Totul despre Spice Negru

Totul despre Spice Negru

Nici un iubitor de câini mici pufos nu poate rezista negru spitz. Această minge fermecător, cu un basm drăguț a câștigat deja multe inimi. Numele stâncii este asociat cu Svalbard – Terrain în apropiere de Coasta Baltică, cu toate acestea, nu toți oamenii de știință sunt de acord cu opinia că această regiune este locul de naștere al animalului. Potrivit informațiilor de la mai mulți crescători de câini, Black Spitz este un animal, locul de naștere al căruia este la nord de Europa.

Descriere

Black Spitz este considerat o specie pitic, deoarece are o înălțime mică și greutate. Conform standardelor americane, creșterea câinelui în greabăn ar trebui să fie de 260 mm. Conform standardului FCI, creșterea animalelor este permisă nu mai mare de 220 mm. Masa corpului unor astfel de animale de companie este de aproximativ 3 kg. Cazul fascismului formatului pătrat, înălțimea corelatării la lungimea de la 1 la 1. Modelele corpului sunt caracteristice cetății, har decorativ, precum și excelent musculatură.

Capul unei mărimi mici, conține un bot scurt, îngustat la capăt și asemănător cu vulpea. Spitzul negru, nasul a fost pictat în culoarea neagră, cum ar fi buzele că sunt strâns adiacente fălcilor. Forma ochiului este alungită, sunt setate organele de vedere. Ei au o expresie vie și răutăcioasă, datorită căreia câinii arată fermecător.

Urechile lui Black Spitz în picioare, au o formă triunghiulară și vârfuri ascuțite. Aranjamentul organelor auditive este destul de aproape unul de celălalt. Animalele se caracterizează printr-un gât puternic, cu o lungime medie pe care există un guler gros. Partea din spate a pufosului este puternică, este dreaptă și scurtă. La capătul corpului există o coadă care acoperă o lână groasă. Este mare și ținută pe principiul lui Opala.

Picioarele din față drepte, cu lame lungi și umeri musculari. Antebrațul directorului, coreiștii, este inundat în urmă. Animale de companie la animalele de companie rotunjite, ele sunt bine colectate și au tampoane negre. Câinii cu culoare neagră și maro sunt înzestrați cu tampoane maro. Picioarele din spate sunt caracterizate de masivitate și directe, acoperă blana la îmbinările tangente.

Spitza acest tip de culoare neagră. Lana acestor animale este luxoasă, constând din mai multe tipuri de rezistente la păr:

 • Părul de acoperire (oratorie) caracterizat printr-o lungime mare+
 • Sângerare densă, la atingerea de bumbac de atingere.

Capul, urechile și labele din față acoperă lână scurtă, dar pe umeri și gât există un guler gros. Picioarele din spate seamănă cu pantalonii pufosi.

Spioni de culoare neagră, de regulă, acoperită cu lână lucioasă, pe care nu există altă umbră.

  Imediat după naștere, puii sunt negri cu un cip roșu. Dacă strămoșii animalului de companie au avut o culoare diferită, atunci, cel mai probabil, culoarea hainei de blană a catelului este schimbată de la negru pe oricare alta.

  Spitzul negru pe blană are semne clare. Culoarea unor astfel de incluziuni poate fi cea mai diversă. De exemplu, dacă Black Spitz au marcat maro, atunci un astfel de animal se numește negru și maro. La scuipa tija Spitz este situată pe piept și picioare.

  Caracteristicile caracteristicilor

  Câine de câine Black Spitz este destul de vitalitate și prietenoasă. Acest animal va fi capabil să aibă grijă de orice familie. Preferința în comunicarea câinelui dă copiilor – pufos cu bucurie sprijină jocurile, participând la distracție. PET poate fi nu numai o nannă, ci și un mic om mic. Adulții vor fi distractivi cu un astfel de câine, totuși, această rasă nu este cea mai bună opțiune pentru cei vârstnici.

  Spitz sunt extrem de activi, petrec mult timp, se mișcă și alergă, așa că trebuie să aibă întotdeauna grijă de ei. În ciuda dimensiunilor sale miniaturale, Black Spitz este un adevărat gardian. Acesta este un bătălie care nu tolerează străinii. În caz de pericol, animalul de companie până când acesta din urmă va proteja stăpânul său.

  Merită să ne amintim că dacă piticul spitz lats, atunci acest fenomen are un motiv. Caracteristicile negative ale naturii câinelui pot fi atribuite încăpățânării, intrărilor. Această rasă are o tendință de a domina alți reprezentanți, animalele de companie iubesc să fie întotdeauna în lumina reflectoarelor.

  Cum de a alege?

  Înainte de a cumpăra un catelus negru Spitz pentru a determina scopul de a dobândi un astfel de animal de companie. De obicei, acest câine este să participe la expoziții sau pentru a achiziționa un animal de companie prietenos. Pentru achiziționarea de pufos ar trebui să se ocupe de o grădiniță specială cu o bună reputație sau un crescător fiabil.

  Pentru a nu fi înșelat și cumpărați un cățel de rasă pură, trebuie să vă amintiți că scuiptele sunt scumpe, așa că nu merită prețul scăzut. Sosind pe locul tranzacției, merită să vă acordați atenție purității în cameră, precum și pe hrană că mâncarea animalelor de companie, crescătorii nu salvează pe Real Spitz. Dacă catelul este cumpărat să participe la expoziții și să prezinte programe, atunci vânzătorul merită să ceară pedigree, în timp ce atrage atenția asupra exteriorului părinților.

  Dacă doriți să reproduceți această rasă de câini, trebuie să clarificați problema apartenenței copilului la așternutul de tricotat liniar. Părinții unui astfel de cățeluș trebuie să fie de la o linie tribală. Dacă câinele dwarf este achiziționat ca iubiri domestice, atunci nu ar trebui să plătiți bani imens. Copiii de clasă Pat practic nu diferă de la expoziție, excepția este caracteristicile mușcăturii.

  De asemenea, merită remarcat faptul că pentru expoziții este mai bine să dea preferință pentru realizarea acestei rase de câini, deoarece are dimensiuni mai mari ale corpului și cea mai bună acoperire de lână. Cu toate acestea, în același timp, băieții scuipă au astfel de dezavantaje:

  • Caracteristicile dominante ale caracterului, adică câinele va crește luptele și conflictele cu alte animale de companie+
  • Unele dificultăți în formare+
  • Odată cu apariția unei femei, care are un temperament, Schitz Barbat va fi gata pentru ca totul să alerge după ea, deci există un risc ca bebelușul să fie pierdut+
  • Când catelul devine adult, el începe să „marcheze” complotul, așa că ar trebui să fie nu numai obișnuit cu tava, ci și o plimbare de două ori pe zi.

   Fetele rasei Spitz nu creează probleme la educare și instruire. Ele sunt caracterizate printr-un temperament mai calm și eligibil. Animalul se obișnuiește repede cu toaleta, totuși, are propriile sale minusuri:

   • De două ori pe an la femele există un flux, care poate implica o sarcină nedorită+
   • Procesul de a purta puii și nașterea are o mulțime de nuanțe, iar acest lucru va necesita îngrijorări speciale de la proprietar.

   Pentru alegerea corectă a catelului negru Spitz, merită să ne amintim despre astfel de reguli:

   • Concentrați atenția asupra unui pufos+
   • urmați comportamentul animalului: copilul nu trebuie să fie frică de om, să fie agresiv sau să izbucni din mâini+
   • Controlați apariția câinelui, transformând atenția spre lână, prezența mătreatului în el, calitatea pielii, starea organelor de auz și de viziune, cavitatea orală+
   • Acordați atenție mersului și mișcării animalului.

     Greutatea catelusului nou-născut ar trebui să fie de 100 de grame, dacă masa copilului este mai mică de 70 de grame, acest lucru poate indica probleme cu dezvoltarea. Alegerea unui copil negru spitty de la mamă la vârsta de 3 luni. O ștampilă adecvată trebuie să fie prezentă pe catelus, acest indicator indică autenticitatea rasei.

     Cum se numește?

     După cumpărarea unui spitz negru, mulți proprietari se gândesc la cum să-i numească o mică, pufoasă și temperamentală.

     Potrivit crescătorilor experimentați, poreclele complete ale câinelui nu sunt identificate imediat din mai mult de patruzeci de caractere, pe lângă faptul că numele trebuie să se potrivească cu comportamentul moral și animal.

     De multe ori proprietarii de masculi Spitz negru le da porecle, în conformitate cu culoarea de blană, de exemplu, roșcată sau negru. Un nume decent pentru băiat va fi un personaj grec sau mitologice: Eric, Bruno.

     Nu alege un nume rănit pentru animale de companie, astfel încât să nu afecteze comportamentul său. Spitz este un bun și aristocrat afectuos, astfel încât să puteți alege una dintre aceste porecle: difuzor, carate, Napoleon, Othello. Numele cool poate fi un scuter, ventilator. Pentru neobișnuit și, în același timp, porecle frumoase pot fi atribuite: Wolf, Hans, Martin, Thomas.

     Spitz fata este considerat o creatura jucaus, dragut, asa ca ea este perfect pentru numele de plus, Amalia, Elsa, Baksa. sunet frumos cu astfel de gropi, cum ar fi Monica, Bianca, Jasmine. porecle interesante și reci ale fetelor Spitz negre includ următoarele: Zhul, Junon, Bagira, Bullet, Marquis, Sonya.

     Nu ridica o pârghie și numele vulgar pentru dumneavoastră preferat. Pseudonimul ar trebui să aibă un efect pozitiv asupra animalului, deci trebuie să sunați la o companie prietenoasă cu animale de companie, și nu dificil în pronunția cu numele. Principalele reguli atunci când alegeți o poreclă:

     • Pronunția de lumină+
     • litere minime+
     • Percepția unui câine+
     • Respectarea comportamentului și a scaunelor de origine animală.

     Conţinut

      Spittele negre există în mod normal în condițiile de întreținere a locuințelor și la domiciliu, nu sunt adaptate la viață în aviație.

      Nutriție

      Ca mulți alți câini mici, spiritele negre au tendința de obezitate. Din acest motiv, un animal de companie adult, precum și un catel, necesită o atitudine atentă față de dietă. Conform majorității crescătorilor, cea mai bună opțiune nutrițională pentru Spitz este alimentele uscate de înaltă calitate. Astfel de alimente au în compoziția sa toate vitaminele și elementele vitale pentru creșterea normală și dezvoltarea unui animal de companie rar.

      Proprietarii care preferă produse de casă atunci când spitzs hrănire trebuie să ne amintim că procentul mai mare al fascismului ar trebui să fie carne. În plus față de produsele din carne, în alimentația câinii sunt obligați să participe la astfel de produse:

      • Rice și hrișcă+
      • Branza de vaci, kefir+
      • legume.

       Cartofi, mezeluri, legume, dulciuri, paste, produse din ciocolata. hrănirea animalelor trebuie să fie un medic veterinar. câine zilnic trebuie să folosească apă curată, proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine, minerale și aditivi biologic active.

       Salvare în alimentarea unui animal de companie pur sânge nu este în valoare de ea, deoarece calitatea produselor alimentare scăzută poate provoca boli.

       Este interzis să dea oasele pufoase tubulare, carne de porc, ascuțite, grase și produse sărate. Laptele este produsul care spitches nu absorb, astfel încât acestea să poată da brânză tare ca un tratament. pui negru Spitz ar trebui să mănânce de 5 ori pe zi, în timp ce produsele alimentare ar trebui să fie servite în porții mici. După vârsta de șase luni de animale hrănite de trei ori pe zi.

       Igienă

       Longshish spitzam negru au nevoie de îngrijire atentă. Câini necesită deducerea regulate folosind crestele și baie cu sampoane profesionale, folosirea măștilor, balsamurilor și spray-uri. Dacă nu-mi pasă de blana unui animal de companie negru, maro maro pot apărea pe ea.

       Printre altele, aceasta rasa de animale necesită o tunsoare regulat – în cazul în care proprietarul nu are competențe în această chestiune, atunci ar trebui să apeleze la un profesionist.

       Pufos spălat atunci când este nevoie de acest lucru, cu toate acestea, ea costă mai des decât cu alte rase. Asigurarea pentru vreme de praf și cald, animalele de companie pot fi rupte săptămânal. Champions pentru Spitz ar trebui să fie prezente parabeni și sulfați. Împreună cu șamponul, este în valoare de cumpărarea aerului condiționat din aceeași serie – un astfel de instrument va ajuta la depășirea uscăciunii și a lânii obraznice nejustificate.

       Alegerea scintetelor negre se efectuează mult mai des decât alte proceduri igienice. În mod ideal, animalul de companie merită plătit timp de aproximativ 20 de minute în fiecare zi pentru a face o sabie. Deducerea atentă este necesară înainte de îmbăiere, precum și pe perioada de molid.

       Instruire

       Începeți să ridicați un pic spitz nevoie de îndată ce a apărut în casă. Acest animal este caracteristic unei cooperășoare extraordinare, astfel încât animalul de companie va înțelege rapid ceea ce este necesar. Black Spitz trebuie să se supună proprietarului, îndeplinirea echipei sale, deci trebuie să plătiți timp pentru formarea sa. Un catelus de cinci luni va atribui pur și simplu comenzi standard.

       Ridicarea unui animal, trebuie să instalați un contact strâns cu ea și atitudine prietenoasă.

       Câinele ar trebui să fie socializat social, altfel păsărica va bloca continuu oamenii.

       Dacă proprietarul are o dorință, atunci copilul poate fi învățat prin trucuri și cazuri de ciobanete.

       Black Spitz poate fi numit un extrovert îndrăzneț, o păsărică glorioasă și devotată. Acesta este un animal de companie foarte inteligent pe care îl puteți executa cu ușurință, astfel încât el să-i plătească proprietarii.

       Fapte interesante despre rasa vezi mai jos.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: