Totul despre pisicile din rasa stânga din Ucraina

Totul despre pisicile din rasa stânga din Ucraina

Pisicile din rasa stanga din Ucraina sunt la fel blând și drăguț, ca o floare, în onoarea care au fost denumite. În plus, acestea au un aspect destul de remarcabil, ceea ce le face deosebit de populare printre multe animale de companie animale de companie.

Istoria originii

Rasa ucrainean Levka a apărut relativ recent, în urmă cu aproximativ 10 ani. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, foarte repede a devenit popular. Toate lucrările la trecerea animalelor efectuate Felinologist Elena Biryukova. A început să lucreze la crearea acestei rase la începutul secolului XXI, dar rezultatele finale obținute numai după 4 ani.

Pentru experiment, pisicile au fost luate complet diferite rase. Acesta este Don Sfinxului și Scottish Fold. Ca urmare, animalele are un corp chel de la Sfinx și pliați din rasa Scottish Cat. In plus, frumuseti extraordinare sunt caracterizate de o sănătate bună și un caracter excelent.

Prima apariție a unei pisici din lume, a provocat un mare interes nu numai printre iubitorii de rase originale, dar, de asemenea, în rândul specialiștilor. Pana in prezent, aceasta rasa este deja destul de popular, dar până în prezent numai în țările CSI. Dar organizațiile internaționale nu au fost încă decis modul în care acestea ar trebui să fie menționate la pisici neobișnuite din Ucraina.

Dar ei încă le permite să participe la diverse expoziții și concursuri. Deci, mai mult de 10 de pisici au deja campioni.

Descriere

Aceste animale neobișnuite pot fi distinse în multe Caracteristici.

 1. Capul Bald Levkoev are o suprafață plană, formă ușor extinsă. Pe partea de sus se aseamănă unui pentagon. Dar fruntea lor convexă face ca aceste animale un neobișnuit de atractiv.
 2. Aproape o treime parte a capului ocupă o fata rotunda, in timp ce obrajii sunt destul de pronunțat. Și Levko au arce anormale interesante.
 3. Nasul nu este prea mare.
 4. Ochii de pisica o diagonala mică, cu o tentă verde sau albastru.
 5. gâtul lor este de lungime medie, pe langa musculos destul.
 6. Este demn de remarcat mare, ca și în cazul în care a făcut din mastic, urechile Levkoev. Ele sunt un pic în jos îndoit.
 7. Organismul arata foarte frumos. Este un musculos cu un piept nu foarte larg.
 8. Labele in animal din aceasta rasa sunt lungi și puternice.
 9. Ei au aproape nici o lână, dar întregul corp este acoperit cu un puf blând. În gât, ochi, urechi, precum și în axile există falduri mici care fac aceasta rasa de pisici individuale.
 10. Greutatea masculului vine de până la 6 kg, dar femelele sunt tăcut mai mici – până la 5 kg.
 11. maturitatea sexuală a acestora are loc aproximativ 1 an după apariția.

Caracteristicile caracteristicilor

Aceasta rasa pisica se distinge prin devotament și dragoste extraordinară pentru proprietarii săi. Ele sunt foarte delicate si sociabil, inteligent și inteligent, ușor de a pleca spre formarea și perfecționarea profesională.

Aceste animale sunt extrem de inteligente. Ei aproape niciodată să se implice în lupte, dar dacă se mai întâmplă și, pisicile cu demnitate ieși din situația actuală. În plus, Levko pot efectua cele mai multe comenzi elementare. Rapid preda la toaletă.

Ușor vin la contact nu numai cu proprietarii lor, dar, de asemenea, cu acele animale care sunt în aceeași cameră cu ei. Aceste frumuseti iubesc proprietarii lor merg foarte mult și aproape peste tot pentru ei „pe tocuri“, în același timp, ele purre, ca și cum ar invita la o conversație cu ei.

În cazul în care nu acorde atenție, ei vor mieuna până când sunt conspiră.

În plus, ucraineană Lekuki au astfel de caracteristici în propriul lor caracter, ca și capacitatea de a controla emoțiile lor, capricios, și, de asemenea, să-și amintească totul. De exemplu, în cazul în care proprietarul sta sau ma uit la TV, animalul poate aștepta o oră de la el, în timp ce doar se uita în ochii lui sau lins mâna lui.

Dacă vorbim despre preferințele acestor animale, ele sunt mai mult ca să fie prieteni cu proprietarii adulți decât cu copiii lor. Acest lucru nu înseamnă că acestea sunt agresive pentru copii. Ei preferă pur și simplu o companie de oameni mai relaxat.

Pisicile din rasa stanga din Ucraina este foarte mare și curios, astfel încât apariția în casa altor oameni nu-i sperie, ci, dimpotrivă, le vor studia, care este, face cunoștință cu ei.

Dar partidele prea mari și zgomotoase la Levko nu se va potrivi, ei nu place.

Condiții de detenție

sfincși ucrainene sunt complet nepretentios în conținut. Singurul lucru de care au nevoie este o mulțime de căldură, pentru că ei sunt practic fără lână. Astfel încât temperatura în casă sau apartament, în special în timpul iernii, ar trebui să fie întotdeauna ridicată. Dar puteți cumpăra pentru animalele de companie și costume calde. Și, de asemenea, trebuie să le protejați de schițe și să se așeze pete calde pentru ei.

În timpul verii, trebuie să se acorde atenție Soarelui pentru a nu cade pielea lor blândă, deci este necesar să se protejeze animalele de la lumina directă a soarelui.

Rasa de Levkoev din Ucraina este distinsă de teama de înălțime. Deci, nu vă temeți că vor urca pe dulap sau vor ajunge la perdele noi.

Din moment ce pisicile nu au lână, prea des scăldați-le nu este recomandat. Cel mai bine este să efectuați astfel de proceduri ca poluare a animalelor. Este necesar să facem acest lucru cu șampoane speciale, deoarece pielea lor evidențiază prea multă grăsime. Din același motiv, este necesar să le ștergeți destul de des, altfel excesul de grăsime va rămâne pe mobilier sau pe tapet.

Ca toate pisicile, Levko trebuie, de asemenea, să taie periodic unghiile. Utilizați pentru aceste forțe speciale sau chanters. Este necesar să se efectueze o astfel de procedură cu precauție extremă, deoarece puteți deteriora accidental navele care sunt postate foarte aproape. Dacă nu este capabil să trimită singur ghearele, este mai bine să contactați clinica veterinară unde experții o vor face ușor și rapid.

În plus, pentru animalele de companie, este necesar să se echipeze locul de odihnă. Trebuie să participe la o brățară, o tavă cu un umplutură adecvată. Cicking la el are nevoie de un animal din primele zile de apariție în casă, altfel o va face mult mai dificilă. Trebuie să schimbe în mod regulat umplutura, astfel încât să nu existe un miros neplăcut în casă. Și puteți achiziționa, de asemenea, un deodorant special pentru umplutură, care va absorbi toate mirosurile neplăcute. Îl puteți cumpăra în orice farmacie veterinară.

Deoarece animalele nu pot curăța în mod independent, urechile lor, este necesar să facă acest lucru. Utilizați bastoane speciale. În plus, de mai multe ori pe săptămână aveți nevoie pentru a vă curăța animalele de companie la animalele de companie. Și periuța de dinți, iar pastele pot fi achiziționate în magazinele de animale de companie. Cu bună grijă, animalele vor putea să trăiască la 12 ani, poate mai mult.

Spune mai precis experții nu pot, deoarece rasa este doar recent derivat.

Hrănire

Hrănirea animalelor din această rasă este complet simplă. Aceste pisici au un apetit excelent. Puteți utiliza atât hrana industrială, cât și naturale. Primul poate fi uscat și umed, principalul lucru este că acestea combină toate vitaminele și mineralele necesare pentru dezvoltarea pisicilor.

Dacă se utilizează furajele naturale, acesta trebuie să conțină următoarele produse:

 • Pești de mare+
 • Carne de pui fiert sau carne de vită+
 • Cereale proaspete din diferite cereale+
 • Fierte și legume crude, pot fi folosite piure+
 • Suplimentele de vitamine care trebuie cumpărate în magazinele de animale de companie.

Boluri

Deși această rasă a apărut destul de recent, nu este protejată de boli. La fel ca oricare Un alt animal, pisicile se pot confrunta cu unele dintre ele.

 • Bolile cardiovasculare pot apărea datorită stresului transferat.
 • Dacă animalul cade sub ploaie sau va merge pe schițe, poate apărea chiar inflamația. În acest caz, este necesar să se facă referire la medicul veterinar, deoarece va fi dificil de a face față unei astfel de boli.
 • Un apetit uriaș poate duce la supraalimentare. Ca rezultat, pot apărea probleme cu stomacul. În plus, Levko tind la obezitate. Prin urmare, în spatele nutriției lor ar trebui să fie urmate bine prin stabilirea unui mod special de hrănire.
 • Ca și alte pisici, Levkoev poate apărea conjunctivită sau keratită. Pentru a combate o săracă, puteți folosi scrisori obișnuite de ceai sau puteți profita de specialități pentru spălarea ochilor.
 • Poate exista o boală a urechilor. În acest caz, animalul va fi miau plâns și se va atinge cu o labă în spatele urechilor. Trebuie să contactăm imediat medicul veterinar.
 • Dermatita sau seboreea apar adesea pe piele. În acest caz, din nou, medicul veterinar trebuie să înregistreze un unguent special pentru îngrijirea pielii. Nu este necesar să se trateze singur boala, deoarece nu poți dăuna animalului doar animalului.

Ar trebui să se facă anual pentru a-și vaccina animalele de companie. Începeți să faceți vaccinări de la două luni. Protecția se efectuează de la boli cum ar fi caliviroul sau rinotraheita. Dacă copilul este luat de la grădiniță, atunci toate vaccinările necesare au deja.

  Când copilul se transformă în 3 luni, este vaccinat din rabie și chlamydia. În plus, este necesar să se efectueze în mod regulat lucrări profilactice împotriva purocilor și helminților. Puteți utiliza ambele tablete și soluții lichide. De la purici puteți purta gulerul dvs. special pentru animalele de companie, care îl va proteja timp de 6 luni de la datele parazitului. Pe gulerul trebuie să atașați lanțul cheie, unde numărul de telefon al proprietarului va fi scris. Va fi nevoie dacă stânga va fi pierdută.

  Însumând, putem spune că stânga ucraineană sunt perfecte pentru orice casă. La urma urmei, ei nu sunt prea pretențioși în îngrijire și vor fi, de asemenea, un mare prieten atunci când apar în familie.

  Singurul lucru de care au nevoie este o mică atenție și dragoste.

  Descrierea rasei de pisici Ucraina Levka, vezi următorul videoclip:

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: