasa. pernitele cel mai adesea întuneric.

  marmura de culoare este bine exprimată chiar și cele mai mici pisoii. Face marmura de culoare nu confunda cu alții, de exemplu, cu tigru și pestriț. Ei au diferențele lor.

  • „Britanic“ a unui astfel de culoare poate fi marmura de argint, atunci când culoarea de fundal principal este de culoare gri-alb cu un șoc cea mai pură zăpadă, și petele de pe argintiu – contrast negru. Culoarea ochilor poate fi gri, verde sau albastru. Există, de asemenea, alte nuanțe de ochi. Rezultate cu iris verde și marmură de argint pe haina de blană sunt evaluate mai presus de toate.

  • Pisicile și pisicile sunt, de asemenea, găsite cu mai puțin relevante, dar în același timp, în cererea de culoare, și anume: argintiu-violet marmura de culoare, roșu-argintiu marmura de culoare, argintiu ciocolata marmura de culoare și altele.

  • Foarte rafinat pisicile și pisicile cu marmură neagră de culoare pe aur, precum și ciocolată de aur. În astfel de animale, culoarea principală a aspectului de lână ca o roșcată luminos sau roșu-brun, și, în același timp, toate petele au o culoare bogat-negru.

  • Animale cu culori negru și albastru desenare de marmură mai puțin pronunțate și vizibile. Dar, în același timp, ele arata foarte frumoase și exotice.

  • Pisicile și pisicile cu culoare bicolor de marmură au o astfel de culoare de lână, în care mai multe nuanțe sunt combinate în același timp, și în același timp, există un desen original pe haina de blană.

  • Marblele de broască țestoasă este destul de rară și, mai ales, se întâmplă numai în pisici, totuși, orice culoare broasca testoasa. Acest lucru se datorează faptului că bărbații nu au aproape nici o lână, în care există 3 și mai multe nuanțe.

  • Culorile foarte blânde sunt considerate marmură violet și cremă.

  Și trebuie remarcat faptul că pisoii sunt adesea născuți cu așa-numita culoare de marmură falsă, numită „moi”. Foarte des, crescătorii pentru ignoranță sau cu intenția lor specială vinde astfel de pisici la prețurile din marmură. Nu este întotdeauna ușor să distingeți astfel de pisoi, dar nu atât de dificil. Desenul de pe lână chiar și în copilărie este inegal sau nu deloc clar, în timp începe să dispară complet, lăsând doar dungi mici și modele care pot fi abia vizibile.

   Pisicile din marmură culoarea din copilărie saturată și clară, inclusiv desenul însuși, iar cei mai în vârstă devin, fabrica începe să arate mai luminos și mai întregi.

   Caracter și obiceiuri

   Pisicile britanice și adulții sunt renumiți pentru ei foarte calm. În acest caz, aceste animale încearcă și foarte educați. Ele sunt destul de greu de înțeles cu alți reprezentanți felini, dar foarte bine în același timp cu câinii. Astfel încât pisicile încă mai fac prieteni, este mai bine să le ridicați împreună din copilărie.

   Pisicile și pisicile din marmură britanice neobișnuite și delicate. Ei nu renunță la mâncare, nu impune și nu vor fi proprietarii dimineața. Cea mai mare parte a timpului lor preferă să se odihnească și să conducă un stil de viață măsurat. Destul de joacă, dacă ei nu se deranjează în mod constant, se întâlnesc grav cu copiii, pentru că nu-i plac teskal constant. Dar în același timp, complet non-agresiv și de blocare. Foarte precaut de persoane necunoscute. Nu te plictisești și nu ambalaj în casă sau apartament, în timp ce există singuri.

   În general, reprezentanții marbili britanici ai acestei rase nu diferă de nici o britanică pură. Ele sunt la fel de inteligente și inteligente, învață repede ceva nou.

   Recomandări pentru îngrijire și întreținere

   Îngrijirea pentru pisicile și pisicile din marmură britanică nu este atât de dificilă, ci pentru el Va dura ceva timp.

   • Combinând animale recomandat un calcul special de mai multe ori pe săptămână. Acest lucru se face astfel încât lâna nu este de rulare și chopants nu au format.
   • Bathtub British cel mai bun ca poluarea lor de lână. De obicei de 1-2 ori pe an, uneori se scaldă direct înainte de expoziții. Pentru înot ar trebui să folosească șampoane speciale, și nu cei care folosesc oameni.
   • Ghearele tăiate o dată la 2-4 săptămâni pe măsură ce cresc. Pentru această procedură, ar trebui să utilizați un Cunter special.
   • Urechile animale trebuie curățate foarte atent și numai ca poluare. Pentru a face acest lucru, este recomandat să utilizați un lichid special și un disc de bumbac, bumbac de bumbac de pisici cu urechi curate.
   • Îngrijirea ochilor ar trebui să fie, de asemenea, foarte îngrijită. Puteți să le ștergeți doar cu un disc de bumbac sau cu o bucată de tifon umezit în apă caldă sau de mușețel. Dacă puroiul se găsește în fața ochilor, este foarte important să consultați un medic veterinar în timp util și să nu se angajeze în auto-medicamente.

   Pentru a evita multe boli virale din care sunt adesea afectate pisicile, se recomandă efectuarea unei vaccinări integrate o dată pe an, precum și vaccinarea cu rabie.

    Înainte de vaccinări, întotdeauna animalele dau un mijloc fierbinte. Poate fi atât suspensie, cât și tabletă. Principalul lucru este medicamentul, pentru a da în conformitate cu instrucțiunile și greutatea animalului.

    In casa pisica sau pisica trebuie sa fie la locul lor. Acesta poate fi atât o casă feline și o pernă mică pentru somn. Este recomandabil să se înceapă Brates, în caz contrar animalele involuntar pot zgâria suprafețele exterioare și mobilier.

    În ceea ce privește hrănirea animalelor, acestea pot fi în nutriție hranei pentru animale sau naturale. Ambele rații au argumente pro și contra lor. Principalul lucru este ca orice dieta să fie echilibrat. Furajul gata făcute sunt deja astfel, dar dacă vorbim despre alimente naturale, nu ar trebui să fie mănâncă că o persoană consumă. Contraindicat toate ascuțite, prăjite și sărate, precum și oase de pește și pui.

    legume britanic a recomandat fierte, carne-conținut redus de grăsimi (idei, iepure, pui, tineri berbec), brânză de vaci, gălbenușuri și unele produse lactate fără aditivi. Pentru orice hrănire a animalelor, este foarte important ca ei au întotdeauna apă curată și proaspătă. Boluri după mese ar trebui să fie întotdeauna înmuiate cu atenție.

    Creștere

    Multi crescatori sunt foarte serioase cu privire la vânzarea de pisici și pisici în reproducere, iar prețurile pentru acestea sunt, prin urmare, semnificativ mai mari decât acele persoane vândute numai ca animale de companie domestice. Adică, sub castrare și sterilizare. Britanice cu marmura de culoare pentru sterilizare, în medie, cost cu 20-25 de mii de ruble, și de mai multe ori mai scumpe – pentru reproducere. În funcție de reputația și popularitatea pepinieră, prețurile pot ajunge până la 100 de mii de ruble, dar va fi o adevărată elită și sub formă de praf pisoi.

    Dacă există o dorință de a cumpăra un pisoi de marmură pentru împerechere în continuare, trebuie să se înțeleagă că ar trebui să fie cu toate documentele și un pedigree, altfel găsi o pereche de rasă pură decente va fi incredibil de dificil.

    Și ar trebui să fie, de asemenea, înțeles că o cameră destul de mare pentru conținutul lor este recomandat pentru reproducție marmura britanic. Înainte de a vă decide să creați pisicile și pisicile din marmură britanică, se recomandă să cântăriți cu atenție totul pentru și împotriva. Dobândi o pisicuță urmează doar într-o pepinieră dovedit, cu o bună reputație.

    Apelați un băiat de marmură sau o fată poate fi un nume foarte original care va plăcea toate gospodăriile din casă. Chiar dacă animalul nu este achiziționat pentru împerechere, va încânta întreaga familie de mulți ani, deoarece, în medie, britanicii trăiesc 17 ani.

    Pentru pisicile britanice, consultați următorul videoclip:

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: