Totul despre Royal Beingeles

Totul despre Royal Beingeles

Pechinez este o rasa de caini in miniatura, care a fost crescut în China. Ea a primit numele în onoarea orașului de la Beijing. Aceasta rasa are mai multe soiuri, dar Royal Pekinez merită o atenție specială.

Acest titlu este mai degrabă un PR-accident vascular cerebral si se refera la rasa pura pini cu parul lung. Acest prieten amuzant cu patru picioare este dotat cu obiceiuri rafinate și un caracter bun. O astfel de rasă decorativă se va potrivi celor care iubesc „Manual”, calm și afectuos animalele care nu se deranjează fără motiv.

Agresivitate

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Linka

Moderat

(Evaluare 3 din 5)

Sănătate

Sub media

(Evaluare 2 din 5)

Inteligență

Standard

(Evaluare 3 din 5)

Activitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Foarte inalt

(Evaluare 5 din 5)

Costul conținutului

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Zgomot

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Instruire

Greu

(Evaluare 2 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Calități de securitate

Gardă bună

(Evaluare 4 din 5)

* Caracteristica rasei „Pechinez” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Istoria îndepărtării rasei

Pentru a elimina Pekingese Royal, animalele decorative ale rasei acelei cu câini mai mari. Potrivit unor legende, progenitorii acestor prieteni miniaturali cu patru picioare sunt lei, dar este puțin probabil ca să aveți încredere în astfel de informații.

Pekingese eliberate sunt, de asemenea, numite imperiale, în timp ce trăiau exclusiv în familii bogate, care au tratat dinastii nobile. Viața animalelor de companie a fost cu adevărat luxoasă, deoarece au avut chiar slujitori. Aceste câini miniatural nu au folosit niciodată pentru vânătoare, pază sau servicii.

Mai degrabă, au fost un indicator al luxului și prosperității. În unele orașe, templele aranjate în onoarea acestor animale și le-au închinat lor.

Pekingese au fost disponibile numai conducătorilor și celor mai apropiate împrejurimi. Imaginile câinilor miniaturali și astăzi pot fi văzute pe frescele chinezești de epocă. Doar împăratul ar putea da astfel de animale de companie. Au existat cazuri de furturi de pui, deoarece oamenii credeau că vor aduce bogăție și succes în familie, dar au găsit vinovații acestor incidente și au pedepsit strict.

Royal Pekingsese a căzut în Europa în timpul loviturii publice când corurile imperiale au fost arse. Câinii salvați au fost duși în Anglia, unde au început să se reproducă. animale de companie atât de amuzant și drăguț rapid câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale, dar numai oamenii bogați ar putea deveni proprietarii lor, deoarece costul pechinez a fost foarte mare. Adesea Cățeluși Royal prezentat membrilor familiilor nobile ca un cadou.

Numele actual al rasei pechinez a fost atribuit Cîini numai la sfârșitul secolului al XIX-lea.

În țările Uniunii Sovietice, animale de companie în miniatură a apărut în mijlocul secolului 20, dar inițial au fost livrate la Leningrad, unde kinologists a preluat creșterea acestor pui drăguț.

caracteristicile externe

Imperial pechinez este o rasa in miniatura, astfel încât o astfel de patru picioare sunt adesea numite decorative. Durata de viață a acestora este de aproximativ 20 de ani. Cresterea unui caine adult ajunge la 30 cm lungime și 16 cm în înălțime și greutate – 4-5 kg. Uneori, reprezentanții mai mici din aceasta rasa se gasesc, greutatea care nu depășește 3 kg, acestea sunt numite pitic. Specialiștii susțin că Alocă în mod greșit pecinezi pitic ca un tip separat de rasă.

Caracteristicile externe ale Pekingsese imperiale:

 • Spate neted, îngustat înapoi și lame ușor diagonale+
 • Băieți musculari bine definiți+
 • Shorts scurt, masiv, spate mai puțin decât partea din față+
 • Lana lungă crește între degetele labe+
 • Mordock scurt, larg, cu pliuri lângă nas+
 • Coada este situată înalte, apăsată în spate și se aplecă puțin+
 • urechile mici, în formă de inimă, din cauza lânii lungi se pare că sunt agățate+
 • Ochi mari, ușor convexe.

  Cel mai adesea la Pekingese Royal, lână lungă, cu o mică subvenție, dar, de asemenea, întâlnite pui de pereți cu o grămadă mai scurtă. Acest factor depinde în mare măsură de condițiile de reproducere și de nutriție a câinilor. Culoarea animalelor miniaturale este destul de variată și variază de la bej la negru. Aceasta rasa este interesant, deoarece puii sunt uneori născuți cu o culoare alb pur.

  Maxilarul inferior și superior la pechinez trebuie să fie strâns adiacente unul cu altul, dar există și căței cu o muscatura incorectă. Dintii intr-un animal de companie sănătos trebuie să fie netedă și alb. Proprietarii trebuie să urmeze în mod necesar igiena cavitatea bucală a câinelui său.

  caracter pechinez

  Royal pechinez poseda un calm, caracter prietenos, astfel încât să aibă bine cu oamenii, dragoste afecțiune, și ascultător să stea pe mâinile lor. Cu proprietarul său, animalul de companie are o legătură specială – el simte starea de spirit lui, sau se bucură împreună cu el trist și transferă în mare măsură de separare. Câinele poate abandona complet apa și mâncarea, dacă nu există nici o persoana iubita in apropiere.

  Cele patru picioare pufos este foarte jucaus, îi place să meargă și să dea la tren. În ciuda dezavantajului exterior, păsărica este destul de libertate și nu tolerează atunci când granițele spațiului său personal deranjează. Proprietarul trebuie să țină cont de caracteristicile caracterului său și să nu-și impună atenția atunci când copilul nu dorește. Pentru a obține o înțelegere reciprocă cu animalele de companie, Trebuie să comunicați cu el.

  Cu Pekingese, este imposibil să se ocupe de nepoliticos sau să-ți ridici vocea, deoarece vor fi jigniți și supărați din cauza asta. Un animal își va exercita agresiunea cu lamin și mârâie, în cazuri extreme pot mușca. În plus, un astfel de comportament se poate manifesta în cazurile în care preferatul de casă se confruntă cu alți câini sau oameni nefamilați. Surprinzător, dar un astfel de copil miniatural, fără gândire, se grăbește să-și protejeze proprietarul într-o situație extremă.

  Imperialul este bine cu copiii, dar în același timp se poate gelos pe ei proprietarul. De asemenea, nu se va pussik poartă, în cazul în care copilul va atenteze pe teritoriul și proprietatea sa, pentru că nimeni nu ar trebui să atingă jucăriile sau să impună afecțiunea ei, atunci când resturile pufoase.

  Boli comune

  Starea de sănătate a Royal Pekinez este relativ puternică, astfel încât nu există nici o probleme speciale cu nutriție și îngrijire corespunzătoare. Cu toate acestea, aceasta rasa are tendinta de congenitale la anumite boli:

  • cataractă+
  • conjunctivită+
  • Inflamarea canalelor cojire+
  • insuficiență cardiacă supapă+
  • Probleme cu coloana vertebrală+
  • Boală de piele+
  • defaults renale.

  Așa că animalul rămâne sănătos și activ, este necesar să se viziteze în mod regulat medicul veterinar cu el și de a face toate vaccinurile necesare. În plus, proprietarul ar trebui să știe despre particularitățile corpului prietenului său cu patru picioare și să nu-l expune.

  De exemplu, pechinez sunt contraindicate cu efort fizic mare datorită posibilelor probleme cu sistemul cardiovascular.

  De asemenea, la câinii din aceasta rasa, funcția de schimb de căldură este rupt din cauza caracteristicilor structurii de fructe, astfel încât sufocări poate avea loc la temperaturi ridicate. În cazul în care animalul este în mod constant conținut în condiții de căldură, va începe să se dezvolte boli respiratorii.

  Îngrijire

  Pentru a Beingeles uitat într-adevăr regeste, este necesar să se aibă grijă cu atenție pentru el. În primul rând, trebuie să fie ștearsă de zi cu zi, în caz contrar săbii se va forma pe lână. Pentru a face acest lucru, utilizați perii speciale.

  câinii pitic sunt destul de des murdare, din cauza pe care proprietarii trebuie să-i facă baie aproape în fiecare săptămână. Potrivit experților, o astfel de îngrijire scrupuloasă poate afecta animalul. Ei recomanda sa se scalde copilul la un maxim de 1 dată pe lună, iar în cazul în care este de multe ori murdar, este mai bine să folosiți un șampon uscat sau pulbere pentru copii obișnuite.

  Atunci când grija pentru un animal de companie în familie, trebuie să acorde o atenție specială pentru ochi, urechi și faldurile lângă gura de scurgere – au nevoie să fie șters cu șervețele umede sau baghetele de bumbac, umezită în apă caldă. Este important să se asigure că apa nu se încadrează în urechi, deoarece aceasta rasa poate dezvolta surditate din cauza asta.

  Imperial Pechinezii este foarte activ si jucaus, de aceea este necesar să se ia în mod regulat plimbări timp de cel puțin 30 de minute. Reprezentanții acestei rase sunt bine dezvoltate intelectul și de memorie, astfel încât animalele de companie adulte pot fi eliberate pentru o plimbare pe cont propriu și să nu se teamă că vor pierde.

  Caracteristicile nutriției

  Căței sub vârsta de 4 luni trebuie să fie hrănite de 4 ori pe zi, în timp ce este important să urmați, astfel încât timpul dintre recepții alimentare a fost aceeași. Baza de dieta lor este terci de lapte. Pe masura ce copilul creste in dieta, legume și produse din carne sunt introduse treptat. De asemenea, creșteți treptat porțiunile și reducerea numărului de recepții alimentare. Câinele adulților este permis să se hrănească de 2 ori pe zi.

  Dieta Pekingese ar trebui să fie Echilibrat și monoton. De regulă, aceasta include legume, cereale, produse lactate și produse lactate, pește și soiuri cu conținut scăzut de carne de carne.

  Pentru comoditate, se recomandă alimente pentru animale de companie pentru a tăia bucăți mici, în special carne.

  Oasele lui Pekingese nu ar trebui să fie date, așa cum pur și simplu nu le stăpânește, dar cartilajul este bucuros.

  Pentru a nu dăuneca sănătății animalelor de companie cu patru picioare, următoarea hrană ar trebui să fie sub interzicerea:

  • Tot felul de dulciuri+
  • leagăn+
  • Soiuri de carne grasă+
  • Produse prăjite, afumate, sărate, picante și marinate+
  • Fructe exotice+
  • DOBA și PASTA+
  • Vase pe bulion.

  Dacă proprietarii doresc să traducă obiecții la alimentele de câine specializate, atunci ar trebui să se facă treptat. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că produsele alimentare uscate trebuie să fie deșirat, în caz contrar, copilul va fi dificil să-l mestece.

  Fapte interesante despre Beingeles vedea videoclipul următor.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: