Totul despre Probalance de hrană pentru pisici sterilizate

Totul despre Probalance de hrană pentru pisici sterilizate

În prezent, o varietate de hrană nutrițională pentru pisici și pisici sunt disponibile sub marca Probalance. Sortimentul are o dietă separată, concepută pentru animale de companie sterilizate. Astăzi vom vorbi despre caracteristicile unei astfel de alimente, compoziția sa.

Particularități

Acest produs se referă la clasa premium. Astfel de alimente nutriționale pentru pisici sterilizate sunt realizate pe baza de carne proaspătă selectată. Toate acestea pot fi folosite pentru hrana de zi cu zi. La fabricarea, sunt incluse de asemenea compuși suplimentari cu vitamine.

Acest produs de la producător are un cost relativ scăzut, astfel că va fi în buzunar la aproape orice client. Astăzi, compania produce atât uscate și umede rațiile. Toate acestea intră în seria sterilizate.

Trebuie remarcat faptul că, în producția de alimente pentru animalele de companie castrati și sterilizate, producătorul utilizează un complex special de componente vegetale (Fitocare). Acesta vă permite de a consolida sistemul imunitar pentru animale.

Precum și elemente de plante au un efect pozitiv asupra sistemului digestiv al animalelor de companie. Cel mai adesea, compoziția astfel de complex include următoarele plante: gălbenele, coada-calului, cranberries, mușețel și mușchi.

Toate feed-urile sunt absolut sigure pentru animale. Numai componentele naturale sunt utilizate ca conservanți, inclusiv extract de tocoferol. Toate produsele rulează un proces special de sterilizare, ceea ce facilitează distrugerea tuturor organismelor rău intenționate din produs.

Principala sursă de proteine ​​în aceste rații este cea mai proaspătă carne de pui. Datorită acestui ingredient, hrana este la fel de ușor absorbit cât mai ușor posibil, și au, de asemenea, o valoare biologică destul de ridicată.

La crearea rații, preferința este dată tocmai de carne, și nu de sub-produse.

Trebuie remarcat faptul că nu există ingrediente de porumb care sunt greu de asimilat animalele de companie. Toate produsele sunt fabricate pe baza produselor de ieșire. În plus, produsele alimentare nu include ingrediente care pot provoca reacții alergice sau afectează negativ funcționarea sistemului digestiv.

Produsele sunt produse fără a folosi conservanți sintetici, coloranți artificiali și amplificatoare gust. Toate feed-urile au certificate corespunzătoare, care confirmă nivelul ridicat de calitate alimentară. Pe toate pachetele și băncile de nutriție, puteți găsi informații detaliate despre compoziția dietei, precum si a vedea procentul fiecăruia dintre ingredientele.

Furaj uscat

În primul rând, vom analiza caracteristicile principale și compoziția produselor alimentare uscată a pisicilor care au trecut de sterilizare. Aceasta dieta se bazeaza pe carne de pui și orez. Aceste componente sunt principale în compoziție, alte ingrediente sunt de asemenea utilizate:

 • Porc Skuff Bazat Flour+

 • Sfeclă+

 • Ovăz+

 • fibre de mazăre+

 • seminte de in+

 • Uleiuri naturale+

 • grăsime de pește+

 • Extrage Yukki+

 • Extract de drojdie+

 • amestec de ou+

 • lecitină.

În plus, în timpul producerii acestei diete, se folosesc antioxidanti speciale, care permit să se mențină proaspăt produs pentru o lungă perioadă de timp, aditivi saturate cu zinc, mangan, cupru, fier și iod. Puterea este saturată cu fibră brută, veverițe, proteină brută, cenușă, magneziu, calciu, acizi grași.

Compoziția acestei contribuie la alimente uscate la un consum fluid stimulator de un animal de companie, ceea ce face posibilă creșterea semnificativă a cantității de urină și de a reduce riscul de apariție și dezvoltare a pietrelor în sistemul urinar.

Raportul optim de calorii si componente nutritive permite să mențină o masă a animalului la nivelul dorit. Rețeta include, de asemenea, o combinație specială de vindecare plante utile, care a fost special dezvoltat de medicii veterinari. Toate acestea permit să asigure un efect de tonifiere, intarirea imunitatii.

O astfel de nutriție poate fi administrat pisicilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani. Acesta este vândut în pachete confortabile, cu diferite volume. Producătorul emite pachete mari de 10 kg.

Sortiment de produse umede

Acum vom face cunoștință mai detaliat cu rații umede pentru animalele de companie sterilizate și castrați. O astfel de nutriție se face pe baza de pui tocată, carne de organe. Și sunt utilizate multe alte ingrediente:

 • File de pește și pește Sub-Produse+

 • produse cerealiere+

 • Ierburi de vindecare+

 • Taurin+

 • fibre de mazăre.

Compoziția se caracterizează printr-un procent ridicat de fibre, proteine, grăsimi. În plus, este bogat in astfel de elemente importante cum ar fi calciu și magneziu.

Furajul contine toate necesare aminoacizi utile, vitamine și componente minerale. Puterea este, de asemenea, caracterizată prin valoare destul de mare de energie.

alimente umed este cel mai adesea produse în plicuri mici și în băncile de metal. Toate acestea pot avea un volum diferit, dar cel mai des în magazine puteți găsi pacci în 85 de grame și 450 de grame de capacitate.

Dacă se dorește, hrană umedă poate fi amestecat cu granule nutritive uscate, sau de a folosi alte alimente naturale. Compoziția va fi mult mai saturate și satisface.

Despre cum ar trebui să fie pisici alimentare sterilizate, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: