Totul despre rasa de pisici Minskin

Totul despre rasa de pisici Minskin

Pisicile din rasa Minskin sunt găsite în apartamente din Rusia, nu atât de des. Faptul este că pisoi din aceasta rasa sunt extrem de rare, și este posibil să cumpere acest minskin rasa pura, aproape numai în America. Cu toate acestea, cei care au decis să cumpere un astfel de pisoi, nu au regretat alegerea lor. Giulgiul pentru animale de companie vesel cucerește rapid farmecul ei de toate gospodăriile, nimeni indiferent părăsesc.

Istoria originii

Primul pisoi Minskin a apărut în SUA în 2000. Lucrările la eliminarea noii rase a început câțiva ani înainte ca în Boston. Breeder Paul Maksrochi a dorit să dezvolte o pisică scurt-circuit cu secțiuni umbrite de tipul de rasa siamez. Până în 2005, Pavel a fost capabil să atingă 50 de pisici lumina, care pe deplin răspuns la cerințele sale. Pentru primirea regiunii Minsk, un ragless canadian Sfinx și Giulgiul Machinchin au fost zdrobite.

Mai târziu, Birmansk Pisici și Devon Rex. Rezultatul a fost oarecum similar cu pisicile din rasa Bambino, Pisoi sa nascut cu picioare scurte și piele neobișnuit de mătase.

Datorită faptului că primul pisoi a apărut pe lumina recent, rasa este considerată tânără și chiar experimentală, și, prin urmare, foarte rare. Lucrările la îmbunătățirea rasei continuă în prezent. În 2008, Minsk au fost admise să participe la expoziții și a primit recunoașterea Asociației Internaționale a Cat. Până în prezent, lumea are un pic mai mult de 100 de persoane din aceasta rasa uimitoare.

Descriere

Dimensiunea unei pisici adulte rasa pura – Semi-Cobbies. Cifra animalului amintește Machcheck, al cărui amestec este. Creșterea este destul de scăzut, iar gâtul este lung. Greutate adult individuale – de până la trei kilograme.

În conformitate cu standardele Asociației Internaționale de pisica, minskin rasă pură are următoarele standarde:

 • Runda Wide Cap, bărbie pronunțat, botul scurt si lat, tampoane Relief, gât gât flexibil și bine dezvoltat+
 • Urechile sunt mari, tensionate, larg, sfaturi sunt ușor rotunjite, baza este largă, există pisici cu urechi mizerabile+
 • Ochii sunt rotunjite, mari, pe scară largă plantate, The expectativa aspect, sensibil, oarecum adept+
 • nas la sfârșitul are o mică curbă, nici amar+
 • Moustache în diferite copii sunt rare, rupte, nu există persoane+
 • Corpul pare lung, în zona coapsei a coloanei vertebrale ușor ridicat, piept lat are un puternic muschi+
 • Labele sunt scurte, deasupra și sub articulația genunchiului au aceeași distanță, membrele posterioare sunt oarecum mai lungi decât frontul+
 • Coada este mai lungă decât corpul, diametrul este îngustat de la bază la vârf, capătul coada este ușor plictisitor+
 • Lana este scurtă + pe față, urechi, labe, pe coadă și sub coadă există puncte de blană + există copii cu picioarele de blană, șolduri, umeri, dar fără burtă+
 • La vârsta frabă, unii indivizi sunt vizibili la marginea pielii împrumutați de la Sfinx+
 • Culoarea pisicii este solidă, torchi, tabby, pictura cu incluziuni albe, culoarea ColorPoint este considerată populară.

Caracter

În ciuda creșterii scăzute, regiunea Minsk – animale foarte active, negative și agle. Ei urca fara probleme, sari cu ușurință pe dulapuri și alte elemente de mobilier. Modul lor de mișcare amintește de firme. Acestea sunt pisici și pisici curioase, dar nu atât de încrezător. Regiunea Minsk sunt bine pentru instruire, deoarece au o inteligență înaltă, în raport cu o persoană pe care acești indivizi sunt destul de puncte, ei învață rapid și gândesc bine.

În ciuda caracterului curios, aceste pisici nu diferă, în special, curaj. Ei iubesc îngrijirea foarte mult și prost rezistă singurătății. Cat Minskin preferă să fie întotdeauna în atenția atenției proprietarului său, îi place să-și urmeze mișcările, să participe la chestiuni de uz casnic, să urmeze proprietarul. Și, deși pisica iubește dezmierdare ei, ea nu încearcă să impună cu ea proprietarului. Dacă proprietarul pleacă în vacanță, se recomandă să luați un animal de companie cu mine.

Nu oferă probleme datorită depășirii și capacității sale de a se adapta rapid la noi condiții, iar la domiciliu va fi doar rău și poate chiar să se îmbolnăvească.

Cu alte animale de indivizi din această rasă se descurcă bine, chiar și cu o altă pisică, reprezentantul masculin din Minskin va găsi contact. Excelente aceste pisici fac parte din câini, păsări, rozătoare. În mersul în aer liber, acest animal nu are nevoie de o pisică se simte destul de confortabilă într-un apartament urban. O suprafață mare nu este necesară. Caracterul răutăcios și dorința de a juca această rasă sunt păstrate pentru bătrânețe, deci este recomandat să schimbați adesea jucăriile.

Nu uitați să echipeze un salon separat pentru un animal de companie și dota bratechka.

Condiții de detenție

În grija Minsk, nu este nimic complicat, în unele condiții speciale acest animal nu are nevoie. În fiecare zi se recomandă pieptenei pe corpul pisicilor punct, pentru că acest lucru utilizează o perie cu o păr naturală moale. Necesită trunchiuri de burete în mod regulat și ștergeți căile de lacrimă. Scăldat se efectuează de 2-3 ori pe lună, pentru a folosi această procedură șampon pentru Shorthair.

Nu folosiți produse cosmetice și de igienă.

Luăm un animal de companie pentru curatarea dintilor in clinica veterinara lunar. O dată pe săptămână, pentru a inspecta urechi, și dacă este necesar, de a elimina murdăria și sulf din coji de ureche cu un disc de bumbac. O dată pe lună, se recomandă să preia ghearele Minskin. freca regulat coada de pisica într-un agent de degresare. Faptul este că toate pisicile de pe partea exterioară a procesului de coada sub lână sunt ascunse glandele sebacee, de Minskins nu sunt ascunse în nimic, și, prin urmare, coada necesită o îngrijire specială.

Nu utilizați conținutul de alcool.

Datorită inteligenței lor, puii sunt implicate destul de repede în tavă, n-Despre acest lucru este animale foarte curate, iar în cazul în care proprietarul nu a curăța oala la timp, un animal de companie elegant poate merge la toaleta într-un loc mai clar decât nemulțumirea proprietarului. Deci, nu uitați să curățați cu atenție toaleta animalului.

mâncare pentru pisici trebuie să fie clase uscate și hrană umedă premium și superpremium. În SUA, se obișnuiește să se hrănească aceste pisici exclusiv de feed-uri achiziționate, deoarece acestea sunt echilibrate toate animalele de companie elemente necesare sunt echilibrate. În Rusia, unii proprietari răsfățați-vă, ocazional, pisicile lor cu alimente naturale, dar este important să nu se ofere hrana „din tabelul“. Dieta naturala a oricărei pisici ar trebui să includă carne fiartă și pește, brânză de vaci, legume.

In ciuda dimensiunilor mici, tariful zilnic este la fel ca pisicile din alte rase, dar este recomandat să furaje Minskins mai des, deoarece acestea nu au nici o încălzire suplimentară sub formă de lână și, prin urmare, energia este reciclat mai rapid.

Vizităm în mod regulat medicul veterinar, odată ce un sfert se ocupă de pisica din viermi. Până în prezent, rasa a fost studiată puțin, iar practic nu există informații despre sănătatea sa. Cu toate acestea, se știe deja că reprezentanții minskinilor sunt înclinați la alergii și boli ale sistemului musculoscheletal. Pentru a evita problemele de curbură a posturii și deformării pieptului, PET este important să se asigure o sarcină zilnică a motorului.

Este lăsat să traverseze pisicile acestei rase cu sfinxe, manșete, un tambur sau o pisică crăpată de casă. În medie, reprezentanții de rasă trăiesc 10-14 ani.

Video despre caracteristicile rasei pisicilor Minskin Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: