Totul despre Purina Pro Plan pentru cîini mari

Totul despre Purina Pro Plan pentru cîini mari

Pe cât de bine fluxurile de câini nu depinde numai de aspectul său, dar, de asemenea, de sănătate. Prin urmare, toți proprietarii de animale de companie să încerce să aleagă produse alimentare de înaltă calitate pentru favoritii lor. Unul dintre produsele testate pentru câini pentru rasele de talie mare este un feed specializat Purina Pro Plan.

descriere generala

Alimentarea acestui brand este dezvoltat de către experți cu experiență vastă. Prin urmare, acestea sunt bine echilibrat și satisface toate nevoile de animale de companie mari. În compoziția produselor sunt doar ingrediente necesare.

 1. Proteine. Principala sursă este carnea de înaltă calitate. În hrană există pui, carne de vită, somon și miel. Toate aceste componente sunt absorbite perfect de organismul animalelor de companie și de a merge numai la ele.

 2. Carbohidrați. În compoziția produselor conțin cereale. Ei fac hrană mai hrănitoare. Astfel încât animalele mănâncă rapid.

 3. Gras. În hrana acestui brand există ulei de pește și grăsimi animale. Ei îmbogățesc produsele cu acizi grași să facă mai bine lână și piele de animale de companie. În plus, grăsimile animale sunt surse suplimentare de energie pentru animalele de companie.

 4. Antioxidanți naturali și conservanți. Datorită prezenței lor, producătorul nu trebuie să utilizeze aditivi artificiali. Furajele și fără ea sunt stocate de mult timp și nu dăunează corpului animalelor de companie.

 5. Celuloză. Sursa fibrei este carnea de sfeclă uscată. Contribuie la îmbunătățirea digestiei și a produselor de absorbție rapidă.

Deoarece feed-ul conține în compoziția tot ceea ce aveți nevoie pentru iubirea domestică pentru dezvoltare, în dieta lor nu trebuie să introduceți aditivi.

Purina Pro Plan Feds pentru câini mari Există și alte avantaje.

 1. Alegerea produsului bun. În sortiment există un hrană cu gusturi diferite. În plus față de produsele pentru câinii adulți, puteți găsi rații pentru cățeluși și animalele de companie mai vechi. În plus, există produse pentru animale cu probleme de sănătate sau nevoi speciale. Ridicați alimentele potrivite pentru favoritul dvs. este foarte simplu.

 2. Ambalaj confortabil. Furaj vândute în diferite versiuni de ambalare. Cele mai populare opțiuni – Sacuri care cântăresc 18, 12 și 4 kg.

 3. Gust plăcut. Purina Pro planul Planului este foarte gustos. Prin urmare, ei sunt bucuroși să mănânce chiar câini pretențioși. Dockets cu pui, somon și carne de vită ca animalele nu numai cu gustul lor, dar și aroma.

 4. Hipoalergenicitate. Nu există componente care pot provoca alergii de la animalele de companie. Prin urmare, iubitorii de pe piața internă nu au probleme cu sistemul digestiv.

 5. Disponibilitate. Purina produse PRO PLAN sunt în mare a cererii. Deci, este ușor de găsit în vânzare. Alimentele sunt vândute atât în ​​magazinele de animale de companie și în supermarket-uri obișnuite. Animalele cu siguranță nu va fi lăsat fără alimente ei iubit.

Minus principal al acestor produse este prezența în compoziția de bun gust. Acesta este utilizat pentru a îmbunătăți gustul produsului. Prin urmare, animalele se obisnuiasca cu pupa și mănâncă-l cu porțiuni mari. Din acest motiv, produsele sunt consumate într-un timp scurt.

Produse pentru câini adulți

Alegerea rații pentru câini adulți din rasele de talie mare este destul de mare.

 • OptiBalance. Acest feed câine universal este potrivit pentru majoritatea câinilor majore. Este hrănitoare și bine echilibrat. Acesta poate fi administrat tuturor animalelor de companie pentru adulți. Croquets de dimensiuni convenabile vă permit să mențină dinți și gingii în stare bună. O cantitate mare de nutrienți din compoziție este influențată pozitiv de starea de sănătate a articulațiilor. câini atât de mare în vârstă se simt bine și pot rămâne foarte activ.

 • Optiderma. Acest produs este destinat pentru animalele de companie cu pielea sensibilă. Principala sursă de proteine ​​în ea servește somon. Sunt produse pentru câini cu fizicul puternic și atletic. Aceasta ajută la menținerea în stare bună a pielii câini și lână. În plus, animalele care-l mănânce, uita-te întotdeauna frumos și bine întreținute.

 • Duo Delice. Acest feed a fost creat pentru cîini mari și mijlocii. Are un gust foarte blând și rafinat. Produse cu carne de vită și de somon poate fi baza de dieta de animale domestice, pentru că nu este doar apetisant, dar, de asemenea, nutritive.

 • Sensibile Digestia. Acest feed este potrivit pentru câini de talie mare cu digestie sensibilă. Produsul cu un miel este perfect absorbit de organism pentru animale de companie. El le permite să se simtă întotdeauna bine și să rămână activi.

 • Optigest. Acest feed este de asemenea potrivit pentru câinii din rasele mari și mijlocii cu digestie sensibilă. Nu este un pui pentru crearea sa, ci un curcan. Deci, este mai ușor și dietetice.

 • Dental Pro Bar. Acest feed este proiectat pentru a menține sănătatea dinților și gingiilor. Crokets au un extract garoafă. Produsul poate fi administrat la majoritatea câinilor. Se va face apel atât la animalele de companie obișnuite și pur sânge.

 • Optige. Acest produs este potrivit pentru câinii de talie mare de la 7 ani. Delicios crockets cu carne de pui ajută la îmbunătățirea activității creierului de câini. În plus, acestea le face mai vesel și activ. Compoziția produselor conțin antioxidanți. Acest lucru vă permite să încetinească procesul de îmbătrânire a animalelor.

Alegeți în valoare de hrană uscată concentrându-se pe preferințele gustul și nevoile animalului de companie.

Sortiment de pui

În linia Opționart există mai multe tipuri de produse de pui. Aceste fluxuri se disting prin conținut crescut de proteine. În plus, compoziția lor include colostru de înaltă calitate. Acest ingredient vă permite să consolidați imunitatea animalelor de companie. Prezența sa contribuie, de asemenea, la dezvoltarea rapidă și armonioasă a animalelor.

Există două versiuni de feed-uri de pui la vânzare. Primul este conceput pentru câini mari cu fizic puternic, al doilea – pentru animalele de companie cu fizic atletic.

Astfel de alimente pot fi date nu numai copiilor, ci și femeilor însărcinate sau care alăptează.

Sfaturi de hrănire

La puii de dietă, alimentele pot fi administrate în a patra săptămână a vieții lor. Inițial, este mai bine ca ei să-i dau să fie lucrat în apă. Alte produse lichide în acest scop nu sunt utilizate.

Atunci când hrănirea câinilor este important să se ia în considerare rata de zi cu zi a produselor pe care le pot fi date. În acest caz, animalul de companie va avea suficiente substanțe utile pentru dezvoltarea normală. În același timp, el nu va câștiga în greutate.

Cantitatea recomandată de alimente pe care câinele ar trebui să consume este chiar indicat pe ambalaj. Dar această rată poate fi modificată, dacă este necesar. Este necesar să se concentreze asupra stării de sănătate a unui animal de companie, precum și nivelul său de activitate.

Este foarte important să se asigure că câinele de orice vârstă a fost întotdeauna apă accesarea. Acest lucru depinde și de starea de sănătate a animalului de companie.

Pro Plan este una dintre cele mai bune opțiuni pentru câini de talie mare. Prin urmare, acesta poate fi mai îndrăzneață pentru a cumpăra animale de companie sale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: