Totul despre Spanielia

Totul despre Spanielia

Spaniel – o rasa foarte spectaculoasă de câini cu părul lung, care se referă la un grup de vânătoare. Astăzi, ei au calibrat pentru majoritatea companionilor parte, ei se inteleg perfect cu o persoana, sa-l un adevărat prieten devotat. Pentru aceste scopuri, Spaniel se potrivește aproape perfect.

Istoria îndepărtării

Din păcate, informațiile privind originea rasei este pierdut, iar părerile cu privire la primele spanieli diferă. În documentele din secolul al XVI-lea sunt deja oficiale menționează despre aceasta rasa. În ciuda faptului că ele aparțin Spaniei, popularitatea reală a câinelui a fost obținut în Marea Britanie. În aceeași vârstă, au fost descrise 5 soiuri principale de rasa, În secolul al XIX-lea, a avut loc prima expoziție a acestor câini și a fost organizată un club oficial cynologic. Din această perioadă, munca serioasă a început să îmbunătățească rasa, exteriorul, calitățile câinilor, precum și eliminarea noilor lor soiuri.

Trăsături specifice

Câinii rasa Spaniel se referă la vânători care au adus jocul. Principalele caracteristici ale caracterului Spaniel:

 • Activitate, Energie+
 • rezistență+
 • Rafinament+
 • Frumos dezvoltat nuh+
 • Pista de îndemânare+
 • Prietenie+
 • Independența, libertatea+
 • loialitate și devoțiune+
 • Perfect pleacă pentru antrenament, este observat proprietarul.

Caracteristica exterioară a rasei:

 • Tipul de tip corp puternic cu mușchi bine dezvoltați+
 • Morda arată extrem de nobilă și frumoasă+
 • Urechile alungite de lux acoperite cu lână curling, dimensiunile lor pot diferi în funcție de tip+
 • Membrele sunt medii+
 • Media câinilor în creștere, în funcție de subspecii variază+
 • Câinele adulți nu este prea mare și total, dar proporțional pliat+
 • Culoarea este diversă ca parte a fiecărui subspecii, dar există cele mai populare – acestea sunt roșii, maro, auriu, bej, ciocolată, alb-negru.

La fel ca fiecare rasă, spaniels au avantajele și dezavantajele lor. Beneficiile includ:

 • Excelentă învățare, inteligență+
 • Natura bună, neconflict+
 • Atașarea emoțională față de om+
 • Calitate excelentă de performanță+
 • bine înțelegeți cu copiii.

Contra sunt destul de condiționate, dar ar trebui luate în considerare:

 • foarte solicitantă față de condițiile în care sunt conținute+
 • periodic prea independent și încăpățânat+
 • au nevoie constant de o persoană, să-și atragă atenția asupra lor.

În orice caz, Spaniel nu este doar un vânător bun, ci și un partener excelent potrivit pentru o familie care conduce un stil de viață activ.

Tipuri și descrierea lor

Federația funcționarilor de film recunoaște în mod oficial următoarele soiuri de Spaniels incluse în grupul Retriever și spanieli:

 • limba germana+
 • scoţian+
 • American Cocker Spaniel+
 • engleză Cocker+
 • Kleber+
 • Sussex Spaniel+
 • Domeniul spaniel+
 • engleză Springer.

Aspectul decorativ includ:

 • Regele Charles+
 • Kavaler Regele Charles.

Uneori, apare o confuzie în numele. Deoarece rasa are o origine spaniolă, numită în mod eronat spaniolă. in afara de asta, Pechinezii sunt adesea denumite spaniel din China, dar, de fapt, acestea se referă la un alt grup de rase. În secolul XX, un aspect pitic – mini-spaniel, cel mai mic dintre toate soiurile a fost scos din stâncă.

Rus de vanatoare Spaniel nu este recunoscut de către Federația Internațională, dar înregistrată oficial în interiorul țării. In aceasta rasa este un fel de câini netede și buclat.

Cele mai multe tipuri de frumoase și populare de spaniel.

Germană sau Waithend

crescatori sai germani.

Aceasta rasa nu este prea mare, înălțimea PSA pentru adulți – de până la 54 cm, greutate corporală – până la 25 kg.

Plus întins, membrele medie. Plus puternic, lung Morda, părul lung, de tip gros de lână. Culoarea poate fi maro sau maro cu rătăcit. Permis cip roșu. Ambele costum pot include fire de par alb, uneori, ca un fundal dominant. Natura acestor caini este destul de prietenos, atunci ele sunt utilizate la noile condiții, non-agresiv. calități de vânătoare sunt bine dezvoltate, ele sunt persistente în muncă, de durată.

Cocker

Aceasta rasa se distinge prin dimensiuni foarte miniaturale: creștere – până la 38 cm, greutate corporală – până la 13 kg. In ciuda dimensiunilor, cainele are un plus foarte puternic. Neveling gât, proporțional cap. Lâna este lung, dar moderat, senzațiile matasoasa, capul este cu parul scurt. reprezentanții Curly sunt aleși. Membrele in fata tip direct, curbat din spate. Masele din aceasta rasa sunt variatives: negru cu un cântat și fără, monofonic de la roșu la cafeniu, mixt, două culori. Aceasta rasa este activă,, legarea iubitoare de pace, devine perfect în jurul cu copii.

engleză Cocker

Dimensiunea rasei este medie, înălțimea indivizilor variază de la 38 până la 41 kg, în funcție de podea. Greutatea corporală – de până la 15 kg. Construirea cu mușchi puternici, proporțional, la nivelul membrelor și maxilare puternice. Urechile atârnă la nivelul ochilor. lână de mătase nu ondulat, pe labele. În ceea ce privește costum, opțiunile sale pot fi diferite: monofonice negru, ciocolata, de aur, cu podpales, reperate, cu două și tricolor, colectate. Prin caracter, acest caine este foarte optimist, vesel, energic, activ.Intelectul Acestea sunt dezvoltate foarte mari, emoțional labils. excelenti companioni și vânători.

Citește mai mult  Revizuirea furajelor uscate Purina Pro Plan pentru pisoieni

Kleber

Destul de ansamblu, câine puternic și masiv, masa corpului ei ajunge la 34 kg. cap proporțional, mare, cu fălci puternice, de spin alungite. Ochii au culoarea chihlimbarului. Lâna acestei rase este suficient de gros, drept, la atingere mătăsos. fie de preferință alb cu pete, culoare pete portocaliu sau lamaie. Poate fi crăpat sau reperat în fața botului. Foarte independent, iubitor de libertate în caracter, destul de decisiv, tăcut, fler este excelent dezvoltată.

Sussex

Mușchii din aceasta rasa sunt puternice, bine dezvoltate, înălțimea persoanelor fizice – de până la 41 cm, greutate – de până la 23 kg. Șef de Bolshish, membrelor puternic, în general, în timpul mersului leagăne ale corpului. Lână nu merge, este destul de mult, Subpărul este dens. În culoarea maro-auriu, toate celelalte sunt respinse. Trăsături specifice: Energie, activitate pentru plimbări, relativa pace sufleteasca, pace, echilibru emoțional, tact, prietenie. Ei bine învețe pe alții, dar uneori incapatanat.

Camp

Marea calitate a câinelui de vânătoare o face foarte valoroasă în această calitate. Greutatea corporală – până la 25 kg, creștere – până la 47 cm. Adăugarea proporțională și nobilă. Aceasta este o rasă puternică și tare. Are un bot alungit aristocrat, ochii sunt întunecați, lâna este densă, strălucitoare, alungită. Următorii maeștri sunt permise: negru, maro, maro cu subfalii, cu părul albastru. În funcție de natura câinilor independenți, dar sensibilă, bine pregătită.

Capriciu în conținut. Nu este prea bună rasă pentru păstrarea în apartament. Nu este recomandat să începeți un astfel de câine în oraș.

Engleză Springer

Una dintre cele mai vechi soiuri. Câinii sunt pliate armonios, sânii puternici, membrele lungi, drepte, puternice. Înălțimea pieselor de până la 51 cm, au o lână strânsă, dar moale. Mașinii lui Springer – Brown cu alb și negru cu alb, robinetele sunt permise. Câinii sunt prietenoși, sunt foarte sociabili, afectuosi, potriviți pentru a trăi în familii cu copii.

Condiții de conținut

Cultivarea puiilor nou-născuți este un proces destul de dificil în comparație cu îngrijirea unui câine adult. În 1 și 2 luni pui, de regulă, sunt deja sub îngrijirea crescătorilor. Înainte de a aduce o casă de cățeluș, aveți grijă de toată lumea va fi gata să apară. Mai întâi de toate, evidenți-l locul – nu întuneric, nu lângă dispozitivele de încălzire. Bucătărie, baie, pasaje la ușă, coridor. Cel mai bine este să gătiți pentru un cățeluș o gunoi cu perne detașabile care sunt șterse periodic.

Din primele zile ale catelului trebuie să învățați somnul în locul vostru, este imposibil să le legați. Imediat ridică săriți câinele pe scaune, canapele, paturi. Catelul nu trebuie să li se permită să li se permită să li se permită să PS adult.

Scoateți totul din zona de a ajunge sa tot ceea ce poate afecta câinele, sau ce se poate deteriora în sine: cabluri, antene, obiecte mici și sticlă, medicamente, produse chimice, plante de interior.

Vas pentru alimente și băuturi, guler, botul si lesa ar trebui să fie pregătite în avans. Pentru roci decorative, se recomanda haine de cumpărare, capac în timpul sezonului rece. Vârsta optimă de a cumpăra un catelus este de aproximativ 10 săptămâni.

Spaniel pot fi găsite nu numai în apartament, dar în curte, în special acele soiuri care au nevoie de o mulțime de libertate de mișcare. Kinologists cred că Optimum Spaniel Life – Casă particulară. Dar, în timpul iernii anului, câinele nu este mai bine în curte, dar în casă. Dacă aveți un câine cu intenția să-l păstrați în curte, cotete construi vara si cabina. Mișcarea liberă pe teren este mai bună nu este permisă, având în vedere un câine de la contactul cu alte animale de companie: păsări, capre și așa mai departe.

Când păstrați câinele în apartament, amintiți-vă că trebuie să ofere o activitate fizică maximă, altfel își va pierde abilitățile de muncă, va fi uzată, începe să rateze și să strică lucrurile.

Spaniile sunt extrem de populare în Rusia. Sunt mai probabil să aibă câini de vânătoare, ci ca tovarăși, animale de companie decorative. Îngrijirea lor este destul de dificilă, trebuie să efectuați o mulțime de proceduri regulate. De mult timp, ameliorarea coastei lor a fost considerată necesară, astăzi disputele de crescători de câini nu se diminuează. Dacă câinele nu este planificat să fie folosit ca o vânătoare, nu este nevoie de ajutor – atât de mulți experți consideră.

Dacă depozitați animalul, atunci trebuie să o faceți cât mai curând posibil, sub 2-3 săptămâni.

Spectaculos Spaniel lână necesită o îngrijire specială: aceasta trebuie să fie tăiate, pieptene, spălare. Dacă este greșit să aibă grijă de ea, se va lua rapid un aspect neclar, își va pierde strălucirea, silkiness. combosity specială ar trebui să fie achiziționate, produse de îngrijire lână. Este important să se efectueze un tratament de paraziți în timp, deoarece câinii sunt pieptănate și deteriorate pielea.

Spaniel se spală o dată pe lună, nu mai des, altfel se poate rupe stratul protector natural al pielii. Scăldat un câine în apă caldă, folosind sampoane speciale, balsamuri, aparate de aer condiționat pentru piese cu păr lung. Puteți folosi sampoane pulbere de curățare spray-uri, dacă spălare nu intră planurile dumneavoastră sau dacă aveți nevoie pentru a elimina pata locală.

Spaniel sunt foarte mândru de apă, ei înoate perfect, așa că în sezonul cald vă puteți organiza astfel de evenimente pe rezervoare deschise.

De asemenea, foarte Este important să se pieptene pieptene de calitate, în fiecare zi pentru a îndepărta praful, matreata, murdărie. De obicei, câini învățați-i să pieptănare zilnic din primele zile de viață. Dacă acest lucru nu se face, chopencies și confuzie va apărea pe lână foarte des. Este necesar să se utilizeze boostere speciale, piepteni de masaj, zoopbanks pentru pieptănarea, chopunoreski pentru a scăpa de taxe, care nu poate pieptene.

Spaniel nu sunt prea răbdători și nu le place să stea într-un singur loc lung, de aceea este atât de important încât catelul este obișnuit cu această procedură.

Unele Spaniel sunt tăiate în conformitate cu standardul, cum ar fi Cocker american. Tunsori poate fi igienic și plin. Acestea din urmă sunt efectuate în saloane, parțiale se poate face pe cont propriu. Asigurați-vă că să îndure lână pe labe, altfel totul va fi agăța de ele, cu care animalul va veni.

Citește mai mult  Orez Amadina: Conținut și reproducere

Este foarte important pentru a curăța în mod regulat animalele de companie și urmăriți starea lor. De fiecare dată după o plimbare, examinați urechile pentru căpușe. În plus, sulful și murdăria sunt acumulate constant în ele, care sunt curățate prin manipularea cu discuri țesute din bumbac, umezite în ulei vegetal, peroxid sau alcool bor. În plus față de căpușe, trebuie să acorde o atenție la roșeață, inflamație, puroi, miros neplăcut. La descoperirea unor astfel de simptome, trebuie să arătați un medic de animale.

Inspectați zilnic ochii câinelui, în colțuri pot fi puști, alocări care trebuie îndepărtate cu un șervețel de hârtie sau tifon. Piesele și petele gri sunt curățate cu unelte speciale care pot fi achiziționate la magazinul de animale de companie. De asemenea, este important să vă urmăriți dinții. Este necesar să se efectueze curățarea obișnuită cu o perie, în plus, dobândește un zaruri cu fluor. Puteți gestiona cavitatea orală cu spray-uri speciale.

Preocupările speciale necesită labele și ghearele. Tampoanele trebuie să fie inspectate pentru daune și proces dacă sunt. În plus, diferite elemente minore pot fi blocate în labe. După o plimbare în labele reci și de murdărie spălați apa caldă, uscată. Ghearele sunt, de obicei, șterse în mod natural, cu toate acestea, dacă este necesar, se taie cu viclenie. De regulă, această procedură se desfășoară o dată pe lună.

Zonă zilnică, activitate fizică. De la o vârstă fragedă, începeți să cheltuiți socializarea, catelul nu ar trebui să se teamă de oameni și de alte animale. Înainte de vaccinare, nu permiteți contacte chiar și cu câini de rasă. Vaccinări în timp util, tratament antiparazitic, excursii regulate la medicul veterinar va permite ca câinele să se dezvolte corect, să fie sănătoși și să se simtă bine.

În ciuda o imunitate bună, Spaniel poate fi bolnav, mai ales în cazul în care îngrijirea este organizată în mod incorect. Preocupările speciale necesită urechi, deoarece acestea sunt închise și nu ventilate, astfel încât inflamația poate apărea acolo. Anxietate simptomatice – câinele scutură din cap, zgârierea urechi. În acest caz, ar trebui să consulte un medic, ca Otita este o boala comuna si poate fi cauzata de diferite motive.

Adesea bolile Spaniel fata de ochi, în special în cazul în care proprietarii nu le pasă de ei sau de a face greșit. De asemenea, spaniolii sunt predispuși la alergii, principalul simptom al căruia este scabie. Un alt simptom care nu poate fi trecut – apariția de scurtare a respirației. Acest lucru poate indica faptul că câinele are o problemă de inimă. Din păcate, acest tip de boală fără asistență în timp util duce la moarte.

Risc ridicat de dezvoltare a problemelor cardiovasculare în spanielurile decorative. Simptomele, care necesită o examinare medicală imediată:

 • Mucous a dobândit o nuanță albastră+
 • leșin:
 • Euchness+
 • tuse, dificultăți de respirație, mai ales cu încărcături+
 • letargie, pierderea apetitului, pierderea în greutate.

Desigur, nu orice tuse – un semn de boli de inima, poate fi rece, Dar controlul medicului este necesar în orice caz.

Decât feedul?

Dieta câinelui ar trebui să fie hrănitoare și echilibrată, este baza sănătății și bunăstării sale. Există două tipuri de spanioli alimentari – produse naturale și feed finit. Acestea din urmă sunt mai convenabile, ele conțin deja toate substanțele necesare, vitaminele, în plus, acestea sunt eliminate din procesul de gătit. Dacă proprietarul face o alegere în favoarea hrănirii naturale, a proteinelor, a grăsimilor, a carbohidraților ar trebui să fie echilibrate și suplimente nutriție cu complexe de vitamine și minerale.

Baza dietei ar trebui să fie proteină: carne, organe organe, pește, ouă, produse lactate. Carnea brută trebuie să fie prezentă în fiecare masă și reprezintă cel puțin 50% din dieta totală. În timp ce catelul nu a fost transformat 10 săptămâni, produsele din carne zdrobite. Carnea ar trebui să fie scăzută, proaspătă: carne de vită, pui, curcan, mânzele și iepure sunt binevenite. Atenție oferă pește purificat în formă fiartă. Uneori un câine dă un ou brut amestecat cu o altă mâncare. Produsele lactate sunt date sub formă de Kefir, Prostochashi, brânză de vaci, brânză.

Citește mai mult  Pădurea norvegiană Cat: Descriere, Conținut și Creștere

Pentru sănătatea câinelui sunt importante și grăsimi, dar în cantități moderate: smântână, unt, uleiuri vegetale. Carbohidrații din dieta câinelui sunt prezente sub formă de crupă, zahăr, legume și fructe.

Acesta este categoric contraindicat în spanioli:

 • Alimente dintr-o masă comună+
 • Carne de soiuri grase, cum ar fi carnea de porc+
 • Dulce, coacere, snob+
 • Paste+
 • Fasole+
 • struguri+
 • citrice

În mod constant în accesul la câini ar trebui să fie apă potabilă.

Hrănirea unui câine pentru adulți – un pui de două ori, sunt hrănite de la 4 la 6 ori pe zi. Efectuarea unei alegeri în favoarea hranei finite, este necesar să preferați clasa premium de la producătorii dovediți. Nu cumpărați alimente pentru greutate – de regulă, ele nu pot determina prospețimea și calitatea.

Nuanțe de îmbrăcăminte și educație

Reduceți Spaniel din prima zi, deoarece va apărea în casa dvs. A pus jos dressorul pentru a crește – o greșeală, cățelul ar trebui să fie obișnuit cu ceea ce îl așteaptă la vârsta adultă. Este foarte important să luați imediat un câine la numele dvs., la toaletă, la o lecție și guler, dormiți în locul dvs.

Spaniels iubesc să rumegă în gunoi și ar fi putut găsi excremente, care este foarte periculos pentru sănătatea lor. Aceasta este o caracteristică genetică. Puii trebuie să învețe din această acțiune. Pentru aceasta, câinele ar trebui să stăpânească echipa „nu poate” sau „fu”, „Plan”. Câinele poate lua încăpățânare, deci va fi necesară răbdarea. Spaniel Lai sunt foarte tare, și dacă vă neglijați dressura lor, de multe ori se întâmplă.

Crescuți Spaniel înțelege relația dintre actul și consecința.

Metode de învățare de bază:

 • Promovare+
 • pedeapsă+
 • combinație a acestora.

Potrivit experților, o combinație de pedeapsă și de promovare funcționează cel mai bine, dar este necesar să se pornească de la individualitatea câinelui. Cineva funcționează perfect sistemul de recompense atunci când câinele primește lauda, ​​dezmierdare sau delicatețe. Pedeapsa trebuie să fie prezentă sub forma unei spontane, dar în nici un caz sub forma unui desen manual sau țipăt. În caz contrar, poate crește intimidant agresiv de animale,, încăpățânat. Dacă alegeți metoda combinată, ponderea încurajări ar trebui să fie mai mult decât pedepse. Este foarte important să reacționeze la infracțiunea imediat, în caz contrar sensul de pedeapsă este pierdut.

factor foarte important în educația spaniel-ul este socializarea. Se va face o atitudine adecvată a unui câine membrilor de familie, din afară, alte animale. În cazul în care animalele cresc împreună de la o vârstă fragedă, de obicei, nu se produce cu ei. Cu toate acestea, niciodată nu vă puteți lăsa Spaniel și păsări, hamsteri, șobolani, porci nesupravegheate. Nu uita că acest vânător și natura îl poate prevala, chiar dacă câinele sa obișnuit cu unul sau un alt animal. Nu este deosebit de bine Spaniel contactul cu pisici, cu excepția acelor cazuri în care au crescut împreună, și reptile.

Faceți clic pe clic

Apariția acestui caine este foarte lăptos, frumos, astfel încât să se potrivească cu canelare. Va trebui să bea un caine foarte des, asa ca ai grija la numele nu enervanți, a fost frumos și frenetică, simplu pentru pronunția. În plus, ei bine, dacă știi ce unul sau un alt mijloc de poreclă, pentru că într-o limbă străină, multe cuvinte ciudate suna destul de elegant.

Cel mai adesea ales nume străine. Băieți de bună voie se referă la:

 • Oscar+
 • Lucas+
 • Max+
 • Colin+
 • Archie+
 • Luke+
 • Diego+
 • Patrick+
 • Freddie+
 • Kurt+
 • Ricky+
 • Charlie+
 • Martin+
 • Hector+
 • Kevin+
 • Jerry.

Numele sunt foarte populare în onoarea preferate literare și kinheroev, scriitori, filosofi, artiști, sportivi:

 • Rembrandt+
 • Confucius+
 • Elvis+
 • Lanister+
 • Conan+
 • Schumacher+
 • Tyrion+
 • Tyson+
 • Puternic+
 • Hugo+
 • stâncos+
 • Ozzy+
 • Sherlock+
 • Rett+
 • drac+
 • Jamie+
 • Rambo+
 • Frodo+
 • Palanik.

De multe ori, câinii sunt numite asociativă Masty:

 • De aur+
 • Negru+
 • Val.

Un nume frumos și neobișnuit va atrage atenția altora, ci să-și alunge originalitatea în detrimentul pronuntia pronunția.

Alegerea unui nume pentru o fată care nu este mai puțin complicată. De multe ori pe această temă se bazează pe aspectul câinelui.

De asemenea, mai populare nume străine, eroine literare, vedete de cinema. Listă de cele mai multe denumiri populare:

 • Scarlett+
 • Jolie+
 • Merilin+
 • Graţie+
 • Pixuri+
 • Tina+
 • Laura+
 • Jennis+
 • Elina+
 • Irma+
 • Sarah+
 • Irene+
 • Khalisi+
 • Maria+
 • Carmen+
 • Crin+
 • Ariel+
 • Daphne+
 • Rosie+
 • Cleo+
 • Sabina+
 • Minge+
 • Christie+
 • Chloe+
 • Rosina+
 • SERSI+
 • Toffee+
 • Vulpe+
 • Margo+
 • Bagira+
 • Panteră.

Proprietarii proprietarilor despre această varietate de câini sunt în mare parte pozitive. Indiferent de subspecii, ele sunt caracterizate ca inteligente, curioase, energetice, active, foarte prietenoase. Se înțeleg bine în familiile cu copii, foarte legați de proprietari. Acestea sunt instruite foarte bine – până la an, Spaniel la formarea obișnuită cunoaște toate echipele majore. Printre minusurile există o mare nevoie în prezența unei persoane, câinii lipsesc singuri. Dragoste gunoi, poate fi injectat în murdărie, poate fi nerăbdător pentru alte animale. Spaniel trebuie să fie ofensat fără motiv.

În următorul videoclip, veți afla despre ceea ce aveți nevoie pentru a achiziționa când apare catelul Spaniel cu casa.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: